PAUS!!

Hej bästa läsare =D

Min data som jag trodde hade blivit angripen av en trojansk häst(viruset Trojan Fucking Horse), men den funkar förutom några små saker så datorn åker in på lagning imorgon!! Vi hörs om 2 veckor, lova? ;) Ni kan kolla in då & då =) Men när jag är tillbaka då JÄVLAR ska jag blogga, puss!


KRASCH..!?



Folk super skallen av sig och jag sitter och försöker rädda min hårddisk som kraschar när som helst. Håller på och säkerthetskopierar allt innehåll på datorn och måste göra en back-up också. För kraschar datan, shit vad gör man då? Hursom, har laddat ner Photoshop runt 6 gånger nu, har råkat radera massa viktiga saker till PS så måste ladda om det hela tiden, svårt att förklara. Borde bli datatekniker helt ärligt.


Ny liten Spotify-lista..




Har fixat en liten Spotify-spellista med de mest spelade låtarna. Så, du som fråga. Take it =) Hursom, fick bara med 76 låtar, orkade inte mer, men men.

http://open.spotify.com/user/paulinass/playlist/3YhS1KU3jMp0aRe0v82WQN


Fredaaag!




Fredag! Som sagt, åkte till stan med Jannike & Sanne, sen på hemvägen blev vi hungriga så vi beställde pizza och gick hem till JK och åt. ANDRA BILDEN! Jannikes skor i mitt jävla ♥ helt SICK vad fina ett par skor kan vara. Right?!!!?


En.. fråga?



Okej, här kommer det då..

Mina klockor:


Kuddarna:


& mitt senaste köp var ärligt talat pizza, men om du syftar på kläder så hittar du det precis ett inlägg ner tror jag. Om jag inte är helt ute och cyklar =O vilket jag inte är ;) så torr..


Ridbyxor.. Hell yeah..



Fick med mig dom här idag, ser ut som ridbyxor men det är ju as nice!


Fredag, 15onde =)

GOD MORGON!

Vaknade 05.30 - är grymt pigg idag. Igår försov jag mig till 10, kefft! För lärarna tror att jag skolkar och det gör jag verkligen inte. Öroninflammation har jag haft, och då ska man inte gå till skolan..? Hursom, idag ska jag till skolan som vanligt, slutar 13.05 och Sanne och jag ska möta upp JK 14.00 =) Vi ska dra till stan, måste köpa ett par leggings som jag jag spanat in, haha.

Måste bestämma kläder strax, sminka mig & fixa håret. Mina ögonbryn är DISASTER FULA! På riktigt, verkligen KATASTROF! Men men.. Har engelska läxa också och den kan man sen 3 dagar tillbaka ;) Ciao ciao vi hörs senare idag.


Seg onsdag



Har hunnit sova, äta en MASSA och tagit det lugnt bara. Är redan äckligt trött på skolan, orkar verkligen inte. Trött på falska vänner också, kom igen.. Inser de människorna aldrig sina fel? Men men, sålänge jag inte gör samma fel =)


Next...


MÅSTE BLI BLOND!

Chachaaaa!

Tandläkartiden gick grymt, eller ja.. Får tandställning i mars, orkar inte vänta =( Inte för jag vill ha men vill att tänderna fixas snarast men what to do? Bättre sent än aldrig. Sen åkte vi och handla mat. Är inte hungrig alls så blir nog ingen middag för mig. Mamma är sur för att jag inte ska på träningen så kan inte fortsätta snacka om mitt hår med henne just nu, får ta och göra det om någon timme. By the way så hatar jag min frisör, äckligt jobbig. Hon liksom VÄGRAR t.ex. färga ens hår? Man ba ah okej? Då går jag till en annan..? "Neeej, men då får du vara beredd på att det kanske ramlar av!" OKEJ!? Hatar såna, mitt jävla hår vill du inte så fine, då drar jag till någon annan? Men mamma kommer med sitt "jo, hon färgar jättebra" blabla.. Men jag vill bli blond NU, inte sen så..

NEJ JAG TAR OCH SNACKAR MED MAMMA NU, BLEV IRRITERAD!!


Denna hårfärg hoppas man på iallafall..


Tisdag, skola!

Skola blev det idag, helt ok faktiskt! Inte så tråkigt som jag hade förberett mig på. Har blivit SJUKT morgonpigg, men sedan mot 2 tiden blir jag grymt trött och seg! Så sitter just nu trött och seg och fryser sjukt mycket! Jag brukar faktiskt inte frysa så ofta, mitt rum har blivit galet kallt på sistone(?). Har tandläkartid 16.30 idag, efter det ska jag, mamma & syster åka och handla mat.

Jag tror jag ska färga blont den här månaden, orkar inte vänta. Sämst tålamod. Måste noppa ögonbrynen på salong, nästa månad. Låter dom växa ut nu, extremt fula förtillfället men men.. Bättre att jag lider nu än lider hela mitt liv =) Haha. Träning idag! Orkar jag gå...? Känner mig lite sjuk, ska försöka iallafall.


HE'S BACK!


Helt sick. HAN ÄR TILLBAKA. WIHO!
http://isakgidlund.com/


Monday!



Gick och åt på Sibylla istället.. Sen gick jag & Sanne hem till mig och chilla. =) Vi pratade om en massa och gosh, varje dag är liksom grunden till ett bättre liv. Eller hur jag nu ska förklara. Liksom, man ska ta vara på vardagarna också, för det är de som det finns flest av, på tal om ingenting men men..

Imorgon MÅSTE jag till skolan! Måste, på riktigt. Den här terminen har än så länge inte startat särskilt bra, men det måste jag fixa själv och det är det jag ska göra imorgon. Åh, LÄNGTAR efter bra betyg. Är extremt taggad, sen har jag andra lite mindre mål, vissa lite större. Shit, jag är grym.


Hemma, vart annars? ;)



Gooooooodmorgon bloggen!

Här sitter jag hemma. Alla duktiga FRISKA barn sitter i skolan och jag sitter här hemma blekare än ett lik med öroninflammation. AWSOME! Men men.. Måste bli frisk. Saknar skolan lite, inte läxorna eller något liksom att ta ansvar och rutiner. Fan, jag är inte bara sjuk, låter jävligt sjuk också. Vem saknar sånt, egentligen? ;) Haha.

Men STRAX, ska jag ut i det här vädret för att köpa... GUACAMOLE! Väldigt, VÄLDIGT dödad av mamma om hon får reda på att hennes barn som stanna hemma(jag fick) eftersom hon har öroninflammation går ut för att köpa lite jävla guacamole, MEN jag blir frisk av goda grejer. Daah..


Click, TV 3..

Kollar på Click just nu på TV 3, älskar den filmen. =)


Söndag, chill out day..

Tjena katter!

Är nyduschad, eller håret har torkar snart så nyduschad kanske jag inte är men anyway. Har öroninflammation och fick vatten i örat och DAMN vad ont det gjorde. Så det har blivit värre nu, inte bra någonstans. Måste till läkaren så dom kan skriva ut medicin mot det imorgon. Har städat klar mitt rum snart, måste bara dammsuga osv. Hatar att städa men what to do people.. Måste man så måste man, ny vecka nu ju. Kul att börja den med öroninflammation, ska inte klaga, kunde varit värre!

En "bygg-arbetare" eller vad ska man kalla honom? Kom idag och fixa mitt eluttag som jag fick elstöt av =( & satte upp en ny lampa, rätt snygg faktiskt. Måste åka och köpa spotlights snart.. Och ny matta! Men det är inget jag hinner tänka på nu, måste fortsätta städa..


Man ba vaaaaah...


Mycket onödigt..

På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.

 1. Var är din mobiltelefon? Här
2. Var är din andra hälft? Hemma
3. Ditt hår? Kort
4. Din mamma? Bäst!
5. Din pappa? Bäst!
6. Det bästa du vet? Lycka
7. Din dröm inatt? Glömt
8. Din dröm/ditt mål? Mycket
9. Rummet du är i? Mitt
10. Din hobby?  Träning
11. Din skräck? Döden
12. Var vill du vara om 6 år? Lycklig
13. Vart var du igår kväll? Överallt
14. Vad är du inte? Lugn
15. En sak du önskar dig? Ingenting
16. Var du växte upp? Sverige
17. Det sista du gjorde? Pratade
18. Dina kläder? Pyjamas
19. Din TV? 32''
20. Ditt/dina husdjur? Dead
21. Din dator? Älskad
22. Ditt humör? Trött
23. Saknar någon? Nej
24. Hatar någon? Nej
25. Händelse imorgon? Skolan
26. Efter det? Träning
27. Längtar du? Faktiskt
28. Beskriv livet? Värdefullt


=D

Taggad som satan. Nu gäller det bräääääähh!


Tooth Fairy - Ryan Sheckler

BY THE WAY så är Ryan Sheckler med i filmen "Tooth Fairy" som kommer ut i USA den 22 januari, HOW NICE!? Det är liksom komedi, hockey & Ryan Sheckler. BÄSTA filmen ever, helt ärligt! Allt som behövs för en bra film =)



Är inte han helt ÖVERsnygg!?




Life Of Ryan season 3!

Som sagt, idag tog jag ledigt! Inte riktigt. Jag sov bort tiden! Somnade om helt enkelt, I was DEAD. Jag laddade ner hela Life Of Ryan season 3 och har suttit och kollat på det hela dagen i princip, GAH LOVE HIM! BÄSTA säsongen hittills I can say. Det där eftertraktade USA teenagers life-livet han har är så galet perfekt! Ni får ta och hålla på med. Han är ju världens snyggaste också så det ger ju bara plus i kanten. =D



Här är trailern för säsong 3! Så mycket bättre när man väl kollar!


Ändring..

Tänkte sluta blogg helt, men så blir det inte. Kommer inte skriva så mycket, mer bilder tror jag. Vi får se hur det blir. Wait and see =)


Vaknade nyss!

Vaknde nyss. Sov ju inte en sekund inatt så nu är jag utvilad! Galet skönt var det. Men nu får man hoppas på att jag somnar inatt ändå, men känner mig fortfarande seg. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska skriva lite i kalendern, kolla på TV, dricka te, lägga fram kläder till skolan och äta. Ska duscha också kom jag på nu.

Men jag bloggar snart igen när jag har tid..


Nytt..



+ en svart basic tröja. Hursom, en kalender, ett rosett halsband och örhängena jag köpte igår(?) eller i förrigår kanske det var whatever. TRÖTT SOM EN JAG VET INTE VAD! Gaahh, men ska inte sova. Ska lägga mig tidigt ikväll istället så jag får sova galet med timmar!


Skola imorgon..



Trött, risig, seg. TV + soffa, helt ärligt. Det kan inte bli bättre.


Hej katteeeer!

Hur mår ni? Själv är man trött, som satan egentligen men nej inte riktigt. Sov ingenting idag =) Vi snackade "girltalk" som alla bloggare så fint kallar det, garvade och åt. Har saknat bästa Jannike så sjukt! Äkta rakt igenom, och det gillar vi alla. Hursom, har varit en as mysig och bra dag/natt. Vi gick ifrån henne runt 10.00 och gick hem sen möttes vi igen och åkte till centrum. Köpte ett halsband, en kalender och en svart vanlig basic tröja!

Kalendern ser ut som en riktig tant-kalender, ni vet sånadär "vattna blommorna den 3/2" osv. Men ska pimpa den lite, fixa en bild i Photoshop osv. så den blir nog snygg tillslut! Nu ska jag.. vila, kolla på TV. Men jag bloggar strax igen.



Hemma hos JK =)

Tjena sötnosar!

Sitter hemma hos Jannike nu. Brudarna är i köket och bakar pizza. Pizzerian här är stängd och hemleverans-pizzerian med. Kefft! Men hursom, vi bakar. Vi har kollat på film, snackat osv. As mysigt. Vi sover här idag, så jag uppdaterar imorgon. Puss!


Bild från Jannikes data bara, älskar den shit kolla klackarna =)

TVn..



TVn, tv-hörnan är inte klar än men är nöjd ändå =)


Dagens..



ALLTSÅ!? Whats up med min jävla mun på varje bild!? Knas =(


Min dag hittills..

Hej sötnosar!

Jag vaknade 11 idag, pappa kom med sladden till TVn och jag hämtade den här precis utanför. Så TVn är i full gång sen några timmar tillbaka, sjukt glad. Hursomhelst, jag har städat HELA mitt rum förutom byrån! Där ligger kläderna huller om buller men whatever, har varken ork eller lust till att städa och göra i ordning den idag. Idag ska jag träffa Jannike, som det står på min planering och Sanne ska vara med oss =)

Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, antingen ska vi vara hemma hos Jannike eller hos mig. Ska dra dom till kiosken och köpa lite gott, vill kolla på någon bra film eller nått. Dagens outfit är övertråkig men laddar upp en bild ändå, bara för att.. =) Hoppas ni får en mysig dag, rätt bra väder ute! Så gå ut och ta frisk luft eller något..


Min onsdag!

Idag ska jag lägga mig 12! Får se hur det går, är inte trött alls just nu så det blir väl som vanligt antar jag. Vaknade först 10.00 idag, ställde väckarklockan på tiden. Somnade om, vaknade halv 12 helt död, mina tinningar sprängdes och höll på att spy så mamma sa att jag skulle lägga mig i hennes rum och där sov jag till halv 3. Har vänt på tiden totalt, så ska försörka återställa allt idag, haha.

Hursom, runt 17.00 drog jag till Farsta Centrum med Sanne =) Letade efter snygga smycken och örhängen. Hittade bara ett par örhängen som jag köpte. Laddar upp dom i något inlägg. Vi åkte hem och pappa åkte förbi oss så jag hoppa in i bilen och han skulle träffa Anna och sen åkte jag & pappa till Elgiganten på uppdrag(?) han hade lagt undan en TV och köpte den till mig. Förvånad? Nej. Taaack. Grymt nöjd! Dock bara 32 tum från Panasonic, men hey, vadå bara? Bättre än ingenting! Imorgon måste jag köpa vägghållare, ni vet så TVn hänger på väggen? Och en sladd som gör att jag kan komma åt kanalerna för mamma har tydligen slängt den!? Har fan hunnit sparka sönder kartongen och kastat runt instruktionerna. Blir så jävla sur när man inte hittar något man behöver.





Helt random bild..


01:12

Blir inget gym för mig idag. Är så seg, ska träffa pappa tror jag. Han var i Finland iförrigår, så han borde varit framme i Sverige igår..? Men det var han inte, telefonen var av iallafall. Hoppas han kommer idag då. Påtal om ingenting så köpte jag ett nytt busskort för några dagar sedan! Gaahh, ÄLSKAR busskort? Fast ja, vem älskar inte? Känner mig paralyserad utan ett busskort. Så, no more handikappad!

Klockan är bara 01:10,
inte mycket alls för att vara mig! Men ska lägga mig runt 2, för att orka med morgondagen. Det är skola snart, usch fyfan längtar verkligen inte, är varken taggad och har ingen ork heller. Men måste ha grymt bra betyg till sommaren! Som sagt..


Fixa klart rummet!

Tjena sötnosar!

Kom på att tänka en sak! Mitt rum är ju inte klart!? Dags att göra någonting åt det tycker man ju =) Måste köpa ny matta, större säng, stor New York tavla, TV & xbox, spel osv! Då är liksom ens rum fullbordat, inte sant? Man måste vara nöjd, för det är ju trots allt då man kan skatta sig lycklig, right?


Lockigt...?



Lockat..? Tycker nu i efterhand att det såg riktigt bra ut. Men nu är man brunett.. Euw! Förlåt, men shit vad jag ogillar att vara brunett. Eller inte riktigt, har ju mina dagar då jag älskar att ha brunt hår. Men jag vill ha mellanblont, som jag nämnt miljontals gånger. Hatar den mörka utväxten som kommer dock men det är inte särskilt svårt att färga bort den ju =)

I slutet av februari ska jag färga blont! OM jag längtar!


Fuck mänskligheten..



1 veckas gammal artikel ungefär. Mamma kom in med tidningen och tvingade mig att läsa och ja shit.. Finns inga ord. Jag menar, sånt här händer dagligen, överallt. Det som inte går att svälja är att det aldrig kommer sluta. Sjuka människor är sjuka, vad ska man göra åt saken? Visst, spärra in dom, leta efter bevis osv. men den här killen som gjorde det här har liksom redan tagit ett liv, förstört andrsas osv. Ifall ni förstår vad jag menar? Gjort är gjort. Visst, han kanske blir inspärrad, om han nu blir det.

Aja shit, vet inte vad jag själv babblar om. Men är så jävla trött på folket. Så jävla trött på folk som tror sig ha rätten att hålla på sådär, spottar på mänskligheten. Vart fan är Gud, vad gör han? Jaja, känns som om jag bara snackar bull nu. Fuck hela världen.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6359934.ab

Läs!


Sista veckan! =(

Måndag: Stan med Nicole & Cami/ eller träffa pappa som kommer hem imorgon.
Tisdag: Gymma med Diana & Ciara.. Hjälp..
Onsdag: Träffa Jannike!
Torsdag: Vet inte =)
Fredag: Oh my FUCKING skola. TAR LEDIGT!


Soffan hela dagen..

Ja hur ska man sammanfatta dagen då.. Pizza, TV och gäster. Finns inte så mycket mer att säga. =) Dom åkte runt 11 antar jag. MTV hela dagen ungefär, eller TV överhuvudtaget + mat. Shit inte bra det här! Är inte sömnig alls, med tanke på att jag vaknade 14.30!




Seg men nice söndag..!

Vaknade 14.30, tvättade badrummet(gäster strax..), fixade mig och sitter just ni i vardagsrummet och kollar på Room Raiders! =) Hursom, Julia är galet seg, hennes mamma är redan här någonstans i trakterna med min mamma. Dom ska bara köpa pizza, och Julia kommer när hon kommer =)

Ska fortsätta checka TV nu, bloggar nog snart igen =)


Outfit/facelook..



Klockan 04.00..

Fortfarande vaaaken! Ska ligga och tänka.. Snart.. =) Kl 4, ska jag ligga i sängen.. Får se hur det går då.


Shepherds..



Fick ett par UGG's eller Shepherds rättare sagt av min syster dagen innan nyår =) Galet sköna & varma! Dom är snyggare på by the way, hursom, tack sexy!


Im home..

Kom hem runt 23.45.. Skulle sova hos Sanne egentligen, men så blev det inte. Och nej, vi bråkar inte. Vi kollade på Hitta Nemo och käka ostbågar =) Jag har så sjukt ont i huvudet! Kommer somna närsomhelst, ska gå och ta en alvedon och fortsätta blogga.. Haha, vad gör man inte för sina readers? Nej men, känner att jag vill vara uppe ett tag till. Imorgon ska jag träffa andra vänner, från en annan krets(hahaha). Hursom, ska ta lite vatten + alvedon, vi hörs om några minuter helt enkelt..


Vill sova.. =( Men men..


Nytt..


HAHAHAHA!

http://existenz.se/out.php?id=19664

Naawh, haha så jävla synd om bruden =(


God morgon!

God morgon readers.

Ska alldeles strax börja fixa mig. Ska köpa busskort, örhängen & äta i centrum tror jag. Är inte hungrig just nu, men det blir jag säkert snart. Sanne följer med =) as usual egentligen. Men det är ju bra att ha en vän som alltid ställer upp? Right? Ska försöka ställa upp lika mycket för henne det här året, på tal om ingenting. Ska vara kvar 13.40 så måste ta och snabba på. Usch, har smutsigt hår. Känner mig helt risig!! Men what to do.. Hinner inte fixa allt just nu! Får ta det när jag kommer hem =)

Nu måste jag sätta upp håret i en tofs, dra på mig lite kläder och kleta på mascara! CYah


Skulle då inte tacka nej till att åka skidor just nu.. =(


Circles never end..

Jag är vaken, som vanligt.. =) Imorgon ska jag till Farsta centrum tror jag, vill ha smycken. Örhängen vill jag ha iallfall.. Ska duscha på morgonen bara. Kommer blogga massor igår, tips/bilder osv.. Bra va!? =D Jo men iallafall, ska borsta tänderna strax, lägga fram kläder till imorgon och sova! God natt,  iochförsig så sover ni läsare redan men jaja, god natt ändå =)


!






Fortfarande snyggast på jorden.. Håll med vafan!


Nyårslöften del2, haha..

54 minuters paus i filmen nu. Kom på mina resterande nyårslöften, det där var ju inte alla!

 Tatuera mig(förmodligen!)
 Äta nyttigt..
 Spara pengar.. Gaahh omöjligt =(

Dessa + de som finns lite längre ner =)


Tips på filmer =)

Tänkte tipsa några bra filmer.. För ni ligger ju där hemma halvt döda i sängen eller ligger och säckar i soffan =) Så dom här 4 filmerna är faktiskt 4 skit bra filmer som piggar upp en, eller något i den stilen. "Gisslan" är nog bäst, Hancock och The wicker man är också extremt bra filmer! The house bunny är bara en random film om en söt blondin, men det är det som gör den bra, haha. Så kolla folket, KOLLA!




Nu blir det "True confessions of a Hollywood starlet"..


DAMN!








11 500 000 kr, småpengar... Hahaha.


Nyårslöften...




 Bli blond(hahaha JA, det är ett nyårslöfte!)
 Ta tag i träningen, seriöst
 Få GALET GRYMMA betyg till sommaren
 Bli "*****" =(
 Inte lova för mycket..
 Sluta stressa, skaffa almenacka haha..

Det var allt =) Sen lite privata saker som jag inte tänker ta upp på en OFFENTLIG sida =) Shit folket, gäller att fixa dom här löftena också..


Nyår/idag =)

Klar! Eller blev det för en halvtimme sen men jaja. Nyår var mysigt, först chillade vi hos Laven med några sen drog jag, Katja, Sanne & Ewe därifrån och mötte Felicia och drog till festen hon var på en stund. Hursom, runt 2 var vi hemma, helt ihjäl frusna, om man nu kan säga så. Vi satte på skräckisen "Shutter" och den var hyfsad. Dom somna runt 4 och jag var inte särskilt trött så runt 5 somnade jag.

Vi vaknade runt.. 2? Satte på den japanska versionen av "Shutter" - sämst! Amerikanska var mycket bättre. Dom gick hem runt 5 och jag städade bara lite och nu har jag bara suttit och klunkat vatten. Shit, har varit så jävla törstig det senaste dygnet! Jo men iallafall, ska skriva ner mina nyårslöften i nästa inlägg så, wait and see.. =)


Kommer strax..

Hej bloggen =) Bloggar lite senare, ska bara städa..


RSS 2.0