Valborg

Är trött och hängig. På valborg. Toppen! Nej men ska sätta på en film och vila, jag och tjejerna ska mötas runt åtta och det är ett bra tag kvar dit! Bloggar när jag kommer hem, vet inte ens om jag kommer hem, men det visar sig! Bloggar imorgon innan matchen iallafall eller innan jag drar ut idag. Ha det fint!


-

Chockad. Förstörd. Vi ska inte äta tacos idag. BAM. Som en tackling bakifrån. Nä fan, nu ska jag ringa och klaga.


Hockey, valborg

Härlig dag idag, grymt väder! Imorse åkte jag & Sanne mot Globen med pappa för att åka skridskor med några från Tre Kronor, haha det trodde man inte va? Inte sådär jätte "wow" för mina läsare kanske men för mig är det riiiiiktigt wow, haha. Sen kollade vi på deras träning och dom är faktiskt galet bra. Hursom, köpte biljetter till Ryssland-Sverige nu på lördag så det blir en hockey-lördag, kan det bli bättre? Nej.





21.00 Kanal9



I own Britain's best home på Kanal9 om några minuter!


Just nu..

Tränade precis, har inte gjort det på ett tag så det var på tiden. Är konstig nog inte trött bara varm, men det är ju självklart. Dammsög precis halva lägenheten, måste städa mitt rum men det har jag ingen lust med. Ska gå och duscha, peela kroppen osv. Ikväll ska jag fixa mina naglar, ladda kameran, kolla på TV, lägga fram saker till imorgon osv. Skön kväll, har ont i magen men men.

Förlåt för dålig uppdatering, bloggar bättre när jag har tid mina vänneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.


Torsdag..

Sitter i vardsagrummet och kollar på Ellen The Degeneres eller hur fan hon stavas. USAs damhockeylag var med. Stannade hemma idag, hade extremt ont i magen kunde knappt stå. Magkatarren är tillbaka antar jag, vaaaad gör man? MÅSTE må bra imorgon. Längtaaaar! Ska till köket och käka något nu sen duscha, noppa ögonbrynen, peela kroppen och sen smörja in mig med brunutansol, har slutat sola solarium för ett tag sen, dö i förtid? Nej tack..

Kroatien 2009 - Dubrovnik


(Emelie kolla din klänning har varit utomlands! Haha=D)

Kroatien 2009, grym resa. Minns varenda sekund utav den. Kommer ihåg när vi åkte in till Dubrovnik så skriker en liten rysk tjej "MAMMA KOLLA!! BARBIE!!" vad fan ska man säga? Hennes mamma ba "jaaa, kolla kolla" - jag? Barbie? Snälla. Lite gulligt sådär men nja.. Jag solade med Shutter shades också, ärligt vilken IDIOT får för sig att göra det? Fick galet snögga ränder efter, men dom försvann efter 1 timme.






SAKNAR X10000000000


@ Facebook



Vad sägs om "Tjejer ska få se ut hur fan dom vill utan att det skapas grupper på Facebook om hur vi BORDE se ut". Tänk på dom som inte HAR kurvor? Som är 18 t.ex. och ändå inte har kurvor? What to do? Tycker tjejer utan kurvor är minst lika snygga som tjejer MED kurvor.



Personligen tycker jag mittemellan är SNYGGAST men alla är olika så sitt ej och gråt om ni inte har kurvor katteeeer!


Mascaror...



1. Loreal Double Extension - faktiskt ganska bra får långa och ganska tjocka fransar, kostar runt 170 kronor, värt det för den håller riiiiktigt länge..
2. IsaDora Flashy Curl - Har använt den här i ett halvår nu den är riktigt bra men den "smular" så man kan lätt få mascara långt under ögat(fråga inte hur..) och den funkar som en ögonfransböjare också så det är niiiiiice..
3. Maxfactor Masterpiece - Ganska bra, ger mer låna ögonfransar än fylliga.
4. Maybelline Lash Stiletto - OMG DEN ÄR SÅ JÄVLA RISIG. ALLTSÅ DEN BORDE VARA OLAGLIG! Så keeeeeeeff. Maybe it's Maybelline. No, maybe it's photoshop.
5. Loreal Intensifique - ger tjocka fransar, lite klumpar men bra ändå.
6. Loreal Volume Collagene - äcklig, dyr, överdålig.
7. Random - dålig, billig, stinker.
8. Maybelline Volume Express Lift-Up - har inte testat den än men borsten verkar bra..


Den här är en av dom bästa jag prövat, 2 borstar på varje sida, en gör så att man får långa och den andra gör fransarna fylligare. Har letat efter den här men kan inte hitta den. Vet inte om den säljs längre men den är riktigt riktigt bra iallfall. Säg till om ni hittar den någonstans =D


Hair produuuucts


Schampoo, balsam & hårinpackning från Aussie och 1 hårinpackning från Elvital

Hårserum från Björn Axén o Toni&Guy, plattångskydd från Loreal o TRESemmé, hårspray från Björn Axén o Garnier, mousse från NIVEA, torrschampo från OSIS+ och någon volym spray från John Frieda

Använder inte alla hårprodukter på samma gång men ja, dom här är as grymma, dom bästa jag prövat iallafall, har prövat ganska många(min syster köper sånt typ varje dag, haha) och dom här är heeelt klart dom bästa. Fast hårserum från PHC är bättre än Björn Axén's och Toni&Guy's men den är slut.


-

Målet är ingenting. Vägen är allt.


Allmänt trött..

Huvudet dunkar. Vill bara lägga mig och sova, men har mycket annat att göra. Bestämma kläder till fredag(lite tidigt, njaa..), städa i rummet, duscha och plugga matte. Kan det inte bara bli sommarlov nu? Vädret har iallafall fått någorlunda balans, inte sådär vinter 5 minuter senare sommar. Ska gå och göra en kopp te nu och sen vet jag inte, kanske plugga lite matte. Vi hörs senare idag!


Nytt..


Ny mascara och en bodysplash fick jag med mig idag..


-

Fredag kommer bli den BÄSTA dagen i mitt liv. FUCKING GARANTERAT!!!!!!! ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD!!!!!!!!!!! LEDIG PÅ FREDAG, SEN BÄÄÄÄÄÄSTA KVÄLLEN! ÄR SÅ ÖÖÖÖÖÖVERGLAD.

Tur med vädret..



Tur med vädret på valborg eller vaaaaaad? Fan vad skönt!


Planer..



Tisdag:
Plugga matte, TV
Onsdag: Skola, gym
Torsdag: Skola(prov), stan en snabbis
Fredag: VALBORG!
Lördag: Vette17
Söndag: Gymmet


TOP GUN



Det här är fan sick. Satt med öppen käft i minst 5 minuter! Dom är så BRUTALT ÄCKLIGT GRYMT ÖVERDRIVET BRA. Man måste kolla HELA för att förstå vad jag menar. Det här är riktigt riiiiktigt galet.

Sanne: kolla HELA, alltså du kommer på riktigt DÖ.


Ikväll 21.00-22.30



Sova, sleep, dormir(franska skills)

Somnade halv 9 igår. Vet ni hur jävla skönt det var eller? Har inte sovit ut på ett bra tag. Har försovit mig men inte riktigt sovit ut, inte helt. Men idag gjorde jag det. Om man är trött, då ska man inte plåga sig själv genom att vara uppe? Sov bara. Vakna tidigt på morgonen istället om det är något du måste göra som du inte gjorde på kvällen. Var pigg hela dagen idag. Annars går jag runt och är helt omänskligt trött i skolan, om man nu kan vara omänskligt trött.. Whatever..


Hemma!

Heeeeeej bloggen!

Kom hem ganska nyss. Efter skolan träffade jag & Sanne ma father och käkade, sen fick jag lite pengar till helgen(valborg) och pengar till gymkort, ÄNTLIGEN!! Har inte träffat pappa och hunnit prata om gymkort, och om det är någonting min pappa skulle vilja lägga pengar på så är det något som har med sport att göra. Så får se, kanske ska åka ikväll och köpa kortet eller imorgon efter skolan. Nu blir det grejer Lavenita! Är riktigt taggad på allt, skolan går uppåt, gymmet next och valborg kommer bli maxat. Så.. Life is daaamn good.

"Dra åt helvete! Så är man redan i skolan ;pPpPp" hahaha tung!


3 tips...

3 bra naturliga skönhets tips för trötta ögon:

  • GURKA: Gurka är bra för ögonen för att den återfuktar, då blir påsar under ögonen mindre och huden får mer lyster. Skär gurkan i 2 mellan tjocka(8mm) skivor och lägg dem på ögonen. Låt den få verka i ca 10min.
  • POTATIS: Potatis innehåller stärkelse. Och stärkelsen stärker huden under ögonen så det blåa försvinner. Skär potatisen i 2 mellan tjocka(8mm) och lägg dem på ögonen. Låt verka 5-10min.
  • TEPÅSAR: Den gamla klassikern som funkar. Tar bort påsar och mörka ringar. Koka upp lite vatten(0,5dl) och lägg i en tepåse, låt teet dra ett tag. Doppa sedan 2 bomullsrondeller i teet och lägg dem på ögonen, låt verka i ca 10-15min.


Nämeeeen

God morgooooon!

Trodde jag försov mig men hoppade upp som en stucken gris mannen och till badrummet, sminka mig, lite snabbt sådär. Så nu är jag klar. Så hinner i tid till skolan iallafall ;) Grym? Det kan ni skriva upp. Ska packa väskan, käka frukost och platta håret lite, sen bär det av mot fängelset, eller njaaa. Skolan kanske är det rätta ordet. Det är soligt ute så är piggare än vanligt. När jag kommer hem blir det matte och svenska som pluggas, blev deppig nu.. Aja, kanske mobilbloggar under dagen =)


<3

Jag vet jag bor på samma plats, i betongen man blir stor
på att beckna hasch. Från två perspektiv kan du se på våra liv,
missären och smärtan som jag fick i Hässelby. Har gått igenom allt,
har sett min nära vän dö, en tog sitt liv och en tog överdos av
brunt snö. Jag vet att livet ger och tar så mycket mer,
har aldrig fattat varför svensken står och ler.
Det här är vårt kvarter men mina faller ner, och dina tjänar
mer än det som mina nånsin ser. Och våra rop hörs på exakt samma
slinga. Jag svär de känns som om vi tillsammans nu kan
vinna. Men tills dess så blir det weed i min lunga och bara
hoppas på att nån ska börja sjunga, jag hoppar in på tuben
för att kunna ta mig hem lite halvbäng kliver av och svensken
han är där igen.

Refräng:
Vi är ifrån samma del av stan(samma del, samma plats, samma ort)
Men från olika världar(jag svär från olika världar)
Vi är ifrån samma del av stan(exakt samma västerort)
Men från olika världar

Ah, jag satte mig vid svenskan sa, mitt namn är Ken
Tog mina fingrar slog fram beats mot en bänk, nu har jag
kommit hem, spottar ett par rader och tar en blick över fina
huvudstaden. Jag älskar blattebarnen och alla svenska har en(?)
Jag svär jag älskar hela fucking staden, jag gick åt mitt håll och
svensken gick åt sitt, och i slutet av dagen va detta det allt vi fick

Refräng:
Vi är ifrån samma del av stan(jag svär)
Men från olika världar
Vi är ifrån samma del av stan(från exakt samma plats, samma del)
Men från olika världar

Samma gator, samma torg, samma minnen, samma sorg
Ifrån samma del av stab(jag svär från olika världar)
Det är vad vi båda kallar hem både du och jag min vän
Vi ses väl där nångång igen

Refräng:
Vi är ifrån samma del av stan
Men från olika världar
Vi är ifrån samma del av stan(samma del, samma plats)
Men från olika världar(västerort)
Vi är ifrån samma del av stan, men från olika världar x3



Tung låt, älskar den!

Olika världar - Magnues Weideskog ft. Ken Ring


3 bloggar

Katja - http://www.mkatja.blogg.se




Ewe - http://www.evelna.blogg.se



Sanne - http://www.notyouagain.blogg.se



3 bloggar som "kommit igång" igen. Ewes blogg är dock ny, Sannes är back on track(blogga nu ditt äckel) och Katjas är också back on track och där har hon MASSA nya inlägg till skillnad från Sanne.


Tips: mascaror



1. Yves Rocher Couleurs Nature Lash Plumping Mascara
2. Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Luxurious Mascara
3. Isadora Build-up Extra Volume
4. DIORSHOW Mascara
5. IsaDora Flashy Curl
6. Yves Saint Laurent Everlong Mascara

Alla de här 6 mascarorna ger volym, alltså tjocka fransar. Det enda jag är ute efter. Har inte testat 1:an men den fick 4,5/5 av Amelia så jag tog med den, ska köpa den eller Isadora Build-Up nästa gång jag behöver ny mascara. Har just nu 5:an och den är GRYM! Man får kolsvarta, tjocka fransar och den funkar som en ögonfransböjare. Bäst är ändå Yves Saint Laurent men dom är dyra, inget jag vill lägga mina egna pengar på.


Gooooodis!

När jag kommer hem från kiosken(med goooodis) ska jag tipsa er om bra mascaror. Hatar när man köper en mascara som sägs vara bra, så kommer man hem så är den helt risig, dålig, och man får ett fult resultat. Men det blir bara om någon halvtimme, Sanne ska följa med och hon färgar håret för fjärde gången och nu sköljer hon ut det hemma hos sig och sen ska vi iväg MOT KIOSKEN ♥


Euw överdrift...


We all hate school

JAG. ORKAR. INTE. ANDAS. På fucking riktigt. Är såhäääär trött på skolan, jag orkar inte. Svär mycket i bloggen nu, men let's keep it real. Alla svär så håll fucking käften! Haha nä skoja men jag är på riktigt piss humör, har ont i halsen, VILL HA NÅGOT GOTT. Ska gå och köpa något strax, sedan blir det MATTE. Jag hatar matte. Äckligt ämne. Kommer ändå inte stå i någon jävla mataffär och räkna hur många hektogram mina tomater väger? =S Hursom, WHAT TO DO? Måste plugga, det vet jag. Varför klaga? För det är så jävla skönt.


Euw?






Bläddrade i någon tidning häromdagen, DOM FUCKING DRIVER MED MIG!? Är det här det nya modet? Öh.. & modellerna ser fan ut som killar.


Söndagar = skitdagar


Varför ser mina söndagar aldrig ut sådär längre? Godis, mjukiskläder och TV. Nu är det sista minuten plugg, stress, städa rummet. Fan, jag hinner inte med livet! Det är svenska, matte, NO och jag vet inte vad jag har mer. Det är så sjukt mycket, jag orkar inte. Fast det är iochförsig mitt fel att jag inte gjort allt på lektionerna men fortfarande, olagligt tråkigt. Så är det måndag imorgon också, jippie...


Eyjafjallajökull - bilder












Bilder från Eyjafjallajökull, den bolmar ju fortfarande men det börjar bli mindre, står det på Aftonbladet iallafall.. Och man kan inte lita på Aftonbladet, hahaha kolla själva..


Hursomhelst, blir fan fascinerad av vulkanen, haha.
Fler vulkan-bilder hittar ni här: http://www.boston.com/bigpicture/2010/04/more_from_eyjafjallajokull.html


Livecam Times Square



Vill ni se hur det ser ut på Times Square i USA, just NU?
http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/?cam=lennon_hd

Livecam därifrån, dom har ju dåligt väder! Vi borde ju vara glada..


Söndag

God morgon, har varit uppe sen 10 kanske, har ätit, städat lite och snackat i tele. Har mycket att göra idag, men jag hinner. Första gången som jag VET att jag kommer hinna. Fast måste plugga en hel del matte idag, haha får se hur det går.. Måste ha bra betyg. Aja, vi hörs senare.


FINAL TRAILER!



OMFG, KAN DEN INTE BARA KOMMA UT NU?!?!?!?!


-



Har legat i "sängen" i princip heeeela dagen. Är trött och är på kefft humör. Äter, deppar, lyssnar på deep music. Kanske bloggar lite senare, dålig uppdatering jag vet men men..


Hm..

Vad fan ska man säga om igår? Galet, finns fan inga andra ord. Men all the shit THEY did tonight those will be the best memories, haha.. Hoppas det är bra med dig UNGE ♥


:)

Ska ut med några cheyer och grappar ikväll hörs när jag är hemma!

Rule number 1. Kill people who dislike you.

Folk som går förbi och kollar snett. Vad är det för smutsigt folk? I mean, vem fan är du och dömma MIG? SJÄLVKLART, har jag gått runt och kollat snett, fan, den "snea blicken" var min standard förut, jag vaknade med den. Sminkade mig med den. Sov med den. Det var en del av min image, om jag hade någon dvs, det var "jag". Men nu.. Hur fan tänkte jag där? Vem fan var jag? Vem trodde jag att jag var? Hur många gånger har man inte fått en sne-blick och tänkt, jaha, vad är det för fel nu då? & nu.. Nu tänker man bara "fuck you right back, vem är DU?". Det är så skönt att man kommit ifrån den där "fjortis-perioden". Den har satt spår, vissa ränder går aldrig ur. Jag är fortfarande kaxig, högjludd, idiotisk. Men vissa saker har man fötts med. Semper idem, alltid densamme. Det är jag. Och vad gör man? Man ska ju vara sig själv trots allt, eller vad säger ni?

Sålänge du inte sänker andra genom att vara dig själv, sålänge du inte ger andra försämrat självförtroende, keep going. Fortsätt på stigen du går, senare kommer en liten väg och sedan kommer motorvägen. Det är liksom livets bana. Vissa väljer att vara mittfilsidioter, folk kommer tuta, köra om, peka finger, andra kommer åka förbi med vinden i håret med hög musik och vara som dom är, andra kommer att köra segt, VÄLDIGT segt. Inte våga trycka gasen i botten och leva. Ja folket, livet är som en motorväg. Du kan hitta VAD som helst och VEM som helst där.


Damn I'm blown awaaay

"See I ain't never shot nobody
But I'm known for fightin'
So when I strike man
You'll think you been struck by lightning
Shouldn't have to prove myself by killin' a nigga
Even a child could take a life pulling the trigger
Retaliation only takes anger mixed with passion
See your target in the distance and keep on blastin'
They say guns don't kill people, people do"


Piercing i tungan?



Kom hem för någon stund sen. Har legat och degat i sängen, hooooooow nice? Det är frågan. Så skönt att vila, har varit duktig i skolan den här veckan, engelska till imorgon men det är eaaasy. Ligger och lyssnar på musik, tar fula webb-bilder och SÖKER PÅ FOLK SOM TAGIT TUNGPIERCING OCH HUR DET KÄNDES!

Läsare, har någon av er tungpiercing!? Jag är så fucking nervös, ligger fan och darrar. VÅGAR INTE! En NÅL genom min TUNGA!? Blir svimfärdig. Tycker dock inte att navelpiercing gjorde så ont, mer en "skön" känsla. & ja, jag har tandställning och jag bryr mig inte om det blir "fult", så länge jag tycker det är fint så.. =) Så, min fråga till er, SVARA SNÄLLA! Gjorde det ONT!? På en skala 1-10? 10 är HEMSKT ont.

Vågar inte, men VILL. & säg inte att det är "ute" att ha piercing i tungan, finns inget bäst före datum ;)



Gooooooood morgon



Gomorron mina READERS!

Ligger på golvet. Yeye, ni läste rätt. Ligger på en stooor tjock madrass(mamma ska köpa ny, hon tyckte inte den här var bekväm och den är typ.. ett halvår?) så tänkte "VARFÖR INTE LÄGGA DEN MITT I RUMMET OCH SOVA PÅ DEN!?" TÄNKT och gjort. Har inte sovit såhär bra på länge, har iochförsig tagit en sovmorgon idag(dvs försovit mig) och jag är ganska utvilad. Har så jävla ont på vänster sida av, vad ska man kalla det.. vänster sida av revbenen fast lite längre ner. Kanske en liten anledning till att stanna hemma & sova idag? Nä. Snart ska jag dra på mig några kläder och sen bär det av mot min fula äckliga vackra älskade skola. Ha en bra dag, jag slutar 4. Kan det bli bättre?


Min bästa, bästa vän

Sanne, min VÄN. Min själsfrände, barndomsvän, GRANNE, idiot, kaxiga snorunge, medbrottsling, gammaläcklig-gubbe-magnet, livsglädje, heterosexuella bög, min pippe, dansk/tysk/belgiska kvinna, fru, barn, man, kusin, bror, svenska blatte, illaluktande fullis. Du är kort sagt: min bästa vän.

Vår vänskap är så obeskrivlig. Vi är så olika, men så lika. Som en bög med en lesbisk, handkräm och tvål.. Haha. Från vaggan till graven(du dör först), dina äckligt dåliga skämt som man dör av garv(och sedan återuppstår) av. Du är så äcklig, så olaglig. Men ändå så fin och så bäst. Så idiotisk, blåst. Men ändå ett geni och streetsmart. Du är som mjölkpaketet med så lite mjölk i att man slänger den i papperskorgen. & som den nya hårinpackningen som står uppe på hyllan dit man inte når, men bara MÅSTE ha. Du är som en fake Louis Vuitton väska. Som en stjärna på himmelen. Du är som min mobil. Jag kan inte leva utan dig. Kan inte gå ut utan dig! Måste ha dig vid min sida. Du är verkligen som min mobil, när jag är sur så kastar jag dig i väggen, men du är lika snäll mot mig ändå. Du är som den ÄCKLIGT IRRITERANDE lillebrorsan som jag aldrig fick. Som världens finaste låt. Du är kort sagt: mina bästa, bästa vän.

Jag vet att du sitter och ler just nu, jag ser ditt äckliga leende framför mig(hahaha skoja, du är det finaste jag vet!). Jag ser dig. Typ. Sitter du i köket?


Utan dig är jag noll. Du är mitt karbondioxid, vad det nu är...


BÄSTA!



Kaxiga tjejer surfar på vågen

Att vara tjej är en glassig dessert, att vara en kaxig tjej är toppingen med extra allt. Det rockar fett att vara tjej, oavsett ålder. Det är din hole-in-one, ditt backstagepass, din självklara förstaklassuppdatering. Att vara tjej gör dig till den du är. Det är din kraftkälla, din superhemliga sås och din tursiffra i särklass. Att vara tjej är grejen. Det är ditt bredaste bredband, din tapperhetsmedalj och din bästa present. Behandla den med respekt eller förlora extraerbjudandena.

Kaxiga tjejer får saker att hända. En kaxig tjej vet vad hon vill ha och hur hon ska få det. Hon skapar sina egna regler, går sin egen väg och ber inte om ursäkt. Hon vet när hon ska kolla läget, när hon ska hålla kollen, när hon vill att andra ska kolla hennes kurvor - och när hon ska göra alla tre samtidigt. En kaxig tjej är allas drömdejt och ingens pucko. Hon har obegränsat med attityd, en stjärnas självförtroende och är maxat megakul. Hon är dina framfusigaste drömmar och vildaste fantasier. En kaxig tjej är du, när du är som bäst.

Den här boken är TVÄRTUNG! Bästa "tipsen", roligaste skämten osv. Älskar den, fick den av min syster för ett bra tag sen, finns att köpa på The pocket shop. "Kaxiga tjejers guide... till att få vad de vill ha"


I-landsproblem

Jag är 162 cm lång. Det är hemskt. Alltså, det räknas väl som DVÄRG!? Ni som är kortare, ta inte åt er, bara jag som måste ha något att klaga på. Men allvarligt det är ju fan.. kort? Mamma kommer alltid med sitt "gå till simhallen & simma! Då blir du iallafall någorlunda lång.." - USCH! Simma!? Det är äckligt, tänk allas urin(hehehe ska äckla er), bajsrester(HAHAHA FÖRLÅT, KAN INTE SLUTA), och svett och sånt, EUW!? Men... måste. Vill inte vara dvärg, man ser ihoptryckt ut.. Awesome, sen när jag är 20 bast, ska gå ut och festa så är alla långa och snygga så går jag där ihoptryckt tjock dvärg. Awesome readers. AWESOME.


Jag på skolfotot i år ;pPppP


CHOCKAD...



Jag är CHOOOOOCKAD! JAG(läs: JAG) beskrev mitt rum på FRANSKA för mamma nyss, det är.. konstigt, inte likt mig. Känner mig liksom.. naken.. rädd.. exposed. Nej skoja, snarare GLAD. Mamma är LYCKLIG på ren svenska. Nu gäller det bara att plugga in alla franska glosorna till imorgon, fan, jag är ju duktig! Haha. Vi får se hur länge det här håller.. Imorgon kommer jag sitta lika uttråkad som vanligt på franska lektionen & längta hem till min sköna säng. Men NU: plugga franska.


Fråga


http://www.designadinblogg.se/2008/august/hur-man-skapar-en-personlig-meny.asp - sådär gjorde jag. Tack, ciao= )


Tattoo...?

Vill du tautera dig? MEN är under 18? Då har jaaaag ett tips.. Ifall ni inte vill göra hos någon oseriös dålig random tatuerare. Top Watch heter "dom" finns någonstans i Gamla Stan, vart vet jag inte, och inte adress heller. Bra va? Nej men man hittar väl ändå, sök på Google eller något, måste väl finnas där någonstans. Är inte riktigt säker på om jag ska tatuera mig, vet inte ens vad jag vill tatuera! Visst, jag kan massor av citat som jag älskar, men dom måste liksom ha en bakgrund. Inte helt random liksom. Så, jag väntar tills jag blir 18-22, någonstans där emellan. Men ett litet hjärta eller stjärna på foten skulle inte precis skada nu så kanske fixar det ganska snart, vi får se!


LIGGSÅR - no waaaaay..


Ere blixten elläääh!?










Tveksamt...

Kände liksom att kläderna legat på en och samma plats för länge, liggsår kan inte vara sådär as skönt precis, eller? Geniet som finns inom mig tänkte liksom "WHY DONT CHANGE PLACE ON THE CLOTHES SÅ THEY DON'T FÅR LIGGSÅR!?!?" Sagt och gjort. Eller snarare, tänkt och gjort. Pratar inte med mig själv.. Eller asså.. Heh eh..


;PppPpp

Man säger att man ska städa, så gör man inte det ;PpPPPpp

Skoja. Min blogg ska INTE bli bombad av ";PppPP - smilisen" som Facebook är.

Tror ni jag städar? Nä. Tror ni jag pluggar? Nä? Tror ni jag andas? Nä.


What did she say?


MYSIGT VA?!?! Inte alls stökigt, helt underbart ju!

Hur skönt är det inte att liksom ligga på en utspridd garderob!?!?

In your face morsan. Nä fan, nu ska jag städa.


Raaaadio!

Inom loppet av 10 minuter hann jag prata med mamma om..

Färga håret, tungpiercing, solsemester, Montenegro, moped, moppe-kort, dålig syn, vädret, franska, gym, pengar, Sannes present, pappa, mat, säng, för mycket kläder, tandställning, laserklinik, flickisar, dåliga lärare, utvecklingssamtal, pappas mobil(?), hoppborgar, studsmattor, min moster.

Jag pratar snabbt. Väääldigt snabbt.


-


Ella Y Yo - Aventura ft. Don Omar



Älskar den här låten till månen och tillbaka, haha. Flashbacks x1000. Såhääär gammal men såhäääääär bra!


BILLIGT SPRINGBAND!



3 925:-

TIPS! En sån här kostar egentligen 6 500:- Jag kollade på ett springband på någon sportaffär, där kostade den 12 500:- ett kap elleeh? Nej men det rosa springbandet är ju FINT och springband är kul, så gå och snacka med era päron om att livet är hårt, ni är duktiga i skolan och ni ändå inte får ett piss!(även fast ni får det)

Finns på http://attract.nu/webbshop_2.shtml


Questions


Svar: Tjena, det gjorde inte ont, eller lite men bara för att jag hade dragit ut 2(NOTERA, 2!!!!) tänder några dagar innan och som fettot åt jag och fick en infektion så tandköttet var svullet, men förövrigt så gjorde det knappt on. LUGNT VÄRT DET!! Eller det vet jag inte nu, men 4 av mina framtänder är redan raka. AWSM! & OM jag skriver saker som "hatar tandställning blabla" är det för att jag älskar att klaga, måste alltid ha något att klaga på. Tyvärr..


Svar: Hopprep, ROCKRING, springband & till dom här övningarna - riktigt bra musik. Rolig träning kan också vara sporter, när man tränar en sport tänker man inte så mycket på kalorier egentligen, mer på att bli bättre. Så du har kul, blir bättre, får snyggare kropp, MÅR bättre.


Träning...

Muskler omvandlas till fett ifall du slutar träna.

Inte konstigt att jag är bara skelett och fläsk nu, haha. Har precis tränat LITE, det är dags känner jag. Varken KAN eller VILL se mig såhär, det är kul att vara stark. Eller? Nej men, klart det är nice. Jogga står inte ens med på listan över vad jag ska göra. Jogga är inte kul. & ja jag vet att jag påstått att hård träning(joggning är hård träning) inte är roligt alls, men.. det beror på VAD för hård träning det är. Sit-ups & armhävningar t.ex. är inte kul någonstans. Men gymnastik är GRYMT kul och det är hård träning.

Nä nu ska jag dammsuga vardagsrumsgolvet. Helt random, behöver inte ens göra det, det är rent.. Läste att många kalorier försvinner ;) Nu kommer min syster komma med sitt vanliga "alltså.. Gör du ALLT internet säger åt dig att göra?". Ja, det gör jag. Säg åt mig att träna, PLZ. Haha.


Petter - Längesen


"Stiga på, aldrig tveka en minut. För allt som flyger upp måste landa till slut."


-


Tråkig tisdag..

Idag är det Desperate Housewives och sen Cougar town. Har missat 3 avsnitt av DH, inte orkat kolla. Men idag ska jag kolla. Min soffa är fortfarande full med kläder, vad gör man? Städar.. Men inte fan gör jag det heller. Har bara dammsugit golvet helt random. M är inne för narkotikasmuggling och jag vet inte vad jag ska göra..(M står INTE för mamma, hahah)


H&M leveransen...




Hatten är lite.. stor men det blir nog snyggt i sommar iallfall..


Tisdag..



Shoooo!

Försov mig imorse, kom till skolan hade EN lektion - SO. Vi redovisade bara om fotografiet. Tråkigt. Åkte till centrum efter med Sanne + tjejerna, vid 12 hade jag tandläkartid. Träffade mamma efter tandläkartiden, fick mitt H&M leveranspaket och köpte 3 ringar, älskar dom. Visar vad jag fick med den här leveransen snart.

Jag & Sanne var hemma hos mig en stund, chatroulette as usual(har blivit en vana, haha helt överkul). Hon åkte iväg sen och jag åkte till centrum med Katja som sällskap via phooonen. Bytte storlek på ringarna, M ramlade av och jag hatar ringar som sitter löst. Nu vet ni det peooople. Har ätit, tagit sönder min tandställning(klart man sitter och petar när man har något i munnen..) borde egentligen ha vant mig för länge sen, har bara vant mig i den främre delen av munnen, där bak kommer det att ta ett tag. Måste städa mitt rum också, jävla bombnedslag här.


2012!

Måste bara berätta en grej om "2012 - jordens undergång".

Det finns en planet, Nibiru som cirklar i vårat solsystem. När planeten hamnar mellan jorden och solen, kommer jorden gå "under". Då blir det hemska naturkatastrofer som jordbävningar, vulkanutbrott, tsunamis, en ny istid på vissa ställen. Efter några dagar kommer den att flytta på sig men då har 2/3 av människorna utrotats. Av dom som är kvar kommer ytterligare 2/3 dö av svält. Dom som överlever det får börja om från början. Den 15 maj i år kan man se Nibiru(den här planeten som kan döda oss). För då är den så pass nära jorden. & den kommer bara närmare.. NASA vet om det, men tystar ner det helt.

http://joelbiterdig.blogg.se/2009/march/goggle-earth-sky-doljer-nagotvad.html#comment
Där har ni ett exempel på att NASA KANSKE försökt tysta ner det hela genom att visa folket att Nibirus inte existerar.

Förövrigt så är det en kommentar på "joelbiterdig" som lyder:
"finns förlite forksning kring ämnet att säga att det är 50% chans att det händer, troligen mer 0.1% chans eftersom det för det första är lång tid fram, missberäkningar sker alltid och vrf nasa inte vill gå ut med det är troligtvis för att det inte är en stor sak utan någonting som vi bara oroar oss förmycket om t.ex jordens undergång med reaktorerna i schweiz"

Så det måste inte alls vara sant det här.
Men det känns ändå lite.. rimligt.

& lite bra nyheter om Jordens undergångs-teorierna är:
- Det finns FLER än en mayakalender, en sträcker sig till år 4742!
- En av Mayaindianernas kalendrar slutar den 21 dec 2012, precis som våra slutar den 31 dec. Men sen börjar den om. Jordens undergång har de aldrig påstått att de skulle vara.

Det var allt, kanske överlever vi 2012 trots allt.


C yaaaaaaaa

Ska sova. Är trött, hörs imorgon.


-



Saknar dig lillen


Until U come back



"Going crazy my heart is breaking
I can't sleep at all
Trying to get through this
Don't know how I'll do this
I know that I only got my self to blame (only got myself to blame)
But that doesn't help to ease the pain (doesn't help to ease the pain)
I'll just die if I can't see your face

Until you come back
I can't breath
Until you come back
I got no reason
Got my heart, my heart down on it's knees
I still need you beside me



Now it's morning
Your still gone and
I still reach for you (still reach for you)
Don't know how to
Live without you
I will, I can take back all the hurt I've caused
(take back all the hurt I've caused)
If I could give back all the love I lost
(give back all the love I lost)
The price I pay is just to high of a cost yea

Until you come back
I can't breath
Until you come back
I got no reason
Got my heart, my heart down on it's knees
I still need you beside me

Please forgive me (forgive me)
If we had one more chance in your life (one more chance in your life)
Till your with me
I'll be half a life until you come back (back back)

Until you come back
I can't breath
Until you come back
I got no reason
Got my heart, my heart down on it's knees
Cause I need you beside me



Until you come back
I can't breath
Until you come back
I got no reason
Got my heart, my heart down on it's knees
I still need you beside beside beside beside me"

Den här låten ger mig extremt mycket minnen, bra som dåliga. Helt sick är fortfarande lika fast för låten som för 2 år sen. Never forget..


Rubrik...




Måste ha smycken + jeans, börjar kännas lite tomt, kefft.


Blondinbella..



HUR snygg var inte Blondinbella på någon sorts gala häromdagen? Skit sexig fniZZ ;pPPpPpp Nej skoja. Fan det här ";ppPPpp" är ju UTE?! Haha, men seriöst.. Sådär gjorde man.. 2008? Om inte tidigare.


Grammatik

Jag är TiiIeep största tönten, när det gäller grammatik. Helt överpetig och HATAR när folk skriver fel(obs jag kan också skriva fel ibland, feel free till att rätta mig). När jag läser bloggar och ser stavfel i varannan mening kommer tanken upp, VART VAR NI PÅ SVENSKA LEKTIONEN?!?! Daahh, jag är naturbegåvning. Var inte sådär jätte aktiv på svenska lektionerna i 1-6(haha, överdriver nu) och kolla mig liksom! Nej skojar bara, lite tråkig sådär men.. varför kan folk inte stava? Några exempel på ord som folk skriver fel på like ALL THE TIME..

Särskillt - Särskilt
Trotts - Trots
Utryck - Uttryck
Medans - MEDAN, när ska folk lära sig det?
Tyvär - Tyvärr, INTE tyvär!?
Medlemar - Medlemmar
Nummret - Numret
Sjukdomm - Sjukdom
Statestik - Statistik
Våldtäckt - Våldtäkt
Medela - Meddela
Kännd - Känd
Hitils - Hittills
Ända(så länge du inte menar ass) - Enda

Det var dom enda jag kom på nu, men men. Ni som har dyslexi ska inte ens ta åt er 1% av det här, men det säger ju sig själv ;)

& kom inte med erat jävla "AMEN SOM OM DU ÄR BÄTTRE SJÄLV" - ja, till skillnad från väldigt många andra så är jag bättre på grammatik och jag stör mig på folk som stavar dåligt, varför vet jag ej. & klart jag också kan stava fel ibland, har inte precis påstått att jag ALDRIG stavar fel.


LITE plugg kvar..

Hola reeeaders!

Åkte till centrum med Sanne en snabbis, skulle hämta ut mitt H&M paket som kommit men vi sa fel nummer i kassan och insåg det inte förrän vi var hemma. Vad gör man? Mamma får hämta ut det imorgon. Idag blir en soft-kväll för mig, har inget plugg. FUCK! NO:n hahaha, men är det inte lite typiskt!? Aja, ska bara kopiera lite grejer på internet lite här & var, sen skickar jag in och DÅ får jag softa.


Baseballjackan


Fick tröjan av mamma idag, tack, love it =)


Nästa, bussen





Ska dra mig mot bussen snart. Är hype, varför vet jag ej. Slutar 2, kommer hem runt 14.40 ska jag skriva om vad jag tycker om alla dom "uttrycken" N.B.K, F.T.P osv. Är både för & emot dom. Så vi hörs väl då antar jag? Ciaaaaaao!


Läxhjälp - VRE education

"Nu kan Stockholms högstadieelever få läxhjälp efter skoltid. Men det är inte gratis. Ett terminskort på Läxhuset kostar 3.000 kronor. – Vi har lagt oss på lägsta möjliga nivå, säger Charlotte Alkeborn, vd på Vre education till Stockholm City. "

Hur bra är inte det här? 3000 spänn, det är ju fan ingenting! Vre education är "gjort" av Viktor Rydberg's gymnasium tror jag(eftersom min syster gick på VRG) hon kommer ju säkert få ett jobb som en som hjälper en med läxor, så smart som hon är. Jag ska LUGNT skaffa ett sånt terminskort! Då kommer man igång mer i skolan b.la. & det är aldrig fel..

Förresten, visste ni att jag SKA börja på Viktor Rydbergs gymnasium, utan tvekan. Ska håva in 300 poäng sen ska jag söka dit, och kommer jag inte in där, ja då vet jag inte vad jag ska göra. Vill inte gå i nån j*vla förort med förortsbarn, boooooring! Stan ska det vara! Fast först: bra betyg. Snart: skola..

Källa:http://www.alltombarn.se/tonar/1.15077


Måndag x2

Uppe i tid, måndag. Kan man bli bättre? Njaa.. Har inte valt ut vad jag ska ha på mig än, det är den jobbigaste delen, haha. Alltid ska det vara något med kläderna som ska vara fel, damn. Har sminkat klart mig och ser väldigt.. ful ut, helt ärligt. Men vad gör man? Ska dra på mig några jeans och nån random tröja nu, vi hörs!

"Om jag ska skåla varje gång jag gör framgång, kmr jag bli alkoholist!"


- Måndag


Just nu...

Sitter & kollar på Blue mountain state, haha ganska bra faktiskt! Men det borde komma en serie som är TYPISKT "dröm high scool" ni vet blonda smala tjejer med perfekt leende och dösnygga killar, cheerleaders allihop. På tiden att göra en sån serie? Är bombsäker på att den kommer ha mååånga tittare! Skola imorgon, jippie..


MTV 22.10 idag!


Top Gun, USA, Miami beach...




Bo i en stor villa i Florida, dra till Miami beach med kompisarna efter skolan, sen träning med Top Gun. Mamma, pappa. Varför valde ni Sverige av alla länder? Thats the question. Fuck life. Haha.

Nej men helt ärligt. Tänk er liksom, att träna med Top Gun. En dröm som jag & Sanne diskuterat miljontals gånger. Det är verkligen en.. ära. Cheerleading i USA är ingenting jämfört med cheerleading i Sverige. Iochförsig så gick jag bara i minior-"gruppen". Sanne fortsatte så hon tränade med juniorer, eller ja, hon var en junior med andra ord. Så hon fick uppleva mer av den där "riktiga" cheerleading känslan, ifall ni förstår. Men man kan nog inte jämföra med high school cheerleading känslan, haha.

Fan alltså. Varför växte inte jag upp i USA, gick i high school och började på cheerleading där? WHY GOD?!?!


Det här är sjukt. Så överdrivet grymma, gaaaaahh.

Top Gun, ni får invänta mina barn. Dom kommer om sisådär 20 år.


KLART!

ÄNTLIGEN KLAR. PHEEEEEEEEEW. MVG eller så skjuter jag med ak47an, nä skoja. Måste tacka min lilla Sofia som hjälpte mig EXTREMT, haha. Skulle sitta till 00.00 med böckerna i knät utan henne, jag svär. Jag måste iallafall duscha, skulle snacka med mamma innan duschen men hon skulle SJÄLVKLART ringa till sin homie i USA precis när jag blev klar och hade skickat provet till min teacher. Jaja, ska ringa pappa istället. Sen blir det duschen. Vi hörs direkt efter.

Påtal om ingenting:

Michael Phelps, hur snygg?


Visste ni att..?

Vill ni veta en sak? - ni har iofs inget val för jag kommer skriva ändå men men ;)

Jag HATAR när folk köper något och dagen efter tar dom på sig det! T.ex. en tröja, så har man på sig den dagen efter man köpt den. JAG gör ALLTID så. Alltid, det kan typ vara örhängen, jag sätter alltid på dom dagen efter jag köpt dom till skolan eller om jag ska ut. Haha, dubbelmoral? Det kan ni skriva upp!


-


Invandrarmorsor...



Laddar upp den här videon igen. Jag & syster satt och as garva åt den här nyss. Det här är humor rakt igenom. Blatte morsor. Jag trodde min var den enda. Hahahaha. En svensk skulle aldrig, ALDRIG uppfatta. Jovisst, skratta åt det. Men det är liksom inte samma sak. Det här med när man är liten, kort frisyr, ser ut som en kille, bröllopsklänning, det är så JAG, min familj.

Det här med att man inte städat rummet, MIN MAMMA - ALLTID, BOKSTAVLIGEN ALLTID ska hon gå runt 20 minuter efter och man hör fortfarande att hon mumlar om att jag bor i en container. Den här Gina, hon prickar så RÄTT. ALLT stämmer, ALLT. Att mamma ska prata med dom i kassan och man liksom ställer sig lite längre ifrån & liksom "det där är inte min mamma, hon eh.. kommer" så ska min mamma börja diskutera med kassörskan.

& utvecklingssamtalen. ALLTID, jag helt ärligt tror hon inte sköta skolan för hon inte sover!! Alltid sitter vid TV, data!! Man ba alltså, varför berättar du sånt!?

& DEN HÄR MUSIKEN SOM LÅTER SOM VALAR SOM FÖRSÖKER SAMTALA. "Det där kunde varit du som sjöng Paulina!!" - "mamma det räcker, det låter inte ens bra" - "JO, det kunde varit du!!".

AnaGina - det måste fan vara världens skönaste brud, hon är så ÖVERDRIVET klockren!

Invandrarmorsor är fan dom bästa.


Snart klar!

Ligger på fråga 4 nu, ÄNTLIGEN. Det här är faktiskt intressant.. Konstigt nog.. Är lite uttråkad ändå men jag har inget val, måste göra klart det här ändå. Deadline imorgon sååå.. Det är bara att fortsätta plugga. Skulle egentligen åka och köpa gymkort idag men så blev det inte, måste plugga och mamma har åkt iväg för att fika med sin kompis i stan. Måste ju ha målsmans underskrift och pappa har åkt till.. Göteborg eller något för att fixa något. Söndag. Varför är den dagen så "tråkighets-stämplad"? Det händer aldrig roliga saker på söndagar.


Hey boring

Hur gammal blir du i år: 15..
Ska du åka utomlands nu i sommar: Jaaa
Är du allergisk mot något: Kiwi, nötter, pollen, pälsdjur(inte häst)
Är du hungrig: Åt för nån timma sen
Har du kille: Flying solo =)
Gillar du skolan: Nja, ibland
Det bästa med skolan: Kompisar
Är du en glad person: För det mesta
Har du ett husdjur: Nej, vill ha en hund.
Är du född i sverige: Ja
Föredrar du utländska killar eller svenska: Både och, men helst utländska
Senaste smset i inkorgen: Ärligt? Nej du driver
Senaste skickade sms: Vad tror du sj?
Tycker du att syskon är jobbiga: JA! Men älskar henne ändå=)
Du saknar just nu: Sommar & Ryssland
Vad gjorde du igår: Var ute
Vad ska du göra idag: Plugga tills mitt huvud ramlar av
Hur mycket är klockan hos dig just nu: 15:14

Alessandra Ambrosio, VS



Helt totalt överdrivet snygg, dont yaaaa think?


Igår, lördag

Berättade aldrig om vad som hände igår va? Var med pappa som sagt och vi gick runt i centrum lite, fick lite pengar och vi åkte och handlade lite, sen efter ett tag skjutsade han hem mig, jag & Sanne åkte och köpte smak, jordgubb, det måste vara den godaste smaken, mycket godare än MANGO i varje fall. Vi satte oss med pipan, chips och läsk och bara softade, as nice kväll. Fint väder var det ute också, Danijela kom efter en stund och det var nice det med =) Kom hem runt kvart i 11 och var galet trött, men somnade inte förrän 2. Vi tog lite onödiga bilder, kan ladda upp några lite senare, måste verkligen fortsätta plugga nu. 


Ginatricot!?


Vad tänkte Ginatricot's designer när han/hon skapade dessa kreationer? Ett ord: hemskt.


2012 - Jordens undergång

Jag har suttit i 25 minuter nu och är inte ens HALVT klar med första frågan. Jag orkar inte. Jag bryr mig inte om longitudinella vågor och om det mäts i decibel. JAG. BRYR. MIG. INTE. & jag kommer INTE stå och tänka "nämen, det blixtrar!!! och eftersom det tar 3 sek för ljudet att komma hit så är blixten bara 1 km ifrån mig!!!!". Så. Onödigt. Tråkigt. Men det är betyg och jag tänker inte låta min lathet vara ivägen, not this time, haha.

Nu till något annat. Världen kommer garanterat gå under 2012. Jag är BOMBSÄKER. Jag menar, det som hände i Haiti, vulkanen på Island? Det är inte vanligt. Vulkanen fortsätter bolma, alltså spruta ut sig lava, det skulle slutat för länge sen, det här börjar fan bli allvarligt! Maya-folket kan inte ha fel, 2010 21 december, den dagen kommer vi gå under. Det känns så äkta. Jag vill inte påstå att det är människornas fel, fast det är väl det.. Vems fel skulle det annars vara? Vi fick så många chanser, så många varningar.

Men, man vet ju aldrig. Kanske är det här "naturens sätt att säga ifrån på". Eller så är det bara jag som snackar bullshit. Det händer ganska ofta, ni får leva med det. Men jag VILL INTE DÖ! VILL INTE! Jag kommer fan bara 17 år då, jag kommer inte ens hinna bli 18!?

"Jordens undergång" - shit, jag ryser av att läsa det. Vad kommer hända 21 december? Översvämning, bomb, storm? 

"The world we know is about to end"

*HOPPAS jag kommer gå in här på bloggen 2013 och garva åt det här inlägget, we'll see..*


Söndag!

"Godmorgon" bloggen.

Idag har jag sovit ut, vaknade runt 11. Sov i 10 timmar. Sitter och käkar kasslermacka med ost på och dricker oboy, var länge sen man käka frukost. Men måste ha mycket energi idag, har beräknat att jag kommer plugga i ca 5 timmar, haha.. Taggad? Njaa.. Det är ett fysik inlämningsprov, inte det lättaste heller som jag senast måste lämna in imorgon så jag har inget val. Men vi hörs emellanåt =)


AnaGina - Hahahahaha



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
Fan, vad man kan känna igen sig.
http://www.AnaGina.blogg.se
Lugnt värd att följa!


-

"Times change, and we change with them." Haha, vad fan hände med dig, J.


This day..

Har dammsugit HELA huset och tagit ut disken, äntligen.. Pappa kommer och hämtar mig 16.10, vet inte vad vi ska göra men det visar sig. Han var taggad på att käka pizza(eller mer taggad att JAG skulle äta pizza) men är inte det minsta sugen på mat just nu. Har ont i magen. Ikväll runt 7-tiden ska jag & Sanne VARA =) Det var ett bra tag sen! Hon har varit väldigt upptagen med en sak och inte haft tid så nu är vi back on track igen. Vi ska sätta oss någonstans med vattenpipan och bara enjoooy life, haha nja inte riktigt. Först måste vi köpa ny smak, äpple blir det. Jordgubb kostar 100 kronor mer och jag är helt pank just nu. Hursom, chill kväll blir det, MÅSTE egentligen plugga men det får hon hjälpa mig med sen ;)


Vattenpipa? Wtf..


....

Känner att jag TOTALT har slutat bry mig om mitt utseende. Vad hände? Kunde inte gå ut utan foundation förut. Nu är det "mot-skolan-med-"bara"-mascara". Håret plattar jag lite halvt och kläderna drar jag bara ut ur byrån. Varför? Tycker inte det är bra.. Men känner att jag varken har tid eller ork att bry mig. Kanske laddar mig till sommaren(haha). Kanske börjar bry mig någorlunda när jag färgat mitt hår eller så, vi får väl se..


Hiss/diss!


Killar med CONVERSE! Så GALET snyggt! Jeans, Converse & baseballjacka, sååå ska det vara.


Starka ryggar = snygga ryggar, det är så jävla snyggt med ryggmuskler, inte till överdrift.
Såhär ska det iallafall se ut på killar(liiite mindre kanske)


Folk med intressen(FÖRUTOM ATT KRÖKA OCH FESTA) som t.ex. träna, sjunga, spela piano osv.
Snygga klockor.. Hissar det igen, älskar klockor.



Vädret! REGN!? Kan vara mysigt men vill ha sol. Har ni hört att det ska regna nu i helgen? Awesome...
Mycket läxor och prov. Sjukt jobbigt, men vad gör man..
Ostädat rum. Euw hatar det! Ändå orkar jag aldrig städa..

 That's all =)


Until the end of time

Ler i stunder av smärta. Gråter i lyckans stund. Live, love, laugh, die.


Anders Eklund - permis, congratz!



Nämen, Anders Eklund får permis!

"På sin permis ska Eklund åka till Norrtälje, köpa solglasögon, en bok och besöka en lunchrestaurang."

Säger bara shit. Sveriges fängelse har ibland bättre än Sveriges medelklass. Vad ska man säga? Pinsamt? Bra? Dåligt? Rysslands fängelse ♥ Det är så det ska vara. Inga jävla lunchrestauranger, böcker, OCH FÖRFAN INGA SOLGLASÖGON!? Har du dödat, ska du få dö minst lika mycket. Ibland är Sverige verkligen ett komiskt land.

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/362166-anders-eklund-far-permis-ska-kopa-solglasogon

En kommentar från corruptio.blog.com:
"Eklund kan hålla handen med Högsta Domstolens Leif Thorsson så kan dom shoppa tillsammans. Beatrice Ask kan visa dom dem bästa butikerna..." Haha, hur skön!?


Coachen talar ut!



Nu ska vi vara realistiska.

Hård träning är inte kul, det är inte kul att springa tills benen viker sig och det är inte kul att ha träningsvärk dagen efter. Det är JOBBIGT. Så, svälj sanningen. Hård träning är jobbigt. Hård träning är bra.  Ni borde helt enkelt ge fan i med era bortförklaringar "men det är så jobbigt!" - JA, det är jobbigt.. Men hade du tänkt att stå i vassen i sommar? Nej, jag tänkte väl det. Träning är kul då man ser resultat, och det är ju det vi strävar efter, don't we?

Hälsocoachen JAG ska hjälpa er. Är själv ingen träningsnarkoman eller så, men jag kan få er att bli det ;) Det är bra att träna, men det är jobbigt. Allt är jobbigt, att vakna på morgonen, att städa, att göra läxor, att vara trött. Men ändå gör du allt? Så varför inte bara träna? Se det som en sak som du MÅSTE göra, tänk dig att du inte har något val.

Jag tror inte på alla bullshit dieter hit och dit, bara käka fisk eller ångade grönsaker i resten av sitt liv. "Vad är meningen med livet om man inte får njuta?" - mat är ren njutning, iallafall för 98% av oss, eller? Man ska kunna äta något gott, som t.ex. chips, en glass, cola osv. utan att tänka "åh nej jag kommer bli tjock!". För tränar du regelbundet och äter lite onyttigt då & då, så spelar det ingen som helst roll. Visserligen så måste du äta nyttigt och bra annars men det är ju självklart.

Bestäm er för att ni ska träna, gör det REGELBUNDET annars är det ingen idé. Skriv ner exakt allt du skulle vilja träna bort eller vart du skulle vilja bli starkare. Jag t.ex. behöver träna min rygg och mina biceps. Skriv ner exakt allt ni vill ändra på och bli starkare "i".


Sporter som tennis, badminton, fotboll, pingis kan man ju träna utan att gå "kurser" och så.. Fast det är nog bäst att träna tennis med en tränare innan man börjar hyra bana, för det är inte världens lättaste sport. Det är ROLIGA sporter som är jobbiga, men på ett "roligt" sätt. Finns självklart fler sporter att välja mellan =)


BRA mat!


Reklam för Sibylla ellääääh?


Im off!



Miiiiiina vänner. Jag ska rulla till Sibylla nu och köpa hem något att äta, maten som stog framme fick jag inte äta, för den är till ikväll då vi får gäster, så det blev en hundralapp och mot Sibylla, mamma gick för någon timme sen och nu är jag helt överhungrig så jag drog på mig mina NYA Converse, äntligen! Vi hörs =)


Goooodmorgon!

Godmorgon readers!

Har försovit mig, men hinner ändå. Så måste skynda! Syster duschar i badrummet där allt mitt smink står, TYPISKT ELLER VAD!? Ska dra på mig kläder och sätta på mig skor så jag är klar för att gå ut till 50% iallafall, haha =) Vi hörs när jag kommer hem(vet dock inte när jag kommer hem, men det märker ni).


Got 2 do..

• Färga håret
• Köpa gymkort på söndag
• Göra NO:n
• Sola
• Träffa pappa
• Köpa nytt löshår(efter att jag färgat håret)
Ladda på mobilen

Orkar inte skriva upp det i min kalender, så det får bli på bloggen istället, som alla andra gånger. But you can live with thaaaat =)


PLUGGAT!

Idag har jag gjort klar 3 svenska läxor och ergonomin. ÄNTLIGEN! HELVETE, kom på att det är engelska läxa till imorgon, DAMN vad skolan kör med oss. NO:n ska jag göra i helgen, jippi.. Jaja, valde ju själv att inte göra det idag. Hinner inte, orkar inte, tråkigt. Så halva lördag och hela söndag kommer jag sitta med NO:n, härligt med helg! ;)


Baseballjacka..



Snygg, men den lär bli uttjatad i vår, med tanke på hur många som vill ha den.. Men mode är mode och den är galet snyggt. Funderar faktiskt på att köpa en.. Ginatricot, 249 kr.


Stackars...



Säger bara som Diana, ska man skratta eller gråta? FÖRLÅT djurvänner(jag har inget emot djur, jag svär) men jag kunde inte sluta garva. JA, det är jättesynd - skulle aldrig kunna göra så men hahahahahahaha. Fast nej, naw =( Den flyger fan? Stackarn hahahaha =(


ZAC EFRON VS. JOEL KINNAMAN!?



Dom måste DRIVA med mig. Zac Efron som Joel Kinnaman? Zac Efron som JW!? Nej, NEJ! Det här är ju sjukt, kom igen.. Zac Efron den där sångfågeln som ena sekunden spelar basket i High School och andra sekunden står och sjunger om sin kärlek? Vilket skämt. USA kommer INTE kunna göra "Snabba cash" lika bra som Sverige gjorde filmen. Men helt ärligt, Zac Efron? Hahaha.

Förövrigt, kolla från "Hur bra passar Zac Efron som JW? "Vadå ska Hannah Montana bli Lisbeth Salander också?" Hahaha, så skööööna!


I'm sooooorry..

Har varit VÄLDIGT off, jag erkänner. Men jag har inte haft tid. Igår var jag på teater med klassen från 19.00-22.00, syrebrist i teatersalen så mådde riktigt dåligt efter, kom hem och somna med en gång. Imorse försov jag mig jag med 2-3 timmar, men fan vad jag behövde dom där timmarna för att orka dagen. Varför ska man börja klockan 8? Ärligt, det är för TIDIGT. 9 varje dag? & sluta 3? Det är väl ändå ganska rimligt? Visst man kanske får SMÅ läxor lite då och då, men hellre det än att vara dödstrött en hel dag? Folk tänker inte alltså. Bara för att rektorn är morgonpigg betyder det inte att alla andra är det!?


Förövrigt så funtar jag på att skaffa en sån tatuering? Inte sådär jättesynlig men det är inte precis det jag är ute efter, vi får se. Ska tatuera mig nu i maj eller efter sommaren.


-

Har ingen tid att blogga alls, pallar ej heller. Måste plugga.


Sitter på burger king på söder hörs sen :)

foto0132 (MMS)

Sitter på burger king på söder hörs sen :)


Skola..

Borstat tänderna. Dricker juice. Hur jävla dum får man vara? Efter alla gången jag satt mina tänder i en mandarin efter att ha borstat tänderna. Lär man säg aldrig av sina misstag? Ska mötas ute om en halvtimme, helt ofixad. Den där skolan alltså. Bra väder ute iallafall, alltid något. Igår var det hur kallt som helst(NÄSTAN så att man önskade att man blev sjuk och det blev en skolfri-onsdag). Aja, måste fixa mig.


Loooong time ago...


Amy Winehouse

Angelina Jolie, haha lite obvious men ja..

Ben stiller


BILL GATES!

Brad Pitt


Cameron Diaz


Eminem


Katy Perry


Kelly Clarkson


Snoop Dogg



Lil John


Barack Obama


Hahaha...









Tisdag MORGON

Jag är FÖRVÅNAD. Jag vaknade. Försov mig inte. Har sovit till 2 nästan varje dag det här lovet, kan inte säga att det var sådär jättelätt att öppna mina ögon imorse men I did it, haha. Ser hemskt ut i ansiktet idag bara mascara och ögonbrynspenna men skitsamma, kommer inte dö utav det direkt. Hursom, slutat runt 3 idag så är hemma runt 4, måste plugga då så lär inte blogga sådär jättemycket men ska försöka, vi hööörs!


BRA låtar!



Det här är exempel på låtar som är OMÖJLIGA att spela sönder. Har lyssnat på dom här fram och tillbaka ett BRA tag, dom är LIKA bra som första gången jag lyssnade på dom. RnB låtar däremot kan man tröttna på efter kanske 15 ggr, men det HÄR är låtar som är helt omöjliga att tröttna på.


21:35



DOM HÄR VILL JAG HA! Helt ärligt, GALET SNYGGA!!

Men det som står på måste köpa/göra listan nu är...

• Nya Converse
• Färga håret, nytt löshår
• Gymkort

VA!? VAR DET BARA DET!? Mycket, MYCKET ovanligt...
Det här kommer bli en fin månad. Pengar som kommer in, kommer STANNA i fickan. ÄNTLIGEN!


Måndag, ledig..

Haha shit chillaaaaaa folket! För det första inte mina cigg, drev bara =) Hursom, hade tandläkare kl 11. Lämnade några saker jag lånat av Katja hos henne, sen skjutsade mamma mig till pappa. Har inte träffat pappa sen sista praoveckan, så det var ett tag sen. ♥ Vi handlade mat, sen hämtade vi syster på gymmet och drog vidare och åt pizza i solen, grymt nice. Vi åkte sen till Stadium för jag skulle köpa nya vita Converse för mina är runt 1 år gamla och heeelt slitna. Finns bara några få vita Converse kvar i min storlek i Stockholm så Anna fick pengar av pappa så hon åker & köper mig ett par efter "skolan". Äntligen nya Converse säger jag bara, mina är verkligen risiga.

Har inget mer att säga just nu, bloggar snart ändå katteeeeer


Har varit med pappa i någon timme, sitter ...

foto0107 (MMS)

Har varit med pappa i någon timme, sitter här ute i solen nu. Snart drar vi & hämtar syster på gymmet o käkar pizza, härligt =)


Citat/texter/djupa meningar

Aldrig fucka upp
Never back down
Times change, and we change with them
Ad omina paratus - Beredd på allt
Semper idem - Alltid densamme
Tempus fugit - Tiden flyr
Sanning skapar hat
Bara döda fiskar följer med strömmen(Galet deep!)
If someone wants to hit you, he must kill you first
Dum vivimus, vivamus - Medan vi lever, låt oss leva
Deus dat cui vult - Gud ger åt vem han vill
Ex nihilo nihil fit - Av inget kommer inget
Nil satis, nisi optimum - Endast det bästa är bra nog
Lögnaren blir bara trodd en gång
Skam den som ger sig
Bra grund, ljus framtid
En vandring på tusen mil börjar alltid med ett steg
It aint over 'til Its over
Löften gör en dåre lycklig
Until the day I die

Så.. Där fick ni några djupa/bra/tunga citat/texter =) Haha, älskar saker som får en att tänka till.. Förengångsskull..


STÄDCOACH!



Om du är en sån snorunge som jag är som inte städar ditt rum förrän din mamma hotar med att dra in månadspengen så borde du läsa det här.. ;)

• Om det är en klädhög vi snackar om så.. Ta bort de "största" klädesplaggen, t.ex. jackorna, tjocktröjorna osv. Då ser högen för det första mycket mindre ut och det ger en "kick" till att städa klart. Om man annars ser en stor hög framför sig kommer den där tanken "fuck it" haha.
• Sätt på musik, inte slow music, mer som t.ex. When it was good - Flipsyde.
• Tänk att "inom en timme måste jag vara klar med halva rummet" beror på hur mycket du har att städa iofs men ändå..
• Om du vill plåga dig själv, och har t.ex. ett obesvarat sms så tänk att du ej får svara på smset förrän du städat en viss del.

Ärligt, det funkar. Haha, kanske inte hela tiden men ni fattar. Borde satsa på städ-coaching när jag blir stor.. Sajk..


Frågor


Gracias =) Ska bli! Antingen ikväll, eller imorgon!


Jag tar det i ett inlägg någon gång framöver! =)


Har jag verkligen varit så otydlig med att jag är RYSS? Shit, känns som om jag skrivit det flera gånger, kanske inbillat mig det, haha. Hursomhelst, båda mina föräldrar är från RYSSLAND och eftersom det är deras "blod" jag har så är jag mer ryss än svensk iallafall. Föddes i Sverige så nja, svensk är jag nog inte. Sen är jag lite serb & grek också, på pappas sida.


Nu blir det glass o läsning, hörs om en br...

foto0105 (MMS)

Nu blir det glass o läsning, hörs om en bra stund <3


Sommar 2010!

Sommar, vissa tänker bara "INGEN SKOLA!!!", för andra innebär sommar, resa, sommarjobba, sena sommarkvällar, festa with no limits, bli brun as hell - bara leva liksom. Så då är frågan vad ska man göra i sommar? Jag har lite planer(som jag ALLTID har 2 månader innan skolavslutningen men wtf, vill ju ha något att se fram emot.)

• I juni = utomlands med mamma, vart vet vi dock inte än, 1 vecka.
• Fyller år i början av juli, vet inte vad jag ska önska mig! Inte moppe, vill hellre ha betalt körkort + bil när jag fyller 18!
• I mitten av juli(någonstans där) blir det Montenegro, Sanne SKA med, så galet nice. Dyka, klättra, vattenskoter, vattenskidor - ska fan testa allt! Sen ska vi till Belgrad också, 2 veckor, om inte mer.
• Finland ska jag också till, min mammas kompis har en egen ö med båt, pool osv. Så vi ska dit och vara där ett tag.
JAG VILL TILL RYSSLAND! Men det är så äckligt varmt i Ryssland på sommaren, man pallar liksom inte vara där. Gå runt och svettas hela dagarna är inte nice, men deras KAFEER! OSLAGBARA! Här i Sverige stängs liksom alla kafeén runt.. 10? I St Petersburg stänger dom fan runt 5! Vet ni hur nice det är att runt 12 få en impuls och gå och fika? Awesome. Sen har vi släkt och massa kompisar där och det blir ju inte sämre för det.. Kanske ska med pappa till Ryssland framöver men kommer nog inte få följa med för mamma..
• & sist men inte minst, sena sommarkvällar, bada, sola, shoppa, spela fotboll & tennis, sitta på ett mysigt kafé i Gamla stan i solen med en glass och Cola, älskar svensk sommar(när den är som bäst) - i sommar ska inte en jävla dag gå till spillo. And I mean it.

& ska lägga till, sena sommarkvällar är inte = hej jag är en liten fjortis med noll gränser som ska kröka hela sommarlovet, det kommer bliw sååååw bäst. Haha, pass på er =)


Irriterande..

Har extrem bloggtorka, vet inte vad jag ska blogga om. Inte en aning. När man känner att man "måste" blogga, då är man helt jävla tom. Inte en enda idé kommer upp, men när man känner att "idag har jag bloggat mycket" då har man liksom tusen idéer som står på tur. Hur illa är det inte? Haha.. Men jag ska försöka komma på något..


Ledsen..

Ledsen för att jag varit en as keff bloggare, kommer blogga MYCKET idag, är bara på riktigt dåligt humör idag men ska ut en liten stund med mamma, så det blir nog bättre ganska snart. ♥


Tjena bloggen. Sitter i vardagsrummet och ...

foto0103 (MMS)

Tjena bloggen. Sitter i vardagsrummet och kollar på tv. "Maskens återkomst" lite gammal men det finns inget annat kul. Igår kom jag hem runt 12 sen gick jag och Sanne ut runt 3 och chillade ute bara. Idag är jag hur jävla trött som helst, som vanligt. Pappa landar kl 6 idag så kanske träffar honom. Är ledig imorgon btw, niiice.


Drop the world

Håller på & fixar mig just nu, snacka just med Sanne i telefon. Drar på feZzzt med Katja idag, känns lite skönt att komma ut igen, skulle fan bli deprimerad annars. Förvörigt så har jag duschat, kollat på TV & käkat idag. Det är allt jag har gjort idag, och fixat mig lite halvt. Håret ser ut som ett fågelbo just nu måste göra någonting åt det nuuu, vi höres. Bloggar snart igen.


Lördag

Tjena readers!

Sitter i vardagsrummet i soffan, "Disaster date" marathon på MTV, sjuuukt roligt. Vaknade 13.45, satte väckarklockan på 10.30 jo tjena att jag ens hörde väckarsignalen. Idag ska jag bara vila as usual, kolla på film. OMG, SKITSNYGG KILLE PÅ DISASTER DATE JUST NU! Mamma kom nyss med massa mat nyss så ska gå och ta något att äta. PAPPA KOMMER HEM IMORGON! =D


04:00!?

SHIT. Klockan är 04.00!? Haha, daaaamn vad tiden rinner. Nu blir det iPod + säng.


Fan x10000

Fan vad jag inte vill fylla 18. Fan vad jag inte vill flytta hemifrån. Fan vad jag inte vill skaffa jobb, familj, hus. Fan vad jag vill vara 8 föralltid. Fan vad jag vill ha min familj vid min sida i hela mitt fucking liv. Fan vad jag inte vill bli stor. Fan. Fan. FAN.


Bulgarien 2006








Bulgarien 2006 ♥
Varför kan man bara inte få uppleva allt det fina om & om igen? Haha, vill nästan gråta. Tänk att man ALDRIG någonsin kommer få vara sådär liten igen..


The body changes, big time



Det HÄR mina vänner, är min kropp för cirka.. 4-5 år sen. Hahaha. Kolla mina armar? Smala och muskliga. How nice? Nej inte riktigt. Gick på gymnastik då, den där bilden togs nog bara några månader att jag slutade på gymnastik, gick inte på gymnastik just DÅ =) Ja, det var tider det folket. Då behövde man INTE bry sig om vad man åt osv. =D Är förövrigt i Ryssland på bilden, miss it.


Some "presents"








Fick 2 ögonbrynspennor av syster idag, TACK! Haha, hade rejäl ångest idag, orkade inte dra mig mot centrum och köpa dom så hon köpte dom åt mig. Hunden/ringhållaren fick jag av mamma igår, helt översöt, skönt också, då vet jag vart jag har mina ringar iallafall, tack. Korgen fick jag av syster, skulle ju beställa den på H&M när jag beställde kläderna MEN självklart var den slutsåld, fan vad sur jag var den dagen. Där lägger jag iallafall mina smycken. & armbandet fick jag av syster igår, tänkte köpa det iförrigår men hade inga pengar men nu är det mitt iallafall..


Random

Rummet ser NÅGORLUNDA fräscht ut, dammsugit och städat lite överallt. Soffan är fortfarande full med kläder men det kan jag leva med. Ingen lust att stå och vika kläder idag, har jag aldrig iochförsig men ni fattar. Mamma & syster kom hem med pizza, är mätt nu så livet kan fortsätta. Har inte pluggat och tänker inte göra det idag. LOV som lov, lov är inte till för att plugga utan till för att vila. Ändå så vet jag att jag kommer att plugga nu på lovet, haha..


SNYGG!


Måste...



• Duscha
• Plugga ergonomi, NO, svenska, matte, franska(fuck it all)
• Städa, dammsuga osv.
• Skicka anmälan
• Fixa till ett clips på löshåret

That's all.. Ska bara plugga lite svenska o matte idag, har fortfarande 3 lediga dagar kvar.


Helt underbar dag! Hm..

Här sitter jag smutsig med kort fult blandfärgat hår. I mitt smutsiga rum, med obäddad säng, smutsig matta och soffa som är full med kläder. TV där sladden är för kort för att kunna koppla in så den funkar. 1 uppdrucket Oboy glas. iPoden ligger på golvet, kommer trampa på den närsomhelst. Sitter fortfarande i pyjamas. Löshår som ligger någonstans bland alla kläder på soffan. Korta naglar, blek. Livet är allt bra ibland, don't you think?


I should..

Jag borde gå ut
Jag borde duscha
Jag borde plugga
Jag borde slå Diana
Jag borde sluta tänka
Jag borde gå ut och jogga
Jag borde bädda min säng
Jag borde dammsuga mitt golv
Jag borde ta bort alla kläder från soffan


Tips!


eemsn.blogg.se

BEROENDEFRAMKALLANDE BLOGG. Ni lär fastna för bloggen - precis som alla andra hennes läsare, SÅ check it out, grym blogg och översöt chey =)


Have 2 have


- Nya Converse mina är helt.. euw..
- Strumporna, ska inte ha dom som på bilden, haha =)
- RINGEN! Helt översnygg
- Datamus, min är helt sönder, hade ryck i min hand förut så jag slog den i skrivbordet hela tiden, så den är inte den bästa just nu..
- ÖGONBRYNSPENNA, måste åka till centrum idag och köpa en, mammas passar ej mig..
- Parfymen, ska be pappa köpa den till mig på flygplatsen ist
- CCCP väskan


Drop the world - Lil Wayne n' Eminem


TUUUUNG!


Skola är helt OK.. Trots allt..

Va hääääänder betong Sverige? I know ur sleepin'. Lyssnar på Lil Wayne's senaste album, as tööööngt. Imorgon(eller ja.. idag) måste jag plugga. Ni vet inte hur mycket det är.. Ärligt så, vill jag inte veta själv.. Det är ergonomi, klassiska sagor(jag går i 8:an?!?!), älskade matematik♥(mycket, MYCKET ironi i den meningen), vad har jag mer? JUSTE, det härliga(svåra, onödiga, jobbiga, omöjligt lärda) språket franska. Jag var bäng när jag valde franska som första val. Jag svär.


Längtar till jag sitter vid skolbänken igen ♥ så fina sönderklottrade kalla klassrum som vi har liksom, hur kan man låta bli att inte längta!?


Ginatricot's brillor...


...är SNYGGA! + i kanten att dom är ännu snyggare i verkligheten.


H&M's nagellack...




Måste bara få tipsa er som känner er, rädda.. nakna.. exposed.. Utan nagellack. H&M's nagellack är SJUKT grymma! Dom kostar runt 50-lappen men det är ju verkligen värt det. Depend's nagellack är ju inte av den bästa kvalitén precis.. H&M's håller länge, "går" inte av och färgen är lika stark som från den första gången du lackar dina naglar.

Det finns andra färger i affären, de där var de enda jag hittade på nätet..


What the fuck...


HJÄLP MIG!!





FÖRENGÅNGSSKULL, SKULLE NI KUNNA HJÄLPA MIG!? Kom igen, KOMMENTERA BARA om vad ni tycker jag ska färga. Jag vet ju att ni FINNS så då kan ni väl ändå göra er röst hörd?

1. Ska jag färga jämnt(lite ljusare än det där dock). Alltså inte slinga bara färga hela håret till en & samma färg.
2. Massa slingor(exakt som på bilden då). Det tycker mamma, jag med iofs men men..
3. Eller sådär, lite halvblont, halvmörkt.

Vad tycker NI? Hjälp mig =(


Nämen kolla Kissen..


Från: http://www.mondoblog.se/JackieFerm

Njaaaa, inte sådär JÄTTE snygg va?


Inte bra...


Nästan klar...



Halvnöjd, måste fixa liiiite till...


New...

Lösenordsskydd av - ny design. Håller fortfarande på med den, är ej klar än


I'M OUT! "Dagens outfit" ;)



Idag har jag min blåa joggingjacka, kommer från ProTouch. Joggingbyxor från Nike. Om det nu skulle vara intressant att veta... Har 4 jogging"jackor" - min farsa köpte en ny till(nästan) varje gång vi träffades MEN kom igen, inte fan behöver jag 20 joggingjackor!? Kläder till jogging är helt OK att köpa men inte ett par nya klackar t.ex. Haha, saknar dig ändå daddddy. Nu måste jag springa ialf =)


Jogging <3

Har ingen blogglust känns det som men den kommer. Är ganska hype just nu, vill ha ett par snygga tights/byxor från H&M men är helt PANK!! Hemskt. Jag kom hem runt 2, och sminkade mig. Varför jag sminkade mig vet jag inte, lite spontant sådär. Jo men hursom, ska ut och jogga en stund nu. Får börja göra det regelbundet, det är ju SKÖNT. I efterhand iallafall!


ANAGINA!



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Hur FAN kan man vara såhär jävla klockren? STÖRTSKÖN! Det HÄR, det är HUMOR. Helt ärligt, jag har sett MÅNGA roliga saker i mitt liv, men det HÄR, det tar fan priset! Den här "Khadidje" - hon kan skämta om det på ett SNÄLLT sätt. Ni vet inte sådär rasistiskt. & "svennemorsan" - HAHAHAHAHAHAHAHA. HUR kan man pricka så rätt? Cred till den här bruden, det här är verkligen hennes grej. Skulle kunna betala en STOR summa för att få se henne på något stand-up program. AnaGina heter hon, klicka in er där, huuuuuuur tööööng som helst!


Tjena bloggen! Ligger på golvet i Jannike...

Tjena bloggen! Ligger på golvet i Jannikes rum(frivilligt) med skönaste täcke o kuddar. Ligger iofs på en matta + en pläd och fan vad skönt det är. Dissa sängen framöver? Något att testa. Hursom, vi har haft det as nice ikväll och kommit fram till att FAN VAD VI VILL HA NATURLIGT LÅNGT HÅR! Kollar på något räddningsproram just nu, älskar sånt. Har fått för mig att vara riktigt lycklig just nu och det skadar ej. Är inte ens i närheten av trött. Hare bra :-) MMS-inlägg


-

Nu ska jag träffa ma lovely friend JK.

Jackie Ferm

Ni hatar hennes kropp, hennes kläder, hennes läppar, hennes tuttar men framför allt hennes styrka. Why? Avundsjuka rakt igenom. Tycker hon är så SJUKT stark, snygg, grym. HON om någon är en sån man ska se upp till. Inte fjortisbrudar som Kissie. Jackie Ferm är det jag snackar om. Svartenbrandts dotter. VARFÖR hatar ni henne? Det finns ju förfan ingen anledning! Sure, hon kanske är lite sexfixerad men so what? Gör det henne till en sämre person? 90% av er skulle inte ens klara igenom HALVA hennes barndom. Fan, hon är cool alltså.

Hursomhelst, Jackie Ferm är här för att stanna. Take it or leave it.


Miss you daaaaaaaaaaaaddy ♥


Montenegro 2010











I sommar, juli-augusti någonstans där ska jag till Montenegro till huset =) Jag har inte varit där än men pappa har varit där några gånger. Ska ta med Sanne och det kommer bli gaaaaaaaalet. Havet är perfekt och solen skiner like all the tiiiiiiime. Staden är rätt liten, folk litar på varandra, dom låser inte ens sina bilar!? Serber ♥ Sen äre tydligen en semesterort också så det finns, dykning, forsränning, klättring, vattenskidor att pröva på osv. Skulle åkt i somras 8 dagar innan skolavslutningen men vem fan vill missa skolavslutningen!? Kan visa fler bilder på stället & huset när farsan kommer hem för alla är på hans data. Någonting att längta till iallafall, dont ya think?


Side, Turkiet









Hit kanske vi ska i sommar! Hoooow nice!? Sen får man ju räkna med att havet inte är SÅDÄR perfekt irl. När jag var i Alanya för 2 somrar sen så hade jag största förväntningarna om havet, liksom trodde jag skulle komma till Thailands hav. Men nej, så fint var det tyvärr inte. Synd att dom redigerar haven så sjukt mycket, men vad gör man inte för att locka turister? Vi går ju trots allt på det ;)

Hursom, Turkiet eller Kroatien(precis som förra sommarn!?) blir det. Grekland är överstruket, deras hotell är ju HELT RISIGA!! & det är ju JAG som godkänner hotellet i familjen så Grekland? Hell no. Turkiet är grymt! Men frågan är om inte Makarska Rivieran(Kroatien) är bättre? Jag var i Dubrovnik och havet får väl.. 3,5/5 av mig. Rabac "del av havet" är PERFEKT!

Här är iallafall Makarska Rivieran:



-


Grekland

Turkiet

Vart fan ska man? Är så jävla sur just nu.


REN PERFEKTION










Alltså hon borde vara fucking olaglig!! Irina Shayk hon måste fan vara världens snyggaste ryss(ELLER VÄRLDENS SNYGGASTE MÄNNISKA)


När vi var universums absoluta center

Känner mig så deppig, trött, uttråkad. Orkar inte gå ut överhuvudtaget. Vill bara ligga hemma, kolla på TV, käka, chilla. Men det är vad lov egentligen är till för så jag har ju inte så mycket att oroa mig för. Har en hel hög med läxor också, och mitt rum är KAOS! ORKAR INTE MED NÅGONTING ALLS JUST NU! Jag orkar knappt ställa mig upp ur sängen på "mornarna". Vill bara bli pigg och orka gå ut.


Jeansleggings


Cubus


Slow... Life...





Jag är SÅHÄR uttråkad. Det är mycket. Tråkigt. I mitt rum. Imorgon ska jag träffa Cami. DET kommer vara SÅHÄR kul. Walla yah jag svär på gud jag ska träffa henne cook längesen jag såg den guzzen azzooooh.


Eeeh... Hur tar man bort rymdskeppet...


MA HAIR!



Mitt hår har växt. Gryyymt! Lika slitet fortfarande, eller nja har blivit bättre än förut men ändå.. Färga tänker jag göra ändå, trött på att ha den här hårfärgen, hatar den. Tråkig, ful, euw.


Spa-dag next..

Jag hoppar över promenaden, har precis gjort i ordning badkaret så ska nog köra en spa-timme(timmar). Hårinpackning, raka benen, peela kroppen osv. As nice! Har galet ont i magen så det blir bara ännu skönare med en spa-dag. Ska jogga imorgon istället! Vi hörs om någon timme!


Ska strax ut..

Har ätit middag och sen bara suttit och lyssnat på musik osv. Idag orkar jag inte gå ut, och med ut menar jag ut UT, y'all feel me? Ska på en promenad men det räknas inte som "ut". Lite dålig förklaring sådär men det får duga. Har ont i magen utan någon anledning men det är man ju van vid.. TACK MORSAN! Frågade precis om hon hade laktosfri gräddfil men INTE HADE HON DET. Inte konstigt, känns som om jag ska spy. Nu är hon ledsen och ber om förlåtelse varannan sekund, älskling. Ska hursomhelst ut på en promenad, ibland känns det som om jag faktiskt får mindre ont i magen av att vara ute och andas frisk luft? Det märker vi. Ska först bara ladda in några nya låtar till min iPod & sedan ska jag ut.


Nu...


SNÖ?!?!

Inte fan fick man sova ut. Haha, jag vet inte hur ma sover längre. Vaknar hela tiden, försöker somna om, & då får jag ont i huvudet. Grymt. IDAG ska jag stanna hemma. Kanske drar ut lite senare, men nja vet inte riktigt om jag orkar. Måste få vila, skolan äter mig. Ska sätta på mig mjukiskläder och tagga mot bussen, ska till Coop Forum & köpa Ben n' Jerrys. BEACH 2010, YEYE.


Sova!

"Ny" design. Hur ful som helst men den får duga sålänge.. Ska sova ganska snart. Kommer INTE blogga förrän.. 14.00 imorgon iallafall. Ska sova UT, förengångsskull. DEN som väcker mig, nej ska inte snacka alltså! Min soffa är lika full som för 4 timmar sen men men.. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra men det visar sig, kanske filmkväll, fest, bio. You never know. Hursom, nu ska jag släpa mig mot badrummet, borsta tänderna och sen sooooova!

Hope ♥ det kommer bli bra, ber för er


Kråksången - Promoe


Sveriges bästa låt? Det måste vara den här, några med Kartellen, Ken ring & några till. Kan lägga upp de med tiden men den här, den är fan obeskrivlig. Det går inte ens att beskriva med ORD hur bra den här låten är. Lyssna ba!

Sjung för allt du är värd
Du vet väl att du är värd det


Vers 1:
Ibland jag sjung jag kanske för högt för jag hetsa upp mig
Nasal och jävlig ville höras så jag spetsa rösten
Ibland rodnar jag innan orden ens träffar luften
Nervositeten torkar ut munnen men jag älska törsten
Hungern glöden mina bröder jag älskar truppen
Oavsett vad som händer kommer Looptroop alltid va bästa gruppen
Jag älskar orden så jag skrev för mycket text men fuck it
Måste spotta på jorden för att nåt ska kunna växa upp sen

Refräng:
Så sjung för allt du är värd i världens kallaste värld
Jag snackar inte om vädret
Ta reda på vem du är gör nåt du kallar ditt verk
Det kommer alltid va med dig
Och sjung för att du är kär för allt vad tyglarna bär
Du vet väl att du är värd det
Sjung om allt du som bär in och utom din själ
Kompis jag tycker det klär dig

Vers 2:
Och när jag dansar framför spegeln var jag kanske feg men/
Det kändes som jag hade det grymmaste movesen och tightaste stegen/
Hetaste rimmen i drömmen kunde jag fightas min egen skugga
På roliga timmen börja jag bajta mitt eget tugg av
Run DMC men jag vakta min egen tunga
För det var bara vi, plus några till writers på hela plugget
Några höll ihop på brottens bana var vi förbundna
Ville förändra, våra föräldrar sa vi var för unga
För att ränna på stan och jag skämdes som fan den där dagen
När farsan kom o hämta hem mig från biljarden
Finnig ungdom på glid gled runt i den nattliga staden
O det var bara vi så jag sa fuck it jag tar den
Om backen med sprit och TVn från hotellbygget i skrapan
Sen åkte vi dit jag lärde mig älska, lärde mig hata
Men hur fan kom jag hit?
Med truppen från Sydafrika till Japan
Med rap över beats finns ingenting som inte jag kan

Så sjung för allt du är värd i världens kallaste värld
Jag snackar inte om vädret
Ta reda på vem du är gör nåt du kallar ditt verk
Det kommer alltid va med dig
Och sjung för att du är kär för allt vad tyglarna bär
Du vet väl att du är värd det
Sjung om allt du som bär in och utom din själ
Baby jag tycker det klär dig


Vers 3:
Så låt mig bjuda till dans
Jag sjunger hellre än bra o hellre dåligt än inte alls
Om det pirrar i magen skiter jag i om det är lite falskt
Lite skit rensar magen och jag rensar min hals
O tar mig ton mot elitister o besserwissers som sen sitter tyst
När deras liv ska besjungas hörs inte ett knyst
För det kanske skulle bli fel eller fult - hemska tanke
Han härskar t o m när det är slut - svenska jante
Men jag sjunger inte för kung eller fosterland
Det jag sjunger det måste fram, ja
Sjunger inte för kung eller fosterland
Det jag sjunger ba måste fram, så

Så sjung för allt du är värd i världens kallaste värld
Jag snackar inte om vädret
Ta reda på vem du är gör nåt du kallar ditt verk
Det kommer alltid va med dig
Och sjung för att du är kär för allt vad tyglarna bär
Du vet väl att du är värd det
Sjung om allt du som bär in och utom din själ
Kompis
(Baby) jag tycker det klär dig x2

Det här är HÖJDEN AV EARGASM!


Lite rent(3 år senare..)




Har städat skrivbordet och på byrån och det tog 2 timmar!? Hur länge tror ni det kommer ta att städa det HÄR!?


Evgeni Plushenko AUTOGRAF, daah..




Måste hängas upp snaaaaaaabbt!


Shopping:





Stockholm Ice 2010














Helt galet klockren show. Orkar inte ladda upp alla bilder, för många. De flesta är på KUNGEN av konståkning Evgeni Plushenko. Han var SÅHÄR grym. Har sett konståkningseliten nu(inte ALLA men många av de), vad kommer härnäst? ;)


Requiem for a dream



Yes, blandad musiksmak var det här. Haha, känns som om jag föds på nytt av den här låten. Den ger så mycket.. energi, eller styrka rättare sagt..


-

Att vi inte uppskattar det vi har förrän det är nära på att försvinna förevigt. Från djupet av mitt jävla hjärta, tack Gud för allt bra jag haft, har & kommer att få. ♥


Söndag...

Var i Skärholmen centrum idag igen! Fick med mig 2 mascaror(1 till mamma) och sjuuukt snygga kilklackar! Idag ska vi inte ut, är så trött. Ska nog ta något gott att äta, mamma & syster har varit och handlat mat så det finns massa mat hemma =) Ska sätta på någon film och lägga mig i min mjukisdress och bara vila, tänka osv. Ska först blogga lite! Vi hörs snart..


...

Tjenatjena, kom nyss hem. Haha, vi lodade runt lite sen gick vi hem till Oskar(?) och sen åkte vi till Statoil och käka lite. Nja, inte sådär jätte lyckad utgång precis. Men blir nog en bättre imorgon =)

Solat!

Kom hem för någon halvtimme sen! Solade i 36 minuter - har inte solat så länge på LÄNGE, haha. Orkade verkligen inte de sista minutrarna men stog ut ändå. Nu är jag iallafall någorlunda brun. Måste duscha, noppa ögonbrynen, sminka mig, fixa håret och välja ut kläder. Jag & Sanne ska iväg med Emma & Regina på fest TROR vi, får se. Juste! Städa rummet måste jag göra också.. Kan inte ens se min soffa, sjukt mycket kläder överallt. Irriterande.

Jag TIPSAR!



• Om du lätt får finnar eller utslag i ansiktet så..
Varje gång du tagit bort sminket, skölj ansiktet med iskallt vatten. Ni vet sådär kallt att man nästan får ont? Då ökar blodcirkulationen i ansiktet. Det funkar verkligen, gör det varje kväll!
Hur sjukt skönt är det inte att ligga i en varm säng på morgonen och sträcka på sig? Kör en morgon-gympa varje morgon så blir du garanteeerat piggare resten av dagen! Det är bra för kroppen också..
Har du ont i huvudet så..
Ska du massera tinningarna - tryck inte för hårt. Därefter ska man dra "tillbaka" luggen, ifall ni förstår? Som om ni ska sätta upp en "slickad" hög toffs. Dra så att ögonbrynen liksom "lyfts".
Är du på allmänt dåligt humör, trött men orkar inte sova och grinig..
Drick ett glas kallt vatten, sätt på dig BEKVÄMA kläder, sätt upp håret, lägg dig i sängen och sätt på någon bra låt eller film. Jag kör dock på djupa andetag och skrik och slag men det första alternativet lockar nästan mer..
Är du pank men MÅSTE sola så..
Ska du gå till hallen hemma hos dig och rota i VARENDA jackficka. Tro mig, skulle jag rota VARJE dag i min systers & föräldrars fickor skulle jag fan vara miljonär! Haha, enkronor, femmor, tjugor och tior. Har du tur hittar du 50 lappar, hahaha.
Är du allmänt lat och har RIKTIGT svårt att lyfta på asset och börja på någon rolig sport så..
Ska du ladda iPoden/mobilen med MASSA bra låtar och ta en lååång promenad. Men drick 1 stort glas vatten innan. Du kommer INTE ångra dig när du kommer hem.
Är du trött på ditt utseende, sitter & googlar på modeller hela dagarna och är rent ut sagt äcklad av dig själv så..
Ska du kirra ett papper & en penna och skriva ner exakt ALLT som du stör dig på. Naglar, hår, fötter, ben osv. Jag är inte en "var stolt över dig själv - du är fin som du är" bullshit människa. Man kan GÖRA sig snygg. Gå & sola, färga håret, köp löshår, nya kläder smycken skor, noppa ögonbrynen. Gör dig själv nöjd. (Vissa blir dock aldrig nöjda och då måste ni ta och söka hjälp.. Erhm.. Jag..)


Oförglömlig dag..

Tjena! Finns inga ord för hur GRYM showen var. Vi hade fan de bästa platserna! Kändes som om åkarna åkte vid en nästan. Evgeni Plushenko är HELT klart världsklass. Han är helt jävla grym, världens bästa åkare helt jävla klart!! Ryssarna total ägde isen men fransmännen, tyskarna, svenskarna och resten var också galet bra! Fick en affisch av syrran också, Evgeni Plushenko på med HANS AUTOGRAF! Måste hänga upp den så fort som möjligt. Fick ett par NHL mjukisar av henne ocksåååå! Love you. Dom är så SJUKT snygga. Fanns bara ETT par kvar, tur elläääh tur!?

På hemvägen köpte vi massa skäpmat men skitsamma. Imorgon ska jag upp och jogga tror jag, och sen iväg & sola & förbi biblioteket och lämna några böcker. Tack syster för en OFÖRGLÖMLIG dag, you are the beeeeZt.


Längtar tills det börjar :-D

foto0057 (MMS)

Längtar tills det börjar :-D


Ciao!

Ska sova med hårinpackningen i håret, har verkligen ingen lust att gå och duscha. Är trött och vill sova, ovanligt. Ska upp tidigt imorgon, runt 10-tiden, måste hinna duscha, sola och fixa mig. Ladda kameran får jag heller inte glömma att göra. Snart ska jag ialf släpa mig mot badrummet och tvätta av sminket och borsta tänderna och sen soooova. Älskar att sova, det är fan det bästa som finns.


!

Du är den viktigaste personen i Ditt liv. Du är den som alltid finns där för Dig själv. Du är den som ger Dig kraft att orka. Du är den som tar Dina beslut, bra och dåliga. Du lär dig av Dina misstag. Du bygger upp Din kunskap. Du förbättrar Dig på saker. Du är den enda som kan se till att Du klarar det du vill. Du är den som gör så Du känner dig lyckad. Du är viktig för andra. Du är guldvärd.


Stockholm Ice IMORGON!



Imorgon

• Sola
• Fixa mig
• Stan
• Sen Globen - Stockholm Ice

Imorgron drar jag och min syster på Stockholm Ice i Globen. För er som inte är konståknings-intresserade kanske det verkligen INTE lockar men som den konståkare jag är INNERST inne(när man blev BRA slutade man..) så älskar jag det. Det är så mycket mer än bara skridskor och "fina" klänningar. Saknar det men livet fortsätter, haha =) Aja, syrran bjussa på en biljett och EVGENI PLUSHENKO KOMMER VARA DÄR!!!!!!! Alltså på riktigt det är SICK att få se honom IRL! SYND att jag inte har en systemkamera då, ELLERHUR PAPPA!? Eller han är ju inte ens i Sverige..

Hursom, morgondagen kommer bli en BRA dag för mig. I can feel it ;)



Min innehållsrika dag...



Idag slutade vi 3 =D Niiiiice. Drog till Skärholmen med Sanne, MÅSTE DIT, MED PENGAR!! Fan att man ska hitta alla snygga saker när man är totalt PANK! Men pappa kommer snart, tror jag.. Var med min bebis Danni ganska nyss. Vi satt och chilla lite bara. Kom hem, satte i överdrivet mycket hårinpackning och sitter & lyssnar på musik nu =) MITT HÅR SKA BLI FRISKT OCH VÄXA. Ärligt, orkar inte avkapat hår. Har blandfärgning också, största remixen, typ 8 hårfärger?!?!


Hey boring

Namn: Paulina Underground Stockholm
Födelsedag: 6 juli 1995
Ursprungen från: Ryssland, sen lite olika andra länder men det är långt ifrån på släktträdet.
Gymnasie: Inte än
Hemstad: Stockholm
Ort: Söder som söder
Stjärntecken: Kräfta
Ögonfärg: Brun
Hårfärg: Brunt
Syskon: Storasyster Anna ♥
Musiksmak:
Den är breeeeeed
Favoritartist: Vet ej
Favoritfärg: Svart och rosa
Favoritfilm: Green street hooligans 1&2 tror jag
Favoritdjur: Tiger
Höger eller vänsterhänt: Höger
Bästa årstid: Sommar
Favorit högtid: Julen
Det absolut bästa jag vet: Vara lycklig
Gillar: Mycket
Hur många barn vill du ha: 2-3
Vill egentligen heta: Vet inte
Religion: Kristen Ortodox
Favoritämne: Engelska
Favoritserie: One Three Hill

RSS 2.0