Nyår..



De enda smällarna och "raketerna" jag köpte.. Men dom duger. Nyår ska jag fira med Sanne. Dåligt att pappa drar till Ryssland.. Skulle vara kul att fira nyår i Uppsala med alla. Jaja, blir bra här hemma med =)


Egen lägenhet!



När jag fyller 18 ska jag hitta en galet mysig 1:a och flytta in. Ska börja jobba lite när jag är 16, ta lån och sen dra! Mamma och pappa kommer ju självklart bidra med pengar också så.. =) Måste bara lära mig laga mat och städa efter mig, haha.. Shit, räkningar och allt kom jag på att tänka nu.. Damn, det låter inte som en bra ide trots allt. Fast man kan ju jobba paralellt med skolan. Skola sen lite jobb.. GRYMT! Så, 18 år, Im off!


Inte illa folket, INTE illa..


Dagens..



Tv3 20.00 VSF



Victoria Secret Fashionshow på TV3, 20.00! =)


2 do..

 Städa..
 Brunutansol
 Blogga
 Fixa håret
 Noppa ögonbrynen
 Bestämma nyårslöften..
 Kolla film :)


Snart..

Hej bloggen..

Är så off med bloggen, har inte tid känns det som. Men ingen bloggpaus, det klarar jag mig fan utan.. Ska åka och handla mat och smällare med mamma så när jag kommer hem kan jag blogga galet. Vi höres då..


Just nu:


Fett kul!!!!!!!!


Igår...:


Shopping.. Eller ja..



Aeh fan vad mycke man ser! 1 par pärlörhängen, 1 stickad kofta, 1 hund, 1 locktång, 2 plattänger, 1 chipspåse och lösnaglar. Eller nä.. 1 par pärlörhängen, lösnaglar & stickad kofta. Egentligen..


Tisdag.. =)

Nämen tjena readers..

Har inte mycket alls att berätta och har ingen lust att sammanfatta dagarna. Nacka Forum igår, shoppade extremt lite sen stan på kvällen och sen sov vi hos Emma =) Sen åkte vi till stan, känns som jag kan varenda plagg i varje affär nu. Har vart där överdrivet många gånger..

Ikväll 00.00 är det JVM Sverige - Ryssland på Svt24 så det är väl bara ta & kolla. Tror helt ärligt Sverige kommer vinna för juniorerna är grymma, men Rysslands landslag bazz allt och alla, shit alltså. =)


Kroatien i somras, saknar.. =(


ChillarN

Tja =D

Sitter hos Emma älskling med sexiga Sanne shoppade lite idag med Sanne & Jennifer.


I KNOW YOU WANT HER


OUTFIT, WOW!



19:53:are outfit..


Shopping YEAH WHATEVER..



Nyråsklänning, svart vanlig "jacka" & rosett klänningen.



S
edan åkte jag & pappa och handla, TRESemme värmeskyddspray, brunutansol Garnier, anteckningsbok och sminkborttagningservetter. Parfymen fick jag av syster, tackar =)

Varför skriver jag allt som finns på bilden!? Alltså som att man inte ser? Är irriterad på... Hm. Allt folket, allt.


Min Heliga Dag. I Sverige.

Var i stan idag, hittade nästan ingenting på rean, bara en likadan klänning som jag hade på Julafton(den jag hade på mig var inte min, snygging Emmas). Hursom, hittade iallafall lite annat bra skit i stan, laddar upp det i nästa inlägg.

Efter stan åkte jag till pappa och som den idiot jag är så antog jag grovjobbet. Skotta snö. Det var en tuff match mellan mig och spaden. Den var grön. Och jävligt tung. Jag halka sju gånger. Sen bröt jag benet 3 gånger, om det nu går. Men jag fick en blå sedel för det, så det var väl värt det. Antar jag. Jag gick in sen och mecka en feting. Skön varm rök. Eller nä inte riktigt.

Pappa hade inte besök av bara mig. Av massa hockeyklubbor också som stog i garaget. Shit va snygga dom va, driver inte. Limited Edition eller något, one of a kind ni vet. En hel jävla rad var det. Glömde ta kort på dom för vi gick ut och spela landhockey med ett grönt mål, som inte var ett mål kom jag på nu. Varför i helvete sköt jag dit!?
Mitt i allt kom pappa på att han måste tanka bilarna så "ja pappa.. lämna mig du..". Men mannen har ju förfan en egen bensinstation hemma hos sig. Kan lotta ut lite bensin åt er någon gång. Högsta vinsten sådär, lite nice.

Jo men iallafall sen satt jag och beskåda det äckliga uppstoppade djuret hos pappa som jag fick när jag var 11. Den är inte söt någonstans. Bara äcklig, sådär som typ Voldemort..

Förövrigt så har jag även hunnit sparka omkull grillen, tagit sönder ett glas och insett att pappas toa-dörr är så jävla idiotisk.





DJURET!!!!!!! Skarrig. Den är äkta..

& sist men INTE minst, Pappas Hederliga Toalett-dörr. Som de flesta av mina kompisar & pappas kompisar, & pappas kompisars kompisar garvar åt. Våran inglasade toalett dörr. Hur tänker folk? Frågan är. Hur tänkte pappa? Den har ju varit inglasad hela tiden, bara att jag aldrig riktigt tänkt på det. Men nu kan jag fan inte släppa det...


No comments...


Julklapparna =)



En Fornarina plånbok
En Sonia Rykiel tygpåse
Ett par fårskinnstofflor
3 par Sonia Rykiel trosor
En vit klocka(har en sån i brun) =)
Mavala Nails-kit
En svart/leopard mys-tröja
Ögonbryns-kit, trimmer, pincett osv. Grym!
Biopresentkort
Mascara(min älskling, BEHÖVDES!)
AS GOD parfym
Björn Axen hair serum, love it!
+ 4500 kronor(ska köpa en TV tror jag, eller ska betala halva TV:n.. Eller ska jag ragga till mig en TV? Hmm..)

Grymt nöjd, tack =)


Onödigt... riiight...

*Mamma häller upp champagne till alla. Mamma: Paulina ge mig ditt glas, du ska också ha!*

Jag: Nej, vill inte ha.
Mamma: Men jooo, det ska du =) Hämta ett nytt glas!
Jag: Men nej jag vill inte ha.
Anna: TVINGA INTE HENNE DRICKA ALKOHOL!!!!!!!
Mamma: Men det är bättre att hon smakar nu än att hon sitter i en jävla port och smuttar på billig vodka!

Det var fan gott. Nu ska jag iväg och spetsa mina cider. C ya


24 December =D



Mormor, Anna, jag, Annas kompis & mamma ska äta runt kvart i 4, öppna julklappar osv. Sen chilla, runt 9-10 kommer min älskling Sanne hit och då vetefan vad som händer, får helt enkelt se. GOD JUUUUL!


BRUN!



JAG ÄR SÅ JÄVLA BRUN! =D Shit vad nice, ÄLSKAR BRUNUTANFUCKINGSOL! Maten är strax klar men jag är redan mätt =( SURA AHLGRENS BILAR =( Imorgon ska vi fira med pappa också så imorgon blir jag lika upptagen som idag. WOHO =D


Brunutansol..



Shit är helt jävla kladdig. Har minst 7 lager brunutansol på mig. Inte nice I can say. Har smörjt in mig 7 gånger om inte mer, haha. Vill ju vara brun imorgon men vafan ser knappt någon skillnad. Måste torka innan jag somnar också, pallar inte fläckiga lakan, har vita nu också så galet typiskt.

Köpte den lilla brunutansol(en) idag, hoppas den funkar då..


GOD JUL KATTER!


Party all the time!





Party all the time - Black Eyed Peas


WOHO =D



ÄNTLIGEN klar med allt! Pheeeeew...


Snart klar!




Laddat med julklappar och lite "dricka"(fan, kan man ens kalla det för dricka, haha) till imorgon, skit bra =) Sanne ska komma hit runt 9 och då ska vi chilla galet och ja.. kolla film osv. =) Shit, är skit nöjd med alla julklappar jag köpt nu, har ramar och sånt också, gjort collage av mig & pappa, och en bild på mamma, till mamma =D

Ska duscha nu, sen städa rummet! Vi hörs runt 8-9.


Fråga: betyg!



Svar: 3 VG, 2 IG & resten G =) Mamma är glad om jag är glad och jag är SKIT GLAD! Pappa är överlycklig. Haha, hade förväntat mig skit betyg men det här är ju nice! =) Med tanke på att jag knappt pluggat och inte varit i skolan så mycket.


I måndags:


Right noooow...



Uttråkad =( Ser ut som en kines på bilden, fan vad nice! Trött är jag, shit skulle kunna somna nu men ska sitta uppe ett tag till. Tror att alla andra sover men är inte säker så ska ta och checka det strax =) Finns inget gott hemma, as dåligt! Men ska följa med och handla imorgon, då blir det BRA DÄREMOT. Måste köpa brun-utan-sol-spray imorgon, måste vara brun på julafton, fan inte likblek som jag är nu..


Questioooon...



Svar: Jadu.. Det är ganska svårt faktiskt. Jag är hyper, deppig, sur, glad, arg och lycklig på samma gång. Jag har ingen balans i livet tyvärr men jag jobbar på den. Humörsvängningar, aggressiv och hela skiten. Förr var jag hårdhänt och galet dominant men det har jag lagt på hyllan för det där funkar fan inte i längden. Men jag är väl en såndär 50/50. Glad/sur, hype/trött, deppig/lycklig, aggressiv/lugn. Det är inte lätt. Förr kunde jag inte se vad som var rätt och fel men det kan jag nu. Jag vet inte hur jag ska beskriva mig som person, det är väldigt svårt. Jag älskar att vara själv. Sitter hellre hemma på rummet helt ensam än med några kompisar ute, eller nja inte hela tiden kanske men oftast är det så. & jag hjälper hellre mina vänner upp på benen än hjälper mig själv. Kanske därför jag faktiskt inte kan stå på egna ben ibland. Rätt kefft faktiskt =) Förstår andras situationer bättre än min och sådär. Shit, nu har jag fan skrivit en hel jävla uppsatts. Så det får räcka, nu vet du iallafall.


Ditthoroskop.nu!



Mitt horoskop för idag, HOROSKOP ÄR SÅ GALET LÄSKIGA, FÖR DOM STÄMMER FAN ALLTID! Jag driver inte. Så jävla läskigt. Imorgon ser inte särskilt bra ut för mig men jag överlever.. Som alla andra dagar.

Kolla ditt horoskop? Klicka här. =)


Lockar...





Har börjat variera med håret lite =) Måste köpa en locktång efter jul by the way. Blir lite fail dock..

Om man är trött på sitta tråkiga platta hår så är lockar en skit bra idé istället för att t.ex. klippa sig eller färga håret osv. Björn Axen & Obh Nordica har grymt bra locktänger.


Damn true



Tempora mutantur nos et mutamur in illis


Imorgon!




Ja, shit folket. Julafton överimorgon. Imorgon ska jag till sjukhuset först och kolla en sak igen och sen vidare mot pappa =) Ska hjälpa honom med en massa grejer, ska lägga ner all min fritid på pappa nu, tack för allt pappa shit vi börjar bli riktigt tighta igen, älskar dig pappa, så jävla mycket. Sen ska vi åka & handla lite julklappar osv. =)


Arlanda..




Arlanda i 4½ timme. Jobbigt men är hemma nu iallafall =)


JULLOV 2DAY!



Idag får jag jullov, WOHO.. Vet inte riktigt vart jag ska sen(?) träffa Nicole & Cami eller bara vara hemma =) Får se!


Coyote Ugly - tv kväll





Rush till TV:n nu, elleeer? Coyote Ugly är en GRYM film och sen kommer CSI & Criminal Minds, daahh.. Jag börjar fan 10 imorgon, chill ju!


Brittany Murphy - död!?



Say whaaaat...? Shit. Hjärtstillestånd 32 år.. Fan, hon var ju bra.


Irriterad mannen

Åh...! "Måste" städa enligt mamma för att mormor kommer imorgon!? ALLTSÅ VARFÖR SKA JAG FUCKING LIDA FÖR ATT HON KOMMER? MITT RUM? SHIT ALLTSÅ. Får flipp ärligt varför ska hon bry sig om mitt rum? Snälla överdriv inte så galet. Aja, mamma kom hem med Cola och godsaker, JAG KOM PÅ ATT JAG ALDRIG, ALDRIG, FUCKING ALDRIG ska äta McDonalds menyer mer. Bara pommes frites, inga burgare, aldrig mer.



Kolla.. Långt naturligt hår & blont. ÅÅH.. Jävel =(


Helt random..



Hårspray, borste & bodylotion. Allt som behövdes iallafall..


Så...



Äntligen.. Helt jävla risigt innan men nu äre as fint =) Såg mycket värre ut i verkligheten innan, ni vet ju säkert hur man gör. Tvätta, hårinpackning/balsam, torka, värmeskydd, serum, silikondroppar, torka, platta.


Just nu...

Har inte städat någonting alls nästan... Ingen lust. Kollar på OTH nu och efter det blir det GG =D Mamma kommer hem med McDonalds och Cola om någon timme så det är as nice! Har hunnit tvätta löshåret/vårda/platta det, tvättat/vårdat & plattat mitt egna hår har jag också hunnit göra, smörjt in mig och noppat ögonbrynen och bara chillat.

Hursom, sitter i vardagsrummet just nu och shit vad städat det är i hela lägenheten, förutom mitt rum.. ORKAR EJ! Ska städa lite idag och fortsätta imorgon. Måste handla de sista julklapparna imorgon eftersom jag ändå måste följa med till Farsta Centrum med Sanne imorgon. Lite kvar till pappa & syster =) Nu börjar OTH igen, vi hörs!

Nu: städa..



Måste städa nu, lyssna på musik, duscha, äta, noppa ögonbrynen och kolla hur mycket pengar jag har på mig. Kommer säkert blogga någonstans däremellan så håll ut katter, ciao!


Helgen..

Förlååååt för uppdateringen! Har inte sovit hos mamma en enda dag från fredag-söndag och pappas data orkar man helt enkelt inte blogga på.

I fredags så chillade jag bara runt lite och väntade på att klassen skulle sluta. Var med Laven först och sen träffade jag Sofia & Sanne och vi drog oss mot stan, Emma kom dit lite senare och vi gick runt lite bara, SNACKA MED RYSSAR, krig mot Emma, fika och sen kollade vi på Paranormal Activity, har sett den på internet men spolade igenom filmen då bara och på bion var den så SJUKT JÄVLA BRA! Helt seriöst, grym film! Kom hem runt 12 till pappa och sov vi där. =)

På lördagen drog vi in till stan julhandla osv sen hem till pappa, han skjutsa oss till Willys och vi köpte lite mat och 2 filmer, Stop Loss(FUCKING ÄLSKAR DEN!!) & Hajen(hahaha, så galet keff!). Har iallafall köpt en massa julklappar nu och 3 småsaker till mig själv, visar lite senare. Måste städa idag osv. så ja.. Grymt mycket snö ute också, AS NICE!


Hur laddar man ner?



Sv: Ja, har gjort en bild-beskrivning lite snabbt, hoppas du fattar.. Bilderna är klickbara.


Först skriver du vad låten heter och sen på "find your track"


Tryck sen på låten som är den "rätta"


Sedan kommer zippyshare sidan upp och då trycker du på "Ladda ned"


Sen på "spara"

Klaaaaaart!


Vill du ha längre hår?



Längre hår, starkare bindväv, tjockare hår, starka naglar? DÅ SKA MAN KNARKA DOM HÄR, 1 PER DAG! Mitt hår har helt seriöst växt en hel del, har fått "fastare" hud och starkare naglar. Trodde från början inte på dom här men efter 1 ½ vecka ungefär så håller dom vad de lovar! Har bara 3 kapslar kvar =( så måste åka och köpa ett nytt paket i veckan! 159 kronor på någon hälsoaffär!? DET FUNKAR VERKLIGEN, DRIVER INTE!


Var tvungen..

Är det omoraliskt att vara otrogen?
Nej, varför skulle det vara de? Man får ju acceptera "reglerna", ingen tvingar en att vara tillsammans med den andra, eller i vissa fall kanske.

Är det moraliskt acceptabelt att döda i krig för att försvara sitt land?
Nej.

Är det okej att en rik person köper en fattig persons njure för 1 miljon kronor?
Ja? Om den fattiga vill så varför inte?

Är det okej att köpa sexuella tjänster om den som säljer får 1 miljon kronor och ingen hallick får några pengar?
Är emot allt som har med sexhandel att göra satt..

Är det moraliskt acceptabelt att höja priset på en snöskyffel från 150 kr till 800 kr när det snöar?
Det är smart, men inte acceptabelt enligt mig. Inte till 800 iallfall, överdrift.

Är det acceptabelt rätt att begå självmord?
Det är ens egna val, man väljer själv liksom. Så ja det är väl acceptabelt?

Är det acceptabelt att ge dödshjälp?
NEJ! 

Är det okej att döda en för att rädda fem personer?
Hmm.. Ja.

Är det viktigt att den som mördare får sitt straff även om vi vet att han aldrig kommer att göra om det?
Ja.

Tycker du att man har mindre rätt till vård om man själv har förorsakat sin sjukdom exempelvis narkotikamissbruk?
Nej alla gör sina fel i livet så..

Planer...

Fredag: Slutar 11 så hem och sen till Flottsbro med pappa =) Tråkiga backar där men bättre än ingenting, right?
Lördag: Träffa Cami & Nicole och sen på kvällen ska jag nog sova hos pappa med Sanne(bestämde det själv precis..)
Söndag: Chill chill! Måste sola och alla dom där tjej-sakerna, behöver man ens nämna dom...? Jaja iallafall, inga läxor eller prov, INGENTING. SÅ GALET NICE!



"Linnet..."



"Natt"linnet, men ska använda det som vanligt linne så ah.. =) Lite stor urringning men ska sy upp den eller något. Kan inte trä på en symaskin men.. Det ordnar sig =)

SHIT!


& det slutar aldrig!? Niiiiiice!

FREDAG!?

SAY WHAAAAAAAAAT!? ÄR DET FREDAG IMORGON? NÄ.. SHIT!


Torsdag?! Skrev onsdag först..

Hej bloggen =)

Var på Skansen med klassen, BORING men snö gör allt roligare ju =O Whatsoever, stannade kvar i stan efter skolan med Sanne, köpte ett svartvitt linne bara =) Visar bild på det lite senare, RYSSLAND VANN MOT SVERIGE MED 4-3 NYSS, så jävla BRA! Men blabla jag älskar Sverige ändå så ge fan i att kalla mig rasist eller vad fan man nu kan få för sig. Hade sen tandläkartid och sen hämtade min pappa mig & syster, massa godis och sånt från Ryssland och rysk öl SÅ JÄVLA ÄCKLIGT! Kunde knappt svälja en klunk, hatar öl.

Har suttit hemma de senaste timmarna och nu är det "Gränsbevakarna - USA" älskar det. Men jag uppdaterar mycket runt 9, så vi hörs då!


GLAD :)

LOVE MY FUCKING LIFE BITCHES =D Så jävla glad just nu helt sjukt. Skolan var as nice, träffade pappa på lunchen sen skjutsa han mig tillbaka till skolan. Efter skolan drog vi till Sofia en snabbis och hämta pulka sen UT I BACKEN haha jag mula mig själv så jävla keff =( Blev helt blöt men VAFAN, VINTER!!!!!!! Åkte till centrum och var med Katja en stund =) Sen gick jag & Sanne hem, grymt kallt! Men VAFAN, VINTER!!!!!!! Imorgon ska vi till Skansen med klassen(jaja, boring men whatever..) och mulad vill JAG INTE BLI =( Men VAFAN, VINTER!!!!!!!

Är galet hype just nu, jag och syster skriker mellan rummen, ja hon undra hur min dag varit =D OCH DEN HAR VARIT GRYM BITCHES! Fick en ny mobil av pappa som jag ska använda sålänge =D Rätt ful men VAFAN, VINTER!!!!! Skoja haha, det passar inte ens in. Ska ta och äta något nu mina KÄRA läsare jag bloggar snart =)


Hejdå =D

Orkar ej sova. Så ska kolla på TV eller något. Lägga fram kläder till imrogon osv. Ska nog till skolan trots allt imorgon men får jag EN enda snöboll på mig så får jag gå hem, NICE VA? =D Vi hörs imorgon in the morning katter


Fråga



Svar: Ja, det har jag, några gånger. & fått hyfsade placeringar också =) Jag har flera, men jag har växt ifrån de flesta, så finns bara ett par som passar mig just nu(om dom ens gör de..). Dom är rosa, från Fischer. Hittar dom inte på internet, men ska fortsätta leta, haha. Men ska kanske satsa på ett par Dynastar 2010 6th Sense Spin Twintip Park, Dynastar 2010 6th Sense Distorter, Atomic 2010 Elysian Skis. Eller det är dom jag vill ha just nu. Sen finns det en massa snygga på GO & Stadium just nu, ska dra dit på torsdag.


Kommer strax!



Haha shit ser ut som en köttbulle fan.. Aja, var inte särskilt torr när jag kom hem som sagt =D Ska strax gå och ta ut disken, noppa ögonbrynen, platta håret och sen ska jag nog fortsätta vid datorn, kolla på TV & sådär =) Bloggar om 40 minuter eller så, ciao.


Låtar =D

Ska börja med "dagens låt" eller något tror jag, bjuder på 3 låtar idag. ;)


You can't hide, you can't run - Dilated Peoples


Electric feel - MGMT(början är bäst)


Turn my swag on - Soulja Boy


Chill dag :)

Stanna hemma från skolan idag =) sov till 12.30 och satt vid datorn en stund. Sen drog jag & Sanne ut =D ÄLSKAR SNÖ! Driver inte så jävla nice! Snöbollskrig sen jaga vi varandra över halva Sverige. Vi satte oss ner efter ett tag och bara chilla och planera massa saker. Väntar på att syster ska komma hem med McDonalds, hon är bäst jag svär =)


Gammal


Blond i februari =)



Yeeees. Ska färga den här hårfärgen i februari bestämde jag & mamma. Ska fan boka frisörtid nu! Eller nä, lite överdrivet tidigt. Men äntligen blond!! Orkar inte vänta till sommaren, fet glöm. Alldeles för lång tid. & NÄSTA VINTER, GAAHH VAD JAG LÄNGTAR!! Kan inte berätta nu men ni får reda på det så småningom antar jag, om det kommer kunna bli av osv. Aja, blond i februari iallafall. =)


♥ Skidor



Skidsäsongen är ju i full gång nu antar jag och DAMN IT VAD JAG HAR LÄNGTAT! =D Bara vänta på att pappa kommer hem då så vi kan åka iväg någonstans =) Vill nog ha en ny skidjacka btw, och kanske.. Några nya skidglasögon? Nya termobyxor vill jag ha också, köpte allt det där förra året men känns som om det VERKLIGEN inte kommer passa på mig i år!

Burton, Volcom, Quiksilver, JL eller kanske bara Everest..? Shit måste nu i veckan och kolla på massa nytt! Ska bara kolla runt på nätet nu efter nya saker, har gjort det den senaste timmen. I VINTER GÄLLER DE!! Slipper tävla i år btw, enligt pappa(haha). Så jag är fri i backarna! ;)  


18:53

Chachaaa!

Ja.. Snö.. Grymt.. Blir så jävla lack på alla. Vill man inte bli FUCKING MULAD SÅ SKA MAN SLIPPA herregud!? Aja =) Betygen är satta så nu är det ba' att skolka på! Skoja. Egentligen inte men haha =) Var väl rätt chill i skolan idag. Följde med Felicia till centrum efter skolan och sen åkte jag & Sanne till kiosken och köpte hm.. Godis! As nice ju! Hursom, har ätit bara nu medan jag varit hemma och inte så mycket mer. =)


Ladda ner gratis musik?

http://musicdot.foo.se/

Har börjat ladda ner ALL min musik här =) Varför just här?

• Har ALLA låtar man vill ha(iallafall de jag lyssnar på)
• GRATIS!
• Det går snabbt!
• Det hackar aldrig, som på vissa andra.


Sjukt bra att folk orkar skapa sånahär sidor så andra kan ladda ner låtar =) Har maaassa nya låtar på min iPod. Så börja ladda ner där nu folket, grymt ju!


Damn true =)

"Man lär sig hata dem.
Man vill skrika men ingen orkar lyssna.
Killar i grupp är fega.
Ensam kille är svag"


Just throw it in the bag..


Fabolous - Throw it in the bag ft. The-Dream


Lite småskit sådära =)

Shit. Jag kommer ihåg när jag var yngre. En brud hade kallat mig för "subba" och jag visste fan knappt vad det var då. När jag fick reda på det, shiiiit folket. Hon var så jävla bränd. Kommer nog aldrig glömma hur mycket jag kriga för att hon skulle få galet med skit. Men det fick hon ju ;) Ni vet, vill jag får jag =) Haha.

& nu för tiden är jag tjejen som kallar andra för svordomar. Patetiskt ha? You tell me. Håller inte på lika mycket längre, blir ju mer av när man är uppe i högvarv hemma. Men snart blir det grejer och då kommer jag nog kunna sluta med saker som inte är bra för mig ;) Det är grymt ju, så slipper några kahbo's lida ;) Även fast jag vill dom de sämsta men ska inte blanda in mig i skiten. Vill dom vara wanksta's så AIT OKEY, va' det, inte mitt jobb att lära dom, eller...?


Lite grejer sådära..





Tänkte egentligen stanna hemma idag och kolla på film osv. men mamma drog med mig till Farsta Centrum, handla lite och käka på Burger King. Nice dag ändå =) Suttit och snackat med syrran också, LÄNGTAR TILL SOMMARN NU =D


Stövlarna slutar ovanför knäna, LOVE IT OKEY =D


Linser..





Ingen skillnad på mina gamla & nya linser!? Liksom det som är inramat är inte blått ELLERHUR!? Skitdumma okey.. Aja går mina "gamla" sönder så har jag ett par likadana iallafall. Ska åka och köpa ett par ljusljusblåa nästa vecka, vill ha blåa =)


Friday =)

Hemmaaa =D

Hade läkartid halv 11 så det var onödigt att jag gick till skolan så jag hade sovmorgon. Åkte & åt på Donken efter läkartiden och sen snabbt till skolan vi fikade & sen kollade vi på Lucia. Slutade runt 13.00 åkte till Rissne, var hemma hos Cami väntade på att Nicole skulle sluta. Efter 2 timmar hos Cami så hade Nicole slutat och FIXAT klart sig och vi drog till Rinkeby centrum köpte linser dom hoppade av i Rissne och jag drog vidare till stan =)

Träffa Diana, Ciara & deras kompis Sofia men hon gick vidare efter ett tag och vi gick till Burger King och träffa Emma & Ewe där också, sen drog dom efter ett tag och vi satt kvar sen vandra vi runt i stan. "VEM VARE SOM SPOTTA:@" hahaha. Ah men iallafall vi chilla runt lite överallt och sen fick jag ont i magen som en jag vet inte vad höll på att dö och mamma hämtade mig för hon sa att det var -3 ute?!?!?! Nigga whaaat..!? DE SNÖA OCKSÅ =(

Nu sitter jag iallafall hemma med Daim tårta och julmust =D Min mage dödar mig =D



Lockat.. :|



Precis lockat håret, snyggt sådär men jag passar inte ALLTSÅ VAD ÄR DET HÄR.. Jag ser ut som ett ufo jag svär såhär stort huvud med lockar. Aja ska ha det imorgon ändå pallar inte platta igenom det kommer ta år att göra det för mig.


Piercing..?



Jag VET att det ser fejk ut så påpeka inte de okey? Men vet ej om jag ska fixa piercing har tänkt på det länge nu, det är galet snyggt iallafall. Vet inte alltså får tänka på saken ska göra det i januari isånnafall =)


Onödigt okey



Haha sen svart tjocktröja över och Converse så jävla rostig idag.


Min TORSDAG..

Chena bloggen.

Skolan gick grymt ni vet livet har börjat bli chill igen och det är fan skönt. Försov mig idag igen som alla andra dagen men mannen jag måste få sova. De spelar ingen roll vilken tid jag lägger mig jag försover mig ändå så idag ska jag lägga mig 4 okey.. Okej nej driver bara. Har inga läxor eller något så jag är GLAD nu =D

Haha och min syrra är så GROVT skön, de ringer telefonförsäljare hon fuckar sin röst och pratar som ett retard vet ni hur mycket jag garva elle? Sen kolla vi på Las Vegas och nu är hon hos sig(?) och jag hos mig =) Alltså våra rum inte egna lägenheter eller nått.. Flyttar ju till eget när jag är 15 =) Haha ;)


GALET!



Jag DÖR för dom här. Jag SVÄR.


Onsdag va..?

Ja.. Hänt idag? Inget speciellt egentligen. Skola as usual, kefft. Kom försent och fick göra SO provet ändå och det gick hyfsat, eller hyfsat bra.. Kom hem, heeelt hype. Men satte mig ner och åt och då blev jag lugn igen. Kollade på tv sen och bara chillade. Måste plugga in typ 70 glosor nu som jag ska kunna till imorgon. Känner mig lite sjuk nu helt plötsligt ;) Nej men mår inte så bra, kanske måste sova en stund får se.

Ska snacka med mamma om ett par galet snygga stövlar idag, måste beställa dom idag eller imorgon om dom nu finns kvar, okaaay nu vet ni de =) Blogg är inte min grej.. Men har fan ändå inget annat för mig så ja.. Vi hörs bradas' ciao.


Sanne, jag, Laven & Sofia igår.. :)


Brown n' green..




Köpte gröna linser idag, eller gröna & gröna. Vet inte riktigt vilken färg det är men skillnad ser man iallafall. Ett jävla krångel att sätta på sig och dom OCH ta av sig dom men aja lite tålamod har man väl. Hade ETT lager mascara idag, gick så till skolan, ingen foundation eller någonting. Jag är galen fattar ni!? =O

Är nöjd med linserna iallafall, ska åka med Nicole och köpa blåa på fredag =)


JAGE

Ah tjena att jag bloggade efter 1 timme. Desperate Housewives var så galet spännande shit! Är trött, seg och försenad. What to do.. Prov första lektionen, JAG FÖRSOVER MIG VARENDA JÄVLA DAG. Och måste rusha till bussen strax, är typ osminkad?!?!?! Asså knas livJKLSZBDFUYE  =)=)

Kommer om 1 timme..

Ska duscha, noppa ögonbrynen, smörja in mig med brun utan sol, plugga, kolla på TV och fixa håret. Kommer tillbaka sen katter =D


Tisdag

Tjena peeps =)

Chill dag i skolan idag, sen till kiosken och köpa zääh(hahaha) och vidare hem, One Three Hill, Simpsons & Las Vegas. & jag som whinar om att tisdagar är så sega. Har ju varit rätt nice hittills. Laddat ner massa låtar och pluggat. Ska duscha, dricka te och sen blir det Desperate Housewives. Imorgon är det prov och förberedd är jag fan inte men aja what to do. Mamma är inte så nojig längre. Huvudsaken är att jag har bra betyg till sommarn ;)

Så sätter kryss över skolan nu, eller känner för de men vet inte. Får se, bara lite kvar alltså. Fick G på matteprovet, SÅ JÄVLA STOLT OKEY?

KOLLA PÅ EN GRYM FILM I SKOLAN IDAG, DIE WELLE! FOLKET, GLO PÅ FILMEN OKEJ DEN ÄR KLOCKREN.


Lördags:



Tips music =)



2 galet tunga men gamla låtar av Ken Ring shit man kung #1.


Yeah whatever..




Helgen =)

Fredags: Åkte till centrum, shoppade lite och sen vidare till stan. Träffa först Diana & Ciara sen kom Emma och Sofia =) Emma och Fia gick vidare efter ett tag och vi drog till McDonalds satt lite där och aa =) Vid 18.00 träffade jag Nicole & Cami och vi käka på Kungshallarna, snacka och fan vad folk glodde, haha skojar inte hela jävla salen stirra ner oss. HAR SAKNAT ER MINA IDIOTER!!!!! Åkte hem, var hemma vid 10, träffade Sanne och hon sov hos mig.

Lördags: Träning och sen åkte jag & Sanne till Farsta Centrum, handlade julklappar och lite småsaker. Sov hos Sanne och vi körde lite GTA och satt vid datorn och (hahahaha) oh my god..

Idag har jag pluggat matte och NO.. Ah..


Nrjteaoi4rtc

Ska strax iväg till hallen med mina älsklingaar, Sanne & Felicia bloggar senare. Ciao

TV nu..

Jag har pluggat färdigt för idag, kan HELA franskan. Haha, känns så sjukt konstigt att se mig själv skriva det, kan inte ett skit av franska! Känns också som att jag aldrig skulle lära mig men vafan vill man så kan man.. Snart är det 2 ½ men på TV och efter det är de Stockholm-Arlanda, BÄSTA! Den 10 december äre premiär för Gränsbevakarna USA, älskar sånna program yaah =)



Ska dra mig till TV:n nu mina läsare vi hörs antingen senare elle så bloggar jag imorgon.. Ska dricka medicin nu och vatten, packa till imorgon. Eller vad snackar jag om.. Skulle ju kolla tv nyss..


Planer!

Torsdag: Imorgon, slutar 11.15, träning 1 och sen träning på kvällen igen.
Fredag: Nicole & Cami, ALLTSÅ (AwErg32NIG) MISS YA MY NIGGAS!!!!!
Lördag: Träning, stan med Sanne(?) plugga..
Söndag: Chillnation, plugga osv.


Yeah whatEVER

Nu mina undersåtar ska jag plugga.


Dagens


Im back.. IN BLACK..

Förlåt varit grymt off me bloggen men nu är jag igång igen katteeer..

Idag försov jag mig men bara en kvart =) Sjukt nice att sova ut imorse. Igår hände det massa shit men skiteri, det kommer ljusa dagar. Är lite förkyld så stannade hemma igår men som sagt, skola blev det idag. Hursom, slutade 13.00 och drog hem till farsan som fyller år idag ÄLSKAR DIG VÄRLDENS BÄSTA GRATTIS =D Fick lite pengar åkte och köpte nya griller och sen hem till mig med Sanne och vi snacka bara, har precis ätit & ska sätta mig och plugga/läsa strax..

Pallar ej känns som att jag inte har tid. Dags att ta mig i kraaaaagen hålla mig vaken på dagen blablabl....


RSS 2.0