Victoria's Secret







SISTA APRIL!





LÄNGTAAAAAAR! Föråt, bloggen börjar handla om... hår? Men är så taggad, äcklig trött på mitt tråkiga bruna hår och blont vill jag faktiskt inte heller ha, så den här hårfärgen blir perfekt. Hoppas det blir exakt sådär då. =)


Promenad, pizza & piano. EY, 3 P:N!

Tjingeliiiiiing bloggen!

Var ute på en lååång promenad med bästavännen =) Vi gick förbi en pizzeria och jag blev galet sugen på pizza så det var bara att promenera hemåt. Mamma laddade över pengar och sprang iväg till jobbet igen, hade bara en rast tydligen. Så vi tog bussen och jag käka pizza, gooooott! Mätt as hell och det är alltid lika skönt, hatar hunger. Kom hem för kanske 10 minuter sen, spelade "In my place - Coldplay" på pianot här hemma =D DET ÄR SJUKT KUL!! Speciellt när man får det att låta bra..

Idag har jag faktiskt hunnit städa ganska mycket av mitt rum, dammsugit har jag iallafall gjort. Så kvar är bara franskan som ALLTID ska vara kvar, den görs sist. Jag sparar nämligen det sämsta till sist när det gäller tråkiga saker..


Fuck allting!

Dagen flöt på, hade ju PLUGGAT så klarade förhören. Kanske ingen idé att plugga och FÖRSÖKA bygga upp en framtid med att USA horan tänker med kuken =) Fucking hatar USA. USA och alla människor. Fucking kom igen Gud skapar vi människor förstör. Jag är så jävla sur just nu, hade tänkt att ta en promenad och det ska jag göra. Hoppas jag lugnar mig lite iallafall. FUCK MÄNSKLIGHETEN


Blont, brunt? Whatever!




Har ÄNTLIGEN insett att brunt är lika snyggt som blont. & trivs lika bra i brunt som jag trivs i blont. Men jag orkar inte slita mitt hår tills det ramlar av igen. Så.. Som sagt, brunt med massa slingor blir det, GALET SNYGGT! (Yeah, I know löshåret är i helt olika etapper men SKITSAMMA det där var typ i.. oktober 2009)


H&M



Beställde till det här också, brillorna kommer med leveransen som kommer v.16 med resten av sakerna som jag beställde förra gången, tar sån jävla tid för H&M att skicka sakerna men, det är inte sommar än så det gör inte så mycket.. Tack igen mamma =)


Sitter i solen på en bänk med grym musik...

foto0037 (MMS)

Sitter i solen på en bänk med grym musik i öronen. Awesome!


Hej, & hejdå =)

Har varit hemma ett tag. Har hunnit äta och..? Inte så mycket mer. Snart ska jag käka glassen som syster kom hem med och sen ut på promenad! Ska ladda in lite musik på iPoden och sätta på mig några sköna skor(INTE uggs) och sen bara gå, gå och gå. Måste ha frisk luft och få tänka i fred. När jag kommer hem ska jag plugga SO, matte & fixa ergonomin(idrott). STÄDA måste jag göra också. Garderoben är städad och ÄNDÅ ligger det en hel hög med kläder på min soffa!? Damma av & dammsuga får jag inte glömma heller. MEN, det blir lite senare. För nu blir det glass och sen "utgång".


Tjena, sitter just nu på so lektionen. Lån...

foto0022 (MMS)

Tjena, sitter just nu på so lektionen. Långtråkigt men snart är det luuunch!


God morgon!

Vaken! Min väckarklocka på mobilen väckte hela huset och inte fan visste jag hur man stängde av! Glömde att det var touch så försökte trycka över hela mobilen tills jag öppnade ögonen och insåg att det inte fanns några knappar. Men så blir det. Nu ska jag sminka mig, klä på mig och fixa håret.


C yaaaaa

Jag uppdaterar mer imorgon! Börjat tidigt imorgon så bloggar kanske från mobilen! Slutar runt 3 så vi hörs väl runt 4 =) Vet itne vad jag ska sätta på mig än, men drar nog på mig min nya Adidas och några jeans, lite casual men en vanlig skoldag? Vad är det som står på spel? Haha.. Kör ju som sagt en all-in på skolan just nu och enda fram till nian(och i resten av mitt liv) men jag ska försöka uppdatera så gott jag kan! Nu ska jag dricka te, läsa lite i Aldrig fucka upp och sen sova! Ha det bra!


Igår...



All the right moves - OneRepublic



Gaaah, älskar den här låten!


Ny mobil.. Från min syster =)




Träffade min syster efter skolan idag, hon hade lurat mig till Länna för att vi tydligen skulle köpa schampoo-flaskor för 5 spänn!?!? Men nej så var det inte ;) Hon tyckte jag verkligen var i behov av en ny mobil(vilket jag VAR) så först gick vi runt som ingenting och "bara kollade på lite mobiler sådär" - sen när jag visade vilken mobil jag helst skulle vilja ha och vilken jag skulle be pappa köpa åt mig sa hon "vilken färg vill du ha? Välj." haha fick en sån jävla chock, jag HAR världens bästa syster. Hon är 21, hon kan dra och shoppa för pengarna, spara, allt MÖJLIGT. Men nej, hon köpte en ny mobil till mig. Fick ett biopresentkort IGEN häromdagen av henne, jag menar.. Hur kan man inte älska henne? TACK!! Du är på RIKTIGT bäst. Fick Adidasen av henne också och det på första bilden.

Här är min älskling, älskar den big time, sjukt snygg! Tack sistah ♥

(& få inte för er att jag bara älskar mina föräldrar, syster för att de GER mig saker för då har ni jävligt fel. Ni vet inte hur jag är hemma mot dom osv. Har verkligen världens bästa familj. Fast bara om pappa var hemma liiiite mer, men det blir väl bättre med tiden I guess ♥ Skulle ALDRIG byta ut min familj mot NÅGOT annat)


!

Fryser, huvudvärk, trött. Orkar inte, och KAN inte missa mer skola! Nu blir det te och alvedon. Strax tillbaka!

!

Jag bloggar strax, ska ut en stund och bara vara med Sanne! =) Cya!

FÄRGA HÅRET!!



FÄRGAR HÅRET 26 MAJ TROR JAG, LÄNGTAR!!!!!!!!! Lite mörkare än på bilden och med slingor i =)


Smalare lår? Read n' learn!

Någon undrade om jag kan ge några träningstips. Men först måste man ha ORKEN till att börja träna, det är sjukt svårt att bara få det till en vana. Men tänk er att det är något ni MÅSTE göra. Om ni inte tränat får ni t.ex. inte sätta er vid datorn, tänk er som att det är erat jobb eller skola. Tvinga dig själv.

Hursom, hon ville att jag skulle tipsa om hur man får smalare lår och jag vet faktiskt ett riktigt bra sätt att få det på... Du kan välja själv vilka övningar du vill göra men för snabbast resultat är det pang på bara och köra så mycket som du orkar! 
 
• Du kan löpträna, men inte under en lång tid, då du bara bygger på muskler av träningen. Ja, musklerna tar över fettet MEN musklerna kan även få dina ben att se betydligt mycket större ut. Det är bättre om du promenerar i 30-40 min varje dag! I snabbt tempo. Om du promenerar i snabbt tempo blir dina lårmuskler/ben uppvärma, då ska du stretcha. Då "drar" du ut musklerna. Det får dina ben längre och låren ser mycket smalare ut.

• MEN, om du löptränar kanske 1-2 gånger i veckan under inte så lång tid så kommer självklart fettet försvinna och ersättas av muskler men om du gör det under en mycket lång tid kommer du istället få större ben pga av lårmusklerna. Ni vet fotbollspelarnas ben? Inte snyggt någonstans(förutom på killar då).

En slank kropp kan du också få av simning. Gå till simhallen 1-2 gånger i veckan. Det formar även kroppen och tränar i princip hela kroppen!

• & självklart sist men inte minst. Ät NYTTIGT! Drick mycket vatten, ät frukt och grönsaker. Förbränn mer energi än vad du äter. Träna regelbundet, för oregelbunden träning ger inget resultat.

Jag kom faktiskt inte på så mycket mer än såhär! Men det kommer mer om ett tag =)


Måste...

Idag måste jag..

• Städa HELA mitt rum
• Städa badrummet och dammsuga lägenheten
• Plugga matte
• Duscha
• Lägga fram saker inför imorgon så jag kan sova ut
• LÄSA Aldrig fucka upp, det var ett tag sen, så sjukt bra!


Beställa..




Måste beställa det här när mamma kommer hem, liten påminnelse sådär.


Söndag

Tjena sunshines!

Har sjukt ont i huvudet, tagit en alvedon men inte hjälper det? Vädret är inte så fint heller men men.. Har börjat städa lite i mitt rum, det var ett tag sen. Garderoben är iallafall någorlunda klar 50% kvar av rummet då.. Ska städa lite i lägenheten också, är ensam hemma till klockan 6 så jag hinner nog =)


TANDVÄRK!

Drog ut en tand som sagt och satte på en "ny" räls. Känns som om mina tänder kommer dras av. Har sån jävla tandvärk, kan inte ens beskriva. Sitter & dricker "Dessie-dieten" ;) Haha, nej fan heller hon ska då inte få en diet kallad efter sig själv, Naturdiet är det iallafall, raspberry/pomegranate smoothie smak, helt ok faktiskt! Trodde det var mycket äckligare(typiskt mamma att säga något sånt så att jag inte börjar med det här). Måste bara tillägga att Ipren VERKLIGEN INTE hjälper mot tandvärk!!


SLÄCKER DU!? Eart hour 2010! 20.30 - 21.30!



Earth hour ikväll, 20.30 - 21.30. Jag ska släcka! Det här är vår jord people. Vår värld. Så, 20.30 - 21.30 sitter jag hemma i mörker med Sanne, haha =) Ni ska väl släcka? Hope so!





Anmäl er här ;)

http://www.wwf.se/v/klimat/earth-hour/1196404-earth-hour-2010-startsida


Unforgivable - Armin van Buuren



"You used to light up the dark
With your unrelenting spark
You always put a fire in me

You use to say I'm the one
The only ways on you could touch
without the fear of burning

Well, you used to try to please me
Yeah, you used to try to please me

Well, it ain't over till it's over
And my world shuts down
When this comes closer
How do you know
It's just a matter of time
But it ain't over till it's over
But I won't be made a fool
'Cause living with the way you did was just so unforgivable
(unforgivable, unforgivable)

Would you tell her now
While you hold her in your arms
Are you pretending she's me

And just how long will you go on
Before you realize you know
she's the one that you're going to loose her anyway

You just got there, now you're leaving
You just got there, now you're leaving

Well, it ain't over till it's over
And my world shuts down
When this comes closer
How do you know
It's just a matter of time
But it ain't over till it's over
But I won't be made a fool
'Cause living with the way you did was just so unforgivable
(unforgivable, unforgivable)
(unforgivable, unforgivable)"


Lyssnat på den här sen den kom ut, vilket var ett tag sen. Lugnt en av de bästa låtarna, favorit citatet
"It ain't over 'til It's over" är med också. Jag älskar verkligen det citatet, finns INGET BÄTTRE. Fan vad det hjälpt mig, iallafall nu när jag tänker på det i efterhand. Har funderat på att tatuera in det på "sidan", kommer inte riktigt ihåg vad det heter? Såhär som Hayden Panettiere iallafall:


3 favoriter...



3 favoriter, DOM ÄR SÅ SJUKT SNYGGA IRL!! Tog kort med webcamen.. Keff kvalite. Första kommer från Pilgrim, andra från någon random på Drottninggatan och korset från Glitter. Egentligen så borde ju kors liksom vara av äkta guld och "äkta" eller vad man ska kalla det, men jag har runt 3 kors här hemma som är mina men jag gillar inte guld.. Det känns så.. import. Fast det KAN vara snyggt..


Morgondagens planer..

OH MY GOD!!!!! Ska till tandläkaren imorgon runt 12 och dra ut en TAND! Kommer dö! & sedan ska den riktigt rälsen på! Hemskt.. Efter det ska jag försöka dra med bästavännen mot Nacka Forum och efter det mot solariet! Sedan ska vi hem och ha filmkväll! Ska kolla på.. Vilka var det? Berättar imorgon. Väntar just nu på mat.. SUMO @ BEACH 2010! Bakpotatis med skagen.


För er solarietorskar! It works.. =)




Bästa tandblekningen!

Blanda bakpulver, salt, citron och tillsätt lite vatten, sätt i tandborsten i glaset och rör om, borsta. & efter det ska du borsta med tandkräm! Tydligen den bästa tandblekningen? Well se...


Tips för längte hår?

- Kamma håret ofta i hårbottnet, det stimulerar hårrötterna och får det också att bli friskare. Även att duscha håret i väldigt kallt vatten stimulerar och ökar hårväxten.

- B-vitamin som finns i mjölk, ost, ägg  osv. Massera hårbotten varje dag för att stimulera hårsäckarna.

- Tänk på att inte ha håret uppsatt i tofs på exakt samma ställen dagligen, bandet sliter då väldigt mycket på samma ställe och kapar då av stråna till slut.

-Silica, hårkontroll
från naturhälsokostbutik. Är bra för hud, hår och naglar.


TUNG!

"Gud gav oss två öron och en mun,
för att vi ska kunna lyssna mer än vad vi pratar"


SHOPPING!!! Sajk...




Eeeeey, kolla min shopping vafan!!


...

Åh orkar inte blogga idag! Men får nog göra det ändå..


THE BIG TIDY UP!

Mitt rum är ostädat, tandställningen skaver, jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon och mitt golv måste dammugas! What to do, what to do.. Städa, sätta på vax på tänderna, bestämma kläder till imorgon och dammsuga. Nu ska jag sätta på musik och städa! Dammsuga får jag göra imorgon, nu ska det städaaas!


Leveransen + shoppingen







2 rosa bikinis kom hem i två olika storlekar, ska dock sälja ena till Sanne! Det kom mer men jag måste tyvärr skicka tillbaka det mesta.. Usch, rätt jobbigt att shoppa genom nätet faktiskt! Hursomhelst, sitter & kollar på Bella&Tyras show just nu, hörs senare! Längtar till nästa leverans!


Leveransen!

Idag var det skola, prov, vanliga lektioner väldigt chill! Vi hade håltimme den sista lektionen så vi slutade 2 istället för 4, HOW NICE!? Jag & Sanne åkte till centrum och kollade lite och hittade VÄRLDENS , bokstavligen världens snyggaste tröja(eller ah typ..). Är kind of dead eftersom Emma har en sån men men.. =( Hade även fått min H&M leverans idag så den hämtade jag också ut, fast först åkte jag hem och fick pengar av mamma till tröjan och sedan hämtade jag ut allt och köpte tröjan, nöjd är jag iallafall. Fast ska skicka tillbaka några saker som är för små och beställa i min storlek, nästa leverans kommer i april! Då kommer brillorna, solhattarna osv. Idag måste jag beställa en jeanskjol och likadana shorts fast i en större storlek =)

Laddar upp en bild på tröjan i nästa inlägg och sakerna jag inte ska skicka iväg strax!


DEEP SCHOOL-TALK!

Ledsen för risig uppdatering, men det blir bättre, wait and seeeeeee!

Har varit sjukt mycket plugg för mig, och det har tagit MYCKET av min fritid. Men proven gick bra och jag är nöjd.. Bara att vi fick 50 minuter på oss från början att göra 2 prov? Hur fan tänkte dom? Om dom ens tänkte.. Aja, vi fick iallafall 1 h & 10 min sen? Skrev så min arm domna av och pennan nästan gick sönder. Missade 2 frågor på vardagens kemi.. Så jävla dåligt! Nu blir det för mycket school-talk så vi hoppar det =) Är ganska nöjd iallafall, har SO prov kvar och matte.. SO imorgon, matte på måndag. I'LL MAKE IT! Oj, skolsnack igen.. Har bara blivit så jävla insatt nu..


Lista..

01. Stänger du av mobilen när du sover?
Nej

02. Vem såg dig senast naken?
Haha, jag själv antar jag..

03. Hur såg du ut på högstadiet?
Som jag ser ut just nu..?

04. Hur kommer du se ut om tjugo år?
Om jag bara visste =)

05. Hur var du på dagis?
Galen, hype & bestämde över alla andra... Hahah

06. Hur är du att ha som arbetskamrat?
Haha hm.. I skolan? Ja du..

07. Har du celluliter?
Nej

08. Biter du på naglarna?
Kan hända

09. Har du något handikapp?
Nja, ryggskada samt nackskada, men borde egentligen gå till naprapaten innan jag säger något..

10. Är du rädd för att få hängbröst?
Ja?

11. Tror du att gud är en man eller en kvinna?
Man

12. Svär du?
Ja

13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?
Hahahahaha dom är läskiga.. Så, nej.

14. Hur homo är du på en skala 1 - 10?
10

15. Tror du på utomjordningar?
Nja, lite fifty-fifty sådär.

16. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
Tacos antar jag, eller sallad.. Fast helt tacos =)

17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Fiskbullar med rotmos..

18. Har du blivit arresterad?
Hahaha nja.. Nej.

19. Ljuger du?
Ibland.

20. Har du kysst en polis?
Nej.

21. Är du rädd för Securitasvakter?
...NEJ!?

22. Har du någonting att dölja?
Faktiskt inte.

23. Vad har du på din nyckelknippa?
Nycklar?

24. Är du / har du varit gift?
Vad tror du?

25. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?
Ja om jag hade bil och körkort ;)

26. Kan du laga cyklar?
Ja, punka...

27. Kan du fixa med bilar?
Haha vet lite halvt hur man byter däck..

28. Brukar du köra om?
Pappa brukar.. Allt för ofta..

29. Kan du baka bröd?
Nej.

30. Vet du hur man frostar av en frys?
Trycker på en knapp...?

30. När sa du senast att du älskade någon?
Nyss =D

31. Vilken tvserie skulle du helst leva i?
TVserie? Kanske.. The Hills eller One tree hill, eller nej! GOSSIP GIRL! Film? TWILIGHT!!


Sova, äta, skola..

Har pluggat mycket idag, måste fortsätta plugga snart 4 prov på torsdag, taggad eller vad!? Nej inte ett jävla dugg men aja.. Vill dra utomlands, sola, bada käka mat. Inte sitta i en äcklig kall skola med tråkiga konversationer. Bara 3 dagar kvar till helgen.. Har jag nämnt att jag fått en ny tandställning i gommen och en räls därframme? Hemskt. Bokstavligen. Har ont och ja, livet är orättvist alltså. Men vafan, spikraka tänder sen, hollywoodleende, HERE I COME! (Om 2 år men ja..), haha. Nu ska jag fortsätta läsa om, sex, kolhydrater, urbanisering, abortlagstiftningen, sammansatta sockerarter och klimat, AWSOME!


Bäst just nu!



Det här är svårt att förklara
Kanske inte bara en vanlig låt om min vardag
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta
Bara rakt ut, det är min dåliga vana

För det blir så ibland, jag vet
Det tar tid och jag tror jag vet
Vad vi gjorde för fel
Passionerat men okontrollerat, ha - idioter

Och jag vill bara känna hur det känns
Tänka tillbaka, bara minnas konsekvent
På den stunden vi hade, tankar, (ditt eget, din lukt i din nacke)
Pussar och skratten, sista gången som vi delade en spliff på balkongen, satt uppe på natten

Och jag minns när jag mådde kasst
Du sa: "Jag kan dra vårt lass"
Det kommer funka, måste funka
Nånstans där så finns vår plats

Kommer funka, måste funka
Nånstans där så finns vår plats

Den enda personen som tagit upp min tankekraft 24/7
Baby - Sau Daji, som en brasse sagt
Och jag trodde jag borde va trygg
Vi gör det tillsammans, och hon har min rygg

Åh, shit vad jag älskar dig
Trots att jag knappt visste vad de orden betydde
Och det vet jag typ inte ens idag, det gick för fort, vi vände blad
Från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av

Det bästa sex jag haft i hela mitt liv
Jag nästan, jag nästan skäms över att säga det högt
Ibland så skippar vi snacket, vi bara vet vad vi vill
Det kändes nästan överflödigt att använda rösten, okej

Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion
Vi åt och drack och grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vänner som har tagit det till nästa level
Där vi bara hopppades, men fick se vad som händer


För han var bäst, försök att överträffa det, ja
För han var bäst, försök att överträffa det, ja
För han var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks
För han flyger iväg som ett pappersflygplan


Lilla baby, jag kan inte stanna kvar
Jag fuckar upp ditt organiserade liv
Jag har rappat in en massa pengar
Allt du vill kan du få, men ingen trygg framtid

Jag har packat mina saker
På väg ut från vår lägenhet, men snart är den din
Skulle bara vilja krypa ner i sängen
Och säga, säga förlåt för det blev som det blev


För jag kommer som ett yrväder, med ett Höganäs-krus runt halsen
Och vinner ditt hjärta, men flyger väg till nästa
Så fort jag som jag anar något ansvar

För jag fattar mycket, mycket väl
Och blodet i mina ådror kommer från min pappa
Men jag vägrar starta ny familj så fort det går dåligt

Det sociala arvet får rätt igen
Och det går ut över min bästa vän
Jag älskar dig, så vi kanske, kanske, kanske syns igen


För han var bäst, försök att överträffa det, ja
För han var bäst, försök att överträffa det, ja
För han var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks
För han flyger iväg som ett pappersflygplan

För han var bäst, försök att överträffa det, ja
För han var bäst, försök att överträffa det, ja
För han var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks
För han flyger iväg som ett pappersflygplan


Lite sen med låten men den är förjävla bra, har lyssnat på den på exakt varje lektion hahah.


Härligt!

Åh så skön dag! Solen skiner och jag är utvilad, as nice! Även fast jag var hos tandläkaren runt 08.00! Hursomhelst, idag går jag till 4 sedan hem antar jag =) Åker till skolan strax, vi höres!


Fucking sick!



Är på ett mycket irriterat humör just nu och den där jävla videon gjorde ju inte saken bättre. Skulle inte tveka en sekund på att slå in pannbenet på kärringen. Jävla f*tta. Misshandla ett barn som inte ens är 1 år? Fucking kärring säger jag bara.


Längtaaaaar!




!?

Åka till London & shoppa eller en systemkamera? Hmm...


YES!

YES! Proven är tydligen till på torsdag så jag har GOTT OM TID. Fan vad härligt! Slipper stress-plugga osv, hur skönt som helst! Sitter och lyssnar på musik just nu, måste duscha. Ska sola imorgon istället, på morgonen. Börjar 12.30(?) imorgon men har tandläkartid 08.00(TYPISKT!) men tandställningen ska av, och på med en annan, den nya är AS BEKVÄM! & solariumet ligger precis bredvid "kliniken" så det blir solning efter =) Sedan hem & blogga, fixa mig osv.


Dagens planer!

Kan inte sova. Måste upp tidigt idag! Åka och sola, duscha, plugga GALET MYCKET! Har 3 (stora) prov nu på måndag, LIV ELLER DÖD! Allvarligt, måste få riktigt bra resultat på dom här proven.. Känns som om jag inte kan någonting alls.. Fan fan faaaan! Borde jag inte ha lärt mig av alla mina tidigare misstag? Man börjar ju undra. Nu ska jag iallafall fortsätta läsa Aldrig fucka upp, så sjukt bra! Vi höres imorgonbitti innan jag åker & solar, ha det grymt!


...



Beställt..






Beställde precis det här från H&M, as nöjd! Är väldigt tidigt ute efter sommar kläder men dom tar slut så SJUKT fort! Måste passa på.. Tack mamma!


Igår:




Har värvat 2 pers till Twilight zonen nu ;) Haha nej men, Anna & Sanne tyckte filmerna var bra(eller Anna orkade bara kolla på 1an, idiot..) Mysigt vare iaf!


Gått ner i vikt!?


Reeeen perfektion!

Jag har gått ner i vikt, käkat pizza varje dag i 2 veckor och ändå gått ner i vikt? Tänkte efter lite, men har ju sprungit som en dåre mellan alla bord, hämta trasa, ta bort disken osv. Tänk att få gå ner i vikt, käka pizza och få BETALT för det, how nice? ;) Nej men, nu blir det till att skaffa gymkort(om jag orkar!), promenera, jogga och sedan kanske.. Äsch, ni får veta senare. =)


Varför man inte ska kolla på Nalle Puh

Nalle Puh: En halvnaken björn, livnär sig på honung. När honungen är slut så snor han från andra, ska det verkligen vara så? Uppmana till stöld, ska de vara en förebild?

Nasse: En nazist , dom har en nazist med i serien. Det är något som är fel. Här kämpar vi för att stoppa NFS:s framfart i Sverige och har helt glömt att en av våra mest populära serier har en nazist med i bilden. Bilden av att Nasse är feg och rädd för allting är bara en yttre mantel. Egentligen sitter han och smider planer om att ta över världen och skapa den perfekta rasen.

Tiger: Han hoppar helt oskyldigt på folk? En uppmaning till våld! Ni vet hur det är på gatorna, våldet och titta på Nalle puh går hand i hand.

Kanin: Han har damp, får raseriutbrott helt utan anledning. Står och hoppar och skriker som om han vore galen! Som han är.. Också en figur som fördummar barnen när domsitter och tittar.

Ior: En manodeppresiv åsna, ingen bra förebild. Folk känner igen sig i Ior. En uppmaning till självmord.

Uggla: Läser sagor för barnen och tar fram sin leksak, helt klart pedofil.

Sorken: Jobbar nattetid i underjorden. Helt klart en langare som säljer knark till alla djuren i skogen.

Spindeln i nätet: Har sin egen maffia och dominerar i skogen.

Kristoffer Robin: Han pratar med gosedjur, det säger väll allt!?!



Väldigt gammal men fortfarande lika jävla rolig, hahaha.


In the heat of the night



Sommarlåt for real


SHIT!




Allvarligt. Kolla H&M's BARNmodeller, hur snygga!?


Senaste shoppingen..


Rosett-hårspännen, diadem, armband & vanligt vitt linne, köpte det i fredags


Converse-inspirerade skor, låga =) tycker inte att det är lika mycket värt att betala 700 spänn för ett par låga Converse som det är för ett par höga, dont know why... Kommer iaf bli snyggt med bruna ben, korta shorts linne och keps i sommar =) Mamma gave them to me =)

THE BEST! Riktigt grym bok, redan fast efter 2 sidor(läst 25 dock..) tack mamma =) 
Heeeeh.. Fick denna av syster, LOVE.


!


HAHA, DET TOG SIN LILLA TID..


Skolan har fem olika namn på fiskpinnar för att kunna ha det varje vecka.
Plugga? "äch gör de senare" Prov... "fan ni gav ju oss knappt tid..."
Vi som dricker Red Bull men aldrig får några jävla vingar
I hate it when Voldemort walks into the room, and my scar starts hurting.
Vi blev lärda att gå och prata och nu ska vi sitta still och hålla käften?
"DINNERS READY" you go downstairs,and its still in the oven..
Vi som låtsas att vi inte ska med tåget när vi inser att vi inte hinner
Vi som smäller igen dörren när jehovas vittne knackar på
Vi som hatar att få bullar i ögonen när vi är ute och flyger
Vi som undrar varför mördarna i skräckisar alltid hinner ikapp fast de går
Vi som vill leka i ICA Maxi Haninge nya klätterställning men är för gammal
vi som tror att inget kan döda oss när vi ligger under täcket
Vi som sjunger fast vi inte kan texten
"Yes mum im nearly home!" *Hang up*... shit, i better leave now.
For us who have dyskalkyli in math!
Fuck The War In Iraq, We Have To Catch Voldemort 
Vi som tar med böckerna hem även fast vi inte tänker plugga
De e luuunch!
Vi som hatar den obekväma familjestämningen vid en sexscen i en film.
F.I.N.A.L.S. = Fuck I Never Actually Learned This Shit
Vi som hatar mittfilsidioter!

At first, I got jealous. But then I realized, she's ugly.
I hate to get BUSTED!
Vi som kollar facit och försöker sedan komma på en rimlig uträkning
I don't care if there's a fridge full of food! THERE'S NOTHING TO EAT!!
Old enough to know its a bad idea, young enough not to care
50 notifications later, i wish i never liked your status
I Hate It When Parents Get Serious About Something Funny You Tell Them
The feeling you get when you understand something in math class.
When i was little i slept with all my toys, afraid the others felt left out
Go out .Look Perfect.See No-one. Go out Look Like CRAP. See EVERYONE
Everything seems louder when you're trying not to wake your parents
I love it when i get into trouble & Akon lets me blame everything on him
Its funny how sitting "boy girl boy girl" used to be a punishment...
Mom, I just woke up. Dont talk to me
Vi som svär på minst 3 olika språk när vi dampar
HATE BEING THE ONLY BLACK PERSON IN MY CLASS.....
God made Heaven and Earth, and the rest was made in China.
Saying ' No it's ok' but inside 'FUUUUCKKK YOUUU'
Mom, I'm hanging out with friends, not smoking weed.
Fine, dont laugh at my joke. make me look stupid. I hate you.
"Can I Borrow a Pen?" "Sure." and then you never see that pen again...
People that don't know me think I'm quiet, people that know me wish I was
Mom, dad, things have changed since you were a teenager..
I Knew That Song Before It Was Popular
The question was easy until I read "explain why"
Even when I have absolutely nothing to do, I still don't do my homework
Vi som inte gillar människor
It's Because I'm Black, Isn't It?
I wouldnt steal a car, But i'd download one if i could
Vi som hatar när folk stirrar när man kommer in i klassen


De roligaste är nog:
Osama Bin Laden - World Champion of Hide and Seek since 2001
If the people in movies would have listened to me they would still be alive
Trying To Tell My Parents A Funny Story ... And It Turns Into A Life Lesson
Vi som kollar facit och försöker sedan komma på en rimlig uträkning
Pretending to think when the teacher is looking at you
I know your right, but I am NOT going to lose this argument .
jag är inte rasist, jag är en pianist, jag trycker ner både svarta och vita
Saying "OH I GET IT NOW" just so your teacher goes away.
You say something funny & then someone says it louder & gets the credit.
Walking the wrong way but not wanting to suddenly turn around & look weird
realizing you're wrong in the middle of an argument but continuing to argue
No matter how prepared I am, I get a massive shock when the toast pops up!
Is ..3x-7y+(1/2) b.. really gonna help me in life?
I will wake up on 12-21-2012 and say "Bring It!"
I hate it when my friends add my other friends, who they dont know!
Vi som inte fick Brevet när vi fyllde 11(HAHAHA, HOGWARTS BREVET!!)
Vi som väntade på brevet från Hogwarts när vi var 11
Ryssen kommer!
Vi som blir fula på bild men är awesome i verkligheten




Men den absolut BÄSTA är fan den här! HAHA, TUUUUUUNG!!
The feeling you get when you understand something in math class.

Grym fredag!

Först "jobbet" - sista dagen. Kommer sakna det EXTREMT!

Sedan city, Sanne ska shoppa tror jag, kanske får med mig något, well see!

Vi drar oss hemåt runt 5 och hemma runt 6, då blir det myskväll med syster & Sanne =) Gissa vilka filmer vi ska kolla?!?!

Heeeeeeeh.. Stjärna i kanten till dom som gissa rätt. DOM VILL INTE SE DEN EGENTLIGEN =( Men dom MÅSTE, dom har fel om filmen. Vampyrer ♥ Nej men, Twilight 1(eller vad den heter) & New Moon ska vi se på TV, ska koppla in en sladd och sedan bara käka en massa och kolla.


Plugg Arne

Orkar inte plugga mer för idag! Igår satt jag 4 timmar i sträck och jävlar vad jag kan nu! Måste verkligen få bra betyg till sommaren. Kommer liksom inte kunna slappna av på sommarlovet..(helt ärligt så KLART SOM FAN JAG SKULLE KUNNA SOFTA GALET PÅ SOMMARLOVET MED DÅLIGA BETYG!) men det känns inte rätt.. BTW, min NO lärare hade gett mig beröm för hur duktig jag är på no:n(what?!?!?!?!?!). Eller, jag är faktiskt ganska bra. NO har blivit mycket roligare med den nya läraren, aja. För mycket information? Yeye.


!



Kass uppdatering, ye ye. Men måste plugga. Sedan ska jag ut på en lååång promenad. Bara tänka lite sådär. C ya


If I say shut your eyes..

Hursom, ska träffas 25 som alla andra dagar och sedan dra oss mot jobbet. Nice, syrran ska komma och käka idag också =) Ska nog dricka te idag på morgonen, har lite ont i halsen sedan blir det COLA =D Haha, man borde ju passa på!? Daah.. Är helt klar så ska nog dra på mig jackan och bara softa.. I 5 minuter haha.


Twilight. I. Mitt. Hjärta. Hur FAN kan 2 filmer vara så bra? Jag är besatt.

(Är typ 2 år efter med den här filmen men WTF gav aldrig den en chans förut men nu.. CANT WAIT TILLS ECLIPSE KOMMER UT.. Åhh..)


Nu gäller det......



Mamma har precis varit och handlat och daaaaaaamn, jag kommer bli fet. NU SKA JAG TA MIN TWILIGHT OSKULD!!!!!!! Vet inte om jag ens kommer kunna kolla 5 minuter av filmen, den verkar så keff... VAMPYRER!? BLOGGAR LATER!


Plugga!

Kom hem för någon kvart sen! Drive-In blev det och sedan hem och äta! Sitter och lyssnar på musik och ska strax fortsätta med det skriftliga provet, får se hur det går =)


Snabbt!



Pappa hämtar mig om 20 så ska dra på mig kläder och brillorna åker på, håret är smutsigt så får knyta det, hinner inte duscha precis. Vi höres!


Love is noise



Snacka just med mamma, visade allt jag måste köpa den här månaden och det mesta är över nätet.. Nu är det klart iallafall och ska beställa det om någon vecka, grymt. Måste köpa en system och kameran jag ville ha har stigit i pris men skitsamma!! MÅSTE PASSA PÅ, så det blir snack med pappa imorgon, MÅSTE ha den.


Ny design..



Tjena folket!

Har ny design, fixade lite med den och det blev såhär till slut, helt OK. Är inte trött alls så kanske bloggar lite till =) Möblerade om mitt rum igår och det är as nice nu, mycket större ser det iallafall ut.. Imorgon ska jag träffa farsan och vi ska nog bara äta & snacka, grymt!


Ey Paulina, watcha doin?

Vaknade runt 12 imorse, fixade mig, drog till centrum med Sanne & fikade, träffade Emma och vi drog och kolla hockey, Haninge-Värmdö =) Kollade inte klart, pappa hämtade mig och vi snackade bara en massa. Skönt, nu känner man sig lite lättad iallafall, aja hursom kom hem, snackade med mamma(lättad igen) och har bara suttit hemma, är dödstrött och varför vet jag inte! Praoen dödar en men det är värt det! Kommer sakna det big time.


SYSTER!


Jag har helt klart världens bästa syster, jag svär! Vems syster ger pengar till en spontant, liksom "gå och fika"? När hon lånar ut till mig behöver jag inte ens ge tillbaka pengarna för hon säger "spara dom! Jag bryr mig bara om att du ERBJÖD dig att ge tillbaka pengarna", hon laddar på mitt Comviq kort, köper saker till mig och ger mig t.ex. presentkort. HON ÄR SÅ JÄVLA BÄST!! Men självklart är det inte bara det, hon är så SJUKT smart, att bara prata med henne i ca 10 minuter gör mig till.. skolans smartaste elev? Nej men helt seriöst, hon berättar alltid så sjukt intressanta saker osv, sen bryr hon sig om mig väldigt mycket och det är pricken över i:et. Jag älskar dig, det finns ingen bättre syster än dig, handen på hjärtat!


Dagens shopping




Ringde pappa efter "jobbet", fick lite pengar, köpte den snygga skinnjackan(som i princip HELA stan går runt med!!) och en foundation. Sen träffade jag världens bästa syster och hon gav mig ett presentkort på H&M lite spontant, men den har jag ej slösat ut än, ska nog spara den till när någon sminkprodukt tar slut eller så.


Dagens!



+ min bruna "frans"väska och Burberry kepsen. Skinnjackan köpte jag idag.


Have 2 have..



Måste beställa det här den här månaden! Väskan och kappan tror jag kanske jag kan köpa i affären så får åka och kolla om den finns. Den svarta jackan vet jag inte riktigt om jag ska ha, men resten MÅSTE jag helt kalrt köpa!


(Roligt) plugg, faktiskt..

Sitter och pluggar inför NO provet nu, eller gör det skriftliga just nu. Det här är fan sjukt intressant och man lär sig MYCKET mer genom att läsa på internet! Tog 40 minuter för mig att bara göra 1 frågan men daah? MVG!? Nej men måste helt klart få ett bra betyg på det här provet för hittills är det faktiskt rätt bra =) Hursom, måste fortsätta. JAG ÄR JU FRAMTIDEN! ;)


Matintag, haha ;)

Frukost:


Lunch:


=)


Träffade pappa efter praoen idag och fick med mig det här, sånt som FAKTISKT behövs..


Dagens outfit


!

"Dom säger att Sverige är ett bra land, samma land som mörda Palme och gick på hans begravning."


SAKNAR!!



Blont och eget långt hår, det kunde fan inte bli bättre..


Lite bilder..










Memories will never die




It always something in the way..


!

"En vandring på tusen mil börjar alltid med ett steg"


Onsdag!

Tjena läsare!

Är inte lika trött idag som jag var igår. Somnade runt 19.00 och vaknade inte förrän 07.40 nästa dag, how nice? Hur jävla nice som helst. Sedan blev det "jobbet" och det var as kul, kan ju säga att vi ligger på level 7 nu.. Haha, vi ser det som ett spel, ifall ni fattar.. Hursomhelst, ska nog plugga lite(JÄTTE LITE) snart, blev ju aldrig av igår. Sedan ska jag duscha. Så får det bli, men ska fortsätta sitta framför datorn någon halvtimme till =)


;)


!!!

Tired as hell. Vill sooooova.


Inte på topp...

Har huvudvärk, är allmänt hängig, har träningsvärk och är trött. Ska inte träna hemma heller, kanske gör det lite senare. Just nu ska jag ta en liten powernap sen blir det till att plugga! Får se hur det går, ska ju plugga lite varje dag så det ska nog gå. Nu ska jag dricka mjölk som jag gör nästan varje dag, älskar det!


Chill at homeee =D

Kom hem för 2 timmar sen ungefär =) As fint väder det var idag, plusgrader och allt! Satt och käka pizza i solen bakom restaurangen, hur nice som helst! Skön dag idag, men ett riktigt slitage jobb som syrran säger att det är. Har skit ont i benen, helt utmattad från midjan och neråt, mina fötter är helt DÖDA! Sitter med ett fotbad nu, haha. Idag blir det ingen träning, tycker bara att träningen har blivit så jävla lame! Hahahaha en SHOW!? Det är en fucking sport, man ska inte åka på någon jävla gala och ha en SHOW!? Wtf!? Fuck it! En annan klubb blir det eller så är jag off.


A different kind of pain



Before I let you go, give me just one more night to show you just how I feel.
I lost all my control, if it takes my whole damn life I'll make this up to you.
Kind of like the waves, that roll their whole life towards somewhere crashing it on the shore
That's blown in by the wind that carries the clouds to hide my wish on a fallen star

A different kind of pain, is someone there to hold you
is someone there to take you away from me.(x2)

I tried to let you go I wish I could turn back time and show you just how i feel
i needed you to know, if it takes my whole damn life i'll make this up to you

Kind of like the waves, that roll their whole life towards somewhere crashing it on the shore
That's blown in by the wind, that carries the clouds to hide my wish on a fallen star

A different kind of pain, is someone there to hold you
is someone there to take you away from me. (x2)

Before you let me go away
Before you let me go away
Before you let me go away
Before you let me go

I needed you to know

A different kind of pain, is someone there to hold you
is someone there to take you away from me

A different kind of pain, is someone there to hold you
is someone there to take you away from me

A different kind of pain
A different kind of pain
It's a different kind of pain
It's a different kind of pain
Before you let me go
It's a different kind of pain
I need you to know
It's a different kind of pain
It's a different kind of..



Next PRAO..

Måste säga att vi måste ha helt klart hamnat på bästa praoen. Har ni någonsin spelat typ Café world eller något? Typ så är det fast tusen ggr roligare! Gah, älskar när vi får bråttom! & jag som verkligen inte tål stress men det här är GALET!! Tanken att få tjäna cash och har såhär kul är inte dålig. Hursomhelst, är klar! Drog till salongen igår, blev jätte nöjd =) Nu blir det jobb och mat! Haha, det blir det mycket av ;) Ha det grymt!


Imorgon!

Imorgon vaknar jag tidigt, inga sovmornar längre! Valde tiderna 9-15, kunde ju valt 10-16 men det första kändes skönare så.. Ska lägga fram kläder och sånt! Kolsvarta ska vi vara. Lockat löshåret har jag också gjort, men lär ju ha uppsatt men skitsamma =) Efter "jobbet" ska jag till salongen och ÄNTLIGEN noppa ögonbrynen!! Usch hatar allt som har med ögonbryn att göra, haha. Sedan ska jag nog träffa pappsen =) Fick lite pengar av honom idag, han var här i några minuter för att hämta syrran, de skulle åka skidor. Men men.. Onödig information. Vi höres, imorgon in the morning eller senare på dagen. Ha det grymt!


Saknar dig gumman & de där dagarna =)


Köket...



Just nu köket.. Lagar kroketter åt mamma. ProffskockeN ;)


Snart klar..

Klar med det mesta, ska lägga fram kläder till imorgon. Då blir det prao! Galet kul ska det bli, med bästisen också. =) Kommer ihåg när vi gick i olika skolor och då var det alltid "vi MÅSTE praoa tillsammans, även fast vi går i olika skolor" men nu går vi ju i samma klass & allt ;) Hursom, ska platta håret snart och städa mitt rum. Bloggar senare, adios


"Planer"...

• Duscha
• Fixa/vårda håret
• Sätta på lösnaglar
• Plugga lite!
• Städa mitt rum
• Lägga fram grejer till imorgon


Fortune cookie


Nytt..



Köpte ett par lackleggings idag, hittade inte tröjan i min storlek 2 bad men whatever.


Nytt...




Fick med mig det här hem istället för det fula armbandet, var nog inte så fint egentligen och definitivt inte värt pengarna. Halsbandet är grymt fint i verkligheten & piercingen också, lite dålig skärpa bara. Men kan ta kort på dom en annan dag..


Lördag!

Tjena! Skön dag idag. Sitter i köket och steker kroketter haha, först tänkte jag sätta pizzan i ugnen men det är miljarder kolhydrater i pizza så..(eller vad jag vet iallafall). Så det blev kroketter, som kanske inte heller är värlens nyttigaste men fan tyvärr det enda jag kan laga själv. Nu är dom klara så ska sätta mig och äta, har varit och handlat godis också(...fan), en grymt bra film idag på TV! Så Sanne kommer över och vi ska se den tillsammans, skriver om den i ett inlägg snart! Måste hinna plugga också, så vi hörs lite senare, ciao.


I feel perfectly fine!




Dagens, + jacka, väska och mössa =)


Mars 2009.. Mars 2010!

Kollade igenom alla mina gamla bloggar lite. Läste lite och kom till Mars 2009. Säger bara DAMN vad lycklig jag var då! Inte för att jag mår dåligt nu eller så men det är bara lite mycket just nu. Allt var bara så ihop-pusslat då haha. Inte en enda bit fattades liksom och nu.. Äh, jag vet faktiskt inte. Förövrigt så tror jag att jag har lite koll på skolan nu, ska plugga dagligen, ta igen allt jag missat. Kommar vara mycket men liksom..? Vill ju inte vara någon jävla random när jag blir äldre, daah..? ;)


Den HÄR låten spelade jag igenom HELA mars! Den är fortfarande lika bra by the way.


Visste du ATT..?



• Att skratt producerar 5 procent mer energi än skrik.
När en människa har levt i tio år, har hjärtat slagit nästan 400 miljoner gånger.
I Virginia, USA är det olagligt att ha sex med lamporna tända.
Den röda pricken på 7UP kommer från dess uppfinnare. Han hade röda ögon för att han var albino.
Oprah har sex tår på ena foten.
Det går 525600 minuter på ett år.
En människa skrattar 40 gånger om dagen.
I USA är det sjunde mest använda ordet Coca-Cola.
Det vanligaste namnet i världen är Mohammed.
• Det finns över 500 namngivna fobier. En av de mer sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd.

Lite onödigt sådär.. Men visste inget av det där faktiskt.


Modeblogg? Skojaaaaa...

Helt ärligt? Vad är det jag bloggar om? Från resor till kläder till min rygg!? I vilken kategori kan man sätta min blogg i? Helt ärligt. Knappast mode, KNAPPAST resor och heller inte.. ryggont, haha... Men det är väl vad en blogg ska vara om? Ens liv nerskrivet i text, tankar, drömmar osv...? Guess so. Annars är jag fan helt ute och cyklar..


Rygg... Haha GALET INTRESSANT!



Lite random bild sådär men fick mig att tänka på min RYGG, haha.. Har så sjukt ont i den hela tiden och det är inte sådär att man har sträckt sig eller något utan mer sådär konstant. Funtat på att dra till en massör och försöka få bort det men känns mer som en idrotts-skada eller så. Kanske från tiden då jag gick på gymnastik och nästan fick en hjärnskakning(eller jag fick nog det?) och hade galet ont i ryggen flera veckor efter, minns iochförsig knappt den tiden bara att jag fick jävligt ont i skallen, men nu snackar jag om helt fel saker som vanligt.. Nä massör blir nog bra ändå ;) Så... Boka massage nästa? Eller naprapat först dåra..


Have 2 have..



Skinnjackan, bikini-överdelen, ringen & parfymen MÅSTE jag köpa, resten är bara något som jag köper om jag får cash över. Fast måste köpa mitt efterlängtade armband först =) Måste beställa det mesta på internet, och leveransen kommer förrän i början av APRIL!? WTF!?


!!!!!



SÅ SNYGG!


Morgondagen..

Imorgon måste jag vakna runt 11 för att boka tid på salongen, måste noppa ögonbrynen(for SURE) sedan träffa daddy och ja.. få pengar och bara träffa honom och sedan ska jag mot stan med Sanne =) Måste köpa ett armband jag såg förra gången jag var i stan. Vet inte riktigt om det är värt pengarna men skitsamma det där är verkligen ONE OF A KIND haha. Äta i stan tänker jag INTE göra med tanke på att det bara finns fet mat där och den perioden är SO OVER för mig!! Tyvärr =(


!


Jogging.. Nu.. Fast nej..



JOGGING! Kan inte all snö bara smälta? Visst december & januari men.. mars? Hell no. Blir mycket jogging nu när våren kommer, inte så skönt att springa nu i snön och har inte hunnit skaffa ett par sjysta jogging skor heller. Fast nu måste jag iochförsig fokusera på skolan men bäst pluggar man när man fått i sig mycket frisk luft =) Så, när våren är här blir det jogging sen pluggning.. Låter fine! Snö jävel..


Pappa hemma =D

Hej läsare och förlåt för keff uppdatering.. Vad jag gjort medan jag inte bloggat? Igår var jag hos läkaren sedan låg jag hemma och kolla på min favoritserie, idag var jag hos dietisten(lider inte av fetma eller något haha.. snacka om vad jag KAN äta och inte kan äta) sedan laddade mamma över lite pengar så jag åkte och köpte en ny mascara. Känns som om mascara är det enda jag slösar på nuförtiden? Har köpt 3 mascaror de 2 senaste månaderna. Fast de andra två var bara impuls-köp, eller nej inte riktigt, den första behövdes. MEN NU HAR JAG IALLAFALL MIN FAVORIT MASCARA IGEN! Den är verkligen BÄST =D

Förövrigt så har jag ätit, ätit och eh.. ätit. Pappa är hemma så jag bad honom komma hit med cheez ballz och Coca-cola(självklart köpte han PEPSI men men..) tack som fan ändå. Ligger säkert någonståns på 80kg+ nu men det tränar jag bort ;) Hoppas jag..


Dagens "shopping"







Allt är som vanligt snyggare i verkligheten, keff kamera! Men systemkamera next?


Måndag.. Lov ;)

Chenaaa!

Har varit i stan nästan hela dagen med bästisen och fått med mig lite småsaker.. 2 ringar, 1 läppglans, 1 piercing, 1 väska och shampoo & sånt. =) Vi käka lite här och där också, ångrar det i efterhand men skitsamma.. ;) Hursom, ska bege mig till Sibylla nu och käka IGEN!! Haha, ibland är jag ett jävla fetto alltså, kommer bli sumo snart. Lägger in biler på det jag köpt senare nu blir det MAT!!


System? YEAH!



Har hittat en bra systemkamera för ett hyfsat pris! Eller syrran hittade det åt mig och jag funtar på att köpa den. Borde investera i en riktigt bra kamera har jag märkt på senaste tiden, inte för bloggen, delvis kanske men det kommer hända en del saker framöver då jag borde ha en bra kamera by my side. Den här kameran har 10,2 megapixel och hur nice är inte det? Finns självklart bättre men känner mig inte riktigt taggad på att köpa en kamera för 14 tusen.. Så.. Den här kameran blir det nog(om det blir en kamera).


Skorna..



Du som fråga. Såhär ser skorna ut på, fast dom är fortfarande MYCKET snyggare i verkligheten. Får ingen bra bild på dom tyvärr.. Men yeah whatever nu vet du på ett ungefär iallafall.


LOVE IT!



Nya favoriter(dock är det systers skor men det är skitsamma). Allt hennes är mitt och allt mitt är inte hennes, y'all know the rules =D SÅ JÄVLA SNYGGA!! Lite ovanliga dock men det är det jag gillar med dom..


RSS 2.0