KANADA!

Hoppas INNERLIGT att Kanada vinner. 1 minut kvar.. 2-1 Kanada.


Stan, handlat & bio..





Det som följde med hem idag.. Älskar stövlarna, velat ha dom ett tag. Hörlurarna köpte Sanne till mig för hon tappade bort mina, tack. =) Vi åt och kollade på bio också, Shutter Island, lite halvbra och halvdålig lite 50/50 sådär. Man måste liksom tänka mycket själv medan man kollar, jobbigt bara.



Lista..

Hårfärger du haft:
1. Gyllenblont
2. Svart
3. Mörkbrunt
4. Platinablont
5. Gult ;)
6. Nötbrunt
7. Slingat
8. Rödbrunt

Tre internetalias jag haft:
Haha ska jag rabbla upp alla mina 64 pea namn..?

Färger du gillar :
Rosa, Svart och vit är favoriterna =)

3 saker jag gillar hos mig själv:
1. Stark(fysiskt och psykiskt ;D)
2. Löser problem lätt(oftast andras..)
3. Snäll(när det gäller..)

3 saker jag inte gillar hos mig själv:
1. Hett temperament(what to do..)
2.
Skapar bråk lätt
3. -

3 saker som skrämmer mig:
1. Döden
2. Att misslyckas
3. Inte ha något självförtroende


3 saker jag gör varje dag:
1. Tänker
2. Skrattar
3. Äter

3 favoritband/artister:

Har inga favoriter, gillar nästan allt =)

3 saker jag vill ha i en relation:
1. HUMOR!
2. Pålitlighet(heter de så?)
3. Kärlek OCH vänskap, ifall ni fattar?

3 sanningar:

1. Beslutshandikappad, på riktigt. Har sjukt svårt att bestämma mig.
2. Kommer spendera mitt liv i USA eller England ;) Haha..
3. Fredrik Reinfeldt är statsminister.

3 saker hos killar som tänder mig:
1. Charm
2. Leendet
3. Kropp

3 av mina favorithobbies:
1. Träna
2. Shoppa
3. Umgås

3 saker jag gärna vill göra i framtiden:
1. Bli extremt rik.
2. Hoppa bungyjump(HELT KLART!)
3. Åka till USA & checka läget på High School.

3 karriärer jag övervägt:
1. Jurist
2. Tandläkare(not anymore..)
3. Mäklare

3 platser jag vill resa till:
1. Alperna(vinter 2010 förmodligen)
2.
BORA BORA FOR SURE!
3. Mauritius

3 tjej och killnamn jag gillar:
1. Victoria, Regina, Isabelle
2. Jacob, Maximilian, Gustaf

3 saker jag vill göra innan jag dör:
1. Skaffa barn.
2. Flytta från Sverige.
3. Det är inget man riktigt gör.. Men vara lycklig. =)


2010



Det här året kommer bli det BÄSTA hittills. For real! ;)

Mannen, DET GÅR UPPÅT! SHIT vad det går uppåt! Längtar..


Damn true


01:45


!


Sjukanmäld för.. imorgon



Frånvarolistan från den här veckan då.. Damn måste ha missat en jävla massa i skolan, lite halv skönt sådär men men.. Får ju liksom 2 veckors lov ;) Sedan prao vecka 10-11, en veckas skola och sedan påsklov. HOW NICE!? Den här veckan har förövrigt varit ganska jobbig, är riktigt utvilad, sjukt skönt att ligga i sängen en hel vecka och få service men jag vill ut! Är inte helt frisk, ska stanna hemma imorgon och bli HELT frisk sen bio, vänner, fika ja allt möjligt =)


Grymt spel..



Då var reprisen slut, Slovakien vann som sagt och det var dom faktiskt värda. FAN VAD GRYMMA DOM ÄR! Fast Sverige KUNDE vunnit men shit happens.. GRATTIS ANYWAY!


SKÖNT!



Ligger just nu i min sköna säng med mammas täcke(så jävla skönt). Har i princip legat här och kollat på TV hela dagen, har hunnit duscha också. Ligger just nu och kollar på Sverige-Slovakien reprisen, matchen gick 06.00 imorse men då sov jag.. Ryssland torska mot Kanada med 7-3 inatt, pinsamt? Extremt! Det svider men men.. ;) Så jävla dåligt att Sverige förlorar mot Slovakien också, dom borde helt klart vunnit.. Vet inte hur det slutar, just nu står det iallafall 2-2, 3 perioden kvar =) Ska fortsätta och slappa, håller på att bli frisk. =D


01.30 SVT, VIKTIGT!!!!



Mamma: Vem vann?!?!?!
Jag: Vaaa? Vadå vann?
Mamma: Ja matchen!! Ryssland-Kanada spelade ju.
*Blabla mamma råkade kolla att det var 16.30 kanadensisk(heter det så?) och 01.30 svensk tid*
Mamma: 01.30 på SVT live, du måste kolla!!
Jag: Ja, jag ska varför så insatt?
Mamma: JAG ÄLSKAR HOCKEY!!
Jag: Okeeeey...

Så.. Bänkad 01.30 eller? Yes I am. Bloggar inna och efter tror jag. Nu blir det One Tree Hill ;)


Everything has an end.. =(

Har snart kollat hela säsong 7 så det börjar lida mot sitt slut.. Damn it! Slutet måste vara RIKTIGT jävla bra annars blir jag fan ledsen. Hur bra kan en serie vara egentligen? Helt klart den bästa jag sett i hela mitt liv. Har iochförsig inte levt sådär jättelänge men tillräckligt länge för att faktiskt ha tusen livserfarenheter. Nu börjar jag halka av ämnet igen, som jag förövrigt är riktigt bra på att göra. You see? Då var vi där igen.


Liten update sådär..

Cha bloggen!

Idag har varit precis som igår.. Har kollat klart på nästan hela One Tree Hill season 7 nu.. Så jävla bra! Har förövrigt frisknat till lite, LYCKLIG CHEY! Då kanske jag är frisk till på fredag..? Då har man ju pengar och ska förmodligen kolla på "Shutter island" som sagt. Men vi får se =)

Until that ska jag krya och ligga och fortsätta kolla klart på säsongen, jag svär jag kommer gråta när jag kollat på det sista avsnittet! Mamma kommer hem snart med choklad och sånt, BY THE WAY SÅ KÄNNER JAG INGEN SMAK?!? Känner verkligen ingenting! Too bad.. Hursomhelst VI HÖRS!



Nu blir det te.. & film =)

Jag ska strax sova! Har feber så det ska bli skönt att sova bort den, ska bara ta all medicin först. Sjukanmäla mig måste jag också göra.. Är riktigt trött på att vara sjuk nu. Ok att vara det i 2-3 dagar, ligga hemma, äta gott. Men nu?! Jag har feber, orkar inte stå upp, äter medicin(den är ganska god dock..) MEN nässpray tål jag INTE! HATAR nässpray, dricker hellre äcklig hostmedicin(typ..). Förövrigt så kan man tycka att det är galet skönt att få sova ut men jag sover i cirka 9-12 timmar och ändå känner jag mig inte riktigt utvilad. Fast jo det kanske jag gör delvis men men.. Ska nog sätta på One Tree Hill igen och gå och göra mig en kopp te. Så blir det! Vi hörs lite senare. Cya


Vad ful.. Haha, men jag ser ju ungefär ut sådär just nu.. Håret & allt ;) Brudarna fattar! Haha..


Killar...



Hur tycker ni en kille ska vara egentligen? Stark, snygg, populär..? Det är ju olika från person till person, vissa går bara efter utseendet andra bara efter insidan. Jag tycker att det absolut viktigaste är att han är snäll, bryr sig om en, är rolig och framförallt pålitlig. Sen att han är STARK, snygg, längre än en, har samma musiksmak, bra klädstil, fint leende och smart är ju en annan femma(som faktiskt är ett riktigt jävla plus) men ni fattar antar jag.

Sen att det är sånt jävla hysteri när det gäller killar är något jag ej fattar? Varför liksom? Det snackas om killar exakt hela tiden, kan inte påstå att jag inte är med i diskussionerna och konversationerna men varför så mycket snack om "dom"? Haha hursomhelst, har inget riktigt syfte med det här inlägget. Bara lite tankar som kom upp.. =)


;)


Parfymer..



2 stora favoriter. Luktar så galet gott, vet inte riktigt vilken jag ska köpa dock. Den rosaröda finns inte kvar på någon Kicks dock för det är förra årets sommar-doft men I'll fint it anyway. Bara att beställa på nätet i "värsta" fall. Får se, måste ha en ny parfym i varje fall =)


Medicin wiho

Helt ärligt? Jag saknar skolan. Inte dom där övertråkiga lektionerna kanske utan rasterna och kompisarna såklart, känns som om jag varit borta flera veckor nu? Var bara borta nästan hela förra veckan och nu, måndag & tisdag. Too bad! Allt som återstår att göra är att:


Försöka bli friiiiisk.. I wish..


Summertime


Fan vad alla bloggar har börjat tjata om vår/sommar. Kan inte göra något annat än att hänga på! JAG VILL HA SOMMAR!


Tisdag(?)

Godmorgon! Eller nej inte riktigt, jag vaknade runt halv 12.. På morgonen har jag ingen röst och resten av dagen låter jag som ett AIK fan som skrikit liiiite för mycket på matchen. Kan varken svälja och faktiskt inte ens snacka, hur illa är det? Utvilad är jag iallfall och öm i kroppen, orkar nästan inte stå upp.  Nej nu klagar jag lite för mycket. Mamma kommer hem runt halv 5 med medicin och McDonalds, tills dess ska jag dricka massa te och kolla på One Tree Hill season 7 =) Gjorde aldrig det igår, somnade nästan direkt efter det sista inlägget.


Best!






Hmm..?


Gammal bild men bild brist med tanke på att jag är sjuk, dvs blek ofixad och allmänt ofräsch.

Skulle bra gärna ligga och läsa en bra tidning helt frisk nu.. Men här sitter jag nu dock helt "genomförkyld". Funderar på att kolla på hela One Tree Hill säsong 7. Kommer ihåg när jag var beroende av OTH! I 7an var det, när min skolgång var.. en stor fet rast. Hemma låg jag och kollade på One Tree Hill, saknar det lite faktiskt. Nu börjar jag komma in på andra ämnen men nu är det 8:an och viktiga grejer. =(


Måste bli frisk!!

Sitter lika förkyld som i det tidigare inlägget. Har smetet på en jordgubbs-ansiktsmask, känner jag mig iallafall lite fräschare, om man säger så. Har inte haft någon feber de senaste 6 timmarna och det är ju grymt! Fast har inte orkat gå och så, har verkligen inga krafter. Men men.. Imorgon måste jag bli frisk! Eller iallafall till på fredag! Då blir det "Shutter island" på bio + månadspeng. Hur nice är inte det? ;)


Här var man blond, glad, brun och framförallt frisk! Så var det sommar också, nostalgi!


SJUK!

TjenixeN bloggen!

Vaknade 06.25 död, förkyld och kunde knappt andas. Matchen började 06.30 Sverige-Finland, Sverige vann 3-0 =) Skön match. Har förövrigt käkat medicin, druckit te och andats något medel som förmodligen ska göra mig frisk. Har feber lite då&då, den kommer och går. Det sista jag orkar med just nu är att vara sjuk. Satt hemma nästan hela förra veckan, HELA helgen och nu!? Ni kan ju tänka er hur trött jag är på att sitta hemma.. Och TVn har inget bra att erbjuda heller.


KOLLA!

Ovechkin's tackling mot Jagr igår, HELT JÄVLA GRYM!!

Måste bara få uppmärksamma en kommentar som någon la:



(Klicka)

TVÄRTUNG KOMMENTAR! Skulle det vara en kanadensare/svensk skulle den här tacklingen vara dålig. Förövrigt så har kommentatorerna blivit mer rättvisa och REALISTISKA. Äntligen har dom insett att Ryssland faktiskt har en jävla stor talang i hockey.


Tattoo



Gjorde den i Photoshop lite snabbt, ful bild men det är skitsamma. Snyggare blir det i verkligheten iallafall, nu gäller det att hitta en seriös tatuerare som kan tatuera "minderåriga", haha. SalongBetong tatuerar från 17 år & uppåt vilket är synd för dom gör helt gaaaalet snygga tattoo's!

(Vet inte än om jag ska tatuera som på första bilden eller andra, får se)


NICE!







Hur jävla nice är inte det häääär!?


Ryssland - Tjeckoslovakien



Bänkad framför TVn, Ryssland - Tjeckoslovakien, vi hörs senare.


Söndag

Okej har städat hela stället känns det som? Galet rent är det iallafall och det är ju NICE. Har ansiktsmask också och fan vad det bränns, hatar sånna men den är bra så får lida. Syster kommer hem om någon timme och mamma kommer runt 9. Så är hemma själv en stund till iallfall. Fan, orkar inte plugga. Hatar franska, jag svär det finns inget värre ämne än det. NO är roligare, WALLA!!!!!!!!!


High on life



When the drugs don't work no more, you get high on life.


Gaahh

Har åkt på en rejäl förkylning, och hela mitt övre högra tandkött är inflammerat, ni vet där jag drog ut tanden? Fyfan säger jag bara. Mår riktigt risigt och ja.. Vad finns det att säga? Idag blir det plugg, te och medicin. Hoppas ni får en bra söndag iallafall =)


!



HAHAHAHAHA


GRYMT!


Fredag

Försov mig idag, drog mig till skolan. 1 lektion kvar, slutade 13.00, hemma =) Kom hem för ett bra tag sen. Suttit i köket, pumpar musik, dricker cola och chillar. Har sjukt ont i halsen efter igår! Men ska dricka något som gör mig frisk, vet inte vad det heter. Något kinesiskt äre iallafall. TRÄNINGSVÄRK I ARMARNA X1000! Hur fan får man det!? Kan knappt röra mina armar. Skulle på hockey idag men matchen blev inställd så "vi" vann =D as bra.

Väntar just nu på att morsan ska komma hem med pizza, fast det gör hon efter jobbet så får nog vänta ett tag till. Hungrig =(


-

Perhaps I was addicted to the dark side. Somewhere inside my childhood witnessed my heart die, and even though we both came from the same places -the money and the fame made us all change places. Fuck y'all.

- 2pac/Diana ;)


!

Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit


Romme =)



Alla ser lite retarded ut men men.. Emma, Oggy, Felicia, Ewe & Laven. 5% av alla typ men aa.. Haha =D


RIP 18/2-10



Lånemobil av Danijela, TACK BROR!


Crosses


ROMME!

ROMME VAR TVÄÄÄÄÄRTUNGT =D Fan vilken bra dag.


G Code



Gammal låt men tväääärtung, minnen.


Kom i form! 5 tips idag..


(Nu ska jag inte leka värsta experten, men de här 5 tipsen jag kommer att dela med mig av, FUNKAR. Tro mina ord. DET KOMMER FLER SÅ SMÅNINGOM!)

1. Drick MYCKET vatten. Som sagt, för att må bra och ha orken att träna ska du dricka 2 liter vatten per dag. Så, fyll på en liten vattenflaska och lägg den i väskan, ha alltid ett glas vatten(helst smaksatt, haha) bredvid dig. Du får förvövrigt finare hud, du blir betydligt mycket piggare och du orkar mer!

2. Sluta vara lat! Den enda gången du faktiskt FÅR vara lat är när du sitter sjuk i SVININFLUENSAN!! Man måste sluta vara så jävla lat för att uppnå det resultat man vill ha. Varje gång du tänker "nej jag orkar inte" - tänk på hur du VERKLIGEN inte vill se ut(då syftar jag mer på, att vara extremt tjock). Tänk på sommaren.

3. Ät frukt och grönsaker, och mycket proteiner. Ta med dig en frukt när du ska ut, ha mycket sallad, tomat, gurka osv. på din tallrik. Ät mycket kött också(om du inte är vegetarian dvs.)

4. Gör en lista på vad du måste hinna med under veckan & vad det är du vill ändra på din kropp. Då vet du när du hinner träna och hur mycket du kan träna just den dagen OCH vad du ska lägga ner mest tid på, på kroppen. Skjut aldrig upp träningen. Egentligen så ska man träna alla delar på kroppen för bästa resultat, man ska inte bara träna magen(sit-ups/crunches). En platt mage med en ful risig hållning kommer du inte långt med. Då måste du även träna ryggen osv.

5. Plankan, rygglyft, hopprep, armhävningar.


Plankan. Börja med 20x4. Vila 15 sek mellan varje gång, och öka sen tiden. Det här är verkligen en övning som funkar. Här övar man magen och hela korsryggen. Alltså fin stark mage och snygg hållning, grymt!

Rygglyft. Börja med 15x2 om du är väldigt ovan(vila 15 sek). & sen när du vant dig kan du börja göra så många som du kan. Det är en väldigt enkel övning, men som ändå ger resultat. Stark rygg och snygg hållning får man.

Hopprep. Vet inte så mycket om exakt vad man övar upp men man blir ju rejält andfådd och varm. Tror det är någon sort av en helkroppsövning? Roligt är det ju också så HOPPA galet! Hoppa så mycket du kan.

Armhävningar. Grymt jobbigt men extremt bra för bröst, armar och mage. Kör så många du kan, efter "armhävnings-passet" ska man ligga som död efter, så trött ska man bli faktiskt. Du ska pusha upp dig tills du verkligen inte orkar göra en enda till. Glöm absolut inte att andas.

GLÖM EJ ATT VILA EMELLAN ÅT, INTE ALLT PÅ EN GÅNG!


Det var allt för den här gången, har så SJUKT mycket tips till er, som jag faktiskt vet funkar. Börja med det här och SLUTA INTE! Ge fan i att vara lata, stäng ner min blogg och gå och träna! Nej men ärligt. Jag har blivit rätt lat av mig men det är dags att sätta igång nu. Längtar förövrigt tills snön smälter för då blir det LÖPNING, full rulle! Längtar helt ärligt, älskar att springa. Hursom, lyft på asset, gå och träna!


Pause tipsar ;)



Smaksatt vatten.

Trött på att dricka vanligt 2 liter(rekommenderat dagligt intag) vanligt vatten varje dag? Lägg i citron, lime eller hallon. Blir galet mycket godare och man vill bara ha mer. Vatten smakar liksom ingenting och ändå tröttnar man på att dricka 2 liter för då börjar det smaka. Kan man ens förklara vatten-smak? Hursomhelst, smaksätt ditt vatten. 2 liter vatten per dag och du är friskare än någonsin ;)


CRAP!



Sommar 2010? Aeeh.. Inte än. Ge mig lite tid bara.


Planer!


Tisdag(idag): Plugga lite, TV & data bara =)
Onsdag: Skola(tror jag), sola, plugga
Torsdag: Romme med skolan, NICE =D
Fredag: Ingen aning, får se!
Lördag: Stan tror jag, månadspeng!
Söndag: PLUGGA!! Chilla/vila

Har träning men idag åker den bort, ont i huvudet, trött, ont i munnen.. & på torsdag är jag hemma men då har träningen slutat för länge sen så, ja.


Bästa plattången!



Ute efter en GRYM plattång!? GALET ERBJUDANDE PÅ Bellme.se idag! Det är den plattången jag använder och den är AWSOME. Håret är platt hur länge som helst, värms upp på bara några sekunder. Btw, så är ju märket "Gama" det bästa av alla. Plattången kostar betydligt mycket mer än 589 kronor annars så PASSA PÅ =)


Starbucks ÖÖÖVERSKATTAT!






Tycker inte ni Starbucks är lite överskattat? Känns helt överlöjligt när bloggare skriver "GAAHH, OH MY GOD VARÖFR FINNS DET INTE EN STARBUCKS I SVERIGE?!?!? JAG DÖR SNART!!". De måste ha missat Coffee Cup, Espresso House & tillochmed Waynes coffee? Jag älskar Starbucks just för att det påminner så mycket om utomlands. I varje storstad jag varit i har man alltid tagit en fika på Starbucks. På Londons gator, i Paris kyla, Moskvas regnväder, Barcelonas värme, osv. You name it. Men varför liksom DÖ för Starbucks?

För mig funkar alla de 3 kedjorna här ovan lika bra. Vad är grejen? Allt smakar ju förfan likadant!


DAMN IT!



Hur mycket tror ni jag saknar det här? 1-10? 100. Tänk vad skönt och ha sådär långt EGET hår. Varför klippte jag mig? Varför är alla val jag gör dåliga? Haha. Den eviga frågan. Det var faktiskt inte sådär JÄTTE slitet. Topparna skulle mått bra av hårinpackning varje dag i 1 vecka. Det som var slitet var det däruppe, eftersom jag blekte den mörka utväxten 1 gång i månaden. & DET håret som var däruppe har jag ju kvar nu. Så mitt hår är en aning slitet, iallfall topparna. Fan vad jag ångrar mig att jag blev brunett och klippte mig. FAN!


3 timmar..



Får inte äta på 3 timmar, fast det har gått 3 timmar nu. MEN ÄNDÅ! Smakar ju blod i hela munnen om man tar bort den där damn bomulls-tussen. Har kollat på filmen "One missed call 2". Kinesisk film, SÅ GALET KEFF!! Hatar sånadär "VitrorattdenhärifilmenkommerblibättreänTheGrudgeävenfastTheGrudgesuger-film". You feel me? Den rekommenderar jag INTE. Vill kolla på någon tvärtung film. Sån som man verkligen blir sådär "hurfankanmanskapaensånbrafilm?". Sen vill jag vara längre, inte ha blodsmak i munnen, ha långt hår och vara brun. Men det är en annan historia.


Bad mood..

Usch, har ont i huvudet, mina ögonbryn är helt fucked up, mitt rum är smutsigt, mitt bord är dammigt, min mun är helt bedövad och gör ont, mitt hår är brunt fult och kort. Fan, mår inte så bra just nu! Vill bara sova och vakna i ett rent rum och fräsch! Men men.. Får sätta igång och städa mitt rum! Vi hörs om någon timme. ♥


Julafton/nyår



Julafton/Nyår 09

YES, jag ser OCKSÅ den EXTREMA pushupen på den sista bilden. Herregud! Måste först säga att det är klänningen, det där borde fan vara olagligt!? Klänningen är SJUKT snygg men pushupen den ger är dock inte lika fin.. Ska nog försöka/be mamma sy om den så det inte blir sån pushup. Hursom, ser ut som ett retard på båda bilderna och skärpan suger men det är skitsamma.


Speed!




@flickr


LEDIG! = eller ja..



Idag är jag ledig ;) Eller bara jag då. Kom precis hem, dragit ut en tand. Så måste stanna hemma idag. Fan vad jag hatar sprutor, speciellt i tandköttet, skoja inte, så sjukt obehagligt. Men tanden drog hon ut på 10 sek =) & det var inte en mjölktand, så den har ju lång "rot" och egentligen skulle det ta lång tid MEN MEN =) /careface på det här inlägget men whatever. Nu vet ni =)

Sitter bedövad i halva käften nu, YTTERST obehagligt.


Tattoo!



Vad ful bilden blev när man ladda upp den på bloggen? Hursom. Här ska jag tatuera mig när jag fyllt 16/18 =) Snyggare dock, men det förstår man ju. Någon betydelsefull text ska det vara, tycker "Semper Idem" som betyder "Alltid densamme" är världens mest betydelsefulla text för mig helt klart så kanske blir det den =) Om jag inte hinner hitta någon ännu bättre/passande under de kommande åren..

I vår ska jag bara tatuera in antingen 1 stjärna på foten, eller 3 =) Älskar tatueringar, speciellt sånna med budskap. Inte liksom "äh whatever, tatuera ba in nått". Orginellt ska det vara, och galet snyggt!


Brunt VS. blont?



Jag kan med ord inte förklara hur mycket jag hatar att ha brunt hår. Det finns så överdrivet många minus med att vara brunett, helt ärligt. Jag hatar att vara brunett, bokstavligen hatar. & jag får inte färga mitt hår förrän det har återställts helt. Men helt ärligt, jag fucking bryr mig inte om mitt halva hår ramlar av. Jag känner mig inte nöjd med mig själv som brunett. Känner mig så äckligt blek, sliten och ful helt enkelt. Det funkar inte liksom. Jag skiter i om mamma tycker jag är finare som brunett? Spottar på det tusen gånger. Damn, jag ska bli blond. Fuck brunt. Hatar det!


Söndagsångest!

Idag måste jag hinna med massa saker, hatar söndagar!

• Plugga, NO, SO & Franska. SKJUT mig. Jävla hatämnen.
• Lägga fram kläder till imorgon
• Duscha, fixa håret/vårda/platta/vemfanbryrsig
• Gnälla som en jävla galning, tills mamma låter mig färga mitt hår =)


Alla ♥-dag



Yep.. Alla hjärtans dag idag. Herregud vad alla förstorar upp det? Snälla? En dag i mängden. & att man ska sitta och DEPPA på alla hjärtans dag är något jag fan aldrig kommer förstå mig på? Se på mig liksom, sitter helt risig, i pyjamas, ofräsch och utan pojkvän. PLEASE? Inte fan deppar jag för det. Ska sätta mig och tröstäta och gråta till någon kärleksfilm, fan hatar alla hjärtans dag.. HAHAHA skoja, nej dag som dag =D Idag ska jag plugga järnet ;)


Summer 09











Lite bilder från sommaren, SAKNAR DET!


Tillfällig header..

Tillfällig ful header, ska fixa en bättre sen. Måste ta fler foton och så, har bara massa bilder från när jag var blond och dom kan jag ej ha som header eftersom jag är brunett nu =) You get the point.. Ska käka makaroner med ost nu, lite onyttigt sådär men jag tränar bort det i veckan ändå.


Calling out! REKOMMENDERAS =D



Lazee ft. Apollo Drive - Calling out

Helt klar 2010's hittills bästa låt. Spelat sönder den, känner på mig att det här kommer bli en sommar-låt för mig. Får mig att tänka på sommaren galet mycket. DAMN vad jag vill ha sommar! Är ensam hemma by the way, hunnit dra till ICA & köpt kladdkaka + grädde, åt en bit och är äckligt illamående nu. Åt ingenting innan. Hursom, ska fortsätta geeka framför TVn & datorn, skitskönt!


Oslo tingsrätt, lawyer jokes..

Advokaten: -Är Ni sexuellt aktiv?
Vittnet: -Nej, jag bara ligger där…


Advokaten: -Vilken är Din födelsedag?
Vittnet: -Den 18 Juli.
Advokaten: -Vilket år?
Vittnet: -Varje år.


Advokaten: -Hur gammal är er son, han som fortfarande bor hemma hos er?
Vittnet: -Jag minns inte riktigt, 38 eller 35?
Advokaten: -Hur länge har han bott hos er?
Vittnet: -I 45 år nu…


Advokaten: -Vad var de första er man sa till er i morse?
Vittnet: – Han sa ”Vart är jag, Mona?”.
Advokaten: -Och varför bekymrade detta er?
Vittnet: – För att mitt namn är Susanne…


Advokaten: – Säg mig, doktor…, är det inte så att om en människa dör
i sömnen, så vet hon inte om det förrän morgonen därpå?
Vittnet: – Blev du verkligen godkänd som advokat?


Advokaten: – Var du närvarande när du blev fotograferad?
Vittnet: – Skojar du med mig?


Advokaten: – Hon hade alltså tre barn, stämmer det?
Vittnet: – Ja.
Advokaten: – Hur många av dessa var pojkar?
Vittnet: – Ingen av dom.
Advokaten: – Var några av dom flickor?
Vittnet: – Skojar du med mig? Jag tror jag behöver en ny advokat.
Herr Domare, kan jag få en ny advokat?


Advokaten: – Hur avslutades ert äktenskap?
Vittnet: – Genom döden.
Advokaten: – Och vems död var det som avslutade äktenskapet?
Vittnet: – Vems död tror DU avslutade äktenskapet?


Advokaten: – Doktorn, hur många obduktioner har ni genomfört på döda
människor?
Vittnet: – Alla mina obduktioner har varit på döda människor? Vill ni
att jag skall upprepa det?


Advokaten: – Minns ni vid vilken tidpunkt ni obducerade den döde?
Vittnet: – Obduktionen påbörjades kring klockan halv nio på kvällen.
Advokaten: – Var herr Danielsen död vid denna tidpunkt?
Vittnet: – Nej, han satt på bordet och undrade varför jag obducerade
honom…


Advokaten: – Doktor, innan ni påbörjade obduktionen, kollade ni om den
döde hade någon puls?
Vittnet: – Nej.
Advokaten: – Kollade ni blodtrycket?
Vittnet: – Nej.
Advokaten: – Kollade ni om den döde andades?
Vittnet: – Nej.
Advokaten: – Så det kan alltså ha varit så att patienten var vid liv
när ni påbörjade obduktionen?
Vittnet: – Nej.
Advokaten: – Hur kan ni vara så säker, doktorn?
Vittnet: – För att patientens hjärna låg i en glasburk på bordet
bredvid.
Advokaten: – Jag förstår, men kan det inte ha funnits en chans att
patienten fortfarande var vid liv?
Vittnet: – Jo, det kan tänkas att patienten var vid liv. Och jobbade
som advokat.


HAHAHA KLOOOOCKRENT!(Äkta berättelser från Oslo tingsrätt)


Dagens


Städaaat





Hunnit städa rummet och chillat vid datorn är allt jag gjort idag =) Trött som fan.


Today


Hemma!

Hemma! Eller kom hem runt 6 =) Idag ska jag bara chilla galet, känns som jag är sjuk, fryser galet. Men det är nog för att jag svettades i backen och sen blev det svalt när man slutade åka. Fan vad vi hoppade idag! Inte sådär skyhöga hopp men kul var det iallafall. Hursom, ska strax dra mig mot Statoil, köpa något gott och sedan hem och DÖ. Nej inte bokstavligen mer sådär FAN VAD NICE NU KAN JAG DÖ FÖR NU HAR JAG UPPLEVT DEN HÄR SKÖNA KÄNSLAN.


Friday!

Godmorgon. Har försovit mig så måste fixa mig tokSNABBT men det fixar jag! Ska sminka mig nu, precis plattat håret, ska slänga på mig lite kläder och sen äta frukost! Inte övat någonting på engelska läxan, gaahh. Men hinner nog lära mig allt under dagen. Matte är första lektionen så det blir massa plugg där, påtal om ingenting men men, ha en bra fredag x2!


Tomorrooow..



Ni vet vart jag finns imorgon, ingen annanstans än backen =) Försöker uppdatera imorgon på morgonen, eller när jag kommer hem. När är jag hemma? Tippar på 8-9 men vi får se hur länge vi åker. Ha en skit bra fredag så hörs vi imorgon! =)


Oldies are goldies



Oldies are goldies =D Memories ♥


Torsdag!

Tjena =) Skolan var som vanligt, långtråkig men helt ok. Drog till gymmet efter med Sanne & Laven, no comments haha.. Men men, alltid en början. Sedan hem en snabbis, käka, packa träningsväskan och till träningen. Gick hyfsat, lär vara extremt trött imorgon och det är baaah bra, right? Hursom, imorgon är en ny dag och då ska jag till Flottsbro.

Idag måste jag plugga engelska, packa till imorgon, duscha & dricka mina vitaminer. Hursom, ska försöka blogga lite mer, ha det bra!


Extreeemt



Här kör man på galet i Ryssland. Ärligt fan vad läskigt, kan ju bryta vadsomhelst? Synd att polisen får tag i dom i slutet bara, men shit happens.


WORLDS GREATEST!



BÄSTA REMIXEN! 25 av 2009's hits, älskar den. Klockren!


Moorning..

Mooooooorning! Vaknade 06.00 lyssnade på musik någon kvart och sen var det dags att dra sig upp ur sängen, bädda den, platta håret och sätta på datorn =) Ska strax sminka mig och äta frukost, packa till skolan och dra mig mot skolan. Tråkigt men sant. Hursom, idag efter skolan drar jag till praoen för att skriva på en lapp och sedan hem för att plugga jobbigaste ämnet(franska). Svagt G är inte så bra antar jag så måste jobba upp mig.

Ska käka frulle nu. C ya


Rail love






Vouge US - Annie Leibovitz - P.Diddy n' Natalia Vodianova


Veckan

Tisdag(idag): Plugga, städa, träning
Onsdag: Träffa JK, plugga, skriva på prao lapp(glöm ej idiot)
Torsdag: Träning
Fredag: Kanske gymmet
Lördag: VAD SKULLE JAG GÖRA!? Har glömt!?
Söndag: Ingen aning, sitta hemma, vila, kolla film osv =)

Som ni ser.. Mycket plugg och andra grejer, ska försöka blogga mycket ändå.


Hemmaaa!

Jag är hemma. Försov mig ett jävla bra tag, så kom inte till skolan förrän 10.30, ska börja lägga mig tidigare så jag orkar! Utvilad drog jag till skolan iallfall och jobbade hyfsat bra iallafall. Kom hem runt 15.00, har inte hunnit göra något speciellt. Bara städat, mitt rum ser ut som ett bombnedslag, driver ej! Lite senare är det träning, kommer hem runt 9. Bloggar innan, ska bara ta något att käka först =)


Lite uppdatering

Shit, ingen lust att blogga. Träning idag, kom hem runt 9. As chill. Har inte så mycket läxor framöver så ska ta tag i bloggen, ait? =) Nu vet ni det, börjar VÄLDIGT tidigt imorgon men men.. FRAMTID, ni förstår vad jag menar. Kommer börja med dagens outfit tror jag också men det göra jag nog på onsadag för imorgon drar jag på mig SKÖNA kläder tror jag, någon tjocktröja och en ful knut i håret eller något. Snälla.. Vem fan ska man fixa sig för? Dubbelmora, jag som alltid fixar mig och säger att det är för min egna skull WHATEVER ska sluta snacka bull.

Nu blir det TV och sen sova! =) Cyaaaaa


Planer.. Måste göra..

• Köpa egen kamera
• *******
• Färga blont/plattpermanenta håret
• Plugga galet!
• Ta bort skönhetsfläckarna
• Få en djup bränna(ingen jävla gnuggisbränna)
Fixa klart rummet
• Köpa fler piercings mot sommarn
• Tatuera mig

That's all


!

Lätt att sparka på den som redan ligger.


FAVOURITE!


Utlandsresa i juni..






Pratade med mamma om vart hon & jag ska utomlands i sommar. Blir bara jag och mamma i sommar, syster har blivit stenrik och ska resa lite här o var i sommar. Men det blir grymt med min bästa mamma så ska ej klaga. Spanien, Grekland, Cypern, Italien..? Det var de enda alternativen som kom upp men de duger! Tänk, snygga bikinis, stark sol, god mat, lyxigt hotell och bästa beachen och finaste havet. DET KAN EJ BLI BÄTTRE! Längtar grymt. Men allt man kan göra åt saken nu är plugga galet så man förtjänar semestern..
 
Själv gör man det bästa av situationen, tränar och solar solarium. All I need för att känna mig på topp.. Sommar 10 blir bäst! Kommer bli svårt att överträffa sommar 09 men jag ska nog lyckas. =)


Tik (TOK)!?


PLUGGA MATTE!?!



Ska plugga matte. Vilket skämt! Jag har dyslexi i matte, IG på IG. Nej inte riktigt men matte är fan inte något för mig! Just därför måste jag plugga dubbelt så mycket som alla andra.. I 6:an fanns inte ens matte med på mitt schema(jo, på pappret stog det matte) men inte fan fick man någon bra hjälp eller något. Så har halkat efter REJÄLT sen 7:an och 8:an. Bara börja plugga. Blir 5 sidor, det ser ganska lätt ut..


Hörs om någon timme!



Drar på mig mjukisarna, ska dra och sola en stund! Vi hörs när jag kommer hem =)

UPD: Nej, orkar inte sola idag. Vem orkar sola 30 minuter 3 dagar i rad? JAG! Tyvärr.. Solar imorgon istället! Idag ska jag bara vila. Skönt att vara hemma själv.


Sweeeet!



"I am not afraid.. I was born to do this"

Helt överdrivetperfektsnygg tattoo.


Moby, the very beeest!

                

ÄLSKAR HANS MUSIK! Första låten jag hörde var "Shot in the back of the head". Fastnade för den, lyssnade på den hela sommaren. Sökte på honom på Spotify och hittade två låtar till som jag lyssnat galet mycket på, visste bara inte att det var han som gjort dom =O På Spotify finns det en massa låtar som han skrivit, check it ouuuut! Här kommer några som är GRYMMA!





OM JAG VÅGADE!


Filmtips!

De filmer som vi kollade på igår kommer nu.. =D



The boy with striped pajamas

Den är rätt gammal men bra ändå. Handlar om "Hitler-tiden" en kille vars pappa är "bossen" i armén som blir vän med VÄRLDENS GULLIGASTE kille som "tyvärr" är jude. En gripande film =) Värt att se!
3,5 av 5

Undisputed 2

En f.d tungviktsmästare i boxning som kommer till Ryssland för att göra reklam för vodka(haha..) åker sedan in på fängelse(oskyldig dock) där det redan är en ryss som regerar, SÅ JÄVLA BRA FILM helt ärligt. Den här Boyka, som regerar i fängelset är GALET tung på kickboxning, blir helt stum av filmen han är så överbra på sin sport att man gapar igenom hela filmen! LUGNT VÄRT ATT SE!!
4,5 av 5


Saturdaaay!

Tjena bloggen! Idag blir det galet med uppdatering! Ska stanna hemma idag, vaknade runt 14.00! Är helt utmattad, har bara druckit vatten och suttit framför datorn. Igår följde jag & Sanne med Laven och hon noppa sina ögonbryn, as snyggt! Noppade mina på salong medan jag var borta också, BLEV GRYMT SNYGGT! Men nu har jag förstört dom igen, gaahh.. Hursom, vi åkte hem och sedan till centrum igen solade en halvtimme med bästa krämen ever! Ska köpa den varje gång nu, fan vad den hjälper! Jag som alltid pressat ihjäl mig i solariumet och fått ett hyfsat resultat, krämen tredubblar färgen!! Sanne sov hos mig och vi kollade på 2 filmer, kan recensera dom sen ;)


Randen, You fucking cunt, Lill Lars-Erik, Domert, Jesus, Tönten, KisarN/KikarN, Mongot


Handen på hjärtat, inte ett andetag utan dig, själsfrände, syster, Sanne.


Im off!



Tillbaka med mina anonyma bilder =D SWEET! Nej det är bilder på G alltså, tar med kameran till skolan imorgon så bombar jag med bilder då =) Orkar inte ladda över från kameran nu. Har träning snart så måste dra till bussen med världens bästa. Blir ett stopp på Sabis, IM STARVING.. Driver inte, har inte käkat något på hela dagen. Har bara legat i sängen och flippat över allt. Fan vad jag mådde idag säger bara, smärta är oundvikligt, lidande är frivilligt. Har valt mitt nu, acceptera det, kom till mig sen ******..


Blogg=no life? Hell no mannen..



Är galet taggad på att blogga nu. Men kommer inte blogga sådär jätte mycket, har börjat få en takt i livet om ni fattar nu när datorn varit borta. Men jag fixar bloggen ocskå. Den får vara med i takten helt enkelt. Vad har jag gjort när jag inte bloggat? Shit det är mycket faktiskt.

2 hål till i örat, så sitter 4 på ena örat nu
Shoppat lite nödvändiga/onödiga grejer
VILAT!
Kollat TV & film
Åkt skidor, MY LIFE!
Pluggat(?) har jag..?
Snabba Cash på bio, så jävla tung!
Tränat mig halvt död, på riktigt galet nöjd ändå
Insett några saker..


BACK

DATA TILLBAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0