..

HEMMA!


Maddafakkas

Hahaha maddafakka sitter i Kroatien fett nice, hemma pa onsdag natt. Min tid tog slut for 10 min sen men det funkar fortf? RIKTIGA LPL ASSO PUSS BABEA

Ciao Sverige

Okej hej babes. Fort nu... Ska bara ladda in låtar på iPoden & mobilen, sen kolla på TV i några timmar, sova och sen vakna 9 och mot Arlanda. Vi hörs och ni får ha de så bra grabbar&brudar! ADIOS :-D


Just nu..

Söndag....!



Så.. Vad har jag gjort medan jag inte bloggat..? Packat(dock inte packat klart..) 11 skor skulle med från början. Men det blev bara 7 skor tillslut. Fast mamma har inte kommenterat än.. Helt 100% på att det kommer sluta med att jag tar med mig 1 par skor, typiskt.. Jag har duschat också, inte plattat håret men mitt hår har inte torkat än. Ska städa upp lite i mitt rum ännu en gång och sen gå och göra klart mitt te. Kolla vädret? Gaahh.. Whatever snart är jag ändå inte i Sverige så ska inte gnälla. Regn är mysigt. Har inte tränat på flera dagar nu! SHIT! Ska sätta igång med det redan idag.. Har spelat sönder Måns Zelmerlöv - Rewind. Riktig sommar-låt, FETT nice! JUST DET! Måste ladda in massa nya låtar till iPoden.

Kroatiens väder 4 dagar framåt, how nice?





C ya

Död...?



Oh my god. Skulle få panik varje gång jag vakna om det här var mitt tak...!

ÄLSKLING!

PAPPPPPPAAAAA ÄR HEMMA!!!!!!!

WAKE UP...

SHIT VILKET UNDERBART SÄTT ATT VAKNA PÅ...! 2 ungar som drar i täcket, petar på en, puttar och ropar ens namn. Sen går dom ut ur rummet, & då lägger jag 3 kuddar över mitt huvud och självklart ska dom IN i rummet IGEN och ta av alla kuddarna dra av täcket ÄNNU en gång och skrika "vaaaaknaaaaaa rååååå". Shitf*n. Livet är hårt. Satt uppe till halv 6 igår, väntade på gästerna. Whatever, dom har dragit nu. Like them anyway, gulliga men RIKTIGT J*VLA jobbiga.. Bruna var dom. Men det blir man efter 1 vecka i Turkiet. Fast jag ska självklart bli brunare... ;-)

Nu blir det bara musik, mat & tv. HÄRLIGT VÄDER, LOVELY!


DAMN


HAHAHAHAHAHA


Amber Rose <3 Kanye West








Vem kunde tro att en tjej skulle passa i snaggat..? Inte jag iallafall.

V. Beckham



Har tänkt på en sak.
Victoria Beckham är aldrig med i skandaler, bråk och tjafs & sånt shit. Vad jag märkt av.
Men ändå så är hon med på varje front cover med värsta topicen som "Victoria ledsen - David borta" and so on. Har inte läst gossip-tidningar på grymt länge men har massor här hemma så ska f*n ta och läsa lite idag...!

Hemmadag.. As usual..

Vaknade 2.. Mamma hade ringt 6 gånger till hem telefonen och 2 till mobilen, AAHHH... Jag svarar aldrig på hemtelefonen om jag ligger i sängen. Fett med lat! Mitt rum är skit stökigt kom jag på nu.. Idag ska jag bara chilla. Har blivit värsta geeken nu...? Är aldrig ute längre. Men det är f*n vädret. Deprimerande.. Ska kolla på TV idag och sitta framför datorn samt städa mitt rum.. Eller så kan jag dra till plattan vid 8...? Bråk där(hahahaha). Been there done that. Nej, inget för mig. Jag stannar hemma. Som en tönt. På mitt rum.




Godmorgon..


Hahahaha.

Did U know it..?


Jag är väldigt seg som person. & ju mer press jag har på mig desto segare blir jag..

• Jag älskar natten. Ifall man kan säga så..? Sitter j*vligt gärna uppe till 4 TYVÄRR..
• Jag hatar min mobil.. Fast ändå så älskar jag den. Ja okej, obegripligt men don't care.
• Katja är BÄST. & ni kan INTE neka det. Min broder och maffia-kompanjon. Idi bandegor.

Jag byter musik smak hela tiden. Eller jag har en breeed musiksmak rättare sagt.

• Jag är FETT petig med grammatik. Rätt ska vara rätt.. ;-)


Bli bättre...

Har tänkt på en sak ett tag nu...

Är så j*vla trött på alla som jämt ska hålla på med en. Antingen letar de fel, söker bråk eller bara håller på helt enkelt. Det är patetiskt. Folk pallar inte med såna personer. Jag älskade bråk förut. Största sysselsättningen för mig. Men nu.. Är det bara så uttjatat. So last year. Så onödigt. Jag sätter stopp nu. Jag har nått min gräns. Jag som faktiskt har riktigt j*vla svårt att sätta gränser och skilja på rätt och fel har gjort det nu. Lek inte med mig, håll inte på. Just don't. Det är så kul att folk håller på och jiddrar med en NU, men skulle det här vara för ett år sen skulle de inte ens våga kolla åt mitt håll. Det spelar ingen roll av vilka anledningar eller varför. "De starka hoppar alltid på de svaga" - men vem f*n är ni att dömma om man är svag? Jag har bara blivit allmänt lugn. Allmänt normal. Blivit sådär bra som jag alltid velat vara. & ni som håller på med en får fortsätta kämpa.. Det är synd om er.

Erkänn dina svagheter. Bättra dig. Så som jag själv en gång fått göra..!


Självmord...

Råkade komma in på en sida där folk som tipsar om SJÄLVMORD skriver till varanda? Det här är inte normalt. Helt seriöst, jag blir äcklad av att läsa allt de skriver. Istället för att skriva "nej, fortsätt leva det ordnar sig" så uppmanar de människan med en massa tips. "Häng dig inte, det kan misslyckas, och det är väl inte vad du vill?". Ärligt talat, såna sidor borde stängas ner eller något. Det har f*n gått för långt...


Sidan:
http://www.shsweb.fi/forum/1/59125/59270/

Läppstift + nagellack!



2 saker jag måste köpa på Arlanda. Läppstiftet MÅSTE finnas där. Och babyrosa nagellack finns väl överallt så det behöver man inte oroa sig för.. MEN läppstiftet måste man. Annars får jag vänta tills jag kommer tillbaka igen.

Riiiiiing!

F*N! Hann inte svara på mobilen. Dolt nummer, F*N! Hoppas det är dom jag tror att det är, hahaha. J*vlarna ringer inte igen.. Kanske trodde att jag laggat fast med min rullstol igen...? Garvade som f*n igår när dom ringde. Kom igen dom gick ju på allt jag sa...?
Ring dååååååå...

The Fray - Never say never



Jag dör för den här låten, helt seriöst. Har lyssnat på den 15 gånger i rad nu, blir helt fast. Så j*vla bra! Måste ladda in den på iPoden idag också. LOVE IT! Har inte hört en så bra på någon månad alltså..!

Dont let me go

You can call me a slut
To bad it isn´t true
Sorry bitch but i´m not
you.

Hahahaha SANT!

1. Du kan inte nå alla tänder med tungan.

2. Alla idioter som läste den första sanningen kommer att prova.

3. De upptäcker snart att sanning 1 är en lögn.

4. Nu ler du för att du är en idiot.

5. Snart kopierar du detta och skickar så att en annan idiot kan läsa det.

6. Du har fortfarande ett fånigt leénde på dina läppar.

HOW NICE?





GAAAHHH.. SOM ETT HAV!?

Lockar



Testade att locka håret för 3 dagar sedan. Det blev snyggt men passade inte på mig tyvärr. Kommer dock ändå ha det någongång i sommar. Kan sätta upp det i en toffs och då blir det fabolous! Mycket snyggare när man har mega-långt hår!

Boring!



Mörkt, tråkigt, dött and so on. Kan inte sova. Ska upp 09:55. Surt...! Amazing race på TV nu. Boring. Ska lyssna på musik och fortsätta kolla på tv. Sen försöka sova igen. Får inte vända på dygnet, får verkligen inte göra det!

Fix You

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can not replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Fix You - Coldplay

Visste du att...?



• ibland får jag väldigt svårt att sätta gränser, och se vad som är rätt och fel.
• jag har en väldigt obalanserad personlighet.
• jag har inte utvecklats NÅNTING under det här läsåret...!(vad jag tycker iallafall)
• jag har en väldigt stark fobi mot folk som härmar mig med någonting. Sedan år 2006. Får en ångestfylld känsla, hat och ilska.. Allvarligt.
• jag är väldigt oseriös som person och säger emot mina föräldrar till överdrift.
• jag hatar att skämma ut mig.
• förr hade jag ENORMT svårt att ta emot kritik, taskiga kommenterar och skitsnack. NU är det tvärtemot. Jag har blivit grymt stark det senaste året. Jag tar ingen skit. JAG ÄR STÖRSTA KLIPPAN AV DOM ALLA!

Not clean



3 bilder på min allmänt tråkiga outfit. Har INGENTING att göra. Går runt som en zombie här hemma, allvarligt...! Orkar inte fixa det där mini-spaet. Vill bara packa och åka iväg nu. Vädret suger! Känner mig smutsig by the way...

Godmorgon bloggen...

Godmorgon bloggen!

Sommarlov! Så j*vla nice! Första dagen, och jag har redan sovit bort den... Men dont care. För varför ska man bry sig när det är 10 veckors ledigt...? Idag ska jag bara fixa ett litet mini-spa what so ever, ni förstår vad jag menar. Noppa ögonbrynen måste jag också göra, haha. Städa upp lite i mitt rum och chilla galet. Har precis ätit pannkakor och gahh.. Kommer bli smällfet men ska ju träna bort ALLT 16 juni och 1 vecka framåt(!!!!). Tennis varje dag blir det, LOVE IT! Kanske vågar testa vattenskidor..? Vi får se ;-) Tror inte det.

Ska sätta igång nu lovers och bloggar någongång däremellan.



What hurts the most

Sitter och chattar lite på msn och chillar, helt galet kvavt inne på mitt rum så har öppnat fönstret..! Väntar på att kvinnan Emelie laddar upp bilder från idag, för hennes SYSTEMKAMERA äger skiten ur min Sony.. Sorligt alltså! Imorgon har jag för mig att jag skulle vara med Katja men vet inte..? Ska fråga henne, om inte så ska jag till stan med Felicia.

Whatever, bloggar snart, när Emsan laddat upp bilder då.. Kan ta ett tag för ungen.
 PUSS GUMMAN





Jag och Emma sweetie idag

Collage:



Kommer bättre bilder sen babes, wait...!


LOVELY!



Klänning från Nelly.com, HOW NICE? Så j*vla snygg! Emma snygging som posar i den.

Lite random...






CHILL!

Okej allihoppa. Jag vet att jag suger på att uppdatera, men nu är det ju förf*n sommarlov, så man hinner väl uppdatera som fasen nu alltså!? Hursom. Försov mig imorse, FATTAR NI? 10 MINUTER INNAN VI BÖRJADE VAKNADE JAG OCH SANNE. Sannes pappa skjutsa oss så vi hann väl ändå, TACK SÅÅÅ MYCKET!

Efter skolavslutningen drog vi brudar hem till Emelie och chilla, åt en massa och snacka en massa skit...! Och tog j*vla många kort också, DÖ INTE NÄR NI SER MIG, ser ut som en död råtta...! SOMMARLOV ÄLSKLINGAR, FYF*N VAD HÄRLIGT!



Kommer massa fler bilder snart, andas! :-)

!!!!!!!!!!!!

SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!


Idag:


Lite grejer från Nacka Forum...

Igår:



Bikini-överdel, VÄRLDENS SÄMSTA HÅRBORTTAGNINGS-SK*T och aceton, utan aceton(?)

Nästan klar...!


Day n' night

Städar rummet! Snart klar. Har hunnit vara i Nacka Forum, såg Kenza där. RESPEKT! ;-)

Chill

Vardagsrummet idag igen, någon maffiozo film på TV, puss!

Lördag morgon

Godmorgon...!

Väcktes klockan halv 11 av min syster, TRO MIG JAG KOMMER GE IGEN! Seriöst, så j*vla irriterande. Har hunnit äta och kollat på tv. Ska till centrum snart, möta upp Katja där. Måste köpa lite saker. Sen vidare till solarie-öarna aka cancergrillen. Känner mig så j*vla blek och vill inte vara för vit på skolavslutningen och brun-utan-sol finns det chans till fläckar, ja ni vet när man blir fläckig av sin brun-utan-sol, fult.. Ska nog bara sola i en kvart, men det räcker för mig. Ska bara ha mascara på mig idag för måste bli brun i ansiktet också.

Ska fixa mig nu och be mamma ladda över pengar, sen måste jag ringa pappa också.
C ya




Miss it!



Saknar min data och data-hörna förf*n! ;-(

Fotboll...



Vet ni hur mycket jag saknat fotbollen...? Helt galet. Slutade inte frivilligt.. Mamma orkade inte skjutsa mig på matcher VARJE helg som innebar att man var tvungen att vakna vid 6.. Förstår henne men still. Ska börja till hösten igen har jag tänkt om jag inte får för mig att börja på någonting annat..

TRUE!


Nice fredag!

Sitter fortfarande i vardagsrummet med datorn! Fett mys! Var precis i porten och träffade Tiffany & Jannike dom väntade på Tiffanys pojkvän eller något så ja.. Kom in precis. Mamma & Anna sover, how nice? Sitter här hemma med hörlurar och pumpar musik...! Härlig fredag alltså. Vill ha något att äta men orkar inte dra mig till köket så jag får fortsätta vara hungrig. Inget kul på tvn heller, har ioförsig haft på kanal 3 hela tiden och inte bläddrat förbi den kanalen så ska ta och göra det nu...! Självklart ska fjärrkontrollen ligga i fåtöljen gaahh...


Tss...!



Hahaha en gång i tiden folk...! Träning var mitt liv och mina vader såg ut sådär fast trippelt så mycket i verkligheten. Galet egentligen, men någonstans finns musklerna kvar förf*n! ;-)


"The benchwarmers"

Sitter i vardagsrummet just nu. Kollar på TV. "The benchwarmers" tror jag filmen heter, ÄLSKAR DEN REDAN! Inte ens halva har gått. JAG DÖR, HAHAHAHA! Så j*vla skön film. Garvar som en galning. Imorgon ska jag vara med Katja tror jag(?). Eller åka till pappa.

Ska fortsätta kolla på filmen för den är å galet bra. WOHOM EN TRANSFORMER ÄR MED I FILMEN! Whatever, ska fortsätta kolla på filmen som sagt, LOOOOVE IT!



Svennebanan - Promoe

 




Tack som fan kap kun kap
Koh Pangan Koh Tao Khao Lak
Fuck it i Phuket pingpong show
Kalla folket för tjingtjonghoes
Trekant i grekland leka stekarn


Bakfull redan fredag
Mallis kanarieholmarna
Mickey dee's ha barn i bollhavet
En riktig stilikon med silikon
Bor i samma stad som du vill ifrån
Kvinnomisshandel solariebrännna


Fixa mat vad fan har vi hemma
Soppatorsk och foppatofflor
Barnen nersjunkna i tv-soffor
Ordning o reda lådvin på fredag
Kunskap från wikipedia
Tonårsgraviditet
Ångesten ingen vet
Minnesluckor barn med syrran
Vill alltid vara kvar i fyllan


Dansa bugg lyssna på carola
Manikyr permanenta håret
Återträff med högstadieklassen
Avundsjuka på överklassen


Och gilla kungafamiljen
Spyr utav dagen-efter-piller
Skvaller o hänt i veckan
Grannen hembränt o bläckan
Nätpoker karaoke
Man kan ju inte bara ha tråkigt


Finlandsfärja bon jovi-covers
Living on a prayer looptroop rockers
Raggarbilar power meet
Gällivarehäng fan va fint
Fyllebråk på Mc donalds


Gå hem o bli rånad ungefär en gång månan
Lönehelg försök o svälj
Stoltheten ur en ölbutelj
En stor stark o hotshot
Hur länge har det pågått
Skit i det gonatt o sov gott


Hahaha, SÅ skön text...!

Städat skåp..!



Suttit vid datan ett BRA tag nu. Åkte till centrum efter skolan, slutade 10 över 11. Vi städade våra skåp, så mitt skåp är helt j*vla tomt nu, HOW NICE? Känns som om att sommarlovet redan börjat men nejnej, 2 onödiga dagar kvar i skolan, however. Åkte hem efter centrum hämtade pengar och sen tillbaka igen, köpte en tröja bara, visar sen..! Har ont i huvudet och har haft det ett tag nu. Känns som att jag börjar bli sjuk och vill verkligen inte bli det nu.. Ska gå och ta en huvudvärkstablett och min galet äckliga medicin nu, hare nice!

Nytt..



Piercingen köpte jag för ungefär 2 veckor sen och parfymen fick jag av pappa i.. Söndags? Älskar den! Kollade på den förut men det fanns bara stora burkar då och jag tröttnar galet snabbt på parfymer så.. Bästa alternativet. ;-)

Resan bokad!




 

Kroatien blev det! Har redan varit där en gång och är HELT klart en av mina favorit-länder! :-O Var sekunder från att beställa en resa till Cypern men poolen kändes lite för liten, 10 m från stranden men poolen är galet viktig för mig, haha. Så vi drar hit istället. Pingisbord, fotbollsplan, minigolf och tennisbanor, KAN DET BLI BÄTTRE? Poolen är stor och havet är nice. 16 juni, jag längtar...!

How nice?

Började 10 idag. Blev på lite bättre humör när jag kom till skolan. Bättre än det var innan iallafall...! Har hunnit äta och inte gjort så mycket mer. Imorgon börjar jag 10 tror jag(?) vi ska bara städa våra skåp och sen hem. How nice? JUSTE! Vi bokade resa igår också, såååå nice! Äntligen någonting att längta till. Ska ringa pappa strax, bara snacka lite, sen ska jag fixa naglarna, färga håret, kolla på tv, dricka MASSA vatten, träna och lyssna på musik. Tänkte bara skriva om resan först, wait!

Pallar inte...!

Godmorgon. Piss humör, piss väder. Sitter osminkad men ändå klar. Pallar inte klä upp mig idag eller något. Vet inte vad det är med mig idag. Ska ringa pappa, mår så jävla bra efter att jag pratar med honom. Orkar inte tänka. Känner mig sjuk. Whatever, ska sluta gnälla. Kan inte vara så kul att lyssna på. Vi hörs, hoppas ni mår bra...!

...För det känns som att älska är samma som att hata





Brudarna på Skansen! :-D





H&M



Bikini-överdelarna var slut så ja.. Fick bara det här. Whatever, bättre än inget! ;-)

......



Fick med mig det här hem, SKORNA ÄR SÅ J*VLA SNYGG IRL! LOVE IT!

<3



Bloooggar strax! PUSS MINA IDJUT JÄVLAR!

Tisdag..!

Ledig idag..! Vaknade vid 10 för att Katja ringde mig och berättade om en grej sen somnade jag om. Vaknade vid 11 och åkte och handlade med mamma. Kom hem och har bara suttit framför datan sen dess. Ätit massor också, F*N! Ska köra träningscykel snart(hahaha!). Lyssnat på musik har jag också gjort kom jag på nu. Fast det gör jag hela tiden ioförsig.

Pappa ringde för 10 minuter sen och sa att han beställt 1 biljett till Montenegro 7-14 juni. Frågade om jag ville följa med. Frågan är, vill jag..? Skolavslutning och allt det där. Vet inte om jag vill missa det. & pappa sa att chansen är liten att vi åker dit i sommar igen, för det är så sjukt varmt där. Men jag kan inte bada ändå? Alltså om jag åker 7-14 juni. Tackade nej, men kanske ångrar mig. Får se..

...!

Bloggar nog mer imorgon. Just det bikinin och linnet kom idag, bloggar imorgon som sagt.

Idag:






Söndags:






Lördags:





Fredags:






RSS 2.0