2012!

Måste bara berätta en grej om "2012 - jordens undergång".

Det finns en planet, Nibiru som cirklar i vårat solsystem. När planeten hamnar mellan jorden och solen, kommer jorden gå "under". Då blir det hemska naturkatastrofer som jordbävningar, vulkanutbrott, tsunamis, en ny istid på vissa ställen. Efter några dagar kommer den att flytta på sig men då har 2/3 av människorna utrotats. Av dom som är kvar kommer ytterligare 2/3 dö av svält. Dom som överlever det får börja om från början. Den 15 maj i år kan man se Nibiru(den här planeten som kan döda oss). För då är den så pass nära jorden. & den kommer bara närmare.. NASA vet om det, men tystar ner det helt.

http://joelbiterdig.blogg.se/2009/march/goggle-earth-sky-doljer-nagotvad.html#comment
Där har ni ett exempel på att NASA KANSKE försökt tysta ner det hela genom att visa folket att Nibirus inte existerar.

Förövrigt så är det en kommentar på "joelbiterdig" som lyder:
"finns förlite forksning kring ämnet att säga att det är 50% chans att det händer, troligen mer 0.1% chans eftersom det för det första är lång tid fram, missberäkningar sker alltid och vrf nasa inte vill gå ut med det är troligtvis för att det inte är en stor sak utan någonting som vi bara oroar oss förmycket om t.ex jordens undergång med reaktorerna i schweiz"

Så det måste inte alls vara sant det här.
Men det känns ändå lite.. rimligt.

& lite bra nyheter om Jordens undergångs-teorierna är:
- Det finns FLER än en mayakalender, en sträcker sig till år 4742!
- En av Mayaindianernas kalendrar slutar den 21 dec 2012, precis som våra slutar den 31 dec. Men sen börjar den om. Jordens undergång har de aldrig påstått att de skulle vara.

Det var allt, kanske överlever vi 2012 trots allt.


Kommentarer

Så... Vad ville du?

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0