HAHAHAHAHAHAHA



HAHAHAHAHA ALLTSÅ...

Shop til' U drop



Det här med shopping alltså. Jag orkar verkligen inte ladda upp allt jag köper. Har köpt en hel del den senaste tiden men har inte bloggat just då så vet inte, kanske skiter i att skriva upp ALLT. Vi får se, är så laaazy just nu så nej. Men som sagt vi får se.. :-D

Min dag..



Efter det förrförra inlägget så slocknade jag i min säng, mamma kom hem & råka väcka mig & då släpade jag mig till hennes rum och somna där istället.. OCH jag drömde äckligaste marddrömmen ever. Jag fick inte som jag ville. Låter som värsta brat-snorungen nu, men det var HEMSKT. Jag skrek tydligen? & sen la jag mig på golvet och skrek som en j*vla psykopat. Hahaha. Stackars mamma fick komma in & trösta mig. Låg liksom mitt i hallen...? VILL JAG, FÅR JAG. VILL JAG, KAN JAG. =) Det är så det är & så kommer det alltid vara satt.. Inga mardrömmar kommer någonsin kunna förstöra något. ;-) & det är alltid nice att veta.

Sen drog vi till Sickla Köpkvarter så jag kunde komma på andra tankar och där fanns det INGENTING fint. Gick liksom bara runt en massa trasor och glodde..? Hittade bara ett rack men det var rött & från Wilson och jag vill ha ett rosa från Prince så nej.. =) Vi åt på Sandys och sen åkte vi och handlade mat och nu sitter jag här. Nice..

Liv eller död alltså..

ALLTSÅ ÅH MAMMA ÄR SÅ J*VLA BÄST! HON TROR NÄSTAN PÅ MIG, & JAG KOMMER BÖRJA TRO PÅ DET SJÄLV SNART...! & funkar inte planen så är mitt liv förstört. Föralltid.

Äeh wtf

Slocknade nästan i datastolen nyss, haha. Kefft alltså. Mamma åkte iväg och skulle handla lite. Sa bara att jag behöver Cola så ja.. Har precis gjort cappuccino till mig, man blir väl piggare av det eller något? Skulle kunna somna närsomhelst. Är verkligen inte klar i huvudet. Måste anstränga mig helt galet för att skriva allt jag skriver nu. Kommer somna.. Ska sätta på en film & ligga & chilla. Smsa med någon också.. Puss sötnosar!




Sitter dock inte på balkongen längre & vad fan gör jag med handen..?


BalkongeN



Sitter på balkongen helt själv & lyssnar på musik. Galet nice. Kanske ska kolla på en film. Kollade aldrig på någon film imorse. Känns som att klockan är 4 eller något men nesh =) Den är bara 11.57. How nice? Vet att jag är sminkad och lite annorlunda "mys-kläder" men skulle egentligen till stan men så blev det inte. =) 

She's a keepa



Favoritlåt. Har lyssnat på den hela natten. Sååå bäst!

Visste du att..?



• ..Jag kan verkligen vara ICECOLD. Kan inte uttrycka det på ett annat sätt. Ibland har jag verkligen slut på känslor och kan göra vad som helst utan att tycka synd om en.
• Jag har en vilja av stål. Vill jag ha någonting så SKA jag ha det. Inte alltid positivt..
• Jag har ryskt medborgarskap. Kan dra dit & bo där hur länge jag vill. Fatta vad nice. MEN jag stannar nog i Sverige ;-)
• Jag kan lyssna på en & samma låt mer än 50 gånger på en kväll & inte tröttna ett dugg.
• Jag kan vara extremt osocial och bara sitta tyst ett långt tag. Oavsett vem/vilka jag är med. 

Att lyckas

Det finns galet många grejer som man måste ha inom en sport.
1. En STRÄNG tränare. Ni vet sånadär.. Ryska..? "IF I SAY JUMP, YOU SAY HOW HIGH? IF I SAY RUN, YOU SAY HOW FAR? IF I SAY DOWN, YOU SAY HOW LOW?". Tränare är så j*vla viktiga. Utan dom uppnår man ingenting..
2. Vilja. Vill man så kan man. We all know it.
3. Styrka. Kondition, vighet eller ja. Allt som behövs för sporten man går på..
4. Tro på sig själv. DET är värsta pensionärsvisan. Ni vet "du ska tro på dig själv och blabla.." men det är sant. Så j*vla sant. Tror man inte på sig själv så hur ska någon annan kunna göra det..?
5. Kunna ta emot kritik. Och göra ALLT för att bli bättre. JA det är jobbigt att misslyckas. Som om det vore en nyhet?

& sen kommer resten. Vila emellan träningarna, äta nyttigt osv. osv.

Min mamma & pappa garvar bara åt mig när jag säger att jag vill börja på en ny sport. Inte garvar elakt, utan för att dom VET att hur mycket jag än säger att jag ska sköta träningarna och ALDRIG skippa dom, så VET dom att jag tar sport oseriöst. Jag älskar sport & att träna. Det är verkligen något jag älskar. Men varför tar jag det så GALET oseriöst? Jag får börja på vilken sport jag vill. Oavsett pris per månad osv. osv. För pappa vill se mig vara aktiv och lyckas med något. Ni vet när man lyckats med något? Den där känslan. Ärligt talat så finns det ingen bättre känsla. Inte ens när man får 2000 spänn bara sådär i handen..

Under alla dom här åren som jag börjat på en sport, slutat, testat en ny, slutat så kunde jag vara proffs inom någon av alla som jag testat? Och tar jag inte mig i kragen nu så kommer det sluta med att jag kommer vara äckligt klen och försöka börja gymma när jag är 16 och MISSLYCKAS, igen. För att jag inte kan ta sport seriöst. Det är pinsamt.
Så j*vla pinsamt..

Ska bara ta ett LITET exempel nu. För det här inlägget börjar bli alldeles för långt.
Konståkningen. JAG blev bra. Gick på det när jag var liten. Bara för att liksom lära känna isen & sen slutade jag. Sen vid 10-årsåldern började jag med det igen och blev hyffsad. Faktiskt en av de bästa i gruppen och dom hade redan börjat tävla. & sen slutade jag. Varför? Vet inte. & så började jag nu igen i höstas tror jag det var. Tränade BARA 2 gånger i veckan. När jag FÖRSÖKTE utvecklades jag helt GALET snabbt. När jag gav upp efter 1 timme så gick det skit resten av träningen. I konståkning måste man vara stark mentalt. Det är något jag verkligen inte är. Men som sagt. Vill man så kan man. Jag slutade när jag blev som bäst. När jag hade klarat alla de hoppen vi övat på och de mål jag velat uppnå. Så slutar jag. ÄR JAG STÖRD ELLER NÅTT? Kom igen. MAN SLUTAR INTE NÄR MAN BLIVIT SOM BÄST? När man är mitt i utvecklingen till att bli någorlunda bra? 


Äeh, skit i det där :-)

Det är pinsamt så det skriker om det. Men jag ska visa pappa, mamma & Anna och hela bunten att jag ska bli bra. Så jävla bra. Inom vilken sport får ni veta sen. När ni ser mig i OS babes ;-)

2 Kill your darlings

Ska kolla på någon film hade jag tänkt. Kollade på en så J*VLA bra film på TV vid 4-tiden till ungefär 6. Om en galet grym gymnast som var tvungen att ge upp drömmen för alla skador som sporten kunde orsaka. Ingen dokumentär. Alltså bara en film. & i slutet stog det "Det finns 50.000 flickgymnaster i USA. 7 stycken kommer vidare till OS 2000." FATTA!? Helt sjukt. Av 50.000 tjejer kommer 7 vidare. Inget man skulle vilja lägga ner hela sitt liv på.. I princip samma sak med konståkning & tennis & de flesta sporter men jag siktar aldrig så högt :-) Tyvärr.

Ska iallfall sätta på en film strax. Står emellan MASSOR. B.la. de nyaste Harry Potter, Bring it on - In it to win it, 40 year old virgin, Valkyrie, Wedding Crashers osv. osv. Har iofs sett Bring it on filmerna tusentals gånger, men man får f*n inte nog av dom!

Still awake..

Fortfarande vaken.. HÄRLIGT VA?


Just nu =)

Sitter i sängen & kollar på "UFC" på tv. Ska försöka lägga mig tidigt idag dvs. innan 6 ;-) Vilket är ganska omöjligt för mig men whatever. Imorgon SKA jag bli frisk har jag bestämt. Annars så.. Ja vad finns det att göra? Ska kolla på film dricka te & chilla galet. Det blir nice. Mår faktiskt lite bättre nu. Nu börjar iallafall fighten på TV, så vi hörs. Puss!


ALEX...

Alex: Ring mig
Jag: Nej
Alex: Om jag är ful och idiot ring mig
*Ringer*

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


London/England ♥




JAG VILL TILL LONDON. Har kollat på biljetter och allt och det är f*n hyffsade priser! Så när pappa kommer hem då j*vlar blir det snack! =) Seriöst, England är verkligen bästa landet ever. Slår ut Ryssland & Sverige iallafall. England har allt. Eller London i varje fall. Maten, shoppingen kulturen och whatsoever. Paris är ingenting jämfört med London & min mamma vill hellre åka till Paris igen än London? Wtf? Paris är boring. Fint, men boring. Fast nu snackar jag om England så..

Alla är så SJUKT snälla där också. Precis som Sanne sa idag. Bara dom ska sträcka sig över en och liksom ta någonting så säger dom "sorry", liksom?! Haha. & även om det är jag SJÄLV som råkar gå på dom så säger DOM sorry? Alltid nice med trevligt folk OCH deras dialekt är SÅ BÄST! Love it!


RANDOM MÄNNISKOR..

Jag har verkligen INGENTING att skriva om. Funderar på att sova men vill nog vara vaken ett tag till. Inget kul på TV heller så kanske ska kolla på någon film eller något. Är så j*vla seg. Orkar inte vara sjuk. Alltså GAH någon random skriver varannan sekund på msn. "Har du andra bilder på dig?" - "Ja?" - "Okej, vad betyder ditt namn??". HAHA alltså(?!?!). Och så är min datamus äckligt seg för den är helt skadad och tänker inte lägga ut mina egna pengar på en ny och AAHH.. Nu är jag irreterad. Hare bra!

MIN DATA!



WOHO! NU ÄR DEN HÄR DATAN MIN! ÄR MIN SYSTER BÄST ELLER?! Hon köpte en Macbook Air så DEN HÄR ÄLSKLINGEN ÄR MIN, WOHO ALLTSÅ! Äntligen. Slipper tänka på vilka sidor som har virus i sig och kan ha på den hur mycket jag vill utan att någon ska gnälla på att den kan gå sönder :D HOW NICE? Måste bara köpa en ny datamus för jag har ticks/ryck i mina händer så jag slår datamusen i bordet hela tiden & har redan tagit sönder 2 stycken så ja.. Får försöka sluta med det eller något.  



Min systers nya data.. Skulle aldrig lägga ut 15 laxar på en dator men WTF, hon har så det räcker till sånt. Jag däremot.. HAHAHA :-(

Idag..

Har varit helt off idag. Vaknade 14.00 för att någon ringde till hemtelefonen varannan sekund. Ringde Sanne & vi drog iväg och sola en stund. Sen åkte vi hem och kollade på Friday 13th, kollade inte klart för vi drog ut en stund. Kom hem och kollade på BÄSTA filmen "Green street hooligans 2 - Stand your ground". GAAHH.. Så j*vla bra den är. Brittiskengelska och DAVE MILLER ALLTSÅ ÅÅÅHH.. My man. & så har jag bara blivit ännu sjukare. Sanne som släpat med svininfluensan från England :@ Har ont i halsen och blivit sjukt trött bara sådär.

Så.. Har inte så mycket mer att berätta mer. Bloggar strax ändå. Finns ändå inget annat att göra.


Morgoncigg HAHAHA



Alltså Playaheads töntigaste team måste ändå vara "morgoncigg♥" ALLTSÅ HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH!!!!!!!

Filmer..

Gaahh.. SJUKT många som loggar in & ut på msn och vill veta en bra film så tänkte skriva upp några SJUKT bra filmer..





Sjuk



Är sjuk så har inte orkat uppdatera. Har suttit hemma hela dagen. Bara syster & jag hemma, & hon sover för hon ska jobba imorgon så jag sitter själv. Sanne skulle sova över här men min bäddsoffa står på ett sätt så det går inte att bädda ut den satt vi sket i det. Haha alltså wtf. Jag är hemma HELA tiden. Har blivit så j*vla lat. Orkar verkligen inte hålla på och fixa mig och sånt och gå ut.. Har verkligen ingen lust till sånt nu.

Tjaaaa...!

Har suttit framför datan sen jag kom hem. 00.00 börjar "The contender" på TV4 sport, LOVE IT! Seriöst, så GALET grymt program. Eller inte program.. Vad äre egentligen? Tävling. Whatever.. Finns inte så mycket att göra just nu. Inget kul på tv, inga roliga inne på msn & inga bloggar. Imorgon kanske jag ska dra någonstans med mamma, orkar inte.. Annars ska Felicia och några brudar fira henne imorgon och får se, jag kanske också hänkar om jag kan. Grattis iförskott iallafall babe!

NU ska jag dra mig mot köket och ta något att äta samt dricka. WOHO, Katja är back on track och social igen. Vi hörs, bloggar liiiite senare. ADIOS

Never forget..


*New..




Tja. Fick bara med mig hem tröjan på bilderna och mini-toffsar. Ska ju köra på inbakade flätor och sätta i löshåret där, så mycket enklare. Katja kommer kanske hem 2 dagar tidigare, NIGGA WHAT du skulle kanske komma 5 dagar senare. ÄLSKAR dig babyboo you know I do. Whatever. Sanne kommer hem imorgon! HOW NICE? Puss!

Navelpiercing, stan AND SO ON



Ska dra till stan imorgon med Jannike och köpa en ny navelpiercing samt ett armband.. Kanske köper ett par likadana klackar som jag redan har fast i en annan färg också. Fast då MÅSTE löshåret vara klart idag. MAMMA...

Kroatien:

Tänkte ladda upp lite bilder från Kroatien..









 


Music


 


Några av alla låtar jag lyssnar på innan jag somnar.. Alla lika j*vla bra..!

Tatto...!



Ska bli så jävla min. MIN.

Ridning..?





Jordan är så GALET snygg! Hästen ser inte sk*t glad ut men whatever.

Chill..!



Ligger & kollar på "Made-marathon" på MTV. Älskar det. Löshåret är inte klart.. Helvete..

To-do..

Sola galet.
 Köpa ny tv.
 Fixa löshåret.
 Färga utväxten.
 Jogga/löpa.
 Boka kryssningen.
 Köpa ny väska..!
 Göra om rummet.
 Ringa pappa.
 Boka MJ biljetter.


TACK!



Tack för designen världens bästa. =)

Idag...

Har bara chillat idag. Var och hjälpte mamma med lite grejer och sånt. Mamma ska fixa löshåret imorgon för jag kan inte ett skit av sånt.. Hatar nål, tråd & symaskiner and so on.. :| HAHA. Precis som pappa.. Syslöjdslektionerna är rena helvetet för mig. Allt blir så j*vla fult, hur mycket jag än anstränger mig. Jo men iallfall. Måste sola en j*vla massa också. Har lagt undan mer än 100 till det men ska nog inte sola för så mycket.. ;-)

Hade tänkt lägga mig 12 idag men vi får se hur det blir med det där alltså.. Måste få tag i pappa imorgon. Måste snacka lite business hahaha.. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra eftersom det är omöjligt för mig att gå ut utan löshår och f*n vad ytlig jag låter just nu men vill inte bli igenkänd som 3-åringen sen. Hell no...!



SER SÅ ÄCKLIGT KLEN UT PÅ DEN HÄR BILDEN. Håret... ♥♥♥♥♥♥♥♥ Haha :(

Löshår, stan osv.

Hola. Skulle träffa Diana idag men jag skulle tydligen till frisören och klippa mig och ah.. Ni har ju sett resultatet. Fick sån j*vla flipp därinne, men whatever. Ska inte gnälla.. Kort hår är fan nice! Åkte sen till Taj Mahal och köpte löshår SÅKLART. Skulle ALDRIG kunna gå runt med såhär kort hår hela tiden. Inte ens för pengar. Träffa min syster i stan och sen åkte vi och käka på Donken, keff jag är alltså. Whatever, nice att vara fet. Ska städa klart mitt rum och dammsuga, OH MY GOD MIN MATTA.. Alltså man kan tro att råttor bor här :| Svär dom kommer bo här snart. Vi hörs, bloggar snart. Adios


Shoot me



Favorit sysselsättning nu alltså, SKA STÄDA, WOOOOHO!

OMG...




Frisören idag. HAHA, VAD HAR JAG GJOOOOOORT!? ;'( Pappa, ÄR DE BÄTTRE NU ELLER? :-( Ser ut som en son nu.. Inte bra alltså, INTE bra..

Tråkigt..



Väntar på att mamma ska komma hem med mat.. Köpte ny mobil idag med pappa också, TACKAR. As nice. Vem pallar min röda liksom.




-

Drar kanske till Ryssland imorgon får fan se. Är skit hungrig nu. Vi hörs!

Home...



Hemma.

Can't sleep

Fortfarande vaken. Can't sleep.. För mycket att tänka på. Är SJUKT hungrig. Kan inte gå till köket, kommer låta för mycket. As usual. Gud vad ljust det är ute.. Jo ioförsig, vad hade jag tänkt mig? Jag har inte packat klart nu kom jag på. Massa saker kvar. & jag ska vara borta i 5 dagar. 2 fullproppade träningsväskor och ändå är jag inte klar. Fan då.. Har laddat iPoden hela natten och mobilen med, och laddat in en massa nya låtar också.. Jaja, vi hörs bloggen.

Danny MaCaskill - JAG DÖR!



JAG DÖR, KATJA SOM VISA.. JAG DÖR, DÖR.

Du är så jävla bra gubben


Rastlös.....

Råkade stänga ner filmen, TYPISKT! Orkade inte trycka upp den igen så sitter istället och lyssnar på musik & chattar. De' nice! Har packat klart också. Blev mest varma kläder för det är säkert galet kallt där så man vill ju inte frysa... RIGHT!? Jag är verkligen rastlös. Har plattat håret 4 gånger idag(....) shoot me. Äsch, ska ändå klippa av det snart OCH DÅ BLIRE GREJER! Ha-ha. Boring. Ha. Det. Bra.




JA jag brukar sitta i klänning hemma.. Hela tiden.. Sover i den tillochmed.. Ha-ha..

Labor Pains



Äeh, valde bara någon random med Lindsay Lohan. Säkert bra eftersom hon har huvudrollen. Vi hörs om 72 minuter(eftersom den där j*vla pausen kommer då..)

Klar..



Sååå... Då har jag kollat klart på "Picture this". Skit gullig film, verkligen! Får 4/5 av mig antar jag. Ska nog sätta på en till. Vet dock inte vilken. Ingen skräckis, för det vill jag inte kolla själv på..! Komedi är nice att kolla själv på. Ska kolla runt lite vilka som finns så bloggar jag när jag valt film & så. Puss!

Picture this

Har precis tagit en paus i filmen "Picture this" med Ashley Tisdale. Eller paus & paus. Man får bara kolla i 72 minuter sen måste man vänta i 54 minuter och kolla i 72 min och sen vänta igen. 2 bad.. 38 minuter kvar att vänta. Sitter förövrigt och lyssnar på depp-musik.. Jag är galen. Jag får mig att må sämre än vad jag gör. & ändå fortsätter jag. Sitter och fixar mina naglar.. Hate them. Helt seriöst jag har fett med manliga händer...? Eller jag kan iallafall inte ha långa naglar, bryter av dom på nolltid. Whatevaahhh.. Ska fortsätta chilla & dö inombords även fast jag mår bra(...............). Ciao.



Packar..

Jag drar imorgon klockan 7 på morgonen. Kommer hem den 20de, eller den 21. Håller på & packar just nu. Det blir pappa, jag, pappas kompis & hans flickvän.. Kommer bli grymt skönt med lite omväxling. Först ska vi genom Sverige & fiska någonstans där. Sedan till Norge & fiska i havet. Haha, pappas kompis är proffs-fiskare eller något så ja.. Vet inte om jag kommer fiska men vi får se. Kommer få överleva på att smsa, så ni som har mitt nummer, smsa GALET! Som sagt, håller på och packar så bloggar snart igen..

Godmorgon..

Godmorgon bloggen...!

Dör av hunger just nu. Har precis duschat. Ska strax ringa pappa. Måste först sminka mig, smeta in serum i mitt hår, spraya det(inte hårspray..), och föna sen platta. Klä på mig måste jag också göra. VÄNTA ÄTA OCKSÅ. Det ska jag göra nu tror jag. & ta mina vitaminer, kapslar whatsoever. Hinner inte skriva så mycket mer är så galet hungrig..! Tare lugnt

Kartellen - Här vi hamna



Mitt liv. Min stress. Min gun. Min kniv. Min väst. Mitt test. Mina val. Mitt liv.

Fiske-resa.. Haha..



Pappa ska på fiske-resa till Norge.. Ska nog hänga med. Kanske kommer jag må lite bättre. Kanske sämre. Men vaf*n. Dock inte säkert att jag ska följa med. Ska prata med honom när han kommer hem imorgon. Om vi kommer vara borta i ungefär en vecka så tänker jag nog inte åka. Men.. Hur ofta fiskar man i en hel vecka...? Vi får se helt enkelt. Vill helst bort någonstans. Bryr mig faktiskt inte vart.

Tell me..


...How did it get so far?

!


Är det här verkligheten så vill jag inte va' realist.

From something to nothing..



Sitter fortfarande och gör ingenting. Mamma ska iväg & handla strax tror jag så ska be henne köpa hem något till mig.. Vädret är helt ok, bara lite blåsigt sådär men jag sitter ändå inne så vad gör det..? Ska sätta på mig mys-dressen snart, kanske kolla på tv eller ladda ner någon film. Orkar helt enkelt inte bry mig idag, inte tänka på någonting speciellt. 

Allt känns så fel, även fast det är rätt..

Nöjd...? :-)





Vitaminer, fiskolja and so on..



Måste bara tipsa om dom här! Sjukt bra allihopp. & jag mår betydligt bättre! "Rosenrot" är nog den jag tipsar mest. På baksidan står det, "för ökad ork, lust, skärpa och välbefinnande". & tro mig, jag mår faktiskt MYCKET bättre än vad jag gjorde förut. "Maxi vita, kvinna" har nog alla vitaminer man kan tänka sig och jag äter inte så många vitaminer dagligen så den passar mig perfekt.. Omega-3 är naturlig fiskolja som dom flesta säkert vet och jag äter INTE fisk dagligen kan jag säga er så ja.. den är väl bra den med.

Haha, låter som årets hälso-expert men det var min farsa som valde ut dom här åt mig och jag har bara läst på baksidan, men whatsoever, vill ni må bättre så buy it.

Lady Gaga



Sitter & lyssnar på Lady Gaga, som jag gjort senaste timmen. Har ingenting att göra, är sjukt deppig. Ont i huvudet också. My super Sweet 16 på TV, fatta vad nice att vara 16? Åhh.. Ska inte gnälla nu.. Kanske ska till Finland i början av Augusti. Pappa ringde idag vid 3 & vi snackade lite.. Måste ju ha en ny mobil & så. Han skulle precis gå på färjan, eller ja Viking Line what so ever. Så ska träffa pappa imorgon. Har saknat honom.. Men han åker till Norge dagen efter att han kommer. Kanske ska jag följa med? Ändå så tråkigt i Sverige. Bloggar mer snart..

Tatueringar:



Har nästan bestämt mig nu.. Jag är GRYM på Paint som ni själva märker(ha-ha). Vill ha en tatuering på foten. Söker man "tattoo" så är halva Google fylld av bilder med folk som har tatueringar på fötterna, men jag har hittills inte sett NÅGON som har det där kunga-märket på foten.. Eller ja, även kallat Friis&Co märket.. Katja som tipsade mig & I love it. Mamma tycker inte att det ska vara ifyllt, bara konturerna liksom. Har inte pratat med henne så mycket om det, men visade henne min egengjorda bild och hon såg inte ut att vara helt emot den.. Det är nice..!

Eller...



Men den ska jag vänta med tills jag växt klart. Ska dock inte göra den där j*vla solen eller vad det nu än är. Men fint är det.. Vill inte riskera att om 2-3 år så kommer den tatueringen vara utspridd över hela axeln eftersom huden/axeln växer, man får mer muskler osv. osv. Så som sagt, när man är 16 så har man väl ändå växt klart och då j*vlar..

George St. Pierre



HUR kan man vara så j*vla snygg? Tell me(!)

Klickbara bilder



Måste köpa löshår, nytt smink, nytt rack & ett par boxningshandskar till skolstarten...!

!?

Det var en gång och den var sandad.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, NÅGON SOM FATTAR? Tog 1 timme för mig att fatta.

Bikers

Hej bloggen...!

Jag är så j*vla off. Har haft en galet nice dag idag! Vad jag har gjort? Cyklat. Jag är besatt. Helt klart. Jag är f*n helt körd i huvudet. Ska dock köpa en Scott mountainbike när pappa kommer hem. Som sagt. Cyklade idag. Har gjort det varje dag hela veckan. Äh fyf*n vi cyklade i trappor och nerför stup och gaahh.. Det är så nice. Har iallafall pajat cykeln på några ställen tror jag, men I dont give a f*ck! Tänker inte dra ner på cyklingen, NEVER! Ska börja cykla terräng också när pappa kommer hem. & så ska vi dra till Åland och cykla där jag & pappa. Hahaha. Blir mycket om cykling nu. Men what to do? I love it.


Min baby någongång i veckan...

Jag hatar...

Slänga soporna. När mobil-ladden lider mot sitt slut. Skansen. När man kastar sin mobil mot sängen, missar och den studsar i golvet & stängs av. Billiga parfymer. Sega datorer. Dåligt smink. När alla toffsar är stulna. Dåliga hårinpackningar. Fula naglar(som mina). Utväxt. Halka nerför trappor. Slå i huvudet i metall. Dålig sömn. Random bloggar med skräckinjagande design. Skitsnack. Allmänt dryga människor. Självlockande hår. Rosa jeans. Röda jeans. Gröna jeans. Lila jeans. Fula smycken. Tantiga bruna klämmor. Gamla Volvo bilar. När blogg.se hackar bäver. Överdrivet höggljudda människor(som jag). Brunutansol man blir fläckig av. Makrill/sill-lukt. Missa bussj*veln. Matte. Slitet hår. Allmänt tråkiga böcker. Myggbett. "Våra bästa år". "Våra värsta år". Ryss-Alex & Kostja. Curling. Utslag. Tråkiga matcher. Hunger. Korsdrag. Ärr. Våldtäksmän. Fail Playahead pressar. Blyertspennor som är ovässbara. Fula mattor(som min). Förlora när man spelar kort. Tröga människor. Tanttrosor. Fjortisbråk. Saknad. Oplattat hår. Michael Jacksons näsa, RIP.

& så mycket, mycket mer... :D

...!

Ska bara chilla galet nu. Äta, smsa och glo på tv. Fett nice. Kommer inte ladda upp bilder på kanske 3-4 veckor för den här datorn tål tydligen inte bilder.. Whatever.

Fixa!

Måste fixa lite grejer så fort som möjligt. Följande:

• Köpa ny mobil. Pallar inte min röda längre...!
• Köpa Scott cykel, LOVE THEM. Dock är min Crescent grymt bra. Bara 1 år.
• Pingisbord.
• Färga utväxten. Och kanske färga mörkblont..
• Poolen pappa, hallå!?
• Kolla på en plasma TV, någonstans..?


 


Tattoo...?







Ja.. Nu känner jag för att tatuera mig. Kolla på dom här tatueringarna, HOW F*CKING NICE!? Skulle aldrig banga på att göra någon av dom här, förutom Spiderman tatueringen dåra.. Den är lite för.. Killig. Gaahh.. Love it! Kan dock inte göra det i den här åldern. Kroppen växer och om cirka 2-3 år kommer tatueringen vara helt splittrad över huden, usch...?



Hahahaha, never EVER att jag skulle göra en Obama-tattoo.



& min favorit av dom alla. Det där ska f*n vara jag när jag är 16/18, kanske inte så många. 1 räcker och ingen skorpion eller så. Men det där var ändå sjukt j*vla galet snyggt!


IM BACK

Okej hej för i helvete...!

Sitter på mammas dator som är GALET seg. Ni vet sånadär datorer... 10 min för att skriva in hemsidan, 5 min för datorn för att förstå att den ska söka efter hemsidan, 20 min för att komma in på sidan, 10 minuter laddas hemsidan och i 20 min ska den hacka upp, av no reason. Ni fattar vad jag menar. Men jag bloggar ändå.. Min kusin har kommit hit, hon åker väl om någon vecka eller så. Pappa åkte igår. Ska förmodligen jobba eller vetefan.. Själv sitter man helt ensam i köket. Nice! Vädret suger big time men äntligen fick jag sova ut idag alltså, ÄNTLIGEN. Äeh f*n min svenska suger...!? Kan knappt bilda meningar?

However, whatever, WHATSOEVER, bloggar mer strax.
C ya

Nöjda? ;-)

Kraschat datorn lagning 4 veckor, arrivederci bloggen vi hörs.. snart.

RSS 2.0