Tooorsdag... =)

Jalla måste skynda!

Eller nej det måste jag inte men ja.. Är iallafall påklädd och sminkad osv. ska följa med Sanne till tandläkarn sen ska vi nog fika och kolla på kläder och så.. =) Kanske drar till Farsta centrum? Får se. Har blivit lite mer van med tandställningen nu så det blir nog en hyffsat bra dag, haha. Ska inte sola idag btw, blir nog på söndag istället =) Så jobbigt att bli svettig och sen vara ute osv.

Ska fortsätta chilla framför datan, as nice väder ute!


Nu..



Sitter i vardagsrummet och kollar halvt på tvn och halv på datan. Så obekvämt med den här j*vla maskinen i munnen men aja what to do? Ska strax platta håret tror jag, lite onödigt kanske men whatever, älskar att platta håret, haha. Imorgon måste jag sola 2x30 btw, har blivit jätte blek, inte bra. Har även skaffat lite pengar här&var, och så har pappa laddat över spontant varje dag, nice!

Ska kolla andra bloggar nu, platta håret osv. ska verkligen inte sova än känns som om att klockan är 7, med tanke på hur mycket jag sovit idag, inte bra.. =O


OH my..



Paow länkade någon grabb i ett inlägg & jag klickade bara för kul skull och lästa första inlägget..

"Omg såg att Paow har länkat mig, gumman du e så soet, tack <3

Sitter hemma hos min kompis nu & vi typ dricker vodka o cola, SÅ JÄVLA GOTT!
snart kommer min kompis Kims kille, han e 32 o hon e 14 med hembränt, fast vårt "groggvirke" e slut, så de blir rent, undra om de e gott?"

"HAN E 32 O HON E 14" dude what the fuck!? Pedofil varning? Helt seriöst, 14 bast och tillsammans med en 32-åring, GALET!! HELT GALET!!

http://www.sillyhilton.blogg.se


Hiss/diss-lista


Chillkvällar ute med polare, as nice!
Riktigt bra musik, som går rakt in i hjärtat. Till exempel Ken ring - God morgon & Ken Ring - Ber en bön.
Bio nu på hösten, gaaahh så galet mysigt =)
Långt brunt eller blont hår, LOVE IT! & med lockar är det också galet fint, fast då ska håret vara långt, trots lockarna =)
Tandställning, sk*t jobbigt men man får iallafall snygga tänder.. Tillslut..


♦ Mitt håååår! Kort, avdragen lugg(har dragit av den..) och fult. Fyf*n..
♦ Tandställning. Med på både diss&hiss listan. Men det gör så galet ont.
♦ När man känner sig sådär ofräsch, svettig och "fettig" haha!
♦ Folk som lägger ut onödiga kommentarer, kom igen.. Ingen bryr sig om er åsikt..?
♦ Skolaaaa snart! =(


00:18





Sova...

Jag har sovit galet idag...!

07.00 blev jag väckt här i vardagsrummet skulle till tandläkarn och kirra tandställning. Men det är ingen såndär räls som de flesta har, utan någon "maskin" som sitter uppe i gommen. Illa.. Inte skönt, kan knappt prata och hela munnen är svullen. Sen kom jag hem och sov från 10.00 - 16.00 var vaken i ca 2 timmar och somnade igen vid 18.00 och vaknade 23.40.. Gaahh...! Är på så j*vla dåligt humör alltså.


Aehhhhhhhh

Ja alltså förlåt varit off som vanligt. Har suttit i depp mode sen klockan 10. Fyf*n.. Aja har ryckt upp mig lite nu =) Har inte mycket att berätta. Fikade med Emma, Ewe & Sanne på Espresso House tidigare idag, sen gick vi runt i stan och bara chillade galet och sen fick vi för oss att kolla på bio, så det blev den nya Fame. Grym! Eller hyffsad, bra dans film. F*CK MAMMA MIA!! Herregud har aldrig sett en sämre film alltså!

Imorgon är det tandställning som gäller(ingen såndär räls), och sedan blir det parteeeey! Eller nej inte riktigt =) Ska sova hos pappa tror jag så det blir sena hemgångar. Puss

Time is the healer

OKEJ OKEJ MÅSTE SKYNDA GALET NU!

Var i Riksdagen idag, FAN NICE JU! Men fetglöm att man ska jobba där, boring... Ska iallafall möta upp Sanne först, dra till pappa lämna racken och träningskläderna och sen möta upp Felicia och Emma o käka sen alla andra brudaaar och grabbar över vpipa och massa annattttt så got to go, har galet tidig träning på lördagen och PAPPA ska kolla på den hahaha, kommer dö =( OMG, SKA KOLLA HUR MYCKET PENGAR JAG HAR PÅ KONTOT! OMG MÅSTE RINGA SANNE, OMG MÅSTE SKYNDA asså, puss hare chill, bloggar imr, ska fota galääääääääät idag =)




typ såhäraaaa cool e jag nu

Går f*ck inte att beskriva med ord hur mycket jag saknat errrr..


You just got there, now ur leavin..



Shit alltså. Alla år, jävlar vad jag förändrats.. Har varit med om så otroligt mycket, vänt på livet, tagit fel väg. Men nu är jag här. & det känns så jävla bra folket. Lyckligare än någonsin ska jag fan ta & erkänna, bara bra betyg som fattas nu katter men det klarar jag =) Kan inte skita i det längre, så från nästa termin då jävlar, det här är första terminen i 8:an, vi är fortfarande barn i 9:an blir vi till något annat.. Men betygen ska sitta oavsett. Ska aldrig mer ta något förgivet heller, ska inte kasta bort saker heller..

En chans får man & det är livet, FETGLÖM att jag kastar bort det..


Unforgivable



Hyffsad skoldag idag.. Slutade 4 men kändes inte som det, dagen gick f*n snabbt.. Följde med Sanne & köpte en sak och sen drog vi hem, klippte löshåret(TACK EMELIE BABE FÖR ATT DU FIXA ALLT!) & Sanne klippte upp håret, f*n hon borde bli frisör alltså! Sen drog Sanne för hon skulle käka ute och jag åt något morsan lagat här hemma. Så har bara suttit framför datorn hela kvällen, som det gamla livet U knooow men det är chill ibland =) HELVETE, haha träning idag ju.. Som börjar om några minuter. Aja.. Är fortfarande sjuk.


Just nuuu =)





Jag är fett brun IRL yao på Gud alltså :-O Måste sola mer dock, får pengar idag/på söndag =) Måste även ringa pappa, ska göra det nu. Nej ska inte be om pengar, måste snacka med honom, bästa ♥

 


Visste ni att..?



Jag har FETT bred musiksmak! Ibland är det house, sen svensk hiphop sen rock. =D Men det är nice, beror på humör. Lyssnar på nästan allt, eller ah förutom några enstaka som klassisk, opera och skrikrock osv.





Okej det där var 0,5% av det jag lyssnar på men ni fattar =) Vissa är fett gamla men whatever..


Inkompetenta liv

Mamma har handlat! NICE VA? Jag svär känner mig som ett barn i Afrika som varit utan mat i 3 år... Jo men iallafall har ätit och druckit cola & mår sämre nu men vaf*n mat måste man ju ha =) Lyssnar på musik, chillar galet och nu loggade MasterCard in COOLT VA? Alltså seriöst jag är uttråkad... Hallå... Aa okej... Nej... Kanske... Okej då... Eller nä...


RMK feat. Sober



Över min döda kropp, jag skjuter när jag söker hopp,
men ser dig varje gång när jag sluter mina ögonlock.
Sanningen är den att jag saknar dig idag,
även fast vi har bestämt att inte prata på ett tag.
Försöker bara tänka på att allting löser sig,
men gråter då och då när det känns som att jag behöver dig.
Det var mitt eget fel, jag kunde stannat och chansat
även fast jag inte kunde andas.
Men du ska veta att jag tänker på dig varje kväll,
vare sig jag sitter helt själv eller vacklar hem packad någon kväll
eller när som helst.
Kändes ganska hemskt för du ska veta att jag tänker på dig jämt.
Vare sig det är en fredag eller torsdag, och tro mig,
fan det kan va ensamt i en storstad.
Men jag tror att det kommer bli bra,
även fast det regnar här i Stockholm idag.

För det regnar här i Stockholm idag
(Det känns tugnt för jag saknar dig än)
O det rengar här i Stockholm idag
(Vill inte ha någon hjälp jag kan klara mig själv)
Trots att det regnar här i Stockholm idag
Men jag tror att det kommer bli bra, även fast
det regnar här i Stockholm idag.


Burnin up'

Sjuk, sitter hemma katter. Har tråkigt. Men dude what the fuck tänk på klasskompisarna.. Jag är så snäll kom jag på nu..


HAHAHAHA



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. JAG ÄR... LEDSEN. JAG VAR TVUNGEN ALLTSÅ.. HAHAHAHA fyfan alltså.


Jag är... trött

Cha cha bloggeeeeeeeeen!

Håller bloggen så sjukt uppdaterad, skit grymt! Sitter sjuk. Som fan. Orkar ej äta. Skolan drar jag till ändå. Skolan är som... sömnpiller så... Det är bra grejer. Lyssnar på Spotify & tänker på hur jag ska klara dagen.. Depressiv.. HAHAHA... Träning idag =D Nice va =D

Orkar inte dricka te & inte äta heller för den delen, ska förmodligen sälja mitt blonda löshår idag & köpa nytt brunt imorgon =) Eller lånar ju Emelies just nu men ah.



Jag är så....... äckligt trött...... & sjuk......... JAG KOMMER DÖ!! HÖR NI DET!? DÖ!!


...

Vill sova.. 10 dagar framåt.. Sen vakna helt jävla utvilad... Och helt jävla frisk...

Sola solarium FÖR FULL POTT :-O

Jag: Mamma...?
Mamma: Ja?
Jag: Ska jag fortfarande ta den där sprutan mot cancer?
Mamma: Ja!!
Jag: WOHO, SÅ DÅ KAN JAG SOLA SOLARIUM HEEELA TIDEN EFTER UTAN ATT FÅ CANCER!?
Mamma: Ja.. ELLER NEJ!! SLUTA NEJ!! DET KAN DU INTE!! Den.. Är inte emot det!
Jag: Nehe okej?
Mamma: Eh ja...

SOLARIUM UPPBOKAT VAREJ DAG 30 ÅR FRAMÅT, WOHO!!


2 do nu/imorgon...

 Nu, kolla Desperate Housewives!
 Nu, noppa ögonbrynen =)
 Dricka té.
 Lägga fram kläder till imorgon..
 SNACKA MED SYSTER OM EN SAK =D

Imorgon:

 Sola solarium, 30 min!! Blek =(
 Duscha, efter solariumet..
 Plugga!
 Ringa pappa.. Vart är du..?
 Vara med bästaväääään, as always!


Im so... "seg"

Hey bitchézzZZ.

Wazzuuup? Tisdag idag rååå. =) SHIT! WOHO, KOM PRECIS PÅ ATT DET ÄR DESPERATE HOUSEWIVES SNART! Nice va!? Love it! Idag flöt skoldagen på, så chill, så sköna rasterrr, love them =) Har faktiskt inte mycket alls att berätta, snöade lite idag, ÅH orkar inte...!

Sitter & lyssnar på Spotify(tacka Gud som uppfann människan som uppfan SPOTIFY...).


Youtube rekommenderar..?

Loggar in på Youtube.. Blicken fastnar på "Rekommenderas för dig"...



Youtube.. Känner mig måste jag säga..

HAHA, TACK YOUTUBE MÅSTE SE DEN(!!!!!!!!!!!!)


Lookin' for the answer



Ska läsa lite i tidningen och chilla galet, söndag! Skola imorgon, slutar 4! Måste ha energi så ska bara ligga i sängen och slappa.. Måste även börja på engelska läxan, NO:n får vänta, orkar inte jobbiga tal! Ni får ha det så bra rå..


...

Hej bloggen, sjukt dålig uppdaterin men men.. Ska nog komma igång med bloggen nu =) Har varit mycket knas på sistone och inte haft tid med något alls.. Förutom skolan, har jobbat upp mig rätt mycket nu, så galet chill! Kan äntligen säga att jag är hyffsad i skolan och det är skönt.. Sov hos Sanne lördag-söndag, vaknade vid 12 med Katja & vi drog hem..


*Vaken*



*Vaken* men död..


01:32

Sover jag? FET glöm =D Hatar att sova! ♥ natten


Vill vara blond igen! =(


.

Helvete vad jag har ont. Kan f*n inte ens förklara..


Klockrena filmer!



!


Woho...!



Woho stickade tröjan kom idag =) Har den på bilden, love it!


HAHAHAHAHAHA

http://www.manligsarbarhet.se/viewer.php?id=c1ba1de124e110004578915ab2a2c774c3c1589f

NI MÅSTE KOLLA! JAG DÖR! HAHAHAHAHA!


Kör en "hiss&diss.."

 iPod! Musik non stop och snygga är dom också. Nice!

 Regn = höst = MYSIGT! F*n erkänn.. Det kan vara riktigt nice ibland men (oftast) så vill man slippa regnet!

 Klockor & smycken, framförallt klockor. LOVE IT! Helst stora & (dyra) haha ;) Nej men, har alltid älskat klockor. Fint nu i höst till stickade tröjor osv. osv. =)

 Äkta vänner, ah okej dom är väl med på hiss listan hela tiden men, gaahh.. LOVE THEM!

 Bloggare som är de dom är. Kenza, Blondinbella & Foki till exempel och inte behöver leka någon annan för att få fler besökare. C'mon "var dig själv, alla andra finns redan.."

 Sovmorgon/håltimme/korta skoldagar, THAT'S LIFE!

 Höstkläder.. Uggs, stickade koftor, tights, halsdukar, vantar & pälsmössor. Måste btw be pappa köpa en pälsmössa till mig i Finland. ÄKTA VARA OFC! Usch, fake är inget vidare..

 Solarium! Men inte för ofta =) Älskar att vara brun, speciellt på hösten.



Folk med förj*vla mycket luft. Som tror dom är något, hahaha. Spottar på sånna j*vlar =)
Kort mörkt hår =( We all hate it..

♦ Försenade bussar eller bussar som inte kommer, KISS MY ASS!

"JAG kom på mjukis-dressen" haha men SNÄLLA, WHATEVER!? Jag har förf*n haft mjukisdressar sedan 1995 förf*n det är ett PLAGG! Så patetiska hela bunten. Att man ens orkar sitta & posta 1324 inlägg om att det var "
JAG"
som kom på mjukisdressen, GINATRICOT kom på den, scchh nu!

Svenska Hollywoodfruar, so lame! Den där Anna Anka också, lyssna bara på efternamnet. Sjukt program som människor sitter och kollar på med en stor popcornskål och fascineras av andras liv.. Get a life.


Friskna till..


+ frukt & vatten. Måste må bra! :O


So sick..



Gick hem från skolan, kom för några minuter sen. Shit, mår inte bra! TV + vatten väntar, xoxo.


1 oktober 2009

Gosh, vad tiden går snabbt! :O

Redan 1 oktober liksom! Men det är väl bara bra..? Snart höstlov! =) Idrott nu på morgonen och sedan flyter väl dagen på antar jag. Ska lyssna på lektionerna, inte ha uppe mobilen osv osv. Franska idag.. Hatobjekt! Så sjukt boring.. & särskilt omtyckt av läraren är man inte heller så.. Det förvärrar ju bara allt. Men jag strävar efter MVG inte att bli kompis med Elisabeth så.. ni fattar ;-)

Måste iallafall fortsätta fixa mig, ha det chill idag, bloggar senare.


RSS 2.0