Godmorgon

Godmorgoooooon..!

Jag la mig runt 01.00 igår, är så äckligt trött nu! Vill sova men ja.. Finns saker i vägen, som alltid. Har utvecklingssamtal idag också, haha.. Kommer inte gå bra men jaja. Har laddat iPoden med massa nya låtar så lektionerna blir en lätt match idag ;) Ska välja kläder nu och sen vidare till skolan. =( Ni hår ha de bra, kanske laddar upp en dagens outfit, ciao!


Ryska maffian tattoo's

Någon som sett filmen "Eastern Promises"? Handlar ju om ryska maffian har jag för mig. Har inte sett den själv men den verkar galet bra! Funderar på att kolla på den ikväll. Hursom, på de männen som är med i filmen så är det galet med tatueringar och dom står för t.ex. vilka fängelser dom varit på osv.

Här har ni några av tatueringarnas betydelser:


Three Cupolas (Towers) on back: Three years in prison;

Virgin Mary with Child on abdomen: I am true to my friends / My conscience is clear (could also mean "prison is my home");

Raven on Shoulder: Death, I am not yours;

Starburst on finger: I became a criminal because of poverty and a broken home;

Cross on finger
: I was in the Crosses (a prison in St. Petersburg);

Black-and-white diamond on finger: I deny official authority / I disobeyed rules while in prison;

Grim Reaper on abdomen: Death is always waiting for me;

Sun and sea with Cyrillic meaning "NORTH" on back of hand: I was in prison in the North;

Crucifix on chest
: Professional Thief / I will not betray you;

Skull on shoulder: Stay away from me / Murderer;

Tattoos around ankles: "Where are you going?" and "What the fuck do you care?" written in Russian.





 

Jag har hört att om man har en tår så har man dödat någon i sitt gäng eller liknande. Sedan om man har spindelnät på armbågen så betyder det olika saker, beroende på vilken arm du har det. Misshandlat på den ena och mördat på den andra.

& vi i Sverige kallar det här för thug... HAHAHAHA!







En fråga..



Svar: Jag var 13 när jag tog piercingen ;) "Omg..". Nej men, jag frågade bara & fick det med en gång för det är ingen big deal? Jag vet inte om jag har några tips, min mamma tycker att det är snyggt och min systers dåliga protester som "öh, hon är liten mamma!?" funkade inte för mammas svar blev "aha när ska man pierca naveln då? när man är 22?". Så 13-15 är en bra ålder för att pierca naveln eftersom man brukar ta ut den när man är runt 18, tror jag kommer ta ut den då ungefär. =) Men testa med att "ingen har dött av det, eller förlamats av det precis...?"


Senaste resorna..

Ny kategori "Resor" - kommer inte resa någonting de kommande månaderna, men det är väl bra att ha =)

Kan ladda upp några bilder från de 4 senaste resorna:

Moskva 08:





Norge 09:




;)

Finland 09:





Kroatien 09:





Cash(F)low

Då...:




Nu...:



GONE =( Haha livet är illa ibland..


Ken Ring - Änglabarn



ÄNTLIGEN ÄR VIDEON UTE TILL LÅTEN, så galet fin! Shit Ken, 2:a efter Gud.




Igår..




Gårdagens. =)


Lördagen

Hemmaaaa!

Eller kom för en kvart sen, vi var ute igår med några av Felicias grabbar ;) Vid 12 tiden hämtade pappa oss och vi åt chips och sen låg vi bara & snackade.. Om allt. Idag måste jag plugga galet! Matte & hemkunskap, prov måndag-tisdag. & dammsuga lägenheten och mitt rum. Måste man så måste man..



Lördaaag



Gick på träningen idag, gick hyfsat bra, as nice. Ska börja gå varje gång, hur mycket jag än vill sova.. Åkte därefter till Coop med pappa & Sanne och handla lite mat osv. Sanne, Felicia & jag ska sova hos pappa inatt så det blir nice. Först ska vi på fest, eller bara vet faktiskt inte. Men kommer inte blogga mycket alls. Ska försöka blogga rätt mycket nu fram till 6, sen får vi se när jag ska dra. Hörs snart


Tjäna pengar på bloggen..?

Vill du tjäna pengar på din blogg...? =) Tryck på "flash-reklamen" vid sidan av på min meny och bli medlem. Faktiskt väldigt lätt med all reklam när man väl lärt sig, lycka till katter.


Simple town



Drog till stan efter skolan med Sanne. Vi chillade runt lite, fikade och jag handla lite julklappar och ett läppstift till mig själv. Kom hem runt 8(?) och har som vanligt suttit framför sen dess =) Knarkat tabletter(haha..) men som sagt, det löser sig. Syster drog på fest så det är bara jag & mamma hemma. Ska gå prata lite med henne, lite senare.


Friday

Förlåt varit seg. Bara suttit framför datorn, ätit och chillat. Sätter igång med bloggen strax.


Sign


♥ Brudar


Engelska glosor..



Precis pluggat in Engelska glosorna, Spotify på högsta volym och ska strax städa mitt rum.


Torsdag

Godmorgon.

Hoppas alla mår bra för det gör iallafall jag.. =D Vaknade runt ett och har bara slappnat av och inte gjort någonting alls. Har ont i halsen och magen. Ska snart äta en äcklig diet-lunch. Inte äcklig så utan jag äter hellre tacos till lunch till exempel, men nu blir det gröt.. Måste tycka synd om mig själv för såhär kan det ju inte fortsätta. =) Aja, blir en tv-dag idag, hoppas ni mår bra, puss.


04:00 - raderat inlägg.



Livet går vidare, laddar upp texten någongång i framtiden ändå.


03:10

Ambulansen var nyss här. Sitter hemma helt själv nu. Mår själv inte bra. Magen värker och jag mår så jävla illa. Ska inte till skolan imorgon. Kan inte sova. Ska lyssna på musik och gå ut en stund. Finns väl inga våldtäktsmän ute såhär sent på en onsdag.. Hare bra. Jag älskar dig mamma.

Plugga

Har så galet mycket att plugga. Så ska sätta igång nu. Bloggar senare.. =D


Stövlar..



Nya stövlar som jag inte lagt upp bild på.. Köpte dom för en månad sen kanske. Inte särskilt snygga när dom är höga så jag viker ner dom & håller dom korta. Använt dom 1 gång bara, men ska nog börja använda dom lite då & då. =)


Onsdag..

Folkeeet =)

Seg dag idag, men rätt snabb. Har haft så sjukt ont i magen, drog hem innan musiken för att käka lite medicin men inte fan hjälpte den. Tillbaka till skolan, idrott. Pallar inte killarna i klassen, skiter i om dom ser det här. Ska be pappa snacka med dom eller säga åt min bror att snacka med dom. Whatever. Drog till centrum med Sanne och Laven efter skolan, Laven handla lite saker och jag mötte upp pappa, behövde mer medicin. Så.. Nu har jag 2 paket iallafall.

Ska nog bara ligga i sängen resten av dagen, eller framför tvn. Plugga lite och bara chilla. Ska inte äta någonting mer idag, vatten + Novalucol. Ska till Södersjukhuset i helgen antar jag. Det går fan inte över.


Tv kvääääll...



Tv ikväll idag råå.. Men det är nice. Gick inte på träningen idag. Hade så jävla mycket att plugga. Franska, MATTE, Svenska, Ryska.. OMG! Glömde Svenskan, artikeln och SO:n nu kom jag på.. Jaja, får ta & göra det någon annan dag. Orkar inte mer, shit folket. Och Svenska boken man ska läsa är sömnpiller, jag svär. Har försökt läsa 4 sidor i den, men jag somnade alla 3 gånger jag prövade. Helt ärligt, man måste läsa den mitt på dagen? Risk för djup sömn annars...

Ska göra te snart, har mått bättre på sistone av kamomill-te:t även fast det smakar skit, men hellre den än må skit och åka fram och tillbaka mellan hemmet och akuten, aight? =) Det blir ALLTID för mycket text i mina inlägg. Gaahh..


Musik..



Några sönderspelade låtar just nu..



Tung låt. 2pac ft. Junior M.A.F.I.A - House of pain



Black Eyed Peas - Meet me halfway



Chris Brown ft. Lil Wayne - I can transform ya


Dagens outfit




Ny kategori: dagens outfit. Får väl helt enkelt börja slänga in lite outfits från dagarna. Kan inte vara så svårt.


Måndagsmorgon 06:15



Tjena bloggen. Vaknade vid 06.00, satte på datan och började ladda iPoden.. Den lacka ur igår så var tvungen att tömma den på batteri hela natten. Mår illa och har verkligen ingen skön känsla i magen men skola blir det ändå för mig. Ska ut klockan 08:10 så har gott om tid på mig. Måste hinna klä på mig, fixa mig, packa väskan, fixa håret & äta frukost! Men det går väl rätt snabbt ändå.. C you around bitcheeez


Söndaaaag

Vad har jag gjort idag rååå? Duschat, peelat kroppen, rakat benen & ja.. vårdat håret, noppat ögonbrynen. Smörjt in mig och massa girlshit. Skönt att det är avklarat nu iallafall. Sitter hellre med en bra film och chillar men vissa saker måste ju fixas.. =) Ätit pizza, inte pluggat in ett enda ord av det man ska kunna men jaja.. Är iallafall utvilad nu. Läst i en bok har jag gjort också, GALET BRA! Imorgon är det måndag - slutar 16.00, så sjukt sent men vafan.. GREJEN ÄR.. Vi går under 2012 jag kommer ändå inte hinna skaffa ett jobb osv!?

Hahaha Sanne.. "Får väl dö ensam nu men.. Jag har rökt på iallfall.." irl garv, hahaha.


SmyR & McBusta ft. Young G



"Ser du stjärnan i de blå? Ja den lyser för oss två.."

Första tanken av den här låten var HAHA VILKEN JÄVLA GAY LÅT =)
& nu knarkar jag den, förjävla bra ju!


Chillsöndag..

Kom precis hem från bilbioteket.. Haha. Måste bättre på min läsförståelse för att få VG i svenska ÄVEN fast jag är värd ett jävla VG i svenska förlängesen. Aja, lånade lite random böcker bara så det ska nog funka. Vet inte riktigt om jag ska dra till pizzerian och käka något men orkar inte ha ont i magen resten av kvällen.. Får se hur det blir. Måste plugga idag egentligen men lär nog inte bli av. Vill kolla film, känner att jag börjar bli förkyld och ja.. Inte bra.



Ska färga blont om 1-2 månader btw, mellanblont iallafall, ÄNTLIGEN!


2012 - We were warned

Kom hem runt kvart i 10. Åt lite och satte mig inne på mitt rum framför datorn.. Kollade på "2012" i stan gaah.. Har ALDRIG sett någon bättre film. Helt ärligt! Älskar den ååhh.. Ska kolla på den strax igen! Fast på datorn =) Ska äta lite mer strax. Sjukt mysig dag med bästavännen idag. Och jag är så jävla impulsiv. & pinsam för den delen.. Mitt i filmen(NÄR DOM KLARAR SIG!!!!!!!!!!) så skriker jag "jaaa!!!" - "jaaaaaa!!!!" galet högt tydligen? Höll för öronen så kändes som om jag viskade men nej så var det tydligen inte. Aja, what to do. Känslorna måste ut på ett eller annat sätt, haha.

Rekommenderar verkligen filmen ÄLSKAR den, bokstavligen. 5/5 solklart!




Kom ihåg, WE WERE WARNED.. =)


Ha en bra lördag =)

"Godmorgon!"

Blev ingen tennis för mig idag, försov mig. Sanne kom hit vid 09.10 och knackade på och jag var helt rostig och ofixad så jag gick och la mig i sängen och somna om och hon fick... sitta framför datan. Haha, så jävla söt! Hon satt i 3 timmar. Var så galet skönt att sova ut idag, med tanke på alla andra lördagar.

Idag ska vi bara in till stan och kanske kolla på 2012. Fett mysigt väder idag! Pricket över i:et hahaha..


01:21



Tjena peeps =)

Sitter fortfarande inne på rummet. Träning imorgon. Rätt chill ändå, ska till Farsta Centrum efter(?) tror jag. Får se. Behöver inte kolla på något precis så kanske bara ska fika eller något. Kanske ska träffa Nicole & Cami imorgon men tveksamt.. Saknar dom galet iallafall. Måste också planera små-grejer till nästa vecka..

- Boka tid hos "...". Kan inte berätta.. Men whatever.
- Plugga galet! Inför, ingenting? UTVECKLINGSSAMTALET!
- Köpa några småsaker till helgen =)
- Kolla upp när något chill lag spelar i Hovet och boka biljetter. =)
- KÖPA ALMENACKA ELLER KALENDER vad det nu heter..

Det var de.. Kommer säkert mer i efterhand, men det där räcker gott & väl för mig.. Måste planera dag för dag nu. Men det är enkelt och jag mår bättre utav de, antar jag. Så ska inte klaga.


Fuck y'all =)


Medicin/piller WHATSOEVER


Har blivit mycket medicin/vitaminer/piller den senaste veckan. Vet inte varför men känns som om att jag behöver dom. Silica(får håret att växa & naglarna), Omega 3 fiskolja, Järn, Vitamin Kvinna - innehåller fan alla vitaminer man kan tänka sig, Rosenrot - För välbefinnande =) & sist den "silvriga" förpackningen mot magen. Men dom ska väl funka.. Får ju inte äta så mycket den kommande veckan så det där får väl räknas som en kompensation.

Småsaker..


4 par trosor, 1 par svarta tights-jeans, 2 ansiktsmasker & 1 kräm..


Så jävla snygga detaljer.. =)

Ursäkta de suddiga bilderna men aja, de duger.


Fredagskväll + dag

Idag vaknade jag, mådde illa som vanligt osv. men bara ta och acca läget =) Skulle tydligen åka till ryska konsulatet och göra pass.. Mådde INGET vidare men vi hade "bokat tid".. Det blev inget pass tillslut av massa olika skäl så INGET RYSSLAND FÖR MIG I VINTER!! Visst älskar Ryssland, saknar de flesta där men SVERIGE kommer verkligen sitta mig i smaken nu på jullovet, skidor, gocart, fest, hemmakvällar osv. listan kan bli lång.

Hursom, efter åkte vi och köpte mer medicin och sedan vidare till Södertälje centrum(hur vi hamna där? Dont ask..). Köpte lite småsaker, sånt som inte var planerat men whatever. Sen lunchade vi. Mamma släppte av mig vid pappa ungefär och jag tog bussen till centrum därifrån och solade i 20 minuter. Hyffsat brun nu iallafall..

Sedan åkte jag & Sanne hem, gick till Ica och köpte taco-chips & guacamole och nu har jag galet ont. Shit magen straffar mig alltså.. Hon gick hem för någon kvart sen och jag har bara suttit vid datan och lyssnat på musik. Fick/vill inte gå ut idag, eller får, får jag men känner att det inte är en bra idé. Uteliv gör mig så jävla stressad och stress är något jag måste få bort ur mitt liv.

=)


 

Småsaker jag måste köpa imorgon om jag lyckas komma upp ur sängen.. Vet inte om jag ska köpa jeansen och morgonrocken men vi får se. Hur dom ser ut i verkligheten =) Ska även sola en 30-minutare imorgon, måste bli brun(are)! Ska nog träffa pappa mot kvällen eller vara med Sanne och kolla på film. Måste verkligen koppla av de kommande veckorna.. Får inte stressa mer, vill inte riskera försämrad hälsa..


Just nu...





Tråkigt... Precis druckit KAMOMILL te och idag har jag ätit GRÖT... Ja, what to do? Vill inte få det värre än jag redan har. Så får äta tacka och gå tillbaks till rummet. Ska iallafall inte äta mer dom kommande timmarna. Mår illa & ont i magen. Lyssnar på Ken Ring on the go =) Så jävla klockrent.


Chillin'

Tjenare bloggen. Kan inte påstå att det hänt så mycket medan jag inte bloggat men ya'll know me. PLÖTSLIGT händer det. Okej det var de. Har fan inte så mycket att berätta. Har duschat, fixat håret, plattat håret osv. Ska få lite cash imorgon av mamma, av pappa ska jag få idag så det är rätt chill med ekonomin, haha. VILL ÄTA och inte dricka något jävla pepparflinta och kamelte - får inte dricka med socker heller men det gör jag ändå! Lite empati får man väl ändå ha... =(


Laaat..! Eller nej har ont.



Orkar inte ställa mig upp. Ligger kvar istället.. Om någon timme kanske jag pallar =)


Torsdag

Vaknade vid 05.00 och mamma sa att jag skulle stanna hemma så det var bara att tagga tillbaka till sängen och somna om. Vaknade runt 12 och har haft ont sen dess. Men aja ska inte klaga. BTW får bara dricka pepparmint&kamomill te alltså vad syyyyynd det är om mig. =( Haha det går inte att dricka det ens!? Fyfan. Får inte äta NÅGONTING alltså inte ens macka!? Knas! Ska strax till köket och dricka alla mina vitaminer tabletter osv.

Lär er ;-) Viktigt ju...



Festens mittpunkt or whaaat? Hahahahaha.


Hemma från sjukan :)

Hemma från sjukhuset. Shit det här var det sista jag behövde men gräver man sin egna grav, ah då gör man det.. Diagnotiserad magkatarr lider jag av för tillfället. Hatar det, gör förjävla ont, uppblåst mage, ständig värk, illamående ja alltså det känns som tusen knivar i magen. Vet inte hur jag ska fixa med min kost nu, får ta och snacka med mamma. Har iallafall tuggtabletter utskrivna nu som jag hoppas hjälper mig. Har haft ont 3 dagar i sträck nu, ondast gjorde det igår.

Förövrigt så gick SO provet finemaaaang idag...! Pluggade ju från klockan 04.00 och framåt. Åkte till skolan gjorde provet och fick ont igen så jag drog hem och sedan vidare till Södersjukhuset. Massa prov, tester osv hit & dit. OCH en sak till, bedövningsmedlet man ska dricka, har fått ta det 3 gånger hittills och det är ju GALET vad det smakar skit! Varför inte lägga i.. apelsinsmak eller något? Jaja.

Sjukling är jag nu, ska ligga hemma resten av kvällen även fast jag tänkte åka & sola idag. Men mår piss och att ligga i ett solarium är det sista jag skulle vilja göra just nu.







God morgon 03:56..

Nu ska jag plugga! Dags att bygga min ljusa framtid ;-)


Ken Ring - God morgon



"Jag fick ditt stöd, genom allt. & jag svär det var det enda som höll mig levande. Jag vet att det är mitt fel. Så skyll på mig för att våra drömmar blev så jävla försenade. Men låt oss aldrig titta bakåt igen för det gör så jävla ont för båda två"

Gammal men så ÄCKLIGT bra!


Morgoninlägg..

Tjena bloggen

Sitter i sängen med datorn, precis ätit frukost så nu är jag mätt.. Igår pluggade jag galet, eller i en kvart.. Haha nej men runt 1 timme sammanlagt så på Fredag får jag massa cash! Så galet nice, måste börja plugga mer då! Efter skolan drog jag & Sanne till mig och kolla 5 minuter av filme "2012" men den verkade riktigt tråkig, så vi hade käkat upp ostbågarna & druckit upp colan i onödan.. :-( Haha, men det kommer fler dagar med skitmat.

Sedan var det träning & sen hem och.. plugga/äta. Idag drar jag lite tidigare från skolan, ska till tandläkaren sen hem en snabbis, packa träningsväskan & vidare till skolan där Frida&Denise&Laven ska stå i kiosken och Felicia&Sanne och resten som ska ta sprutan så jag ska väl bara.. Vara med. Kingen har ju redan tagit sprutan.. ;-)



Okej, nu måste jag SKYNDA GALET!!!!!! Ciao bitches


Måndagsmorgon..

Godmorgon!

Ligger i sängen helt död. Vill sova.. Men försov mig iallafall inte idag, FRAMGÅNG!! Har lyssnat på musik och tänkt hur jävla hungrig jag faktiskt är. Så strax ska jag upp och äta frukost. Blir nog juice och hela köret. Dra på mig några kläder måste jag också göra, vilket är en kamp för mig men whatever. Skola som skola, kläder som kläder.

Bloggar kanske innan jag åker till skolan, bussen går 08:20 så jag har gott om tid på mig.


Inte idag dock. Men är iofs dödstrött hela tiden så..


Älska söndagar brysh



A hej hej. Hade sån jävla huvudvärk för någon timme sedan, shit alltså. Förjävligt. Men mamma drog iväg för att köpa pizza till mig och jag har hunnit sola, städa & köpa cola så det blir film strax. Mamma möblera också om rummet och hon är nöjd så ja... Helt ok. Nice med omväxling, det behövs.


Lördag..

Chill chill igår =) Emma älskling fyllde år så då blev de partey. Eller vafan partey & partey men jaja. Först träffades några brudar hos Frida och vi satt där och chilla sedan drog vi vidare till Emma, fixade där oss där & sen kom resten. Det var nice iallafall & jag Sanne & Felicia sov över hos Emma efter. De var väl en såndär kortfattad version pallar inte hålla på med "ah sen gick vi in och platta håret och blabla..".

Vaknade som ni kanske förstog hos Emma och alla påstog att jag såg ut som ett djur så av med sminket och back to människa. Vi käka frukost och åkte hem. Har städat fast mamma har i princip städat hela rummet så jag går väl bara efter och klagar på det som faller mig in, vilket är allt..

Ska strax få lite pengar, måste sola & köpa cola. Måste plugga också för mina betyg är inte ljuva alltså. Har även fått tillräcklgit mycket skit för det så det är väl bara att ta tag i skolan då.. Men jag klarar det.

Life after U..

 

Life after you - Daughtry


Live life

Jag skrattar åt livet. Åt alla motgång och medgångar. För jag bryr mig inte. Ett streck över och sedan går jag vidare. Man sväljer problemen och kollar mot ljusare dagar, för det här är en del av livet. Livet är så jävla värt att leva, för det är det enda vi får. Upp på benen & välkomna verkligheten..


Träning..

Hej bloggen..

Museumet var väl rätt chill gick bara runt kollade på.. konst. Sen hem och nu data =) Sedan ta ut pengar & vidare till träningen. GAAHHH.. Längtar mer än någonsin fan ALEX! Haha. Först blir det jogging och sedan hårdpass. Så ja.. Ska lägga fram träningskläderna just nu bara och sedan pumpa musik och invänta träningen, är förjävla peppad idag!


Onsdag..

Tjo bloggen :)

Har suttit hemma sen.. 6 eller något. Efter skolan drog jag, Felicia, Sanne, Frida Ewe & Laven till stan och chillade, köpte presenter till Emma och åt. Jag köpte 1 bh och 1 klänning också så ah, nu var det gjort. VILL INTE HA BHN :@ Men har tappat kvittot så whatever. Små pengar! ;-) Hahaha...

Aja, imorgon blir det museum om Salvador Dali, har redan varit på original museumet i Barcelona, OH MY GOD, COOLT!!!! Skoja folket, skoja. Fast jag har vart där. Faktiskt. ;-)



Vet att mitt rum är fett rent och mys, schhh :-)


IDag

Ska till Ica strax med Sanne, har redan skrivit lite i min artikel som ska vara klar imorgon, knas. Har ungefär 2 sidor kvar, galet jobbigt. Men pallar inte just nu, nu blire cola sen träning, as nice! Skoldagen gick bra, eller bra som bra wtf. Vi hörs senare puss

Några drog, andra stannade kvar..

Tro inte på vad allt folk säger
När du sett det själv, tro då

Lyssna inte på vad folk säger till dig
Lyssna på ditt hjärta

"Jag älskar dig"
Säg inte det, om du inte menar det


Tänk aldrig på självmord
Det är dom som ska dö, inte du


Gör inte som andra säger/tycker

Gör vad du själv känner för


Han/hon pratar med dig nu

Efter kommer han/hon prata om dig


Omg..



Damn.. Världens längsta orm. Typ.. 10 meter?


Your a star





Vi hade trååååkigt =) ska tagga till köket och kolla i kylskåpet för x928827 gången, kanske hittar jag nått den här gången... Eller nä. Knappast. Ska nog.. Sitta framför datan. Nä, städa =D ELLER NEJ FETGLÖM... Kylskåpet blir de! Ciao =)


Take ya' down

Hej bloggen.

Vanlig dag i skolan idag, tråkigt... Slutade 4. Kom hem, åt och satte mig framför datorn, får inte gå på träningen idag pga massa småsaker, men aja livet går vidare. Har bara suttit framför datorn =) Testat olika mössor som jag hitta på hyllan till vintern, hittade några som jag helt glömt bort, haha.. Whatever, vem f*n bryr sig..

Har lyssnat på musik medan, precis som vanligt. Älskar musik, & mina Spotify-listor, gaahh bästa musiken =)



Haha ohmy.. Gammal bild från när jag var blond.


...


Död..



Har gått runt i mjukiskläder hela jävla dagen.. Har fetaste krampen i armen efter vaccinet och har träning imorgon men skjuter inte med den armen så whatever. Skulle träffa Cami i stan idag men fick inte åka någonstans eftersom jag inte gick till skolan idag, knas =( Men kanske ska träffa hennes & Nicco imorgon stället, galet nice. Eller så drar jag på fest med Emma Sanne & Felicia, får fan se. Men har ont i armen och jag kommer bara göra illa mig om jag är ute på fest =( Haha..

Eller så träffar jag farsan imorgon och drar till Solna & kollar på hockey. Får se. Ska chilla vidare nu, bloggar nog senare också, hare braaaa..


Idag..

Stannade hemma idag, mår inte bra. Åkte & vaccinerade mig vid halv 1 så nu har jag säkert chipet i mig. Whatever, omöjligt att veta vad jag snackar om men folket VAKNA, ILLUMINATI, DOM ÄR ÖVERALLT! Galet, heeeeelt galet. Och dom är så jävla underground så det inte är sant, fyf*n! 2pac, Michael Jackson, Britney Spears och resten.. Jay-Z & alla rap-artister också!? GAAAHHH...

Aja haha över till annat, måste städa mitt rum också, stökigt, inte nice! Så det är nog vad jag ska göra framöver och chilla, lyssna på musik osv. Bloggar senare, ciaooooo!

Vi hörs

Ska strax till träningen, HITTAR FORTFARANDE INTE MIN SPORT-BH, HAR LETAT SEN I MÅNDAGS! Ååhh.. Irriterande, får låna min systers, inte min size precis men vafan.. MÅSTE LETA EFTER MIN ANDRA LINDA OCKSÅ KOM JAG PÅ NU, ALLTSÅ ÅH, NU HINNER JAG INTE MED NÅGONTING ALLS!! Får väl ta bandage eller något, knas.

Måste skynda mig nu, kanske bloggar efter, hemma vid 9 iallafall ciao.


5 november

Hej bloggeeeeen..

Vakna i tid idag =) Drog till skolan, det snöade, kaos alltså. Pallar inte snö. Aja what to do, sen vid 12 åkte jag till tandläkaren så hade jag tydligen tid 15.30 - läkarn sa fel eller något så aja, var hemma en stund. Sen drog jag till läkaren och hon fixa lite med tandställningen och sen väntade jag i centrum på Felicia & Sanne, träffa Katja en stund. Sen drog vi hem och påvägen hem alltså HAHAHAHA Sanne I love u, så j*vla kul fyf*n IRL garv nu alltså.

Snart är det träning, det blir nice. Måste dammsuga först gaahh..



Inte tagen idag men whateveeer..


Blonde..




Saknar det blonda lite.. Men vaf*n inte värt allt slit, eller jo kanske =) Men håret ramlade ju av så det är väl fler plus än minus. Mellanblond blir jag nog till sommaren, men nu ska jag fortsätta vara brunett ett bra tag till..


Klänning...?



Okej JA jag vet om urringningen & mina läppar ursäkta alltså.. Men den funkar väl som klänning? Tänkte ha den i helgen tror jag, får se.. Om jag inte hinner köpa den från H&M. Måste ringa pappa igen så ciao för stunden =)


Jag skrattar idag


Spotify



Jag har nog världens bästa Spotify lista, helt ärligt. Fan.. Nästan inget är bättre än musik? Måste fixa lite låtar till iPoden också, jobbar tre gånger så mycket på lektionerna då.. Det är ju chill. Ait =)


En fråga

Fick en fråga från ingenstans så ah:

vad är d första du gör när du kommer hem ? :)

Det beror på, slänger jackan & väskan på golvet, sätter på datan & musik och äter något om jag är hungrig.. Eller så drar jag ut, beror helt enkelt på.. =)


Idaaaag..

Dålig uppdatering babes, ledsen alltså, men ska börja blogga mycket nu..

Dagarna som gått har varit nice, chill i skolan & så. Har blivit galet mycket bättre faktiskt, GALET! Men måste bli bättre =) Men vaf*n vill man så kan man, betygen blir nog hyffsade i jul, inga IG:n och det är väl ändå huvudsaken? Har börjat träna igen, känns så galet bra! Nu jävlar.

Idag efter skolan åkte jag & Sanne till vårdcentralen för vi skulle ta vaccinet mot svininfluensan men blabla så blev det knas så vi drog hem =) ska dra dit imorgon efter skolan istället. Vi åkte vidare till centrum & kollade på klänningar till Emmas fest, hittade en hyffsad på H&M men inga i min storlek(42) haha skoja.. Nej så vi ska dra till stan på onsdag och köpa presenter till Emma & andra småsaker OCH klänningen.

Aja, sen drog vi till Felicia & käka och chillade galet bara, mys.


Ungen fixar chokladbollar, sötnos =)


RSS 2.0