Måste gå.. =)

Got to go! Bloggar mer imorgon, MASSA bilder då =D


Hårfärgen!





DENNA hårfärg som Jordan har på bilden ska jag ha som slutresultat.. Snart alltså(2 månader..) eller lite mer åt det blonda hållet dock, antingen gör jag det hemma med min proffs mamma eller frisör.. Får se =)


To do...:

 Duscha!
 Styla håret/platta det.
 Lägga fram kläder till imorgon.
 Packa väskan(idrott imorgon..)
 Städa rummet(oh my god, bombnedslag.)
 Ladda ner lite låtar till iPoden.
 Smsa lite "viktiga" sms! =)


3 tips...!



Faktiskt allt jag behöver just nu för mitt schleeetna hår =)

1. Den rosa Studo-line hotstraight, som en kräm som gör håret mjukt & lent och är precis som "skydd-sprayen" mot plattång + hårfön, funkar grymt! =D
2.
Den lilla burken. "Scandinavian formula - glans droppar" BÄST! Håret vårdas blir mjukt och LENT och galet fint, love it! Kostar bara 80 kronor på Kicks!
3. Nivea Styling mousse diamond gloss. Bästa moussen, fast Garnier Fructis mousse luktar godare men ändå. Bra är den och billig med.. =D


GRYM!

Har pluggat till NO provet i en timme nu.. SHIT! Jag kan f*n nästan allt. Mamma & Anna äger på att förklara, skojar inte. Man lär sig inte så mycket i skolan satt.. Får göra det bästa utav det då =) Imorgon är det skola + prov(NO) & jag hatar att sista minuten plugga men den här gången gick det faktiskt hyffsat bra!

Strax ska jag duscha och vårda mitt hår, måste ju göra det friskt & fint innan jag ska färga sönder det igen... ;-) Inte bra! Men fint ska det bli, right? Vet att ni tycker det =)


Beställt..



+
 

Tröjan beställde jag dock i söndags så den borde nog komma närsomhelst nu =D


WHATEVER!



3 timmar åt helvete, ramla, käka jord och leta efter kontroller = IG! Tack! F*ck orienterning!


Tomorrow!

Orkar faktiskt inte blogga mer idag men imorgon, då j*vlar =) Ciao!


Orientering...!

Orienterings-dag imorgon...! Boring?

Faktiskt inte.. ;) Ska springa runt med Sanne & jag ska försöka att inte stanna en sekund, det gäller att jaga sina betyg! För att få bra betyg alltså. Vi börjar 12.10 men vi måste till centrum en snabbis först och köpa matsäck. Det blir nice! Ju snabbare man springer desto snabbare får man gå hem så det är bara att rusha!



Vi kommer knappast komma vilse också för jag kan hela området, tränat mycket där så WOHO! =D


Du känner det, slag under bältet.



Klockren!


PET!? FACEBOOK!?



FACEBOOK!? HUSDJUR!? DATA!? Där ser man. Nu kan man både skaffa husdjur på datorn och pussa dom..
Coolt.


Hej bloggen!

Sämst uppdatering!

Men what to do.. Bloggar nu iallafall =) Idag var det en ganska nice dag i skolan...! Sjukt kallt ute men ingen tvingar oss att vara ute så.. Why bother? Efter skolan drog jag och Sanne hem en snabbis hämtade mitt bankomatkort & nu har jag glömt den nya koden så hon klippte sönder min älskling idag på banken men dude what the fuck.. Får ju ändå nytt om 3 dagar!


Got 2 go! Cya.


J*VLA F*CKING HÅR

MITT HÅR ÄR FULT ÄCKLIGT OCH SVART! FYFAN VAD JAG ÄR SUR! KOLSVART HÅR, KORT OCH AVDRAGET FÖR JAG ÄR SÅ F*CKING DUM OCH DRAR AV MIN EGNA LUGG NÄR JAG ÄR SUR! Mamma tycker synd om mig för jag vill vara MELLANBLOND MED LÅNGT FINT HÅR så hon sa att när mitt FULA ÄCKLIGA KORTA SVARTA HÅR växt ut så kan vi färga mitt hår FINT MELLANBLONT OCH KÖPA NYTT LÖSHÅR och nu är jag så jävla pissed off så CIAO

We love house music!




Håller på & laddar ner låtar på datorn och sedan in i iPoden. EARGASM! Så galet bra låtar, jag har verkligen bred musiksmak men house musik var faktiskt ett bra tag sedan. Lovely! Kan ladda in några låtar på bloggen sen =)
Måste fortsätta ladda ner nu..!


Fray - (Untamed Society Remix)



LYSSNA, LYSSNA & LYSSNA! DAGENS DROG, ELLER NEJ, HELGENS DROG! Så sköna beats och den är "baserad" på The Fray - How to save a life, HALLÅ!? Det kan inte bli bättre!


Helgen...!

Sååå.. Sööööndag..

Nice! Skola imorgon, ha-ha woho! Helgen har varit avslappnande och jag känner mig iallafall rätt utvilad nu! I fredags chillade jag bara med Sanne lite och på lördagen var det träning tidigt och sedan in mot stan och leta efter grejer! Köpte bara 1 t-shirt och armband =) Hittade inte den stickade tröjan från H&M som jag velat ha så jag & mamma beställde hem den på nätet idag istället.

Så.. Vad händer med resten av söndagen? Förmodligen plugga eftersom jag ska börja ta tag i det här nu och jag hoppas det kommer att gå riktigt j*vla bra! För vill man så kan man, right? Är inte säker om jag verkligen vill *haha* men jag måste.. Franska, NO & SO blir det idag alltså.


Sweet dreams

Jag bloggar imorgon istället babes! Eller senare idag rättare sagt =)


Ny iPod?





Must have..

En ny iPod. Min funkar, fortfarande! Men känner för en ny. Med en kamera! Apple kör värsta komplicerade iPod'sen nu ju! Men lika snygga är dom fortfarande. Vet dock inte i vilken färg, men lila tror jag, eller svart! Valde ut dom 4 snyggaste färgerna för gul & grön är ingen jag skulle vilja ha iallafall. =)


Så jävla fel.

Blir så jävla galen. På alla jävla sätt. Det är tillräckligt svårt att undvika problem, "imorgon kommer ändå nya" men vad händer med dom gamla problemen? Fuck no att dom försvinner, alla kommer tillbaka, tillslut. Ta dagen som den kommer, det är inte lätt. Att försöka tänka positivt men i slutändan så skiter allting sig ändå. Att tro att man kommer kämpa upp sig upp i skolan men när man väl försöker så blir allt bara värre. Jag orkar snart inte mer, det har hållt på så hela livet. Jag vill inte vara IG barn & göra saker som man inte får. Men varför håller jag på så ändå? Varför tänker jag "det är alltid jag som får skit" när det är jag som odlar skiten åt mig själv!?

Många gånger har jag tänkt "I dont give a damn" men innerst inne så bryr jag mig. Faktiskt. Eller jag vet fan inte längre men jag tror så. Att tänka positivt är det sista jag är bra på...! Jag ser aldrig saker från den ljusa sidan. Men den jävla frågan är, finns det ens någon ljus sida? Har allt en mening? Allt förändras på bara några sekunder. Ett glad moment kan efter bara några sekunder bli den värsta stunden i ens liv. VARFÖR!? Ställer jag frågan eller svaret? Det går inte att undvika det här längre nu. Faller jag ner nu kommer jag aldrig komma upp igen och jag orkar inte riskera mer.

Många gånger har jag tänkt "allt går skit, det kommer inte bli bättre, jag har inga val, jag bryr mig inte längre.." men varenda jävla gång har jag försökt och tagit mig i kragen och FÖRSÖKT förändra allt. Men INGET funkar och det här är min sista chans, om jag får den. Jag hittar problem i allt. Ibland kan jag bara få för mig att lägga mig och tänka "Hm fan.. Varför mår jag inte dåligt nu?" och då börjar jag hitta en jävla massa problem som ingen annan skulle märka av. Skolan går skit. "Fuck skolan" - ja så var det ett tag men inte längre.. Jag kan inte undvika den och börjar jag totalt skita i den nu så kommer den följa med mig i resten av mitt liv och jag lider hellre en tid nu än lider i resten av mitt liv.

Just nu:




Snart: Noppa ögonbrynen, borsta tänderna, dricka vatten & sova!


Städtanten...



Fick för mig att städa istället... Precis städat klart skrivbordet, dammsög gjorde jag igår och sängen är redan bäddad. NICE! Kvar är den där j*vla soffan med alla kläder... Frågan är, varför har jag en garderob? & frågan är VAD SKA JAG GÖRA MED KLÄDERNA SOM ALDRIG FÅR PLATS I DEN!? Gaahh.. C ya


NO är... Speciellt.



"Klar" med pluggandet! Klar & klar.. Rent ut sagt trött på att plugga! Nu ska jag städa och sen checka lite i "Glamour". So damn nice! Natur-orienterade ämnen är liksom.. Inte riktigt min grej.. Erhm.. BORING!!


Alltid något..

PHEW! Svenskan klar.. Kvar är engelska & NO. Shoot me..


Back 2 brown, SNART!



Ska färga håret näst-nästa helg! Sa ju för någon vecka sedan att jag skulle färga brunt men det blev aldrig av.. Vågade/ville inte. Men nu vill jag, back 2 brown! Så sjukt snyggt, sedan ska jag köpa färgade linser också. Vilken färg vet jag inte. Kommer dock inte använda de hela tiden men någon gång ibland.

Ska först färga hela håret kastanjebrunt och därefter sätta i starkaste sling-färgen och slinga övre delen + lite av undre delen av håret! & det blir näst-nästa helg! Först måste hinna välja ut hårfärger & låta mitt egna hår växa lite till..


TV, Cola & data

Yo readers...

Ja.. What to saaay? Har suttit hemma i vardagsrummet & degat. Christine på TV, så det är nice ändå.. Inte lika tråkigt som imorse. Blev väckt klockan 09.00 av Anna och vi drog till vårdcentralen, blodprov & sånna grejer. Jag har ingen infektion, det är iallafall säkert! Men något är det iallfall.. Så jag & mamma ska till Astrid Lindgrens barnsjukhus(?) vid 5-tiden och kolla upp det.


Dock så mår jag bra just nu, men det är bara för tillfället. Efter besöket drog vi och åt på McDonalds. Var hemma vid.. kanske 12.00! Som sagt, bara suttit hemma i vardagsrummet, haha! Just det, träffade pappa på sjukhuset också, wtf? Gaahh.. Han är så bäst by the way, mamma & Anna med..

Nu ska jag hämta lite Coca-Cola i köket & köra lite M. Kart Race på TV, how nice? Kanske ska köra live mot bästavän också, hon är ju också hemma!


Katie Price "Jordan"





Gamla bilder men tar upp det ändå..

Inget illa ment, men skulle jag vara så tjock som hon längst ut skulle jag nog aldrig visa upp mig sådär.. Starkt av henne & visst det är inget att skämmas för men som sagt.. Nu snackar jag om JAG såg ut sådär!


Shauna Sand



& hennes j*vla skor! Söker man på henne på Google så består 98% av bilderna på henne med samma skor! Men dom är galet snygga måste man f*n erkänna! Gaahh.. Vill också ha sånna nu! Kommer ihåg att jag såg dom i tidningen(det var hon på bilden såklart..) förut & glömde vad hon hette men I found her.. Visst hon är lite "plastic" men snygg är hon fortfarande.





Skorna! :-D


Såå annorlunda & snyggaaa! Love it!


TV3's nya logga...



..är j*vligt ful! Kom igen, håll med? Den ser ut som åttiotals-inspirerad..


Norton anitvirus!?



Nooo...! Mitt virus-skydd is over! Vad ska jag göra? Sitta vid datan tänker jag ändå göra. Syster kommer hem vid 18.00 antar jag så då måste hon förnya/köpa det! Min data får INTE bli smittad. ♥ För tänk efter själva...? Data är f*n en betydelsefull sak i våra liv alltså!


Katja är på... Är jag?


H&M goes ..inredning





H&M har blivit värsta inredarna ju...! :-O Måste ha påslakansettet, bara 249! Snygga kuddar också.. Men grejerna finns väl inte i butikerna..? Så då måste man beställa genom nätet, 2 bad! Tycker inte om att vänta.


Jason Derulo - Watcha say



LOVE! Beroendeframkallande låt, LYSSNA! Love it!


Hemma sjuk...!



Ja.. Har suttit hemma hela dagen! Vaknade 05.00 låg & degade/mådde skit, sedan fick mamma ta hand om mig en stund & jag somnade vid halv 7 igen & vaknade 13.00. Galet mycket sömn fick jag med andra ord, skönt! Mår fortfarande illa och ont i magen men whatever!

Blir ingen träning för mig idag tror jag. Får se...! Kanske mår bättre mot kvällen? We'll see. Förvörigt så händer det inte någonting mer idag, gaahh.. Det är ju måndag! BORING! Ska nog bara ta hand om mig resten av dagen, ansiktsmask, noppa ögonbrynen osv. osv. Ni vet sånadär tråkiga saker..(Hahaha, vet att 90% av alla brudar älskar det men vaf*n..)


Sjuk idag..



Nu blir det TV, ipren, data/musik & sms!


Easy for a good girl go bad

Det regnar ute. Nice.. Älskar regn. Har svalt ipren, igen.. Har inte något val f*n! Kan inte sitta stilla, har så sjukt ont i magen. Ska lägga mig i sängen strax och läsa eller något.. Måste lugna mig. Har NO prov imorgon, pluggat hyffsat mycket, kan plugga bättre dock.. aja.. Vad är det här? F*n alltså.

Förlåt kan inte koncentrera mig. Att livet kan förändras på bara några sekunder..
Ska klara det här, jag är inte den bruden som inte har någon koll. Aldrig den som failar stort.
Varför låter jag då gå det såhär långt?



Gone forever.

Faller jag ner nu, kommer jag aldrig upp igen.


Ända sedan 17:00..


Ensam hemma

Hej bloggen!

Kom hem vid klockan 21.00. Ingen hemma! Lyssnar på musik & ska alldeles strax gå och duscha! Inga läxor till imorgon tror jag så det är rätt chill idag. Ska dricka lite te & börja äta alla de där omega 3, rosenrot pillrena igen! Dom funkar faktiskt hyffsat... Ska även städa lite i mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag(som vanligt..).

Men innan det måste jag duscha och sätta iPoden på laddning.


Träning...!



Träning NU! Måste rusha, grattis mamma btw, love you!


Fredags:








Lite om helgen + idag!

Söndag!

Jag har hinnut plugga, äta & bara suttit vid datan! En grymt skön söndag är det iallafall. Imorgon är det skola, slutar klockan 4! Mamma fyller år också. Ska fixa lite saker inför imorgon, måste köpa en stor bukett till mamma också.. Pinsamt & åka hem med den men vad gör man inte för morsan..

I fredags hade älsklings Malin tjejmiddag, GOSH det var så mysigt brudar! Dansade galet, pumpade musik och sen satte vi oss på altanen med filtar, ljus och massa godis & läsk och bara snackade. Jättemysig kväll, verkligen! Grattis igen Malin baby, du är bäst!

Väntar på att Sanne ska komma hem nu, ska ut & chilla galet... ;-) Men medan så ska jag fortsätta plugga liiite i min underbara mattebok... 6:ans mattebok... HAHAHA! JA, jag går i 8:an. Missade bara nästan hela 6:ans matte så det blir som repititon, sedan blir det tillbaka till 8:ans och SATSA PÅ MVG! =)


Ha-ha, I know you love it!


FERRARI by Puma




Senaste saken jag fått är en Ferarri bag från Puma. LOVE IT! Har inte sett en så snygg väska på länge, tack!

"Italienska flaggan" på sidorna av väskan, how nice!?


!

Förlåt, varit galet off. Ska ut, sen kommer jag hem vid 8, puss!


Torsdag morgon!

God morgon!

Satte väckarklockan på 05:45 och vaknade då, och la mobilen bredvid mig och vaknade lite då & då. Sen klockan 06:20 var det dags att stiga upp för annars är jag säker på att jag skulle somnat och vaknat vid 9. Typiskt.. Är jätte hungrig så ska ta något att äta, sätta på mig mjukis/idrotts-kläder och dra till skolan. Vet dock inte om jag ska vara med men mår väldigt dåligt just nu, huvudvärk & illamående..

Blev inte sådär jättebrun av brunutansol-krämen igår. Men bättre än att bli fläckig! Right? Åhh.. Mår faktiskt riktigt dåligt idag, nästan så att man måste stanna hemma. Men det kommer jag nog inte få & det kan jag FRAMFÖRALLT inte göra! Hallå skolfoto!? 1 gång per år är det!

Pappa är nog på båten/flyget nu. Tror han kommer med båten som vanligt. Ska ringa honom vid 9 ungefär.

NU börjar jag hungern ta över så ska dra till kylskåpet & proppa i mig.. Något. 

Hasta la vistaaaaaa!


09-09-09

Måste lägga mig strax, för annars kommer jag vara "sne" på skolfotot imorgon enligt mamma, say WHAT!? Sne!? Haha whatever.. Ska upp klockan 06.00 imorgon. Ska dock inte sminka mig så mycket, ska bara ta ett lager mascara tror jag. Men ska dock bättra på sminket någon timme innan skolfotot. Hade förresten bara kajal & mascara idag, OH MY GOD! Trodde helt ärligt att jag skulle få för mig att ha så "lite" smink.

Nu ska jag:
• Läsa lite bloggar, snabbt!
• Packa till imorgon.
• Lyssna på musik.
• Borsta tänderna, kamma håret.
• Smsa med några, & fråga lite grejer som jag kom på nu.
• Smörja in mig med brunutansol.
• SOVA!




Jag saknar dig..


Hahahaha




Skolfoto imorgon!



Skolfoto imorgon.. Bilden med allt smink.. Jag ska inte använda allt smink, vet bara inte hur jag ska sminka mig än så det är väl det där jag ska välja mellan. & jag har ändrar outfiten också nu! Men stövar, löshår tightsen & knästrumporna ska jag fortfarande ha. Inte taggad alls, men vem brukar vara det för skolfoto? *Snark*

COMVIQ PÅTANKAT IGEN, livet fortsätter.


ÄLSKADE COMVIQ!



MITT COMVIQ HAR GÅTT UT! Är inte det typiskt att PRECIS när Comviq gått ut så ska man få ÖVERDRIVET med sms!? Från folk som inte ens brukar smsa en ska SJÄLVKLART smsa en när pengarna är slut på Comviq-kortet... Gaahh.. Mamma hemma om bara några timmar från mötet, WOHO! Håll ut ;-)


Precis läst..

Ja.. What do say? Har läst "Babbeldrottningen" klart nu, GALET bra bok! Lite seg i början men det var kanske för att jag HATADE att läsa just då när jag började med boken. Kan inte påstå att jag älskar det utav hela mitt hjärta nu men det är väl helt ok. Syster drog till Ica for some reason & mamma är på föräldramötet!

By the way, har jag nämnt att pappa kommer hem imorgon? Haha. Bossen hemma snart alltså, LOVE U!


Livvi Franc ft. Pitbull



Now I'm that bitch..


Hemma men.. Borta

Hemma! Idrott som sista lektion, kasta kula(?) & längdhopp, kastade bara lite kula för har verkligen inga krafter. Det är så sjukt varmt ute också, man orkar knappt röra på sig!? Jag ska iallafall till centrum strax & äta McDonalds, för det är man värd! =) Sedan ska jag hem igen och ligga & kolla på tv, eller läsa.. Får helt enkelt se, ska iallfall bara låta kroppen vila.

Hasta luego


Icke tagen idag ;DDddD


I'm up...

Ok I'm uuup!

Har varit det sedan klockan 6 iofs men whatever, bara nu jag satte mig vid datan! Mamma håller på och fixar frukost till mig i köket just nu och jag måste tydligen bädda min säng men jag känner mig fortfarande extremt "utpumpad". Orkade knappt röra på kroppen igår när jag låg i sängen, mår dock bättre nu men fortfarande seg i kroppen.

Idag har jag ingen träning vilket betyder att jag kan blogga, plugga och bara slappna av galet. Skönaste dagen på veckan blir ju då onsdag.. Slutar 13.00 by the way! Vi hörs efter skolan.


Now I'm that bitch

Kom hem klockan 9! Har precis tagit en dusch, smörjt in mig med brunutansol och massa andra krämner. Är helt utpumpad, mina händer skakar. Ska ladda in en massa musik på iPod. Måste förresten köpa en ny iPod.. Lila eller rosa, får se! =)

Måste ladda klart musiken sedan borsta tänderna och sova.

Cya don't wanna be ya


Hörs vid 9...!



Har ätit, druckit vatten och suttit framför datan. & det är det enda jag hunnit göra medan jag varit hemma. Om 10 minuter ska jag dra iväg till träningen.. Sedan vid 9 är jag hemma igen, duscha snabbt och sova...! Måste lägga mig 10 enligt mamma.. Hemskt! Men what to do? Kommer vara utvilad imorgon och då har jag ledig eftermiddag+kväll, WOHO! Hörs när jag är hemma igen, ciao!


Frågan är inte om jag VILL satsa. Frågan är om jag VÅGAR...


So sad..



Ett väldigt bra alternativ till Er föräldrar med fula barn.


Wait..

Hola snyggingarrrrr!

Jag suger på att blogga big time men ska bli bättre, bloggar strax måste bara kasta min data i golvet några gånger, ciao...!


Back 2 brown!







Näst, nästa helg blir det bruuuunt, längtar!


Daahh..!



Duschade "nyss". Tog självklart en såndär ja ni vet.. Famous bild. Som Kissie, Lissie, Fissie, Trissie, Dissie & whatSOever tar...! Måste ju vara som dom!? Hallåååå?


Im SO back...!

Im baaaack!
 
Något att fira elle? ;-) Äeh, skoja. Har inte hänt någonting i princip.. Bara chill veckor livet ut...! Så sjukt avslappnande dagar vi har och sedan träningar på kvällarna, nästan varje, LIFE IS SO NICE! Har haft det grymt skönt när jag inte bloggat, liksom ingenting att tänka på...? "Åh måste blogga idag osv. osv.". Fast det är dock då mina tankar går överstyr.. Rätt som det är blir Jultomten pedofil och haffar barnen i sin j*vla säck, you name it.

Idag var det nice, fredag.. Finns inte så mycket mer att säga, slutade 13:05. Köpte ett par jeans, hem, äta/data, träning, hem, data/äta, äta, data, äta, data, äta, data, blogga. Haha haha. Måste egentligen lägga mig hyffsat tidigt idag, träning 9.30 imorgon, KATASTROF!!!!! Men what to do? Inte tänker jag skippa träningar i mitt liv mer.. Eller alltså... Inte medvetet...


RSS 2.0