Dagens fundering

Dagens fundering: hur brutalt kan det bli i Sverige? Nästan så att man borde införskaffa sig en AK47 för att slippa kolla över axeln på kvällarna. & allt pga sjuka fucking människor som inte har något annat för sig. Senast jag var på SÖS såg jag en skylt med en pil där det stog "Mottagning för våldtagna kvinnor" jag stannade fucking upp och tänkte "vad fan är det som händer?". Ska det verkligen finnas mottagningar för våldtagna kvinnor? Jag menar, måste en kvinna verkligen gå orolig på Sveriges gator för att hon kan bli våldtagen!? Skrattretande.

Respekt till svenska poliser. Respekt till aina som ni kallar det. Sure, vi lever i ett samhälle där pizzaleveransen kommer före polisen men 8 av 10 poliser gör vad dem kan. Så, hata inte. Du skulle inte kunna göra det bättre själv. Respekt till svenska sjukhus också. Respekt till folk som gör allt vad dom kan för att stoppa våld, våldtäkt och annat skit. Respekt till er som VÅGAR kämpa för det rätta.


Köpt:


Det här köpte jag för cirka en vecka sen, lite sen med att ladda upp men men.


Städa - just det..





Mitt hår:


Så ser mitt hår ut just nu, mitt huvud ser inte ut som en boll. Eller? Jaja. Syster slingade mitt hår så är ganska nöjd nu, funderar på att slinga det en gång till och då kommer det bli riktigt blont men är inte säker. Efterlyst på TV nu, fan vad mycket som händer i Sverige nu, illa. Riktigt illa faktiskt. Hursom, vi hörs nog lite senare ska städa lite i mitt ny möblerade rum och sen bara softa =)


Update

Håller på och möblerar om rummet med EN arm. Riktigt tungt faktiskt men men, är ganska nöjd nu. Behövde lite förändring, måste städa också men det ska mamma hjälpa mig med när hon kommer hem, kan inte vika kläder med en hand.. Gossip Girl börjar nu så ska ligga i sängen och kolla på det nu, vi hörs någonstans mellen halv 7-8 =)

Nu:


Pizza =)

Nu ska jag ut i spöregnet och köpa pizza. Har varit i stan en snabbis och fick med mig hårfärg(eller blekning rättare sagt) och en slinghätta tror jag att det heter. Skulle egentligen kolla på bio med tjejerna, fika osv. men det kom lite saker i vägen så jag åkte hem med gråten i halsen. Men vad gör man? Jag lever iallafall. Mitt liv går vidare, med eller utan dig..

Min buss går strax så jag måste springa men vi hörs mina fina läsare, hoppas ni har det riktigt bra allihoppa, puss.


Min mamma

Mamma. Hur kan man vara så underbar? Jag har aldrig riktigt förstått hur mycket hon faktiskt betyder för mig. Hur mycket hon bryr sig. Hur jävla bra hon är. Och jag skäms. Jag skäms så extremt jävla mycket för alla gånger jag slagits, tagit sönder saker och smutskastat dig. För fan vad underbar du är. Genom eld och vatten kommer jag gå för dig mamma, för du är det absolut finaste i mitt jävla liv. Jag ska hjälpa dig, jag ska kämpa med dig och jag ska kunna leva med dig utan att bråka. För jag har just insett hur äcklig jag är. Hur otacksam, hur idiotisk jag är. Det är något jag försökt undvika att inse. Men jag är glad att jag insett det nu. För nu, äntligen, kan jag börja leva som en normal människa. Utan sönderslagna knogar, utan spasmer, utan hat. Det är sjukt att det tagit 4 år för mig att förstå hur värt det är att leva sitt liv. Jag kommer aldrig bli perfekt, men jag kan alltid bättra mig. Jag älskar dig mamma. Av hela mitt hjärta. Utan dig är jag noll. Som en motor utan bensin. Jag kommer aldrig, aldrig bli som du vet vem. Jag är på god väg men jag sätter ett stopp nu, du ska aldrig behöva lida mer mamma, för du förtjänar inte att lida. Jag säger inte "jag älskar dig mamma tills mitt hjärta säger stopp". Jag kommer inte sluta älska dig för att jag dör, jag kommer älska dig för all jävla framtid, om 10000 miljoner år kommer jag ändå älska dig. Min mamma ♥


Jeans, shorts..


Allt från
Bubbleroom.se


Spricka, nice!

Har flygit av cykeln, bokstavligen. Spricka i armbågen, nice ha? Inte riktigt. Alltid allt som ska hända MIG. Det är verkligen så. Ställer jag mig i en kö som verkar snabb blir den plötslig seg. Ska jag gå och köpa en tröja så är den slut i hela Skandinavien. Ska jag cykla så är det min cykel som helt plötslig pajar. Why God? Är iallafall helt orörlig i vänster arm, har galet ont, försöker att inte tänka på det men det går inte, gör ont även om jag slappnar av. Aja, skitsamma, idag har varit en rätt OK dag. Förutom massa skit som hänt + min finfina vurpa men jag lever, och det är väl allt som räknas.


Videos @ Aftonbladet


Seriöst, hur coolt är inte det häääär? Varför vet jag inte riktigt men att folk kan göra så mycket, dom har iofs inte åstadkommit något med det här men man kan ju protestera på flera olika sätt. Skulle fått panik om folk ramlade runt mig sådär, vad ska man göra liksom?

Det här, det är ju bara sjukt? Allvarligt en 2-åring röker? Snacka om att allting börjar gå för långt.. Snart sitter väl nån unge i sandlådan med en joint och en bärs, skulle inte precis förvåna mig..


It is all about you

Du är den viktigaste personen i Ditt liv. Du är den som alltid finns där för Dig själv. Du är den som ger Dig kraft att orka. Du är den som tar Dina beslut, bra och dåliga. Du är den som kan ändra på Dig. Du lär dig av Dina misstag. Du bygger upp Din kunskap. Du förbättrar Dig på saker. Du är den enda som kan se till att Du klarar det du vill. Du är den som gör så Du känner dig lyckad. Och det är bara Du som kan leva Ditt liv, ingen annan.


Tattoo i oktober..





Ska tatuera mig efter sommaren på vänster axel, hos pappas kompis(nej, inte någon random tatuerare). Det blir LIII•LIX•LXXXIX som står för 53•59•89, året då min pappa, mamma och syster föddes. Det absolut viktigaste i mitt liv. Måste bara gymma hårt september-oktober och tatuera mig i slutet av oktober. Lär ju inte växa mer så tatuering lär ju inte bli "utdragen" eller något =) Lär ju göra ont men det är värt det. La familia, vad gör man inte för dom? Även om jag är sur på dom 99% av tiden och just nu är allt bara skit men det blir bättre.


Ledsen..

Ledsen för galet keff uppdatering! Men vad gör man? Skola.. Fick reda på att jag måste gå i sommarskola också, hur kul är inte det? Haha, kommer knappast gå. Jag har inte ens fått chansen att göra 2 prov så sätter dom mig där? Ska plugga matte HELA helgen och få G/VG på dom här 2 proven och då har dom inte ett skit och säga till om. Aja, orkar inte tänka på skolan nu har precis gjort klart min deckare så klar för dagen. Fan nu blir det skolsnack igen, så jävla trött på skolan. Kan den bara tagga.. Den dödar mig och jag gör ingenting ens. Eller jo, MEN VAFAN NU BLIR DET SKOLSNACK IGEN.


Sitter o pluggar matte, har prov imorgon, ...

foto0490 (MMS)

Sitter o pluggar matte, har prov imorgon, ganska kefft. Har varit ute idag, imorgon har jag idrott, möte med lärare, matteprov, franska o sen frisören, woho :)


Tuesday

Mobilbloggade under dagen men inte fan kom det fram såg jag nu, skit irriterande! Aja, jag tvingade Sanne till biblioteket med mig vi åt på Subway och sen pluggade vi, har regnat hela dagen förvörigt men det funkar. Sen gick vi till Sabis och hon köpte kladdkaka och bjöd mig, snällt va? Sen tillbaka till biblioteket och plugga. Efter någon/några timmar drog vi oss mot solariumet och jag solade, fa-an vad varmt det var. Sen till centrum IGEN och jag köpte 2 grejer, visar de i något inlägg snart.

Har precis gjort torillini(jag lyckade, otroligt..) och ska snart plugga lite till tror jag, vette17 om jag orkar men det visar sig. Ska sätta på mig mjukisar och städa lite i mitt rum, bloggar senare.


Goooooood morning

God morgon bloggen =)

Ska dra mig mot biblioteket snart för att plugga där, efter att jag pluggat klart ska jag iväg och sola, det var ett tag sen. Har galet mycket plugg måste satsa nu i slutet, det är inte försent som vissa säger, behöver bara få ett bra "avslut" i ämnena. Aja, gotta bounce, mmsbloggar under dagen.


-



Mina snögga vener


Idag var en fin idag, just nu borde jag plugga men nä. Puss.


Planer:


Måndag: Skola, sola, plugga & cykla
Tisdag: Plugga, cykla
Onsdag: Skola, plugga, löpa
Torsdag: Skola, FÄRGA HÅRET!
Fredag: Skola, träffa pappa =)
Lördag: Bio tror jag
Söndag: Nothing


Sverige & Ryssland, bra jobbat =)

Sverige -  brons, Ryssland - silver. GRYMT! Synd att Ryssland inte vann men vi kanske inte riktigt räckte till denna gång, nästa år så ;) Sverige fick in massa snögga mål så plyzzpoäng till dom, awesome. Förövrigt så är jag inte trött alls. Kan bero på att jag vaknade runt 1 idag =) Denna vecka kommer bli nice, tuff men nice ändå!


♕ Paulina


Eller kanske handleden? Patrioten #1!


Mitt liv om 7 år:





Tennis!



I höst är jag igång med tennisen igen. Kommer gå 2 gånger i veckan i min "förra" klubb och 1-2 privat träningar. För utvecklas mest gör man ju när man tränar privat, right? Kommer bli kul =) Men först måste jag köpa ett nytt rack och det här från Prince kostar bara 1400 kronor och det är rosa, snyggt va? Måste köpa ny tenniskjol och skor också! Får göra det någongång i sommar, kommer bli mycket tennis i sommar, ska boka bana och köra med pappa(om han är hemma i sommar!).



;)

Om någon slår eller sårar dig..
Tänk då att det krävs
42 muskler i ditt ansikte
för att göra en sårad min

Men det krävs bara 4 muskler för
att sträcka ut armen och nita den jäveln..


@ 2009





Kolla vad pappas kompis köpte till mig, nice eller vad? Som fan. Dom är från 2009 men det är skitsamma.

Störst, bäst, vackrast oavsett vad


Strax hemma :)

foto0481 (MMS)

Strax hemma :)


Hej bloggen.. Sitter hos pappa och äter. J...

foto0478 (MMS)

Hej bloggen.. Sitter hos pappa och äter. Jag och sanne cyklade hit. Vi har precis kollat klart på matchen och jag vill ba gråta. Hare bra


Idag..

19 grader i skuggan idag, fan. Det är kallt. Men ska ut med cykeln och Sanne. Har sagt det förut, för er som vill ha snygga ben: cykla. Det är galet kul också, roligare än att vara hemma med ben-övningar iallafall. Ska som sagt cykla idag och lite senare kanske jag träffa father.

Igår träffade vi Emma & Ewe och vi chillade vid en sjö, laddar upp bilden sen. Sen drog vi till Donken och åt lite. Kom hem, TRÖTT. Sov. Vaknade för inte så länge sen och nu sitter jag här =) Kom på att jag ska spela tennis idag, ÄNTLIGEN! Har saknat det MYCKET. Måste bara hämta mitt rack hos pappa men det gör jag när jag ska träffa honom idag. Nu ska jag bara klä på mig och sen ut med min biiiiiike. Vi hörs senare, jag mobilbloggar under dagen katter =)


Frågor


Där jag brukar noppa mina ögonbryn gör hon bara med pincett men hon vart inte där igår när jag kom så jag gick till en annan och hon gjorde med tråd, och nu i efterhand så kanske det inte var så farligt med tråd för jag är nöjd men när man väl var där då.. Shit alltså..


Kan göra det lite senare, kommentera i det här inlägget om vilka ord du vill lära dig =)


http://iform.se/ =)

Har varit dålig på att svara på kommentarer så gjorde det i ett inlägg som ni ser =)


Tonight

Jag bloggar imorgon istället, är galet trött. Var en nice kväll idag, lite random bara men helt ok. Är så trött att jag kommer dö känns det som, driver inte haha. Vi hörs imorgonbitti, bloggar mycket då, ska träffa pappa men det blir mer mot kvällen, pöss.



One love - Trey Songz ♥


-

Hemma, bloggar snart..

Hahahahaha


Jag dör. Hon har gjort bort sig, TOTALT hahaha. As garvar, vad fan är det här för skit!? A real man?! Öh försök att sjunga som en real woman först tack.. Agnes-Nicole Winter känd som svensk hollywoodfru, du har gjort bort dig. HELT.


Denna dag

Tja bloggeeeeen!

Skola, prov, prov, läxförhör blabla.. Sen mot stan köpa keramikhuvud och Sanne köpte jeansjacka. Käkade lite på Donken och sen till frisörsalongen för att noppa mina ögonbryn, OMG TRÅD!! DÖDA MIG, DRIVER INTE. Haha höll på att dö, gjorde fan ondare än att ta navelpiercing, fyfan. Är hemma nu, ska bara fixa lite saker, äta osv. sen ska jag ut med några =) Blir nice, tar med kameran förengångskull..


Word

Ett barn som kritiseras
lär sig att fördöma

Ett barn som får stryk
lär sig att slåss

Ett barn som hånas
lär sig blyghet

Ett barn som utsätts för ironi
får dåligt samvete

Men ett barn som får uppmuntran
lär sig förtroende

Ett barn som möts med tolerans
lär sig tålamod

Ett barn som får beröm
lär sig att uppskatta

Ett barn som får uppleva rent spel
lär sig rättvisa

Ett barn som får känna vänskap
lär sig vänlighet

Ett barn som får uppleva trygghet
lär sig tilltro

Ett barn som blir omtyckt och kramat
lär sig att känna kärlek i världen


5-2!

5-2 RYSSLAND, VEM FUCKING ANNARS! BÄSTA MATCHEN! VAR SÅ JÄVLA NERVÖS! SVERIGE ÄR VIDARE, RYSSLAND ÄR VIDARE, KAN DET FUCKING BLI BÄTTRE!? FOLK SÄGER ATT RYSSLAND SUGER VEM FAN ÄR NI!? STÖRST BÄST VACKRAST, VI VET VILKA VI ÄR!


Sjuk film? Mhm


Fan vad sick film, fa-an alltså. Blir äcklad redan av trailern, Sanne skickade länken med sitt "vågar du kolla?" hell no. Men hell yes att jag ska! Måste..


Chill torsdag

Skön dag i skolan idag! Idrott på morgonen, brännboll, fick självklart alla att backa hahaha, eller nja.. Hursom sedan matte och franska, hade bara halvdag slutade 11.10. Kom hem, sedan vidare till SÖS och fixade lite saker, äntligen avklarat. Kom hem, ropade på Sanne och vi cyklade iväg till vårat place, försökte plugga men inte fan gick det så vi cyklade runt överallt, hur nice som helst juuu. Jo men iaf, vi åkte och köpte pizza och satte oss på ett berg(haha Sanne, pilen, jag dör). Vi satt där en stund och sedan åkte vi runt och körde "caveza" som går ut på att skrämma ihjäl folk, ni fattar inte hur kul det är. Skulle DÖTT om någon gjort så på mig, får skuldkänslor men Sanne tvingar mig.. =( Eller? Nä. Har precis snackat med pappa♥ hans TV6 kanal funkar inte och han vill ju fråga dotterN om den bästa ryss-sajten där man kan se dagens höjdpunkt Ryssland-Kanada, kvartsfinalen. Det är NU det gäller! Fast nej, men ändå, här kan man ju inte åka ut.. AJDE RYSSLAND!! Vi får se, har största provet imorgon så måste plugga, borde egentligen pluggat hela dagen idag men.. vill hinna leva livet också elläääh har jag fel?


Fråga:


Samsung touch s5230 heter den, tycker den är skit bra. Kameran är bra, skön att smsa med(har nästan vant mig nu) och ljudet är bra osv.


Jag tipsar...




Bästa ansiktsvatten genom tiderna, for suuuuure. Man kan smörja in kroppen med den efter duschen, efter ansiktsmasken osv. Man får galet fräsch hud, den är inte så dyr heller. Bäst är den efter att man rakat benen eller har torr rygg t.ex. fräsch hud får man iallafall. "Huden blir effektivt rengjord och återfuktad. Huden känns uppfriskad och behaglig och ser strålande ut." Damn right =)


Planer:

Torsdag: Jag & Sanne ska till vårat nyfunna "ställe" och ligga och sola/plugga
Fredag: Stan, kommer inte riktigt ihåg vad vi skulle göra men det får vi se. Sola 20 min(ska inte börja på heltid, heh). Sedan på kvällen blir det chill med brudarna med vpipa, grillat och ja, bara chill sådär.
Lördag: Löpa.. FÖRHOPPNINGSVIS TRÄFFA MIN PAPPA, bästa ♥
Söndag: Plögga all day looong!





Jeansjacka..



Thaaaaaaaaaanks sis! Syrran kom hem med en jeansjacka, ni vet den alla har från Ginatricot? Men den är nice =) Tack brate ♥


Maaaaaami


Kom hem igår, går till köket och ser den här på diskmaskinen, haha mamma, allvarligt, jag är inte 4.. Skoja, min cutiiiiiiie. Helt översöt, haha gjorde den där gubben för att göra mig på bättre humör(brukar ej vara på så bra humör när jag kommer hem från skolan). Blev lite äeh kan väl ta ut disken då, tror hon kommer hålla på såhär varje gång bara för att..


Onsdag




Det här är SOMMAR, inte fan är det vår iallafall. Vi åkte runt i vårt hood, cyklade i sammanlagt 3 timmar om inte mer, sedan blev det hem och sit-ups. Jo men iallfall, ser ni stället på första bilden? Där chillade vi, vet ni hur NICE det var där elle? Knappast. Sol, galet varmt och vi körde handvolter osv, beach 2010 elleeeh? Nej men det var mest för kul skull. Vi cyklade överallt, bokstavligen. Riktigt nice dag, hoppas vädret håller sig tills dagen jag dör.. Serious..


Nyvaken, mhm...



Nyvaken snackar vi här, vad händer betongbarn? Vakna? Eller kommer ni att försova er? Det är frågan. Ligger omläser om EU, allt för att bara få minst ett litet G iallafall, hoppas ju på VG men det känns lite för tungt. Måste göra klart min NO uppsats och läsa på engelskan, varför gör jag inte sånt när jag borde? Är det en fråga eller ett svar? Fan jag börjar halka efter igen. Idag måste jag jogga och cykla, just nu är jag inte taggad alls men det kommer väl, vi hörs lite senare måste fortsätta läsa readers =)


FIT 4 FIGHT!


http://www.iform.se - skaffa en kalender ni med, lättare att komma igång med träningen då och vet vad man ska göra så det inte blir lite random träningar då och då för det kommer ni inte långt med..

Såhär ser iallafall den här månaden ut, och nästan hela juni också. Funderar på att dra ut och spela basket runt 7, har inget annat för mig. Har egentligen riktigt viktiga saker i skolan men, jag hinner göra de också =) Ska bara göra klart min NO-uppsats och sedan blir det basketball. Det var ett tag sen.


Igår, Hötorget:



Tuesday





Dagen i bilder, sitter just nu som på sista bilden och ska plöööögga! Prov imorgon.. Vi hörs lite senare när jag är klar, kommer vara klar runt 18.00 och sen har jag 2 timmar på mig innan matchen börjar FAN!! Det är ju Ugly Betty och Desperate housewives idag, aja får balansera mellan dom, haha. Nu ska jag lyssna på musik och plugga som sagt, 22 grader ute så sitter på balkongen.


Träningskalender

Har tränat, känner mig halvt död. Vilar aldrig, har precis skrivit skaffat en träningskalender på internet, hur bra som helst fan. Man blir ju nästan taggad! Har skrivit in exakt allt jag ska göra den här månaden, det blir INTE lätt men är det värt det? Självklart. Det betyder att jag inte kommer att hinna blogga så mycket, men ska försöka =) Beachen väntar juuuu! Haha, fan alltså hatar allt som har med beach att göra just nu. Men vad gör man? Längtar ju till sommaren ändå, vi får höras imorgon, ska sova nu är tired as hell, puss.


Mondaaay!



Zdravooooooooooo!

Skolan var chill, as usual. Jag & Sanne gick hem till mig efter skolan och solade och "pluggade" - sen ville jag åka och köpa mina armband, och Sanne köpte 2 paket jordgubbar till oss, hur gööööööööllig? Vi chillade lite på Hötorget sen drog vi oss hemåt, till pappa en snabbis och sen var vi bara ute och njöt av det här chill vädret, galet nice. Jag måste plugga just nu egentligen men, bloggen går före ;) Skoja. Är ni dumma elle? MVG!! Eller nä, nu ska jag träna iallfall sen ska jag väl plögga ett tag jalla jalla vi höres!


Modegallerian.se






Från 129 kr upp till runt 300, dissar jeans snart, leggings ska det vara. Bekvämare, lättare att matcha till och billigare. Tuuuumb up!


Celebration Madonna ft. Akon


"Vadå prov imorgon?"

Har kört lite bodypump fast utan redskap. Är inte död än så måste fortsätta. Fick reda på att vi har 4 prov kommande veckan, tacka fan för Facebook ♥ - blev typ dubbelt så stressad nu men bättre än "va? vadå prov idag?" eller "looking at a test and being like fuuuuuuck", haha jag ♥ Facebook-grupper alltså. Kollar på Sverige-Kanada vid sidan av, 1-0 till Sverige, JOHAN HARJU BÄSTA! Imorgon ska jag till biblioteket och plugga med Sanzor, måste. På riktigt, MÅSTE. Ska fortsätta kolla på matchen och träna, vi hörs snart igen, ciaaaaao.


Hiss/Diss


Vädret - skit skönt förengångsskull, lägger dunjackan på hyllan och fram med ballerinaskorna, äntligen.
Snygga bilar - bara jag som blir glad när en snygg Hummer H2 åker förbi en? Haha, förgyller fan hela min dag!
Brun hy - ni vet när man uppnår det där perfekta resultatet efter att man har solat solarium? Synd, jag lär ju inte uppnå det igen eftersom jag slutat sola solarium helt men sommaren är på ingång så det är bara att vänta..
Sverige - ett nice land, har i princip allt, skönt folk, snygga kläder, fin stad, bra fik, helt klart en av världens bästa länder. STOR hiss!
HOCKEY! - BIG HISS! Riktigt big.




Prov, läxor, läxförhör - en evig diss. Speciellt nu när det känns som om det blir för mycket, varför sätta alla prov på en och samma vecka? Jag fattar inte? =S
Spotify reklam - det säger väl allt..
Touch mobil - helt ok FAKTISKT men har fortfarande inte vant mig vid att smsa på touch screen, enklare med knappar. Men det kommer väl.


6-1 RUSSIA!

6-1, RYSSLAND! Tatuera in Russia i pannan ellääääääääh!? Snart gör jag fan det. Jag lämnar uppsatsen till imorgon, fick reda på att sista inlämningsdagen är imorgon och inte idag. Ska bara jobba lite på den i någon halvtimme sen lägger jag den på hyllan tills imorgon. Nästa vecka färgar jag håret.. ÄNTLIGEN, på riktigt har inte längtat så mycket efter att göra något åt mitt hår, ska klippa en bra bit också, sen ska jag till Taj Mahal och köpa nytt löshår. Ska bara fixa lite småsaker, bloggar strax, pöss.

MOTHER RUSSIA! Eller snarare FATHER Russia, störst bäst vackrast.


-

Har kollat på matchen sen 16.15, 3-1 Ryssland. Hoppas vi håller 1:an. Måste duscha men det hinner jag inte göra nu, har hållt på lite med uppsatsen hoppas jag blir klar idag, tveksamt men men. Tredje perioden började nyss, förlåt bloggar riktigt illa nuförtiden men ska bli bättre, nu efter matchen =D Måste bara kolla denna match utan att känna mig tvungen till att blogga och sen är jag igång igen, hörs om en halvtimme ungefär.


Intoxication

Shoooooooo!

Matchen börjar om 1 timme katter, taggad? Aaaaaa. Har pluggat lite, klar om 2 timmar. Ska göra klart det ikväll, ska till köket och tjäkka något. Vi höreeeees!


God morgon

God morgon tjena hej folk readers människor.

Igår var en tråkig dag, pluggade mest, NO uppsatsen ska lämnas idag och jag är inte ens halvt klar. Är alltid i god tid. Eller njaaa.. Inte riktigt va.. Men iallfall igår blev den ej klar för jag kollade på Ryssland-Tyskland 3-2 blev det, bra jobbat men lite tråkig match, dåligt att tyskarna fick in 2 mål. Idag är det Ryssland-Danmark och jag är fan NERVÖS! Danmark är ju helt jävla övergrymma, vi får se hur det blir.. Kl 16.00 på TV6. Mitt rum är STÄDAT och det känns SKÖNT med tanke på att det varit en SOPTIPP. Har lite bloggtorka sådär, träningsvärk, inte hungrig(ovanligt). Måste sätta igång med uppsatsen nu eller vad man ska kalla det.


Haha nämen va cooooool, inte alls gammal


Heart ain't a brain

Hey peopleeee

Idag drömde jag helt random drömmar, jag fick ta hand om ett barn som var nyfött men vägde typ 50 kg? Och sen åt Emma W upp barnet med champinjoner, alltså hon stekte barnet? =S Allvarligt, fan är det för drömmar!? Aja, när jag vaknade satte jag mig på balkongen och solade(nej, satt inte och sola "genom" glaset, jag vet att man inte blir brun så) haha. Har ätit, tränat och är helt död. Tränade igår och har inte tränat så mycket på länge så träningsvärken har förlamat min kropp, men det är värt det antar jag. Hatar att träna armar och ben, rygg och mage är lätt men armarna och benen? Nej fyfan, jobbigt.

Idag ska jag skriva på min MVG-uppsats, orkar inte, vill inte. Vad gör man? Gör det ändå. Men först ska jag städa lite i mitt rum(som jag skriver att jag ska göra varje dag?) kolla på lite resor och äta lunch.


Nämen

Tja bloggen gles uppdatering sådär hatar Sanne hatar Moe hatar Remi. Yhh. Vad gör man. Sanne går och lägger sig om inte jag uppdaterar. Så här har ni uppdatering. Imorgon har jag inte direkt bestämt, tror det blir bio. Fan vad folk är jobbiga påtal om ingenting. Sanne har skärsår i halsen, ärligt retaaaaaaard. Men jag har inget och blogga om alltså Sanne kan du låta mig va........ Vi hörs jalla

Angående mitt liv... i stort sett... hej

Alltså är typ handikapp............... Allvarligt. Är stel som en ko, dom är stela ha? I knew it. Jag tränar, kör rygglyft, allting men INGET hjälper, jefla idjut.. Vad ska man göra.. Alltså längtar inte tills jag blir tant. Jag är stel NU och jag är 14 bast, vad fan är jag om 50 år!?!? Kommer inte kunna röra på mig =( Life goes on.... Eller inte goes=gå efterom jag inte kommer kunna gå.. peppar peppar peppar.. Jalla puss bloggar snart


Watcha doiiiiin?

Har kört situps osv, cyklat i skogen, kollat bloggar, sovit och nu kom jag precis hem från Ica. Köpte lite saker till storasyster och diet-godis och en pirog, haha. Diet-godis = Malaco truly, real fruit juices 30% less sugar. Fan, jag måste vara dröm konsumenten, går ju på allt sånt där.. Hursom, det är väääldigt varmt ute och det är hur många som helst som sitter och grillar lite överallt, mysigt, tänkte dra ut med pipan idag med några vänner men keramik huvudet tappade vi bort när vi blev jagade och ingen pipa utan keramik huvud, vad gör man? I mitt fall, stannar hemma.


08:18


Har varit uppe hela natten, vaknade ju 20.00 igår, så är inte trött alls. Har lyssnat på musik, kollat runt på Facebook, massa bilder, bloggar, kollat på Bella&Tyras show. Ska träna snart, kan förövrigt inte röra mitt knä, helt svullet och man kan knappt nudda det. Kan inte komma på vart jag slog det men men, vi hörs snart.


Gone with the wind


Norway 2009




Annorlunda fobier..

Ablutofobi - Rädslan för att bada och tvätta sig
Ambulofobi
- Rädslan för att gå
Geliofobi - Rädslan för att skratta
Ideofobi
- Rädslan för tankar och ideer
Tapofobi - Rädslan för att bli begravd levande
Hedonfobi
- Rädslan för att njuta
Geniofobi
- Rädslan för hakor
Anablefobi - Rädslan för att titta upp
Phronemofobi
- Rädslan för att tänka
Alliumfobi
- Rädslan för lök
Eleutherofobi
- Rädslan för frihet
Ergofobi
- Rädslan för att arbeta
Kathisofobi
- Rädslan för att sitta ner
Coulrofobi
- Rädslan för clowner
Sitofobi
- Rädslan för mat
Epistermofobi
- Rädslan för kunskap
Philofobi
- Rädslan för kärlek/bli kär
Ophthalmofobi
- Rädslan för att öppna ögonen
Peladofobi - Rädslan för flintskalliga personer
Eufobi
- Rädslan för att höra goda/glada/positiva nyheter
Hippopotomonstrosesquippedaliofobi -
Rädslan för långa ord

Andreas Wijk



Har sett honom förut, gått in på hans blogg, lyssnat på 1 låt och liksom tänkt "ah, nice kille!" - inget mer med det. Men såg på Reginas blogg att hon hade tipsat på honom, och tjejen har aldrig fel(hon tipsa liksom min blogg, daah? Just kiddin.) men ja, och lyssnade på denna låt och jag är fast - precis som hon. HAN ÄR JU PERFEKT!! Kolla katten liksom! Han är haaaaawt, hans röst är daaaaamn beautiful. Tjena ska vi gifta oss elläh?


Lill-lördag? Hell yeah..

God morgon bloggen!

Nä.. Kanske inte. Igår var en galen, maxad, spårad kväll/natt. Finns inga ord. Kom hem 08.45 helt dead, vad gör man? Orkade knappt stå, tog en dusch, la mig i min soffa. Mamma väckte mig 10.00 och släpade mig till hennes säng, har inte sovit så bra på riktigt länge. Vaknade runt 20.00, mådde skit, klunka vatten, mådde bättre, la mig i soffan och har legat här med datorn sen jag vaknade. Mamma kom hem med massa gott, kan äta igen, tack Gud.. Idag och hela denna helg ska jag stanna hemma, eller det får vi se men denna natt räckte gott och kväll för mig..


Uppdatering, tja!

Dagens planer: Inget alls
Dagen vill ha: Pengar
Dagens klädsel: T-shirt och shorts
Dagens smink: Inget
Dagens frisyr: Tofs
Dagens saknad: Pappa
Dagens humör: Seg men glad
Dagens borde: Plugga, städa
Dagens sötnos: Jag heh
Dagens längtan: Sommar
Dagens sämsta: Torra läppar
Dagens fundering: Mycket

HUMOR!


DET HÄR ÄR HÖJDEN AV HUMOR, RESPEKT TILL ÖZZ NUJEM! Kolla hela, kunde fan inte sluta garva! Han tar alla.


Just nu:


Sitter i soffan, kollar på Ugly Betty och skriver på min uppsats. Kom på att jag inte har så bråttom med uppsatsen, har hela helgen på mig att göra, är ledig torsdag och fredag, men det är ju alla. Sverige-Frankrike just nu men vill kolla på Ugly Betty idag känner jag =) Ryssland vann med 4-1 mot Kazakstan, ganska seg match men bra ändå! Bloggar lite senare.


Match nu!

Chaaaa bloggen!

Kom hem för en timma sen ungefär, simmade, hoppade, dök(heter det så?). Vi åt efter så nu är jag riktigt mätt. Ryssland - Kazakstan matchen börjar strax, ska kolla på den och sen ska jag plugga. Har ju haft hemstudiedag idag men inte gjort ett skit! Vi hörs snart.


Imorgon:

Imorgon ska jag och gissa veeem? Sanne, allvarligt, VEM annars? Till simhallen. Har ont i ryggen och att simma är bra för ryggen så nu blir det simning en bra tid framåt. Snart är det ju badsäsong också så då får man ju simma in the oceaaaaan också. How nice? Riktigt nice. Efter simhallen måste jag hem och plugga, ska göra en MVG uppsats - dumt att göra den uppgiften "slarvigt" om jag vill ha högre betyg, MVG ska det vara. Sen 2 mattehäften - typ som att döda sig själv, långsamt men bättre att sitta hemma och göra det än i skolan. Vet inte vad jag ska göra ikväll, ska lägga mig i min "säng" = madrass på golvet, hur skönt som helst med tanke på att den är 1.40 cm bred. Min säng är överfylld med kläder men jag trivs på golvet ochnubörjarjagsnackasåmycketattjagintepallarskrivamer.

Vi höööööres! Snart.


Sliten? Nja

Nu börjar jag känna av att min kropp dör. Sakta men säkert. Jag är lat, har ont ÖVERALLT, är stel och öm. På tiden för mig att börja träna igen. Min kropp mår skit utan träning, bra eller dåligt? Det är frågan. Skulle vara nice att kunna sluta träna utan att få ont. Imorgon ska jag cykla och köra crunches, armhävningar osv. Blir bra nu till sommaren också, har blivit waaaay too orörlig.

H&M


+ en bh, men den orkar jag inte ladda upp bild på. Läppglanset kostar bara 10 spänn, kap elleeeer? Allt från H&M.


Helvete..

Vem blonderar bort allt det här håret och klipper av det sen? Jag. Idiot. 4 real. Säger bara faaaaaan! Typiskt mig. Seriöst. Riktigt typiskt mig att göra något sånt. Life is full of regrets..

Måndag eftermiddag 15:05 tjena hej


Saknar mitt löshår som det var då, SÅG IALLAFALL ÄKTA UT!
Haha.. Ser ut som om jag redigerat men har ej redigerat ett shit så ni behöver ej påpeka det. Idag slutade jag 1(!!!!!!) - bästa läraren elleeeeeh? Imorgon är jag ledig! Bästa läraren elleeeh? Eller kanske världens bästa elev? Elleeeeh? Äh skitsamma. Snart kommer Sanne över och då ska vi göra lite grejer, min medbrottsling! Y'all know her.

HEJ!

Har städat hela lägenheten känns det som, har ätit, duschat, platta håret osv. Inte fan har jag pluggat. Kommer ändå bara få G i slutbetyg nu till sommaren så det spelar ingen roll hur mycket jag pluggar, kommer ändå bara få ett G, varför i helvete skulle jag då lägga ner hela min tid på matte? =S Keff lärare, gör eleven helt otaggad, haha. Ryssland - Slovakien just nu men har ju inte Viasat hockey, faaaaaaaaaan! Sverige-Norge är det enda jag har tillgång till, bättre än inget. Nu blir det match(den har hållt på ett tag) och glass o choklad.

@ vet ej vart jag hitta bilderna





Söndag

God morgon..

Vaknade runt halv 1, har legat och kollat på TV och ätit frukost. Ska snart göra te och kolla på The Hills på datorn, är det bara jag som fastnar vid något 30 år senare än alla andra? Hm.. Idag har jag ganska mycket att göra så jag börjar dagen med att inte göra ett skit. "So Pause style" - haha skoja, helt ärligt jag fucking hatar när man skriver så. Typ "So Pause style" till att färga håret, wtf liksom? Jo men iallafall, måste göra klart ett mattehäfte, duscha, städa rummet och träna! Nu blir det iallafall te och The Hills, kan det bli bättre folket? Ja men men..



New York


En somrig och solig fredagskväll, fet utsikt över New York och en flaska Smirnoff Ice i handen. Borde det inte vara så? Nja. Själv sitter man i ett regnigt Stockholm framför en Toshiba dator. Vad ska man göra? Det kommer med tiden säger pappa, ska man lyssna? Ska man baxa pengar och rymma till New York? Damn, livet är svårt.


-

"Men du kan stå igen, även fast du ramlade, för allt som inte dödar dig, gör dig bara starkare. Så fortsätt bygga även fast det fattas en pusselbit för bland allt skit finns det alltid nått positivt."


Frisörtid

Min syster beställde frisörtid den 25e kl 13.00 på Björn Axén, ska klippa mig och färga det. Det är inte så snart så får lida ett tag till men ska inte klaga mer. Har mycket den här veckan, måste plugga en hel del för att bättra på betygen, dom är helt keffa just nu, och varför är det så typiskt att man inser att dom suger 1 månad innan betygen sätts? Aja, bättre att jag bättrar mig nu än aldrig. Bloggar mer strax, ska bara fixa en sak.


Knight XV




Skrämda av risken att bli av med titeln ”världens lyxigaste bepansrade SUV” till ryska Dartz Monaco Red Diamond Edition, tog företaget Conquest Vehicles i med hårdhandskarna.

Nu avslöjar företaget att de lagt till över 60 nya säkerhets- och lyxuppgraderingar till sin Knight XV SUV.

Den bepansrade, flexifuel-drivna jättebilen erbjuder därmed mer skydd och än lyxigare inramning till både förare och passagerare. Nyheterna är bland annat en ny instrumentpanel i kolfiber, ny turbo, nya bromsar och ännu mer bepansring.

Tona rutorna vid behov

Standard i superbilen är bland annat en handgjord aluminiumratt och mocka klädsel. För att ge passagerarna passande anonymitet har Knight XV SUV ett elektrostatiskt system för att tona fönstren.

Ytterliggare säkerhetsteknik som finns i bilen innefattar ett inbyggt syresystem som renar luften till kupén om yttermiljön anses farlig. För att ge räddhågsna än mer sinnesfrid sitter det ett magnetisk varningssystem under bilen som ska larma om körbanan är minerad.

Väger 5,5 ton

Knight XV har ett startpris på 499 000 dollar (motsvarande 3 650 000 kronor) och Conquest Vehicles har begränsat produktionen till 100 fordon för att bilen inte ska tappa sin exklusivitet.

Pansarbilen drivs av en 6,8-liters V10 från Ford (går att få som både flexifuel och diesel) och en rejäl motor kan verkligen behövas för att få den nästan 5,5 ton tunga ”riddaren” att röra på sig.
http://www.aftonbladet.se/bil/article7072729.ab


RIKTIGT fet bil. Kan nästan jämföras med en Hummer H2 i mina ögon, det är inte alla bilar som får blir det, haha. Såg 2 Hummrar i stan idag, en gul och en grå. Hur perfekt får man vara? Allvarligt..


Finland - Danmark


Sitter i soffan och kollar på Finland-Danmark. 2-1 till Danmark, inte vad jag förväntade mig, spännande match. Var och kolla på tjejernas dansuppvisning, riktigt bra var dom. Kom hem, sen åkte jag och mamma till St Görans tand akut, klippte av en bit av min tandställning som tog sönder hela min mun(mobilbloggade då men det kom aldrig upp), sen åkte vi och hämtade min syster, gick runt i Gallerian en stund och sen åt vi kinamat. En skön lördag.


Cred till Paow, för engångsskull

http://paow.se/?p=13936#comments

Läs Paow's inlägg - så fucking rätt.


Tandställning = hat

Skola. Pizzerian. Tandläkare. Hem. Tandläkare. Fuck allt som har med tänder att göra. Min tandställning har gått sönder för femte gången, jag orkar inte. Kommer ta av skiten snart. Går hellre med en mun med felmöblerade tänder än fucking sår i hela munnen för att tandställningen är sönder. Inte nog med att min vadmuskel är paj(?), nacke SÖNDER och en kota på vänster hand är sne så ska min jävla tandställning knasa.

Måste återställa mig eller något, ska vila hela helgen. Träna och vila. Fan vad härligt!


Fredag

Fredag. Har inga planer alls, ska sitta hemma tror jag. Kolla på film och vila. Har träningsvärk i kroppen, cyklade ett bra tag igår. Ska ut med cykeln idag med. För er som vill ha tränade ben och framförallt smalare, cykla. Ge fan i att sitta hemma och klaga på er själva och bli äcklade när ni kollar er i spegeln - gör något åt saken? Måste städa klart mitt rum också. USA-Tyskland kl. 20.00 idag, ska nog kolla men kommer blogga samtidigt. Vi hörs lite senare, ska ut och träna nu.


Hårfärg..


SÅHÄR ska jag färga, kommer döda om det inte blir så, heeeeeh.


-

Ska snart sova, är inte trött men måste upp imorgon, skola brothers ni fattar. Vi hörs ganska tidigt imorgon, slutar 11.30 kanske ska till stan efter.


-


"När ryssen skriker spring, då är det allvar" - Daddy


Känsliga människor = fuck y'all



Nu blir det för mycket text, men blogg är väl till för att skriva av sig elle har jag fel?

Överkänsliga människor. HATAR. Dom.

Javisst, duktiga människor som vågar säga ifrån men det finns en GRÄNS. Att säga ifrån för minsta lilla och bli sura och vara en fucking depressiv åsna. Nej TACK. Jag saknar de vännerna som man kunde driva med. Man blev inte ledsen, man skrek inte som en ledsen snorunge på skolgården. Ibland kanske det är bäst att hålla käft tänker jag. Ibland kanske det är bäst att vara lika jävla depressiv som DU. Skratta ibland, ha kul YTTERST ibland. Men livet är till för att leva, skratta, skämta. Inte sitta och sura som en snorunge på dagis. Ta livet med en nypa salt. Var inte så äckligt seriösa hela tiden!

Klart det inte är kul att höra "ful tröja ;) skoja" men även om någon säger så så kommer jag inte precis bli sur resten av dagen och dryg? Tål inte sånna människor. Kan folk bara sluta ta åt sig? Folk har blivit tråkiga. Dryga. Äckliga. Negativa. Jag är galet irriterad just nu, är riktigt trött på er som är sådär. Ibland skulle det fan vara bra med en klon av mig själv och leva GLAD i resten av mitt liv. Jag är livsnjutare 8 av 10 tillfällen. Ni depressiva dryga icke-livsnjutande människor, pass. På. Er.

Haha helt ärligt så är jag waaaay too irriterad just nu för att fortsätta skriva. Ville bara säga att jag HATAR känsliga människor. Sluta vara så griniga, tråkiga, ÄCKLIGA. 


Deep shit

Förmågan att inte bry sig. Det är fan det jag är bäst på. Mycket plus och minus när det gäller sånt, har fått lida för det men helt ärligt, vet ni hur skönt det är att bara spotta på skiten och gå vidare? Kanske vet ni det, vissa vet faktiskt inte. Det är synd att vissa hakar upp sig på en och samma sak. Går runt och ältar. Gnäller, klagar, sörjer. Get over it. Vad är det som är så svårt? Jag antar att jag föddes med det, känslokalla föräldrar. Nej skoja, så är ej fallet. Jag har gått igenom mobbning, fått sitta hos kuratorn för massa lögner som folk hittat på, tusen lärare som varit emot mig, inte haft någon som trott på mig förutom familjen. Roliga, hemska tider. Vad ska man säga? Samtal hem, massa bullshit genom en telefon. Vem trodde på skiten? Mamma till en början, men mamma litar på mig. Jag ljuger oftast inte om allvarliga saker, nästan aldrig. Att jag t.ex. försökt mörda någon? Människa vad säger du!? Att jag slått en bruds huvud mot en betongvägg, att hon fick blödning men 2 dagar efter så fanns inte ärret kvar? Skrattretande. Det strömmade in lögner, självklart trodde lärarna på "offret". Jag var inte ledsen, det blev bara jobbigt efter ett tag.

Nu kanske ni fått för er jag blivit mobbad? Av lärare. Aldrig av elever. Jag var "mobbaren". Jag gjorde aldrig något, visst fan kastade man en blick men vissa människor är så äckligt känsliga att man bara blir så jävla sur ibland. Tillslut blev dom rädda och då var det slut. Jag var som en jävla brottsling i lärarnas ögon. Och när man når det stadiet då är det slut på det roliga. "En gång mobbare, alltid mobbare." - så sa lärarna. Sen skrev dom hur jag skulle förbättra mig? Pass på deras dubbelmoral. Pass på deras liv. Pass på deras barn.

Aja jag lever idag iallafall och det är vad som räknas, ska fan vara glad att mamma trodde på mig hela tiden annars vet jag inte vart jag skulle vara nu, förmodligen bakom galler, just kiddin.


SSDD

Totalt utvilad, ska ut 08.10. Snart blir det frukost, mascara och platta håret, SSDD = same shit, different day. Vad gör man? Vi hörs under dagen, kanske mobilbloggar men tveksamt. Finns inte så mycket att blogga om när man är i min skola, det händer aldrig något. Gotta bounce readeeeeers.


Pallar ej...




Har städat 50% av rummet, sängen är nästan kläd-fri så någonting har jag iallafall gjort idag. Är brutaaaalt trött just nu, ska nog lägga mig alldeles strax. Ska färga mitt hår i helgen eller nästa helg, ÄNTLIGEN!!


Victoria's Secret







Shop oooooonline



Beställde hem det här idag kommer i slutet av månaden, den korallfärgade är en klänning ser ut som tant-klänning men den är väl snyggare på, hoppas jag.


!


January 15, 1989 - October 13, 2008 ♥


18:10


Från i lördags

Syster drog och köpte massa chips, godis, cola osv. INTE bra men vafan, nu när det finns ska man ju passa på.. Har städat mitt rum lite och snackat med mamma om massa. Skön dag, inte lika stressig och deppig som dom andra. Aja, dags att städa klart rummet och sen ska jag nog ut och cykla igen och SEN blir det matte! Har en elevens val vecka framför mig nu börjar 09.00 och slutar 14.00. Rätt bra tider.


Onsdag

Kom upp i tid idag, mamma öppnade min dörr klockn 05:52, barnplågeri eller vad säger ni? Kunde inte somna efter så låg bara sur i 40 minuter men men, kom till skolan i tid iallafall. Skoldagen flöt på och vi käka på pizzerian på lunchen på tal om ingenting. På idrotten hade vi rugby och det var faktiskt roligt! Inget jag skulle börja på men helt ok. När jag kom hem cyklade jag i en halvtimme lite överallt, as nice. Svettades inte lite, med tanke på att jag hade tre tröjor på mig. Har varit hemma iallfall, ska städa och sen plugga.


=)

Ugly Betty på TV nu, sen Desperate housewives och sist Coguar Town. Kan det bli bättre? Njaaaaaa. Vi hörs lite senare!

Petter - Hockey VM



HUR BRA? Petter ft. Magnus Carlsson, gaaaalet bra låt.


Inflammerad nack-muskel(?)

Tja readers! Idag stannade jag hemma, min nacke är inflammerad eller något sånt.. Om ni har inflammation i någon muskel eller t.ex. ledvärk så ska ni köpa Voltaren T & Ipren gel, hjälper sjukt mycket men ta inte Voltaren T på tom mage då får man riiiiktigt ont i magen. Jo iallafall.. Idag har jag bara varit hemma, gjort klart en massa skol-uppgifter och känner mig bara allmänt avslappnad haha, har sovit en hel del också. Måste plugga lite matte strax, det har aldrig blivit av. Men det är ju fan överdrivet tråkigt. Vi hörs lite senare, har sjukt ont i nacken så måste "röra" bort smärtan eller nått..



Justin Bieber & Ke$ha


2 DIE 4!


SÅHÄR snygga, seriöst dom här är fan ööööööversnygga! Från http://www.dsquared2.com


Röd vit svart


Slängde ihop ett litet collage i brist på annat att göra. Snyggt va?


Hockey VM 4 dagar kvar!





Räkna ner till Hockey VM? Hell fucking yeaaaaaaaaaah.
Taggad? JAAAAAAA! 7 maj börjar det! Ryssland kör sin första match 9 maj mot Slovakien. Ovechkin, Semin, Radulov är några som ska med! Har inte riktigt koll på de andra men vad gör det? Vi får se dom i tv rutan ju! Är helt övertaggad, det MÅSTE gå bra. Folk säger "Ryssland tills mitt hjärta säger stopp" wrong. RYSSLAND FÖR ALL FUCKING FRAMTID!

& åker vi ut tidigt, som värst så blir det ju i kvarten så är vi bäst ändå! Och det vet ni!


melissaisabelle.blogg.se - haha!?



Det här med att ta bilder från någon annan? What the fuck? Antar att du som äger bloggen läser det här och KVINNA vad gör du om dagarna egentligen? Allvarligt du har bloggat i 5 månader med fake bilder osv. Mår du bra? Kan tipsa om lite bra psykologer ifall det behövs.. 5 månader har människan lagt ner på bloggen. 5 MÅNADER.

Blir inte sådär pissed off om någon tar bilder av en, varför ska jag flippa? Bryr mig ärligt talat inte så mycket, tjejen gå och träffa dina vänner, om du har några...


Var ute och cyklade 11 km inte mycket alls...

foto0282 (MMS)

Var ute och cyklade 11 km inte mycket alls men skönt var det. Kom hem och min nacke har blivit värre kan knappt röra mig, har tagit smärtstillande nu så hoppas smärtan tonar ner lite. Har inflammation i någon muskel tror jag. Min hand är stukad känns det som. Aja, ska sluta klaga trots att jag har ont, vi hörs lite senare.


Bok tips ;)

Läst klart boken nu. Den var riktigt bra faktiskt. Har inte läst på flera år och dagar känns det som, men den här kunde man fan inte slita sig ifrån. Prinsessan & mördaren heter den, får fan 10/10 av mig! Den är skriven år 2003 men den är ganska "modern" eller vad man ska säga, så LÄS DEN!

En annan bra bok är Aldrig fucka upp av Jens Lapidus.
Samma kille som skrev Snabba cash.


Hjälp mig leva fram till 2014.....

Juste! När jag gick fem från skolan träffade jag pappa lite snabbt sådär, vi käkade på McDonalds och lite klirr i plånboken blev de, alltid lika skönt med påfyllning eller vad säger ni? Olyckligt lottad som jag är så ska jag inte till hockey VM i Köln. På tal om ingenting dock. Men SJÄLVKLART ska pappas kompis dit, han har iofs varit hockeyproffs en gång i tiden och är aktiv i hockeyvärlden fortfarande så han är ju mer än välkommen att komma dit(antar jag..). Damn, nästa hockey VM är 2014. Jag ska dit. Det har pappa fan lovat mig! Men går vi under 2012 JA DÅ ALLTSÅ NEJ. Vi ska fan inte gå under! Ikväll ska jag fan källsortera! Släck lampan när ni lämnar erat jävla rum, för min skull!


Måndag..

Vad ska man kalla mig egentligen? Skolkare är nog lite att ta i med tanke på att jag faktiskt har ont i magen och har en skadad hand. Men.. Jag ligger efter i skolan, inte sådär flera kapitel men tillräckligt mycket för att ägna en hel måndag åt att göra klart saker jag missat. Fan. Jag har noll koll på skolan och inte fan orkar jag skriva upp vad jag har för läxor i min kalender. Jag har iallafall legat på balkongen och läst Prinsessan & mördaren i snart 2 timmar. 237 sidor om man ska vara exakt som ska vara klarlästa innan imorgon. Tror ni jag läste en enda sida när jag borde gjort det? Nej. Fast jag har läst 50% av boken nu om inte mer så jag har inte bråttom alls. Har ont i magen, men det är jag van vid. Blir kallad för kärringen hemma, har alltid ont någonstans. Bokstavligen.

Just nu ska jag bara läsa klart boken, sedan ska jag ut och träna. Plugga matte och göra klart en svenska uppgift som är övertråkig. Men vad gör man? Bra betyg vill jag ha. Även fast jag ligger risigt till just nu.


Mother Russia

Jag hatar folk som hatar ryssar. Hur kan man hata ett så klockrent folkslag? Jag menar. Ryssar har genen "dricka-hur-jävla-mycket-som-helst-utan-att-bli-full" och "röka-varannan-minut-men-inte-dö-i-förtid". Riktiga ryssar heter Vladimir. Riktiga ryssar bangar aldrig och riktiga ryssar dricker en halv liter vodka innan jobbet. Nä, nu kom dom här jävla fördomarna upp. Många svenskar har fördomar om allt och alla. Dom drar alla över en kam. Så.. Alla svenskar sitter hemma en fredagskväll med familjen och spelar Monopol och dricker mjölk och äter laxmacka? Alla tjejer är blonda med stora tuttar och åker till Gran Canaria och super skallen av sig? Inte riktigt va? Så varför kan ni bara inte hålla käften? En fråga utan svar. Varför hata och vara kaxig mot någon som kan krossa en så lätt? Du vet, jag vet, ni vet: kommer Sverige i krig mot Ryssland så vinner Ryssland. Nu kommer jag bort från det jag egentligen ville ta upp, och det är inget ovanligt..

Ryssland. Brudar med 16 centimetersklack och pälsjackor och pälsmössor med en Slim-cigg i handen och överdrivet långa dekorerade lösnaglar. Män med en vodka i ena handen och en cigg i den andra. Vilka är ryssar egentligen? Probably the best people in the world. Haha nej(eller jo enligt mig) men vilka är ryssar förutom "alkoholisterna, det fattiga landet, hett temperament, folket utan gränser" - era äckliga fördomar som får mig att hata HOMO SAPIENS. Ryssar är galna, har inga gränser och är oftast modiga. Den enda gången ryssar backar är när de ska ta sats. De står upp för sitt folk, skyddar och ja.. ibland dödar. Men vad gör man inte för "sina" ibland? Ryssar är folk med konstigt humör, galen humor och fyllda av stolthet. Dom bangar inte när det gäller.

Till er äckliga oallmänbildade människor som klankar ner på Ryssland: har ni någonsin varit där? Känner ni en RIKTIG ryss? Har ni bott i Ryssland? Jag vet att 90% av er inte har det. Så ge fan i att snacka om något ni inte vet ett shit om! Du kan se 16-åriga killar påväg hem från skolan med en bärs i handen som hjälper en gammal kvinna över vägen, du kan se folk som håller upp dörren för varandra, killar som går ner till kiosken för att handla mjölk till sina morsor, yngre människor som ger sin plats åt de äldre på tunnelbanan. Och ja absolut, självklart kan du se arga, kaxiga kassabiträden, knarkare, tiggare, tjuvar. Men samma sak kan man se i Sverige, så varför tror ni att Sverige är så mycket bättre än Ryssland?

Ibland önskar jag verkligen att Ryssland läxade upp alla länder, ni vet, ruska om lite. Lärde dom något. Men jag antar att de har viktigare saker att tänka på än att en liten medelsvensson sitter och skriver dåliga saker om ryssar på Facebook.

Och niggaaah pleaaaaaase! Säg inte åt mig nu att "amen dra till Ryssland då!" - det har jag hört så många gånger. Tro mig, så fort jag har pengar, är myndig och redo då är jag off from Sweden. Just nu så älskar jag Sverige, (de flesta) svenskarna och det svenska livet lika mycket som jag älskar Ryssland. Jag har inget emot Sverige eller svenskar, tycker bara att det är skrattretande att vissa är så sjukt rasistiska.






Bra fråga - uselt svar


Att fråga mig en sån här fråga är som att fråga Sanne om vem Gambias president är = inte fan kan man något om det. Men jag kan väl försöka.

Klistra fast en bild på honom på botten av din toalett, kissa, bajsa, spola, bli äcklad.
Ta en gammal bild på dig & honom, bränn upp den. Se hur hans en gång fina ansikte förvandlas till en kolsvart sönderbränd aska. Pappa har rätt, jag är nog ganska brutal av mig.
Träffa dina vänner, nya killar, umgås.
Tänk inte på gamla minnen, det är slut pga en anledning, hoppas jag(?)
Radera hans nummer, alla bilder, ta bort honom från msn & Facebook.
Sitt inte hemma, träffa någon, gå ut och träna, kolla på bio.

Det här måste vara några av de sämsta och omognaste exemplen på att glömma en kille. Fråga http://www.eemsn.blogg.se - hon kan något om det här iallafall.


Helt jävla onödigt

Jag tänker inte bo kvar i Sverige och räknas till medelklassen och jobba från 9 till 5 och ha kräftskivor. Vem tror ni att jag är? Det finns så mycket annat att göra än att få barn vid 20 årsåldern och sen ta upp hela sitt liv åt att uppfostra dom i sin gula villa i Tyresö. Handla på rean, promenera bland de identiska villorna varje kväll, åka och handla frukostmat varje dag efter jobbet för att barnen äter upp frukostmaten istället för köttgrytan man lagat. Snälla. Jag tänker inte leva begränsat, inte minska på shoppingen för att jag inte kan ta mer i kredit. Jag tänker inte städa efter mig, inte laga min egna mat och INTE tanka min bil. Varför ska jag göra något så tråkigt när det finns någon annan som kan göra det åt mig? Jag ska spotta på dom som kör före mig i bilkön och sen köra över deras gamla gröna Saab. Skrika på spågumman om hon säger något jag inte vill höra. Om man ska leva, då fan ska man leva fullt ut. Jag tänker inte lyssna på Bibelns "Om någon slår dig på högra kinden, vänd då också den andra till". Jag ska synda, göra misstag, förstöra. Men ändå hjälpa, förlåta och trösta. Jag ska hjälpa folk som har det dåligt. Hur många gånger har jag inte fått höra att jag måste vara hjärtlös? Fuck you. Jag må vara känslokall ibland, men klart som fan att jag har ett hjärta! Jag ska dra ut med yachten med weed i min lunga och snacka med Gud. Åka till Sveriges undergroundförorter och våldta våldtäktsmännen. Folk kommer att hata mig, älska mig. Men I don't give a fuck. Jag tänker INTE bo kvar i Sverige och leva som en medelsvensson. Världen väntar på mig, vad fan gör jag här framför min Toshiba dator från Elgiganten? DET är frågan.

2 maj, söndag!

Har bara legat i "sängen" och kollat på hockey hela dagen och ätit. I början av dagen var jag i deppmode så jag var okontaktbar, sur, halvt död. Sen började hockeyn och då blev allt lite roligare iallafall. Har skadat min hand så den är helt svullen och bultar, har gjort det ett bra tag nu. Idag måste jag duscha, städa(yeah right..) och plugga matte. Kommer jag att hinna? Nej. Söndagar är ju vilo-dagar, varför stressar jag alltid igenom mina söndagar? Fast har iofs legat i sängen 50% av dagen så so I put the blame on hockey...


SWE/FIN 3-2 RUS/CZE 2-4

Gooood kväll..

Sverige vann idag med 3-2 mot Finland ju! Någon som kolla? Ryssland torskade dock mot Tjeckien med 4-2 aj aj.. Men mot Sverige vann vi iallafall. Nilson är helt jävla felfri ju! Lite coolt sådär att jag har hans autograf och ett "fan-foto" säger bara att ibland är det riktigt skönt att vara "liten" - tror inte jag skulle frågat om att ta ett foto med honom om jag liksom var.. 20? Eller jo det kanske jag skulle men det blir liksom lite mer sådär "barn-som-vill-ha-foto-med-sin-idol" hahaha. Förvörigt så ska den där jävla svenska kommentatorn David ut ur media och allt som har med det att göra. Han står ju bara och driver med Kaj(finska mannen) helt jävla omoget och respektlöst, vem fan tror svensken att han är?


2die4 eller vaaaaadå?


Ovanligt men nice...









4-2 LG Hockey Games

Igår var en av de galnaste MEN skönaste kvällarna i mitt jävla liv. Riktigt brutalt tung galen GRYM dag. Något att minnas. Idag var också en riktigt fin dag. 4-2 till mitt ÄLSKADE Ryssland BAAAAAM! Riktigt fin match. Inget att vara ledsna över mina svenskar, ni kommer klara er finfint i VM så inga ledsna miner. Hursom, riktigt riktigt bra dag måste jag säga, ska träna nu men vi hörs absolut efter det. Hare bra readers ♥


Bild från förra årets match.


RSS 2.0