I love you!

VÄRLDENS bästa valborg. Ryssland vann. Ska inte snacka om mitt glädjevrål... Så J*VLA lycklig!

Drog till majbrasan vid 7, först mötte vi Katja & Melinda. Drog till majbrasan där, hände ingenting där så vi drog hem! Gick först till OKQ8 och köpte chips & choklad, drog hem och har bara tagit en massa kort. Så sjukt underbar dag. har inte varit med bästavännen såhär mycket på en dag på jättelänge, jag ÄLSKAR dig så sjukt!

De flesta bilderna är oseriösa men.. VEM BRYR SIG?







Föralltid rysseN 'hjärta' danskeN, du är mitt ALLT!

Rus - Swe


Ryssland - Sverige nu med bästavännen!

Godmorgooooon!

Godmorgon!

Har hunnit platta håret, klä på mig och sminka mig! Vaknade 07:05 först men snoozade enda fram till 08.00! Så typiskt.. Börjar 09.35 idag och min buss kommer vara framme 09.30 så jag måste skynda mig! Och som det ser ut just nu så vet jag inte vart min engelska bok, skåpnyckel, hemmanyckel och iPod är! Måste rusa runt och leta, PUSS!



This is for you

Jag vill inte sova än! Mamma & Anna har redan lagt sig, sjukt ovanligt! Dom lägger sig alltid efter 12.. Ska nog bara lägga mig i sängen och lyssna på musik, eller platta håret. Har sovmorgon imorgon till 09.35 så jag kan lika väl platta håret på morgonen istället. Skulle plugga in engelska glosorna idag men matchen kom ivägen så.. Jag glömde. Men kan göra det på lunch-rasten istället.. Nu ska jag hämta min iPod som ligger i hallen och chilla, hare nice!


...!



Fick inga fler bilder idag men kan ta fler imorgon.. :-)

Och 3 bilder från helgen:





Oberedd på andra bilden..!

HÄÄÄÄRLIGT SVERIGE!

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLIGT SVERIGE!



F*n vad j*vla glad jag är alltså! Kom igen, SVERIGE VINNER ÖVER USA! KAN DET BLI BÄTTRE!? MÅSTE RINGA PAPPA EFTER DET HÄR INLÄGGET! Men imorgon så möter Sverige Ryssland kvart över 4, och vi slutar 4 så jag frågade mamma precis om jag får gå en halvtimme tidigare från lektionen! Så ska göra det, ärligt talat det här kommer vara den viktigaste dagen i mitt liv, HAHAHA! Ryssland MÅSTE vinna, eller jag vet inte vem jag ska heja på nu!

Känns som om att Sverige kommer vinna med tanke på hur j*vla grymma dom är nu, men man får hoppas. För vem fan trodde att Sverige skulle vinna över USA? Mirakel kan ju hända, det är bekräftat nu!


2-2 nu!

Matchen spelas fortfarande och det står 2-1 just nu till Sverige, GISSA HUR GLAD JAG ÄR!? USA har runt 17 spelare från NHL så man förväntar ju sig värsta spelet, eller ja teamet...! Känns som att jag kolla på datorn med ena ögat och på tvn med det andra. Har hunnit duscha och smörjt in mig med brunutansol! HELVETE! 2-2, NEEEEEEEEJ! Men Sverige jobbar upp det, HOPPAS JAG!

Kan faktiskt inte skriva just nu är för stressad(haha!) men jag bloggar efter matchen som slutar vid 11, hare nice folket!

SWE-USA

KOM IGEN NU SVERIGE!

Match/uppsats

Ryssland vann mot Schweiz! Det var så sjukt jämnt hela tiden men Ryssland hade lite mera taktik, men Schweiz var helt seriöst sjukt bra! 4-2 blev det, men det var öppen kasse de sista 10 sekundrarna av matchen så klart ryssarna gjorde mål. Det var nog bara ren tur.. Jo men iaf. :)

Har precis skrivit klart "uppsattsen", skrev faktiskt ganska mycket och ja.. Hoppas den blev bra. Har missat nästan hela Cold Case nu så jag får invänta Desperate Housewives istället, ska lägga fram kläder till imorgon medans jag väntar...! Alla mina lösnaglar har gått av och jag orkar verkligen inte sätta på nya, men det kanske jag gör ändå. Vi får se!



Just nu..

2-2 just nu!



Uppsatsen får vänta, har redan missat 2 TIMMAR ungefär. CYA!

Erik Hassle, LOVE!



Sååååååå sjukt bra låt, älskar den!

Min tisdag...!

Kom hem för en stund sen...! Slutade 4, hade elevens val, idrott. HANDBOLL! Så boring! Fast det är ju från person till person.. Andra kanske tycker tennis är världens tråkigaste sport. Whatever.

Jag är back in business igen.. Tror jag. Har perioder som nästan alla vet och just nu vill jag blogga! Så det är nice. Idag  var det en tråkig tisdag. Precis som alla andra tisdagar. Måste bara säga att jag HATAR franska! Kan inte fatta hur ett ämne kan vara så tråkigt och dåligt. Hursomhelst, nu måste jag skriva en "uppsats/sammanfattning" om ABBA - tråkigt men har inget val..

Vi hörs om några minuter ändå, va? Puss!




25 april

Godmorgoooooooon.

Orkar inte gå på träningen idag. Var fett taggad igår men nu har jag verkligen ingen som helst lust. Det är helt sjukt varmt ute så jag ska dra ut och sola en stund, med Sanne eller Danijela. Lite senare måste jag dra upp till centrum för ska vara med Katja en stund. Måste köpa ett par svarta jeanstights och comviq.



På ryggen är jag iallafall redan brun. Haha.

God natt

Ska lägga mig i sängen och lyssna på musik. Ska upp 9 imorgon. Sov gott.



....




En vanlig fredag!



Sitter uppe med 7 olika sidor på Internet och kollar på en massa klockor, bilar och kläder. Mamma kom vid 19:30 med lite småsaker så sitter och svullar nu. Som jag gör varje fredag ioförsig. Imorgon är det träning! Sååå nice! Jag älskar lördagar! Och tennis. Ska fortsätta kolla nu och redigera lite bilder. Cya

Clean



Har precis städat klart. Älskar när mitt rum är rent.

Mamma...




Väntar på att mamma ska komma hem.. Så seg!

Fredag/ridning

Hemmaaaa!

 Vi fick gå 2 lektioner tidigare, ingen idrott och ingen NO. Vi sprang hem till Emma, bytte om och hämtade Emmas cyklar. Först skjutsade Ewe mig på pakethållaren skojar inte, F*N vad ont det gjorde, haha. Sen vid en grus-gång så skulle Ewe köra ner och jag då märkte jag att jag tappat min kamera så Ewe släpar sina ben i gruset sen flyger hon över styret(tror jag?) och så ramlar vi, HAHAHAHA! Sanne och Emma fick vänta ett tag på oss men sen när vi väl kom fram så fick jag stallets bråkigaste häst(?) Sjukt kul var allt iallfall.

Sedan åkte cyklade vi hem till Emma igen och bytte om och drog till Mias och åt. Sen till centrum där Emma köpte lite saker och Sanne köpte hårfärg. Kom precis från bastun(vi bastade inte) färgade bara Sannes hår och nu är det gyllen(gult). Men det blir nog bättre lite senare!















Väger du normalt?

Längd, cm Normalvikt i kg
156 45-61
158 46-62
160 47-64
162 49-65
164 50-67
166 51-69
168 52-70
170 53-72
172 55-74
174 56-75
176 57-77
178 59-79
180 60-81
182 61-82
184 62-84
186 64-86
188 65-88
190 67-90
192 68-92
194 70-94
196 71-96
198 73-98

SLEEP!

Jag sover heeeela tiden! Helt seriöst. Iförrigår sov jag från 19-22, igår 18-21 och idag 17-18. As härligt! Hade SO prov idag och det sjukt bra. Har NO prov imorgon eller ja läxförhör så ska sätta mig och plugga vid 9 tiden idag. Om en halvtimme. Orkar verkligen inte men shit.. Vem fan vill ha IG?

23:19

Hej alla! Vi red inte idag för det var upptaget eller något sånt, så det blir på fredag iallafall. Åkte hem istället och kände mig sjuk så jag gick till mammas rum och bara låg där. Sedan förflyttade jag mig till vardagrummet och därifrån till Annas rum när hon gick iväg till spinningen. Klockan var runt 6 då och jag somnade och vaknade 9. Grymt nice! Men mår inte bra nu alltså. Har ont i magen, huvudet och halsen. Vill inte sova heller...


 

Hahahahahahahaha


0

Pluggade jag? Nej...

Until the end of time

Har ingenting att göra just nu, funderar på att dra ut och jogga. Eller så ska jag kolla på tv. Vill helst vara ute så vi får se. Inte lika kul att jogga själv. Måste plugga franska också. Ska vara pluggis den här veckan för omdömena skrivs den här veckan och jag måste verkligen förbättra mig. Annars kommer det stå en massa skit i mina omdömen och tro mig min mamma blir INTE glad över sånt.. Ska nog bara plugga lite sedan blir det Ugly Betty, Desperate housewives och Christine.



Ganska gammal bild.

Mohahaha.



Jag är hemma! WOHOOOOOOO!

Ridning!

På fredag ska jag rida med Emma, Ewe & Sanne. HAHA! Grymt nice! Kommer ihåg när jag red HELA tiden i 3:an-4:an, snacka om att jag älskade det! Men sedan flyttade min dåvarande bästis som jag red med hela tiden och då vare slut på det roliga. Kommer inte våga hoppa upp på hästen... Hahaha. Vi får se hur det går ;-)


Du är PERFEKT Emelie gumman!

Flashing lights

Ja... Har inte hänt mycket alls idag. Har bara vilat för jag är så sjukt trött hela tiden.. Var ute med Danijela en stund också. Bara här utanför.. Shit vad jag vill sova! Kommer somna närsomhelst. Men jag tänker inte sova nu. Ska lägga mig vid 7 istället, hahaha! Då sover jag hela natten och det är mycket bättre.

Gud vad mitt armband gnisslar/prasslar/whatever när jag skriver, råkade spänna åt det för hårt på franskan och nu går det inte att få av det. UNDERBART! Ska be någon ta av det sen åt mig. Har kämpat i 10 minuter nu. Ska iallafall gå till köket och ta något att dricka, sedan kanske det blir tv eller data. Hare nice!


EUH!

10 saker du inte vill veta/höra ..
1. Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2. Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag.

3. En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4. Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5. Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6. Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7. Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

8. Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.

9. Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

10. Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

And I'm gonna get stronger now



Ska tvätta av sminket nu, ladda ner några nya låtar till mobilen, lägga fram kläder till imorgon och fixa lite andra småsaker. Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon. Slutar 13:20 imorgon, så sjukt härligt.


Does she know you

Orkar inte läsa mer. Hatar att läsa, finns inget tråkigare. Förut var det kul, nu är det sååå tråkigt! Hursom, har bara smsat senaste halvtimmen och ätit lite. Lyssnar just nu på musik och sitter fortfarande och smsar och kollar lite på datorn. Tror jag ska lägga fram kläder till imorgon, så kan jag vakna senare än vad jag brukar. Vaknar 6 på vardagar, fast jag hinner om jag vaknar 7 också.. Så ska vakna 06:30 imorgon istället, SÅ smart!



Hahaha...

Shoot me!

Nuuu MÅSTE jag läsa. Hahaha. Im dying. Boken suger och är fet och dålig. Vem har bestämt att jag ska läsa den? Jo min storasyster. Min storasyster har mer makt över mig än vad mina föräldrar har tillsammans, det SUGER. Men ingen bok, ingen data. Skjut mig.



-.-

5 saker:

5 saker ni kanske inte visste om mig:

1. Jag har varit 8 meter ifrån Rysslands nuvarande president, RESPEKT OR WHAT? HAHA!
2. Jag har spelat tennis i 4 år.
3. Min pappas jobb ligger i Ryssland.
4. En gång råkade jag raka av halva mitt ögonbryn, hahahaha.
5. Jag kan nästan inte gå ut utan smink, dör då...

Armani VS. Prestige!



Vilka brillor ska man ha i sommar då? Armani eller Prestige? Varför inte bådaaaaaa?

Boring..






Mohahahaha. Jag har sååå kul!

Jag är så GLAAAAD!

Kom preciiiiiis hem! Var ute med Danijela i ...5 minuter! Är ensam hemma just nu, dom drog iväg och handla! Fyfan vad jag sjunger här hemma alltså, hoppas inte grannarna klagar. Hahaha. Älskar att vara ensam hemma. Snacka om att jag hatar att umgås.. Okej, jag hatar att umgås med fel personer, men HALLÅ vem gör inte det? FARVÄL!





Hahaha mitt superballa rack!

?



Förstår ni nu varför jag inte kan leva utan plattången?


Bilaaaar!



Hummer


Land Rover


Bentley!



Infiniti

Jag DÖR för dom här bilarna. Fullt seriöst! Jag har fan alltid älskat bilar! Hade värsta bil-samlingen när jag var liten. Snacka om att det här är VÄRLDENS snyggaste bilar! Och Ferrari och dom, men dom känns för uttjatade! Haha.

Sånhär hade pappa förut, tror jag! Kanske var en annan modell.



Jag DÖÖÖÖÖÖR! Snacka om att hellre ha en Hummer än en Gucci väska! ;-)


Hmm...



KANSKE ska färga tillbaka till brunt, får se. Orkar inte slita mer på mitt hår. Och blont är ganska nice ändå!

Pappa, jag älskar dig!

Juste. Pappa kom hem i onsdags. Och åkte i lördags igen.. Finns inte så mycket mer att säga om det egentligen... Träffade honom och köpte ett par Adidas byxor, 1 ny fotboll och 1 basketboll och sen jordgubbar och massa mat haha! Och lite cash fick jag också. Alltid lika nice. Jag vet att han åker tillbaka för att jobba och för att hjälpa en vän. Jag orkar inte protestera och hålla på och vara ledsen. Det ordnar sig sen, och jag vet att det kommer bli bra sen. Även fast det redan är bra nu, whatever. Jag saknar dig lika mycket varje gång, pappa.

Orkar inte ta kort på grejerna så vi skiter i det, haha. ;-)

Whiiiite

Köpte ett par vita jenas tights i fredags från Ginatricot, grymt snygga!



Nikon d40 goes Danijela

Det inlägget innan det här skulle publiceras någonstans vid 12, inte nu. Whatever!

Var ute med Danijela för några minuter sedan. Hon har fått en systemkamera, Nikon d40, SKITGRYM! Vill också ha en! Ska snacka med mamma om det sen, om inte, så pappa. Vi tog en massa kort, eller ah hon. Nice! Själv har man precis ätit och är mätt nu, ska gå och dricka något sen. Måste bestämma kläder till imorgon också. Måndag... Hate it.


Sunday

Tjaaaa bloggen!

Vaknade först vid 09:30 av ett sms, somnade om sedan vaknade jag 10:30, as nice. Rummet var skit ofräscht när jag vaknade så jag satte på musik och började städa. Anna drog till Ica för att köpa mjölk och sånt och köpte en kladdkaka till mig, åt 2 bitar till frukost, och nu håller jag på att spy. Seriöst? Ibland kan jag äta hur mycket som helst, typ halva kylskåpet och sen kan jag inte ens äta en halv macka? Har skit ont i magen nu.. Fan också.

Men ska ändå ut och jogga lite senare, behöver verkligen det. Älskar att jogga, HAHA! Har iallafall nästan precis kommit ur duschen och ska alldeles strax föna och platta håret. Sedan vet jag inte vad jag ska göra.. Det är söndag så ska nog bara chilla framför datorn. 

Träning

Hade träning imorse. Gryyymt nice! Som vanligt. Vi körde singel matcher och jag vann varje match, haha! Aleksandra var fan nära på att vinna.. Unge! Whatever. Ska iallafall träna mer från och med nästa termin, och byta grupp ska jag också. Sen köpa ett nytt rack och nya skor. Orkar inte ta tag i det där nu, sista passet är 17 mars... Dåligt!

Har velat spela The Sims i en hel vecka nu... Så roligt liv jag har! Fast jag tror jag börjar bli lite sjuk så jag orkar inte gå ut, snacka eller någonting.. Tennis på tv nu, så jag ska rulla till min soffa, som är en bädd-soffa så det blir mer som en säng och kolla på matchen medans jag laddar ner Sims på den här datan, puss!


Chill




 

Fan vad vi kämpade med elden, shit HAHA!


 


Kärlek!



Snacka om lovets mest spelade låt. Älskar den!

Palla!



NEVER! Säger bara det. Här tar min karriär slut, jag tänker inte åka ända till Njupkärr på onsdagar och ALDRIG till Alby på lördagar. Varför så långt för?

Ultimate!



HAHA! WOHO! Värsta shoppingen alltså!

Ny väska!




 

Älskar den! Så galet snygg. Och så ser man lite av mitt gula hår - tro mig, det är gulare!

Köpt..




Klickbara bilder.
Köpte det här iförrigår eller igår, minns inte.

Multivitamin skit!



Min C-vitamin tog slut igår så jag hittade den här i skåpet och USCH fyfan! Äckligt äcklig. Spydde nästan. Smakar INTE bra alltså. Ska gå och hälla ut allt, köp ALDRIG!

Träna mer!

Måste träna mer nu alltså! Kan inte sitta hemma längre. Ska förmodligen börja jogga igen. Kanske drar ut på en runda idag, men MITT HÅR! Vill inte springa runt som en kyckling! Gaahh..  Dagens i-landsproblem! Ska absolut börja träna tricepsen, magen, låren, vaderna, handlederna, ryggen & armarna.


Break Even


What am I supposed to say?



Saknar dig..


!


Maskros :|

Färgade håret idag. Pissgult.. Gissa hur mycket jag garvade när jag tvättade av hårfärgen? Men vad hade jag tänkt mig egentligen? Ska låta håret vila i 2 dagar sedan ska jag färga det igen. Nice! Hittade också silver schampoo hemma hos mig från Toni&Guy, syster sa att den är sjukt bra så får testa den när jag färgat håret igen.

Bild på håret får ni INTE se. Sök på maskros på Google så fattar ni.. ;-)


Hahahaha


Ny blogg!

Har haft 8 bloggar innan den här tror jag. Den senaste var http://www.PaulinaQ.blogg.se men den lämnar jag bakom mig, HAHA! Tänker inte skriva någon presentation om mig tror jag för vem bryr sig egentligen?

RSS 2.0