Knight XV




Skrämda av risken att bli av med titeln ”världens lyxigaste bepansrade SUV” till ryska Dartz Monaco Red Diamond Edition, tog företaget Conquest Vehicles i med hårdhandskarna.

Nu avslöjar företaget att de lagt till över 60 nya säkerhets- och lyxuppgraderingar till sin Knight XV SUV.

Den bepansrade, flexifuel-drivna jättebilen erbjuder därmed mer skydd och än lyxigare inramning till både förare och passagerare. Nyheterna är bland annat en ny instrumentpanel i kolfiber, ny turbo, nya bromsar och ännu mer bepansring.

Tona rutorna vid behov

Standard i superbilen är bland annat en handgjord aluminiumratt och mocka klädsel. För att ge passagerarna passande anonymitet har Knight XV SUV ett elektrostatiskt system för att tona fönstren.

Ytterliggare säkerhetsteknik som finns i bilen innefattar ett inbyggt syresystem som renar luften till kupén om yttermiljön anses farlig. För att ge räddhågsna än mer sinnesfrid sitter det ett magnetisk varningssystem under bilen som ska larma om körbanan är minerad.

Väger 5,5 ton

Knight XV har ett startpris på 499 000 dollar (motsvarande 3 650 000 kronor) och Conquest Vehicles har begränsat produktionen till 100 fordon för att bilen inte ska tappa sin exklusivitet.

Pansarbilen drivs av en 6,8-liters V10 från Ford (går att få som både flexifuel och diesel) och en rejäl motor kan verkligen behövas för att få den nästan 5,5 ton tunga ”riddaren” att röra på sig.
http://www.aftonbladet.se/bil/article7072729.ab


RIKTIGT fet bil. Kan nästan jämföras med en Hummer H2 i mina ögon, det är inte alla bilar som får blir det, haha. Såg 2 Hummrar i stan idag, en gul och en grå. Hur perfekt får man vara? Allvarligt..


Kommentarer
Postat av: Annonym!

Kan inte du ge tips på hur man får bort ärr från piercing? alltså har bredvig näsan litet hål, från piercingen. växer det igen tillslut eller måste jag leva med det hela liget? :O



Bytheway, bra blogg!

2010-05-08 @ 22:30:52
Postat av: Anonym

Sv: Jag har ingen aning faktiskt, har hört att olivolja ska hjälpa(?) hur vet jag inte, sen har jag hört att man ska massera så att blodcirkulationen ökar, men det kanske bara är myter. Vad vet jag, lycka till ialf.



Tack :)

2010-05-08 @ 22:53:06
URL: http://pause.blogg.se/

Så... Vad ville du?

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0