Ciaaaao

Okej bloggen kommer vara helt off fram till denna helg så "blogg-paus" med andra ord. Ska äta nu sen drar jag till träningen och har en stor fet paus från bloggen, ciao!

Oh yes

- Det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.        


- Människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.
- Längden på killars kuk är lika lång som deras tumme gånger 3.
- Lårbenet är lika hårt som sement.
- Tjejens hjärta slår fortare än killens.
- Tjejen blinkar 2 gånger oftare än killen.
- Vi använder 300 muskler för att hålla balansen när vi står.

- Tjejer har redan läst klart
- Killar tittar fortfarande på sin tumme

Sysselsättning:


RIP 15.01.1989 - 13.10.08 ♥


Late nights n' early mornings

Hej mina vänner.. & rivaler whatSOever. Kan inte sova. Försökte sova vid 01.00, men det gick inte. Så nu sitter jag här. Vad gör jag senare idag? Ja det kan man ta & undra. Sover och lite senare ska jag nog ta och vara ute & få frisk luft. Något jag behöver.. På måndag är det träning och tisdag med. By the way Sanne, när du ser det här så ring eller smsa.. Måste snacka!


Träningsvärken måste jag få bort imorgon, ska springa en massa och värma upp musklerna för annars kommer jag vara svag som ett lik rent ut sagt. Har letat efter mitt schema den senaste timmen för att kolla upp hur jobbiga skoldagar jag har men can't find it! Typiskt. När man letar så är allt gone..

Men nu ska jag till min "säng" aka soffan och tänka.. Om jag verkligen vågar satsa eller om jag ska välja det andra. Fyf*n vid sånna här tillfällen så blir jag beslutshandikappad. Bokstavligen, jag vet inte vad jag ska välja. Ska det vara så svårt? Jag bloggar bättre senare idag, eller jag kanske slänger in några inlägg strax.

Cya ♥


LVoe Louis Vuitton!



Tennisracks-överdrag, berlock & massa väskor. Niiiiice!


Lördag är UNDERBAAART!

Tjena raringar!

Vaknade med världens träningsvärk men jag får f*n ta & vänja mig nu! Dom här passen tar kål på mig men I LOVE IT! Har varit med Sanne från ungefär klockan 13.00 och vi har suttit på balkongen och chillat, kollat på film, den nyaste Bring it on! Inget vidare faktiskt. Har även suttit och druckit cappuccino, cola & ätit popcorn. Nice dag med andra ord. Har precis kickat lite boll med henne & nu är hon här precis utanför på asfalten och skejtar med min rosa snygging bräda! Nu kom j*veln in igen för att hämta skor.

Ska nog dra ut med henne en stund här utanför och vara ute en stund, så galet nice dag. Glömmer nästan träningsvärken, how nice? & NU har hon tagit sig an och spelar basket här utanför, så får nog sätta på mig ett par sneakers och spela med henne! Take care, vi hörs ganska snart. =)


I hope U see clearly now

Hej babes!

Förlåt för dålig uppdatering! Men skolan har satt igång på riktigt nu...! Känns helt ok hittills. Idag var det en riktigt chill-dag. Först var det SO, sen NO, lunch och sist var det Engelska! Så.. Dagen flöt på helt enkelt. Efter skolan drog jag & Sanne till centrum lite snabbt sådär och jag la undan en tröj-klänning. Sedan vid 3 åkte vi till centrum igen för att jag slulle köpa tröjan & sen vidare till träningen. VILKET J*VLA FYS-PASS! Jag höll på att dö. För första gången i hela mitt liv har jag satsat såhär mycket.

Det här kommer bli så sjukt grymt! Snackar mer om det sedan iallafall. Blir 3 träningar per vecka I think, lovely!


EXTREMLY HARD TRAINING..

Back in black! Kom hem från träningen med Sanne babe för någon kvart sedan. Nu blir det tacos!


Xoxo Ciaociao




Kom precis hem men måste kila igen! Hörs när jag kommer hem.

One of the best!


VILKEN TATTOO...? HJÄLP!



VS.





HJÄLP MIG NU!

Första bilden:

Kan framstå som en "clown-hatt". Men om jag gör den mer rak och självklart snyggare, och MINDRE.

Andra bilden:

Längre ner på foten ska den vara isånnafall och svart, utan "ifyllnad". NEJ, det är inte ett Friis&Co märke. Står för royality. Alltså kunglighet.


Something NEW..



Okay, DONE! Ser knappt något på bilden men man förstår nog ändå vad den föreställer, right? Bytte örhänge däruppe som ni själva ser. Försökte verkligen trycka in ett ring-örhänge men det gjorde förj*vla ont. Kändes som om att hela örat skulle sprängas. Så jag tog ut det fula tantiga och guldiga örhänget och satte in ett diamant-örhänge. Nice! & satte på mina blingbling. Har säkert tusentals blingbling örhängen här hemma! Har egentligen ett till hål precis bredvid det stora örhänget därnere, men jag tog ut det. För stunden.

Sedan funderar jag på att bli white trash och pierca ögonbrynet som jag så länge velat! Har velat det sen.. Januari...? Det är så snyggt. Men så.. TRASH! Finns nästan inget annat ord för det. Har även lovat mamma att aldrig pierca mig i ansiktet.. Men c'mon, barn som barn..? När ska man annars göra det..? Tatuera mig ska jag iallafall göra snart. Fast det får jag iallafall. Blir mitt "royal-märke". Även kallat för "Friis&Co" märke.

Fast det står självklart för min kunglighet. Kan alltid tvinga till mig så jag får som jag vill, och får alltid full pott när jag väl försöker! Oftast iallafall. Så tatueringen betyder någonting för mig trots allt. Så det inte bara blir något random på foten.

Första skoldagen!

God kvääääll!

Ja.. Första dagen gick hyffsat. FICK ÖVERSKÅP!!!!!!!!!!! God love's me! Nästa termin får jag dock underskåp men jaja.. What to do? Imorgon börjar jag 09.00 och slutar 13.00. Alla 8:or ska samlas och göra en massa samarbetsövningar. *Gäsp*. Men skola som skola. Jag ska iallafall dra och kolla på wrestling på Eurosport, och packa kläder till imorgon.

Uppdaterar mycket mer imorgon. Ciao.

Good night!

Aahhh, hell nooo! Jag sover inte! Idag börjar skolan. So whaaaat!? Nej skoja. Ska bry mig. Ja, vad finns det att säga? Vet inte vad jag ska ha på mig imorgon, varken frisyr eller smycken. Life's hard. Whatsoever. Ska lägga fram något strax och äta en macka eller någonting. Tar en massa kort i skolan imorgon så ni får se hur allt&alla ändrats.. ;-)

Godnatt, ska dock inte sova än. Maaaaaat&TV! Lovely.

Papa papparaaazzi



Duschade för en kvart sedan, mitt hår torkar i 3 timmar så jag ska ta tag i hårfönen och hjälpa till lite.. Syster har köpt ett grymt bra vårmeskydd, jag har bara haft värmeskydd som spray hittills men den är som en kräm, luktar lika gott som sprayen! Ska ifallafall föna håret nu och dricka te, puss!



LOVELY!

Hahaha idag:

*Blablabla, SLUTSTATION, var försiktig när du stiger av*

Katja: Hahaha oh my god, f*n vad synd om det här var slutstationen.
Jag: Hahahaha, det här är slutstationen?
Katja: :| ....

GUESS WHAT?






JAG HAR FÅTT EN MINI PLATTÅNG, GAAHH.. LOVE IT! Den är ungefär dubbelt så liten som en vanlig plattång, så den ska LÄTT finnas i min väska. All the time! Taaaack mamma!


Farsta C.

Bråkade med Katja imorse så vi kom bara till Farsta C vid 3. F*n vad skönt att vi löste det, I love you! Vi hitta ingenting, eller jo underkläder och ett par snygga uggs som jag redan har i beige, fast i svart dock! & inte så mycket mer. Vi åkte hem och fota Katja någonstans vid centrum, gaahh så GALET fotogenisk människa alltså. Jag drog hem, satte på Ken Ring's alla låtar på min feta playlist, har saknat hans låtar.

& nu kom jag nästan precis hem, var ute med Sanne i.. 10 minuter. Inte mycket, men gosh så kallt det är ute!
Nu blir det ännu mer bloggning, eller strax.  Cya



Hade precis kommit hem från Farsta då. F*n vad anonym jag är hela tiden..!?

Ska ut =)



Before you die, LISTEN! #1

Låtar som man måste lyssna på innan man dör. Bokstavligen. Dom här låtarna kommer jag helt seriöst föralltid minnas. Alla påminner om någonting speciellt. Gaahh.. Dessa låtar har jag lyssnat på MER än 50 gånger. Det är jag verkligen störtsäker på. Galet grymma allihoppa. Olika stilar, men ni vet hur det är.. ;-)

Jag laddar bara upp några, LYSSNA PÅ DOM NU! Det kommer upp ännu bättre sen. Annars blir listan ALLDELES för lång!





 
 
 
 


The Fray - Look after you
The Fray - You found me
Nickelback - Someday
The Script - Break Even
The Script - The man who can't be moved
Coldplay - Lost
The Script - We cry
2pac - Ghetto gospel
Stone Sour - Thorugh the glass

LIFE!


Bought!



Där är den. Från Ginatricot. Kommer bli snyggt sedan när jag och matchar rätt och sådär. Love it! =)

Igår:



Gårdagens:

Tights - Ginatricot
Vitt linne - Ginatricot
Beige tröja - Ginatricot
Väska - Ginatricot
Kilklackar - H&M
Keps - Louis Vuitton Paris, SÅ SCHH ÄLSKLINGAR. =)

I ♥ Ginatricot. You see?

Nailsen!




Katja är aaaawsome! Hur kan kan vara så grym? Tack baby! Älskar dom! Jag har verkligen "kill-händer". Eller naglar iallafall.. Men när man väl har långa naglar så biter man bara av dom eller är riktigt oförsiktig så dom bryts av. How bad? Så måste börja vara försiktig nu. Hatar korta fula naglar, usch! *Ändå har jag det själv*. Men inte för tillfället, right? Så då får jag passa på att njuta. Kanske borde köpa egna lösnaglar och sånt och fixa dom om & om igen? Kommer dock förstöra mina naglar helt..

This is life!



Vatten + hallon, galet gott! & nyttigt! Sitter i köket och lyssnar på Ken Ring's låtar. Flashbacks. Så nice att tänka tillbaks, men även tänka framåt. Hur kan en låt få en att tänka så mycket? Helt sjukt egentligen.. Och jag ryser verkligen när jag hör bra låtar! Vilket betyder att jag ryser hela tiden för jag gillar nästan ALL musik. Åhhh..! Ska fortsätta lyssna nu. Pappa åker imorgon igen btw, I'll miss you.

Ber en bön - K. Ring



Den här låten mina vänner. Den här låten. Jag hittar inga ord att skriva. Den här låten kommer från Ken Ring's hjärta. I love him! Han är bäst. Hans låtar är så galet grymma. Det kommer tårar ur hans ögon i slutet. Lyssna på texten. Ken Ring. Ken Fucking Ring. Hur kan man vara så amazing?

Let me sign




Coop Forum, now.

Hej alla!

Åkte till Söder med Sanne någon kvart efter förra inlägget. =) Köpte min "flytVÄST" enligt Katja. Love it! Kommer vara sjukt snyggt med tighta jeans, tight tröja och några svarta stövlar och höga knästrumpor...! & smycken och sånt. Vi åt på Burger King och åkte hem igen. Det var nice! Hursom, jag måste rusha nu! Eller strax, ska bara till Coop Forum med Sanne, bloggar massa när jag är hemma igen!

Puss sötnosar!


CRAZY!



Det roliga mef det här klippet är att galningen är helt seriös. Hans mamma har precis raderat hans World of Warcraft account. Ni ser själva hans reaktion. Hans bror filmade det, kolla själva..! Han har massor av videor på galningen, så sjukt kul att kolla på. Tro mig, jag har haft sånna tider, men inget jag vill minnas! Fast har dock aldrig försökt sätta upp en fjärrkontroll i asset på mig själva. Haha!

Hey babes!

Godmorgon bloggen!

Vaknade på Katjas golv idag klockan 10.15(ja, jag såg frivilligt på golvet. Bra för ryggen eller någonting sådant..). Packade allting snabbt och drog hem! Igår var vi i stan lite snabbt, på Söder. Älskar Götgatans Ginatricot, bästa ever! Så ska min lägenhet vara byggd, enorm och i stan! Lämnade iallafall en blus som jag köpt och köpte istället ett par beiga jeansleggings där som jag ska lämna tillbaka idag.. Ska istället köpa mnin underbara väst som Katja säger ser ut som en flytväst, men NOTHING CAN STOP ME(!!!!). Speciellt när jag bestämt mig. Fick pengar av mamma nyss, sedan har jag några hundra kvar från pengarna jag fick av pappa.

Sedan kom vi hem vid 9 och drog ut vid 10 och kom hem vid 11, gjorde lite sådär ni vet VIKTIGA ärenden (hahaha). Kom hem som sagt vid 11 igen till Katja och hon fixa mina naglar, GAAHH.. LOVE THEM! Hon borde ha någon salong/studio. Really. Ska visa bild strax! Lite svårt att skriva men hey, det är värt det babes!

Mamma håller på i mitt rum just nu eftersom det är under renovering just nu.. Så rysk radio är på för full slant alltså. Kan inte påpeka att det är underbara låtar men jag ja ni vet.. Man kan inte alltid få som man vill. Ska se vad hon säger när jag stänger av den.. Wait. HAHAHA, no reaction(!?). Stänger av den och sedan tystnad i hela lägenheten..

Vi hörs, strax!


Life right now...

Hej bloggen!

Idag har jag varit i stan med min syster och Katja, köpte lite småsaker och åt kinamat. Vädret var galet nice och jag fick fetaste skavsåren! How nice? However! Utegångsförbudet har fått mig på bättre humör faktiskt och jag hoppas att det blir bättre. Allt hänger på mig. Ska sluta tänka "I don't give a damn" För I give a damn. Helt ärligt! Jag ska bry mig. Har stora planer för allting nu. The world is mine, ja ni vet.. Alla de där tankarna! Bor förvövrigt i vardagsrummet, sover på soffan, lyssnar på musik till klockan 3 på natten, kollar kriminalserier på XXXL tv, jorå! Livet är nice. Ur alla vinklar. Synd bara att sådana saker kan förändras på bara några sekunder. Men c'mon. It's not over 'til It's over så ENJOY LIFE! Ni märker nog själva..
Jag har blivit filosof. You like it.. I know you do.

Imorgon blir det solarium för full pott alltså! Har inte solat min 10 gånger som planerat(SHAME ON ME...!?). Måste bli brun! Fast på senaste tiden har jag sett bleka brudar på stan och HALLÅ, DET ÄR F*N SNYGGT!?

Så 1 nyhet också. Eller 2. Jag har inget hår kvar på huvudet(min pappas dagliga dos av humor..). 2. Blir brunett någonstans i ..september eller oktober. Bruuuunt! Gaahh.. Längtar galet! Kanske köper löshår också, men jag blir nog blondin till sportlovet sen igen. Aldrig nöjd. You know me. Or no. You don't.

Ska dricka te nu, och fortsätta snacka med min Tarek.. OH YES YES YES! Diana, he's mine.

Im back.. Soon!

Bloggen är igång igen om några dagar.. Utegångsförbud/dataförbud. Och när det är jävlar, DÅ JÄVLAR SKA JAG BLOGGA!

Niiiiice!

Bloggen! Cha cha! Driver, of coooourse!

Whatevah. Härlig dag idag iallafall! Sanne och jag mötte upp Emma som är brun som satan. Drog till stranden, solade en massa och sedan åkte vi hem och.. Fixade oss. Åkte till Konsum, mötte upp Emma igen och träffade Osten, Emil & någon random snabbt, sedan åkte vi till någon sjö och satt med 3 killar, vetefan vad dom hette men ja.. Sen kom Felicia & Carruo och då blev det iallafall lite roligare. Och sen kom hela klungan, dom flesta killarna från klassen och sådär. Och någon/några randoms. Så visste inte vem jag skulle säga hej till för kände typ igen någon av dom så jag sa inte hej till någon. Hahaha, jag är ledsen.. Vi drog hem vid 11 och gick igenom den ÄCKLIGA kolsvarta skogen och sen från ingenstans så bara hör vi vildsvinsrop(?) DONT ASK! Fyf*n vad rädd jag blev!

Ska träffa Emma igen och sola med några grabbar, bloggar då! Puss!

Black is the limit!

Ska vakna klockan 9.. Alltså om 7 timmar.. Äsch whatever, är inte sömnig alls...! Ska först åka till centrum och köpa något gott, sen vidare och träffa Emma och schteka sönder! Måste bli brun, fullt seriöst nu! Är lika blek som.. Voldemort...? Så som sagt, black is the limit! Och nu måste jag släcka ljuset på mitt rum för jag hör grabbar skrika utanför fönstret för att undvika att dom ska komma och knacka på mitt fönster..

Nu vet ni hur morgondagen ser ut så ska släpa mig till köket och dricka ett kallt glas vatten och fortsätta smsa med Top Of The World, Diana A*cuna. & chatta med The Ultimate, Jannike.

Så tar vi en tyst minut för Alex, Dianas trogne anhängare ska till Cypern i 6 månader. Det var kul att bråka med honom.


Jag är starkare än du

Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Jew me, sue me
Everybody do me


Schteeeek!





Det här är bara sååå nice folket!


Chill dag!

Home!


Var i stan, köpte väskan jag skulle ha, linnet, hårinpackning & onödiga hårspännen.. Inte mycket men det räcker för mig, allt jag ville ha just ni iallafall. Min kusin var här med sitt barn & så. HANS BARN! Gaahh.. Sötaste ever! Jag och Sanne var kvar i stan efter Vasamuseet och Junibacken(boring..). Vi drog & köpte det jag ville ha och sen gick vi runt bara. Åt McDonalds och tog med maten och satte oss på en sjukt mysig gata.. Eller var det gränd? As mys iallfall, Stockholm är verkligen världens bästa stad. & det är sånahär soliga sköna dagar som får en att verkligen inse det.

Imorgon ska vi nog dra iväg och bada någonstans, jag, Sanne & pappa tror jag. Får se om Sanne kan.

Den 12 augusti drar jag, Katja & mamma iväg på en kryssning till Finland! Galet nice. & mamma ska INTE stoppa mig från spelautomaterna(♥♥♥♥♥♥ mitt liv). För jag är bäst på det och kan tjäna feta cash. Måste f*n redan kolla upp vad jag ska ha på mig osv. osv. Katja kommer hem den 11, dagen innan vi åker och ååhhh.. Vi har inte träffats på ..2 veckor? Har varit ett living hell utan henne men jag lever så never mind.



Dagens.. =)

Hiss/Diss!



Hösten. Allt med hösten, så galet mysigt! Halsdukar, stickade koftor, snygga skinn-väskor.. TRÄNINGARNA SÄTTER IGÅNG! Det kan helt enkelt inte bli bättre...!
Sociala människor. Inte till överdrift dock..
Bra musik! Ni vet, sån musik man kan lyssna på tusen gånger utan att tröttna?
•  Bra mobiler som inte går sönder! Som min t700 t.ex!



• Folk med tights
och ett KORT(läs: GALET KORT) linne som knappt täcker rumpan. Sure.. Been there done that men NU!? Skäms man inte? Kan man verkligen tycka att det fortfarande är så fint...?
•  Onödiga Youtube klipp.. Som t.ex. när en mamma sitter & ammar sitt barn i WEBB!? Hallå.. Inte ska jag slösa min tid på jorden med att råka trycka mig in på någon random mamma som sitter och ammar sitt barn..? Daah..
•  "Säg INTE att jag sagt det här" -
FY.FAN.FÖR.DEN.REPLIKEN. Hahaha.. Kom igen liksom! Det är sååå ute att vara brevbärare.. Eller ska jag säga.. Skvallerkäft...?
• Huvudvärk.
You get the point.

Åhhh.. Saknar! Faktiskt..


=)

Ska bättra på bloggandet, skrivandet & inga bilder osv. osv. Lovar! Ny design inom kort. Hörs om några dagar, kanske imorgon..? Over and out

Kanye West & Mike Myers



Hahahahaha. Måste vara en av dom bästa delarna i "The love guru".

Torsdag..

Vaknade vid 12 idag! La mig i soffan i vardagsrummet och satte först på "Nims island", sjukt barnslig film men I LOVE IT! Sjukt söt. & sen blev det "The clique" som jag redan sett, men som alltid är lika bra och till slut "Bring it on - In it to win it", älskar den! Sen har jag inte gjort så mycket mer, ätit en massa onyttigt och så.. Men det försvinner snart så never mind!

Imorgon kommer pappa hem! ÄNTLIGEN! Ska vara med Sanne imorgon också, det blir nice. =)

I'm fine

Nej, ska inte ha någon paus! Mår bra och det är det enda som räknas!

Var ute med Sanne en stund, mysigt. Har hunnit träna, äta, kollat på tv & lyssnat på musik, as always. Orkar inte med mina humörsväningar, ska lägga ner all energi på att "träna" bort dom. Har haft dom sedan.. 9 år? Att ena sekunden vara världens lyckligaste och nästa deprimerad bryter ner en. Det rättare sagt förstör en. Men jag mår bra. Förövrigt!

Just read..

Det handlar inte alltid om hur man ser ut - utan hur man beter sig.
Det handlar inte om hur många vänner man har - utan vilka som alltid finns kvar.
Det handlar inte om vart man vill - utan om hur man tänker ta sig dit.
Det handlar inte om vad folk tycker om en - utan vad man tycker om sig själv.
Det handlar inte om att få den alla vill ha - det handlar om att få den man själv vill ha.


02:24



HAHAHAHAHAHAHA! Jag får folk att snacka skit om sig själva. HAHAHAHAHA. Fast än når jag inte Katjas nivå alltså. Miss you babe, big time!


Sen klockan slått 00.00 så har jag hunnit äta, försökt sova, insett att jag inte kan somna, lyssnat på musik, blivit hungrig, slått i örat totalt 4 gånger & blivit äckligt fascinerad av Katjas naglar(F*N KOLLA SJÄLVA...!?). Imorgon ska jag upp runt 11 tror jag. Vetefan varför. Får inte vakna 2 som vanligt bara.. Kanske in till stan, får helt enkelt se.

Läääängtar tills pappa kommer hem. Han har inte varit hemma på hela j*vla lovet. Blir nästan irriterad.. Förstår att han inte har något val men ändå. Haha nej nu blev jag på dåligt humör.. Ska kanske följa med honom nästa gång, eller snarare näst, nästa gång.. Är galet hungrig nu men jag överlever..!

Jaja, puss vi hörs!

Secondhand Serenade

Now it's over. It's over. Why is it over? We had the chance to make it. Now it's over,
It's over. It can't be over. I wish that I could take it back, but it's over.


2 day

Vaknade seeeent! Gick upp sent och åt sent. Härligt va? Har stött till piercingen eller ja.. Kan man verkligen kalla det för en piercing? Har iallafall stött till den tusen gånger och det känns inte bra alltså. Har ont i andra örat också for some reason. To bad. Har iallafall ätit en j*vla massa onyttigt idag. Men det försvinner innan skolstarten, right S? ;-)

Pappa langar fetaste dissen & svarar inte på mitt sms. Tänker inte ringa heller med tanke på att det bara kostar 30 spänn för pappa att bara lyfta luren så får väl hoppas på att han svarar.. 7 augusti kommer han iallafall hem, + min kusin, hans son & fru. Sen ska dom vidare till Serbien/Montenegro till vårat hus. Eller inte pappa.

Just det, kollade på Bring it on 3 & Kung Fu panda med Sanne idag, hahaha. Har sett båda sjukt många gånger men whatsoever, lika grymma ändå.

WonderFUL....

Tja tja bloggen. Har precis varit på min dagliga rundtur här hemma.. Går ut på att snacka med varje familjemedlem tills dom kopplar bort öronen och inte orkar lyssna på mig (...). Men idag orkade dom knappt lyssna från första början så första offret Anna.. Som drar från köket så fort jag öppnade min underbara mun..... Gone baby gone. Nästa offer, mamma. "Men nu måste jag kolla på tv.." JA-SÅ. Så dagens underbara tur slutade här. I mitt rum. Där jag kan snacka hur högt, och lågt och jag vill. Och framför allt hur MYCKET jag vill.. Dock med mig själv......


8:an...

...kommer bli så GALET nice. Ska göra ALLA läxor och vara i skolan veckorna ut. Men undantag finns överallt. Så.. Ja. =) F*n vad härligt det kommer bli. Vill helst ha lov hela livet men ja.. Ska göra det bästa av saken och sluta vara sjukt negativ, och det här är ett steg. Kunskap är makt, och makt är pengar. How nice? Det är lätt. Jag är smart. Min mamma är smart. Min pappa är smart. Min syster är ett geni. Jag är.. Kan inte säga så mycket bra om mig eftersom jag är en riktig fighter när det gäller saker jag vill ha, men när det kommer till att anstränga sig då är det slut på mina skills...! MEN som sagt.

Kunskap är makt & framtiden är vår.


Gammal!


Alea iacta est

Du som skrev att jag aldrig svarar på vad jag köpt, jag är ledsen. =) Ska fortsätta svara från & med nu. Jag glömmer saker galet lätt liksom "måste svara på den kommentaren" sen så gör jag aldrig det, men nu ska jag börja med det iallafall. Bra att du sa de. =)

Var i stan med Sanne & Jennifer, Sannes storasyster. Alla tog hål i örat, Sanne tog ett vanligt, & jag o Jennifer tog däruppe.. Ja, det gjorde ont. Men inte ondare än i nalven, bara nästan. Men det var värt det! Jag tog hålet väldigt långt ner, men jag ska ha en "öronhänges-ring" där så det kommer bli fint.. Köpte 2-pack med äkta silver "örhänges-ringar", galet billigt! & så blir det inte infekterat och skit heller..

Vi åt och gick runt och kollade runt en massa, och såg VÄRLDENS COOLASTE KISSIE(hahaha..) & JÄVLAR vad hon glodde? Hon & hennes brorsa kollade åt mitt håll HELA tiden, dom trodde väl att jag skulle tjuvfotta snygga Alexandra, say whaaat? Jag? Kollade knappt åt hennes håll...? Whatever. =)

Hittade en j*vla massa snygga saker. 7 augusti kommer Gud hem.. Ja, precis, pappa. & då blir det cash osv. osv. Fast längtar ju självklart efter självaste pappa. You get it.

Nu ska jag bara chilla galet och imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Sanne ska jobba, så jag ska nog följa med och vara hennes sällskap.. Nice!

Cya




Mitt hår ser helt risigt ut, men äsch.


...

Godmorgon..

Nu:

KAN ALLA BARA SLUTA TVIVLA PÅ MIG SÅ J*VLA MYCKET...!? Ni vet att jag kan så varför göra mig osäker?


Var i stan idag, hittade ingenting. Men det var nice ändå, bra väder & sådär.. Sanne tog hål i örat, ni vet däruppe? Ville ha det förut men sen ville jag ha "industrial ear piercing" istället & jag var verkligen nära på att göra det men jag sket i det sen.. Fast imorgon ska vi till stan igen och då ska jag ta däruppe, dock inte industrial. Vet dock inte om jag får för mamma, men "vill jag, får jag" right? Nej skoja så bestämd är jag inte.. Men får hoppas.

SÅG MIN IDOL IDAG! Låter som fetaste tönten, men GAAHHH.. SÅ JÄVLA BALLT!  NEJ, inte Lady GaGa.


JEWELLERY



JAG använder visst smycken. U SEE? Så langa cash för jag vill ha en ny fet klocka :-)

& vartifrån vet jag inte. ÄLSKAR Michael Kors klockor iallafall..

LA USA



Kom hem för någon kvart sen. Var hemma hos Sanne med Frida, nice! Imorgon ska vi till stan för jag måste kolla på lite grejer. Men har inga pengar. Så måste be mamma överföra lite och om hon nekar, då blir jag ledsen. ;'(

By the way så har jag ÄNTLIGEN snackat med pappa. & nu måste jag skicka några bilder till honom via mail, vill nämligen ha en väska som pappa kanske kan hitta i Ryssland åt mig :-) Han är ju bäst & kan allt, så kanske fixar han den åt mig? Får väl hoppas..


HAHAHAHAHA


RSS 2.0